80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

söyleme bacım sen torpillisin ben çıkamadım kaçamak var :26::26:

sabah sahanda yumurta domates peynir 1 dilim ekmek

aa: 10 fındık
1 muz

öğlen 1 kupa hazır çorba

ara: yarım ince stik çikolata

ara kahve

akşam 1 dilim ekmek haşlanmış tavuk

ara 1 türk kahvesi

geçen oğlum sordu
acur ne anneeeee?
hıta dedim.
hıta ne anneeeee?
hıyar dedim.
o neeeee?
soluğu manavda aldık işte bu çocuğum dedim.
aldı yedi ve beğenmedi.
bazen çok isim karmaşaya neden oluyo
sanırım haklısın canım ben şeker yükseltiyor diyince şaşırdım işin açıkcası buda neymiş dedim:26::26::26:

günaydın kızlar hepinize mutlu ve ailenizle hep bir arada geçiraceğiniz pazarlar diliyorum (diyeceğimi sandıysanız yanıldınız banane benim kocam yanımda yok niye sizinki olsun banane banane dilemiyom işte)

iyi geceler kızlarrr

kimseler yok
sabahda kimse olmaz pazar günü malum

ben yalnızımm ben yalnızımm yalnızımm

eeee sabah kimse gelmez demişsin ben geldiiiiim. sen nerdesin? senin koca hadi 15 günde bir geliyo bense aynı şehirde yüzünü göremeyecem nerdeyse artık. en son okullar açılmadan beraber vakit geçirmiştik. o zaman bu zaman hayatımızda bi karmaşadır gidiyo. bende aslında kocası olupta olmayanlardanım sanırım. güya pazartesi beşik işini hallederiz demişti az önce sordum yarın tatilmi diye yok canım ne tatili çooook işim var çok dedi iyi o zaman bende kızımla dr a giderim dedim sinirlendim yok gitme bekle dedi. ne yapmaya çalışıyo anlayamıyom. zatem üç kuruşluk aklım kalmış onu da alıp götürecek o olacak. dün dedim ya arkadaşa gitmiştim. evine gittiğim kadında mide fıtığı çıkmıştı kadına hemen kilo vermen lazım demiş dr. o da diyetisyene gidiyodu. maşallah bir aydan az daha uzun sürede 4 kilo vermiş. yan tarafları falan baya toplanmış. onu bile ne kadar sonra diğer arkadaş söyleyince farkettim. çok utandım sanki bile bile söylememişim gibi. (gerçi o bana öyle yapmıştı ya hadi neyse) aklım o kadar gidik durumda anlayacanız.

Son düzenleme:
Dünkü menüm

Sabah:
Peynir haslanmis yumurta recel pekmez
2 Dilim ekmek

Ögle:kahvalti cok gec olunca kaynadi

Aksam:
Mangalda 1 kanat+1 köfte+1/2 Dilim ekmek bol salata+ayran

Ara:bir avuc sekerli leblebi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Kızlarrrrrrrrrrr ya ben yorgunluktan geberiyorum resmen yaaaaa
Cuma günü malum annemlerin evini temizledik sonrada dün sabahtan kendi evime giriştim tabi sağ olsun cadı kızım sabah sabah beni çıldırttı
Sabah erkenden uyanıp ablasının guaj boyalarını almış dolabından ve holde oturup bir güzel holdeki halıyı, bacaklarını ve ellerini yeşile boyamış sonra gitmiş banyoda ellerini yıkamak istemiş banyoyuda yeşile bulammış.
Bacaklarındaki yeşilleri tabi temizleyememiş ve bizim yatağa tırmanınca oralarda yeşile bulanmışı
Uyanır uyanmaz hayatımın şokunu yaşadım tabi ama cadıyada ses edemedim sadece bir daha yapmayacaksın diye uyardım
Öğlene kadar ancak cadının yaptığı pislikleri temizledim, halılarımı da yıkamaya verdim
Sonrada her yer kalkmışken koltuk kılıflarınıda söküp yıkıyayım dedim tabi bir gün önceki yorgunlukla dünki yorgunlukta bir olunca şu anda kolumu kaldıracak halim yok :26:

Eşim amcasıyla birlikte köye gidince bende kızlara öğleden sonra onları dışarı çıkaracağıma dair söz verdim ( bu yorgunlukla nasıl gideceksem ) Aslında daha işim bitmedi ama dün hiç uğrayamayınca bende bir bakayım ve o arada az dinleneyim dedim

Selam kk nın güzelleri. Bana da yer var mı aranızda :)

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririz amiinnn

selam kızlar:)
ben 98liğim:)))) sizin gibi en fazla 89 değil malesef

Anammmmmmm şekerim seni buralarda görmek negüzel :122: :122: :122: :122:
Canım kilo hiç sorun değil buradaki kızlar sağ olsunlar asla kilo ayrımı yapmıyorlar yada kilo veremeyenlere fazla yer kaplıyorsun demiyorlar
Umarım hep birlikte çok ama çoooooooook güzel kilolar veririz

ahh canımmm ,üzme kendini işleri bitince rahat rahat ilgilenir senle eşin mutlaka

zaten bizim kocaların ha varlığı ha yokluğu ben diyorum zaten kendinede yokken içim daha RAHAT EN AZINDAN YANIMDA Uyuklayıp durmuyorsun
adamınhaline acıcorum ama yorgun oluyor hep yinede sinir oluyorum oturduğu yerde boynunu büküp uyuklayınca

amann çocuğunmu var işin var zaten
benim ufaklığında pek marifeti ev dökmek birinci vazifesi zaten kırese gittide ev rahatladı akşama kadar arkasını topluyorum
hele boya işi kollar bacaklar hep boyalı hanımın..allah bize kolaylık ,onlarada uzun ömür versin

cecooo
başka topiklerde fazla yer kaplıyonmu diyorlarrrrrr

anaa bizde kimseyi kaybetmek istemiyozya..sanki gurupdan biri gittimi elimizin parmağı eksilmiş gibi oluyor

allahhh allahhhh

ne topikler varmış

ben kk bu topiği takip ettikden sonra üyeolmuştum zaten hattao yüzden kilo almıştım .
değerini bilelim topiğimizin

anam geçmiş olsun o şoku düşünemiyorum bile. bende jel boyalarla yaşamıştım aynı şoku yaklaşık 6 ay önce. sağolsun bizim çocuklarda etrafı boyama huyu yokta misafirin çocuğu yapmıştı öyle temizleyene kadar kollarım kopmuştu. hatta scooterın tekerleğine yapışmış boyanın bir parçası da onunlada evin her yerinde gezmişlerdi düşünsene manzarayı

Yer kaplıyorsun denmedide maalesef benim uzun yazılarımdan bir kaç vatandaş rahatsız olduğunu dile getirdi görmemezliğe gelinir olur biter diyince bir başkası bende doğal olarak oradan vazgeçtim tamamen sonuçta her an aman sıkılıyorlarmı yok rahatsız olan varmı diye düşünmek istemedim
Sağ olsun meyra da oradaki yüreği güzel bir kaç insandan biri Aslında doğrusunu söylemek gerekirse çok alışmıştım oradaki gerçekten cana yakın arkadaşlara ama bir kaç kişi yüzünden ayrıldım ve acıkcası pişman değilim sonuçta bu sayede sizleri daha yakından tanımaya fırsatım oldu ve kaç aydır çoooooooooooooook mutluyum ve huzurluyum aranızda
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışım

sende iyiki varsın ve iyiki bizim topiktesin
biz seni çokk ama çokk seviyoruz .hele ben çokkk

diycem yine her şerde bir hayır vardır diye.
biz ceco sahibi olduk onlar kaybetti, valla biz senin uzun yazılarını bayıla bayıla oluyoz.

yazmadığın zaman yerin belli oluyor zaten .şu aralar olduğu gibi,
neyse temizliği bitirde uzun uzunn sohbet edelim

menüm
sabah
1 yumurta
5 zeytin
domates
2 dlm ekmk

ara
5 erik
yarım elma

öğlen
uykuuu
uykuuu

akşam
10 etli yaprak sarması
1 tabakk salata
az yoğurt
2 dlm ekmk

ara
1 dlm kek

kızlar bu gün bimden aldığım silikon kek kalıbını denedim,çokk memnun kaldım .koku falan olmadı.yapışmadıda kekide çok güzel olmuşşhadi gelin beraber yiyelim az yağlı az şekerli diyet kek

onlarin oyle solemesinin tek bir.nedeni var canim kalplerini yag baglamis. hos gor buyuk bi saglik sorunu bu.

selam topik ahalisi:)
teşekkürler güzel karşılamalarınız için.....
bende hep gelmeye çalışırım o halde diyorum:)
öpüyorum herkesleri

irem evlibekar:26: öğretmenim yaş31

ikizler
noldu kiii acaba şimdi kötü bi izlenim bırakmasın benim burç sende

yok canım bırakmaz:)
ben genelde burç sorarımda ondan sordum öylesine:)
memnun oldum bu arada:)

yalnız hem evli yazmışsın hemde bekar:)
bu nasıl oliyi?:44:

hoş geldin bacım

hoşbuldum, teşekkür ederim:)

8 aylık oldum canım çoğu gitti azı kaldı inşallh

Allah kolaylık versin canım.....

aaaa hemşehrim bende konyalıyım hoş geldin aramıza

hımmm hemşerimiyiz:)
memnun oldum.....

sen hangi şehirdesin?

sağol canım:)))
inşaallah canım.....
koccaman öpüyorum seniii:))

Cuma gunü menümü yazmayı unuttum
Şimdide tam hatırlayamiyorum
Dünkü menümü yazayım unutmadan...
Valla hic dikkat de etmedim...
Ama yazayım
Sabah 3 dilim k.ekmegi..Menemen
1 dilim peynir..1 çatal bal
Ara 3/1 paket çubuk kraker
Aksama 4,5 çatal spagetti
5,6 kasık m.corbasi
2 kasık turlu ... Küçük bi parça tavuk
Yogurt ,az ekmek

Bugun
Sabah Biraz patates kızartması
1 dilim peynir
Az kahvaltilik sos
2 dilim ekmek
Yarım yumurta
Ara küçük bi meyve tabağı herseyden 1 dilim vardı...armut,elma,mandalina ,kavun ,muz (toplasan bi meyve ederdi)
Aksam doner ekmeginin 1/3 ü,ayran
Ara 2 pirinç patlagi

Bu arada felaket bişeyler yeme istegim var
Ne yapıcam bilmiyorum
İns yemem

MeNü
Kahvaltı (11.00)
1 Dilim Ekmek
3 Dilim Sucuk
1 Küçük Domates
4 Yeşil Zeytin
1 Orta Boy Soyulmuş Salatalık
1 Bardak Light Süt
2 bardak su
Ara (13.00)
1 Mandalina
1 Bardak Kayısılı Form Çayı
1 bardak Su
Öğle(15.00)
Yağsız Taze Fasulye Haşlama
3-4 y.k Kaymaksız Yoğurt
1/2 Havuç
2 bardak su
Ara(17:00)
2 tane mavi yeşil light mısır ve pirinç çıtırı
1 orta boy muz
1,5 bardak su
Akşam( 20.30)
1 tabak ton balıklı makarna
1 bardak elma suyu
TOPLAM KALORİ : 946

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ayağı yanmış kedi gibi gezdikten sonra ancak eve attım kendimi ve ağrıyan yerlerim daha beter ağrır oldu
Neyse bugünlük dinleniceğim yarında birtek yatak odamdaki yerleşecek eşyalar var sonrada üstten bir silip süpürüp kapanışı yapacağım
Sade bir posta çamaşırım var yıkanacak ama onlarıda salı hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…