80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar aksam üstü herifle gene atistik o küstü odasina cekildi..bende basladim deli gibi Saat 4 ten sonra lahmacun yapmaya.neyse 1 paket un la basladim lahmacuna.tam una bulanmisimki arkadas aradi..tasiniyorda..yardima ihtiyaci varmis..tamam gelirim dedim..ben seni arabayla alirim dedi..olur dedim..neyse acelece lahmacunu bitirdim.arkadas geldi beni Aldi..ilerde bir parka cekti..Allah allah sasirdim ama birsey demedim...ya önce arkadastam masa sandelyeleri alicaz dedi..olur dedim...o sirada telefonu caldi..telefonda cem yaziyor kadin 3 sene önce kocasindan ayrilmisti.belki bir yakinidir dedim ama birazda kuskulanmadim desem yalan....kadin birden bana dönüp ; ya istersen biz arkadan arabaylada gideriz yani adamin arabasina binmek istemiyorum dersen demez mi yahu zeynebim birtanem ne diyon kiz sen dedim..ne adami ne arabasi..ben saniyorumki hatunun evini temizlemeye gidecegiz...meger buraya yakin sehirden esya tasimak icin cagirmis beni..ama bizim saftirik bunu bana aciklamiyor..ya dedi arkadastan masa sandelye alicaZ::::neyse ben hic tanimadigim bir adami beklemeye basladim bu arada hatuna aslinda senin arabayla gitsek iyi olur diyesim var ama kadin arabayi yeni almis..araba hurda..kadin acemi...Hemde ne acemi.. kadina yok farketmez canim nasil isine geliyorsa öyle yap dedim..baktim karsidan bir pikap gelmiyormu..sevgili cem abimizde icinde....allahim birde kamyonetle gidecezbunu hiic düsünmemistim..az önce donan ben resmen terliyordum artik..ay ne yapsam simdi yok gelmiyorum diyemem son Dakka..aman allahim ya esimin akrabalarindan biri beni kamyonette görse kuzu kuzu oturdum kamyonete..2 metre gitmedim Adam demezmi arabanin afa kagitlarini bulamiyorum ahaaaa birde Polis cevirse ugras dur..gidin kagidi bulun gelin diicem aksam üstü gitseler gece yarisi gelirler..allahim neyin icine düstüm ben dedim ya arkadasi cok iyi taniyorum..Mazlum kendi halinde sessiz Efendi bir kadin ...allahim ya huyu degistiyse..nasilsa 1 seneden fazladir sadece telefonlastik hic görüsmedik...allahim aksam üstü kamyonette hic tanimadigim bir adamla yanimda arkadas kafa kagidi olmadigini bile bile düstük yola...ay kendimi yolunun yolcusu kötü kadinlar olur ya onlar gibi hissettim valla bir anis görse öyle oldugumu idea bile edebilirdi yani..ay Adam deli deli araba sürüyor...bizim manyak ay carpacan diye söylendikce daha beterlesiyor..meger Adam bunun kuzeninin kocasiymis..ay ne bileyim ben dangalak arkadasim basinda tek tek anlatmadiki bana...
ama aklimdan neler geciyor....kadin damla bir olmus beni kacirip ker...neye satiyorlarmis..yada organ mafyasina...bu arada heriflede küsüs ki kilini kipirdatmaz valla ay allahim ne korktun ne korktum...ha birde esya almaya gittigimiz sehirde bu civarlarin en büyük kötükadin isletmesi var yani....oraya yaklasti yaklasti..benim kalp güm gün atiyor..planlar yapiyorum kapamdan derken gecti gitti derin bir nefes aldim ilk korkumu atlatmis oldum...neyse biz gittik esyalari aldik...yükledik getirdik bosalttik derken ancak simdi gelebildim eve...ama iyi korktum haaaaaaa

Aklımdayken dünki ( malum girememiştim ) birde bugünkü menümü paylaşayım

Dünkü menüm;

Sabah;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 tk kadar böğürtlen reçeli
2 şekersiz çay

ara;
az şekerli türkkahvesi

Öğlen;
1 tabak bol domatesli makarna ( yemiyeydim iyidi ama çok canım çekti )
1 kase yoğurt
1 bardak Cola Zero

ara;
1 tane elma

Akşam;
1 kase tavuk suyuna çorba
1 büyük bardak ayran

( eşimin halası kek yaptım ille gelin diyince az yiyeyim dedim )
Eşimin halasında 1 dilim çok az şekerli tam buğday unundan kek, 1 elma, 2 mandalina, 2 büyük bardak şekersiz çay

Bugünki menüm ;

Sabah;
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim kaşar
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates, salatalık
şekersiz çay

ara;
şekersiz nescafe

Öğlen;
3 parça tavuk ( fırında )
2 patates ( fırın )
1 bardak ayran

ara;
yapamadım dışardaydım diye sadece şekersiz kahve içtim

Akşam;
1 kase tavuk suyuna çorba ( dünden kalanı bitireyim dedim )
1 tabak yeşil mercümek
1 kase yoğurt

gece;
2 fincan şekersiz çay

Çok geçmiş olsun canım
Anam ben okurken bile ateş bastı acaba ne oldu ay inşallah kötü birşey olmamıştır diye
İnan şu an bile kalbim küt küt atıyor
Bende senin yerinde olsam kesin aynı şeyleri düşünürdüm ( eski türk filmleriyle büyümüş biri olarak )
Yine sağ sağlım atlatmışsın ama bir dahakine arkadaşın sana baştan açıkca anlatsın herşeyi sende eşine küste olsan söyleki bari için rahat olsun yada herifide al baktın tepeni attırdı indir otoban kenarında en azından sana birşey olmaz ve kimse birşey diyemez

kiz evden cikarken herif zaten mutfakta lahmacunlari götürüyordu...büyük kizim da yanimizdaydi..dedim ki kiza seslice ben zeynepablana yardima gidiyorum..o birazdan arabayla beni alacak..sen ufaklik uyumadan babana ignesini hatirlat..ignesini vursun öyle yatsin...tabi ben bunlari söylerken herifte hemen yanibasimda masada lahmacun yiyordu..yani ona dolayli olarak söylemis oldum ama ne bilim ben bacim tanimadigim bir adamla Hemde kamyonetle Hemde baska sehire gidecegimi...ay gercekten cok korktun ya..hata bizim saftirik arkadasta..ya basta böyle böyle desene ...bana sok üstüne sok yasatiyor

ah ah ...beni hic normal bir olay bulmazmi ya..

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 4.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 8 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Ela_ela_ [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] pilates spor yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 10-12 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 gün yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]

ellerine saglik kaptanim
3. olmusum heyooooooooooooo heyooooooooooooo heyooooooooooooooooooooo

konyalıyım vekonyada oturuyorum canım sen nerdesin
AAAAAAAAAAAAAAAAA

AMAN ALLAHIMMM
ÖZNUR VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ CANIMM
CECONUN DEDİĞİ GİBİ OKURKEN BEN KORKDUM :18:
NASIL Bİ ARKADAŞ O ÖYLE YAA İNSAN SORMAZNI BÖYLE BÖYLE BAŞKA ŞEHİRE GİDİCEZ GELİRMİSİN DİYE
YA Bİ KAZA OLSA KİM SENİ NERDE ARAR BULUR NELER DÜŞÜNÜRDÜ
ALLAH SAKLAMIŞ VALLA

SEN YAZARKEN ŞU İŞLETMEYİ SEN GELDİN GÖZÜMÜN ÖNÜNE
TÖVBE TÖVBEEE
AKLIMA NELER GELDİ KIZ ÇOCUKLARIN VAR AYYY :18:
BENİM SAF VE TEMİZ DUYUMUM SENİ KÖTÜ YOLLARDA DÜŞÜNMEKDE VARMIŞ KADERDE
ÇOKK GEÇMİŞŞ OLSUNNN
KAPTANIMM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK BİRİNCİ OLMUŞUN KUTLARIM SENİİİİ

DÜN HASTAYDIN NASIL OLDUN BU GÜN İYİMİSİN

herkesi tebrik ederim:)
65 70leri görünce birde gaza geldim burdan:)

konyalıyım vekonyada oturuyorum canım sen nerdesin

N

hımmm:)
bende konyadayım canım.

Ellerine ve emeğine sağlık canım hakkını helal et
Bütün kızları tebrik ediyorum kendime de tepik koyuyorum
Şu ilaçlar maf etti beni ama bakalım 10 gün daha sıkayım dişimi olmadı bırakırım başlarım böyle ilaça doktora tabi söylemeden olmaz

Cecommm napıyon

sesin çıkmıyor çok yorulmuşun temizlikden
ben daha duruyom bakalım temizlik yapmamlazım ya keyfim yepmedi daha

Yolcuuuuuuuuu
Hoşgeldin canım seni buralarda görmek ne güzel

Cecommm napıyon

sesin çıkmıyor çok yorulmuşun temizlikden
ben daha duruyom bakalım temizlik yapmamlazım ya keyfim yepmedi daha

Dediğin gibi yorgunum Alık alık bakınıyorum
eski topikten bir arkadaş geldi ama yazmadan gitti nedense :44:

Selam kızlar menümü yazıp çıkıyorum ders çalışmam gerek
sabah
yarım domates
yarım salatalık
yarım havuç
yarım dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
2 bardak çay
ara
1 pestil
5 6 tane çiç fındık
10 tane kadar çekirdek
3 bardak çay
öğle
yok
ara
1 dilim kek
2 gofret
2 bisküvi
2 bardak çay
akşam

1 tabak patates salatası
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
son olarak
1 avuç kadar kabak çekirdeği
5 6 tane kuruyemiş
BEN BİRDE 1 DİLİM PASTIRMA YEDİM UNUTMUŞUM YAZMAYI

Son düzenleme:

hepınızı tebrık ederım kızlar

ben yatıyım artık kızlarr sizden ses çıkmıyor :44:

iyi gecelerr

yarın iyice dinlenin boll boll muhabbet edelim

bu gün 1100 kalori almışım bi ayar tutturamadım ya çok ya az yiyorum

Aslında benimde yediklerimi bir hesaplamam lazım :44: kim bilir ben ne kadar tüketiyorumdur
Neyse yarından itibaren menü bildirimimi yapıp bir yandanda aşağı yukarı kalori kaç hesaplıyayımda ne kadar az yediğimi göreyim ona göre ilave yapayım

Neyse bende ufak ufak yollanayım sabah erken kalkacağım inşallah

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…