kizlar aksam üstü herifle gene atistik o küstü odasina cekildi..bende basladim deli gibi Saat 4 ten sonra lahmacun yapmaya.neyse 1 paket un la basladim lahmacuna.tam una bulanmisimki arkadas aradi..tasiniyorda..yardima ihtiyaci varmis..tamam gelirim dedim..ben seni arabayla alirim dedi..olur dedim..neyse acelece lahmacunu bitirdim.arkadas geldi beni Aldi..ilerde bir parka cekti..Allah allahsasirdim ama birsey demedim...ya önce arkadastam masa sandelyeleri alicaz dedi..olur dedim...o sirada telefonu caldi..telefonda cem yaziyor kadin 3 sene önce kocasindan ayrilmisti.belki bir yakinidir dedim ama birazda kuskulanmadim desem yalan....kadin birden bana dönüp ; ya istersen biz arkadan arabaylada gideriz yani adamin arabasina binmek istemiyorum dersen demez mi yahu zeynebim birtanem ne diyon kiz sen dedim..ne adami ne arabasi..ben saniyorumki hatunun evini temizlemeye gidecegiz...meger buraya yakin sehirden esya tasimak icin cagirmis beni..ama bizim saftirik bunu bana aciklamiyor..ya dedi arkadastan masa sandelye alicaZ::::neyse ben hic tanimadigim bir adami beklemeye basladim bu arada hatuna aslinda senin arabayla gitsek iyi olur diyesim var ama kadin arabayi yeni almis..araba hurda..kadin acemi...Hemde ne acemi.. kadina yok farketmez canim nasil isine geliyorsa öyle yap dedim..baktim karsidan bir pikap gelmiyormu..sevgili cem abimizde icinde....allahim birde kamyonetle gidecez bunu hiic düsünmemistim..az önce donan ben resmen terliyordum artik..ay ne yapsam simdi yok gelmiyorum diyemem son Dakka..aman allahim ya esimin akrabalarindan biri beni kamyonette görse kuzu kuzu oturdum kamyonete..2 metre gitmedim Adam demezmi arabanin afa kagitlarini bulamiyorum ahaaaa birde Polis cevirse ugras dur..gidin kagidi bulun gelin diicem aksam üstü gitseler gece yarisi gelirler..allahim neyin icine düstüm ben dedim ya arkadasi cok iyi taniyorum..Mazlum kendi halinde sessiz Efendi bir kadin ...allahim ya huyu degistiyse..nasilsa 1 seneden fazladir sadece telefonlastik hic görüsmedik...allahim aksam üstü kamyonette hic tanimadigim bir adamla yanimda arkadas kafa kagidi olmadigini bile bile düstük yola...ay kendimi yolunun yolcusu kötü kadinlar olur ya onlar gibi hissettim valla bir anis görse öyle oldugumu idea bile edebilirdi yani..ay Adam deli deli araba sürüyor...bizim manyak ay carpacan diye söylendikce daha beterlesiyor..meger Adam bunun kuzeninin kocasiymis..ay ne bileyim ben dangalak arkadasim basinda tek tek anlatmadiki bana...
ama aklimdan neler geciyor....kadin damla bir olmus beni kacirip ker...neye satiyorlarmis..yada organ mafyasina...bu arada heriflede küsüs ki kilini kipirdatmaz vallaay allahim ne korktun ne korktum...ha birde esya almaya gittigimiz sehirde bu civarlarin en büyük kötükadin isletmesi var yani....oraya yaklasti yaklasti..benim kalp güm gün atiyor..planlar yapiyorum kapamdan derken gecti gitti derin bir nefes aldim ilk korkumu atlatmis oldum...neyse biz gittik esyalari aldik...yükledik getirdik bosalttik derken ancak simdi gelebildim eve...ama iyi korktum haaaaaaa
kiz evden cikarken herif zaten mutfakta lahmacunlari götürüyordu...büyük kizim da yanimizdaydi..dedim ki kiza seslice ben zeynepablana yardima gidiyorum..o birazdan arabayla beni alacak..sen ufaklik uyumadan babana ignesini hatirlat..ignesini vursun öyle yatsin...tabi ben bunlari söylerken herifte hemen yanibasimda masada lahmacun yiyordu..yani ona dolayli olarak söylemis oldum ama ne bilim ben bacim tanimadigim bir adamla Hemde kamyonetle Hemde baska sehire gidecegimi...ay gercekten cok korktun ya..hata bizim saftirik arkadasta..ya basta böyle böyle desene ...bana sok üstüne sok yasatiyorÇok geçmiş olsun canım
Anam ben okurken bile ateş bastı acaba ne oldu ay inşallah kötü birşey olmamıştır diye
İnan şu an bile kalbim küt küt atıyor
Bende senin yerinde olsam kesin aynı şeyleri düşünürdüm( eski türk filmleriyle büyümüş biri olarak )
Yine sağ sağlım atlatmışsın ama bir dahakine arkadaşın sana baştan açıkca anlatsın herşeyi sende eşine küste olsan söyleki bari için rahat olsun yada herifide al baktın tepeni attırdı indir otoban kenarındaen azından sana birşey olmaz ve kimse birşey diyemez
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 4.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 8 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] pilates spor yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 10-12 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 gün yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
konyalıyım vekonyada oturuyorum canım sen nerdesinselam topik ahalisi:)
teşekkürler güzel karşılamalarınız için.....
bende hep gelmeye çalışırım o halde diyorum:)
öpüyorum herkesleri
yok canım bırakmaz:)
ben genelde burç sorarımda ondan sordum öylesine:)
memnun oldum bu arada:)
yalnız hem evli yazmışsın hemde bekar:)
bu nasıl oliyi?:44:
hoşbuldum, teşekkür ederim:)
Allah kolaylık versin canım.....
hımmm hemşerimiyiz:)
memnun oldum.....
sen hangi şehirdesin?
sağol canım:)))
inşaallah canım.....
koccaman öpüyorum seniii:))
AAAAAAAAAAAAAAAAAkizlar aksam üstü herifle gene atistik o küstü odasina cekildi..bende basladim deli gibi Saat 4 ten sonra lahmacun yapmaya.neyse 1 paket un la basladim lahmacuna.tam una bulanmisimki arkadas aradi..tasiniyorda..yardima ihtiyaci varmis..tamam gelirim dedim..ben seni arabayla alirim dedi..olur dedim..neyse acelece lahmacunu bitirdim.arkadas geldi beni Aldi..ilerde bir parka cekti..Allah allahsasirdim ama birsey demedim...ya önce arkadastam masa sandelyeleri alicaz dedi..olur dedim...o sirada telefonu caldi..telefonda cem yaziyor kadin 3 sene önce kocasindan ayrilmisti.belki bir yakinidir dedim ama birazda kuskulanmadim desem yalan....kadin birden bana dönüp ; ya istersen biz arkadan arabaylada gideriz yani adamin arabasina binmek istemiyorum dersen demez mi yahu zeynebim birtanem ne diyon kiz sen dedim..ne adami ne arabasi..ben saniyorumki hatunun evini temizlemeye gidecegiz...meger buraya yakin sehirden esya tasimak icin cagirmis beni..ama bizim saftirik bunu bana aciklamiyor..ya dedi arkadastan masa sandelye alicaZ::::neyse ben hic tanimadigim bir adami beklemeye basladim bu arada hatuna aslinda senin arabayla gitsek iyi olur diyesim var ama kadin arabayi yeni almis..araba hurda..kadin acemi...Hemde ne acemi.. kadina yok farketmez canim nasil isine geliyorsa öyle yap dedim..baktim karsidan bir pikap gelmiyormu..sevgili cem abimizde icinde....allahim birde kamyonetle gidecez bunu hiic düsünmemistim..az önce donan ben resmen terliyordum artik..ay ne yapsam simdi yok gelmiyorum diyemem son Dakka..aman allahim ya esimin akrabalarindan biri beni kamyonette görse kuzu kuzu oturdum kamyonete..2 metre gitmedim Adam demezmi arabanin afa kagitlarini bulamiyorum ahaaaa birde Polis cevirse ugras dur..gidin kagidi bulun gelin diicem aksam üstü gitseler gece yarisi gelirler..allahim neyin icine düstüm ben dedim ya arkadasi cok iyi taniyorum..Mazlum kendi halinde sessiz Efendi bir kadin ...allahim ya huyu degistiyse..nasilsa 1 seneden fazladir sadece telefonlastik hic görüsmedik...allahim aksam üstü kamyonette hic tanimadigim bir adamla yanimda arkadas kafa kagidi olmadigini bile bile düstük yola...ay kendimi yolunun yolcusu kötü kadinlar olur ya onlar gibi hissettim valla bir anis görse öyle oldugumu idea bile edebilirdi yani..ay Adam deli deli araba sürüyor...bizim manyak ay carpacan diye söylendikce daha beterlesiyor..meger Adam bunun kuzeninin kocasiymis..ay ne bileyim ben dangalak arkadasim basinda tek tek anlatmadiki bana...
ama aklimdan neler geciyor....kadin damla bir olmus beni kacirip ker...neye satiyorlarmis..yada organ mafyasina...bu arada heriflede küsüs ki kilini kipirdatmaz vallaay allahim ne korktun ne korktum...ha birde esya almaya gittigimiz sehirde bu civarlarin en büyük kötükadin isletmesi var yani....oraya yaklasti yaklasti..benim kalp güm gün atiyor..planlar yapiyorum kapamdan derken gecti gitti derin bir nefes aldim ilk korkumu atlatmis oldum...neyse biz gittik esyalari aldik...yükledik getirdik bosalttik derken ancak simdi gelebildim eve...ama iyi korktum haaaaaaa
KAPTANIMM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 79.6
[/TD]
[TD] 78.3
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 4.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 8 saat hafif yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] Ela_ela_
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 73.9
[/TD]
[TD] 73
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] pilates spor yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 72.4
[/TD]
[TD] 72.4
[/TD]
[TD] 71.8
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 10-12 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 77.2
[/TD]
[TD] 77.2
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 8.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 88.6
[/TD]
[TD] +0.6
[/TD]
[TD] 3.1
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 104.2
[/TD]
[TD] 104.9
[/TD]
[TD] +0.7
[/TD]
[TD] 15.1
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 2 gün yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD] 0 [/TD]
[TD] nick [/TD]
[TD] başlangıç [/TD]
[TD] geçen hafta [/TD]
[TD] bu hafta [/TD]
[TD] giden [/TD]
[TD] toplam giden [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD] spor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] wintersun[/TD]
[TD] 83 [/TD]
[TD] 79.6 [/TD]
[TD] 78.3 [/TD]
[TD] 1.3 [/TD]
[TD] 4.7 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] 8 saat hafif yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] Ela_ela_[/TD]
[TD] 81 [/TD]
[TD] 73.9 [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 0.9 [/TD]
[TD] 8 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] pilates spor yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] duyum[/TD]
[TD] 72.4 [/TD]
[TD] 72.4 [/TD]
[TD] 71.8 [/TD]
[TD] 0.6 [/TD]
[TD] 0.6 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] 10-12 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] beyazcan[/TD]
[TD] 86 [/TD]
[TD] 77.2 [/TD]
[TD] 77.2 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 8.8 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] ayyuzlum0211[/TD]
[TD] 85.5 [/TD]
[TD] 88 [/TD]
[TD] 88.6 [/TD]
[TD] +0.6 [/TD]
[TD] 3.1 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] ceco34[/TD]
[TD] 120 [/TD]
[TD] 104.2 [/TD]
[TD] 104.9 [/TD]
[TD] +0.7 [/TD]
[TD] 15.1 [/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD] 2 gün yürüyüş [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
konyalıyım vekonyada oturuyorum canım sen nerdesin
N
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 4.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 8 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] pilates spor yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 10-12 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 2 gün yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
Cecommm napıyon
sesin çıkmıyor çok yorulmuşun temizlikden
ben daha duruyom bakalım temizlik yapmamlazım ya keyfim yepmedi daha
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 79.6
[/TD]
[TD] 78.3
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 4.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 8 saat hafif yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] Ela_ela_
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 73.9
[/TD]
[TD] 73
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] pilates spor yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 72.4
[/TD]
[TD] 72.4
[/TD]
[TD] 71.8
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 10-12 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 77.2
[/TD]
[TD] 77.2
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 8.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 88.6
[/TD]
[TD] +0.6
[/TD]
[TD] 3.1
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 104.2
[/TD]
[TD] 104.9
[/TD]
[TD] +0.7
[/TD]
[TD] 15.1
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 2 gün yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben yatıyım artık kızlarr sizden ses çıkmıyor :44:
iyi gecelerr
yarın iyice dinlenin boll boll muhabbet edelim
bu gün 1100 kalori almışım bi ayar tutturamadım ya çok ya az yiyorum
Neyse bende ufak ufak yollanayımsabah erken kalkacağım inşallah
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?