80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarr ben bayram sonrasına kadar yokum wıntersun cnm menu takıbı yapamıcam bebeklı mısafırım geldı optum hepınızı dıyetı batırmam ınsallahhhhh

nasılsınız görüşmeyeli canım arkadslarım yer açarsanız aranızda olmak istiyorum malum bazı işlerim yolunda gitmedi
bende toparlanmaya başlamalı diye düşündüm gerçi bi kaç gündür dikkat ediyordum harıl harıl spor yapıyorum dün bi gezmeye gittik vialand da anam gitmez olaydım öldüm öldüm dirildim bogazıma vurdu valla yedim yedim doymadım neyse aranızda olmak istiyorum hemen listeye alın beni de diyetimi bozmadan götürebileyim bilmiyorum ama 2 hafta bekletmeyin beni yoksa salarım ben kendimi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Son kalan işlerime girişmeden sizlere bir bakayım dedim
İnşallah bu hafta hepimiz için çok çok verimli geçer ve hepimiz cuma günü eksileri görürüz

Kızlarr ben bayram sonrasına kadar yokum wıntersun cnm menu takıbı yapamıcam bebeklı mısafırım geldı optum hepınızı dıyetı batırmam ınsallahhhhh

Canım sana kolay gelsin Söz devam edeceğiz menü bildirimlerine

Aramıza tekrar hoşgeldin
İnşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar veririz...Aminnnn

müjdeler olsun 2.5 kilo vermişim.80,5 olmuşum oda bu hafta dikkat edemedim kızım hastaydı sporda yapamadım. kızım bi ateşlendi yatamadık geceleri bide yemeğe misafirlerim vardı çok yoğun bir haftaydı ve sizlerede yazamadım bilgilendirim dedim

hosgeldın cnm bnm
tebrıkler cnm ve gecmıs olsn

günaydınn kızlarrr
haftamız hayırlı olsunn
hoş geldin tekrar aramıza sevilcanımm
senin yerin zaten burda duruyor seni bekliyor..nerelerdeydin özlettin kendini..
listelerini menülerini beklerizz canım

kutlarım seni canımm:13:
işallah daha çok kalıcı kilolar verirsin

ay sorma hiiic yanimda ne cüzdan ne kimlik hicbirsey yok..belki lazim olur diye evden cikarken bir 20 euro aldim cebime attim birde telefonum...ha birde telefonun sarji...yani cüzdan bile almiyorum ama sarjsida cikmiyorum kardesim evden...ama Telefon cok önemli evde küsteolsak bir odun ve 4 tane calicirpi var...nolur nolmaz ulasilmaz olmaktan nefret ediyorum..helede öyle durumlarda olurki aksilikler tam zor durumda kalirsin..
evet benim arkadas biraz mal ...yani cok iyi birisi ama malesef kafa tekyönlü caliyiyor..yani bir taraf calisiyorsa diger taraf calismiyor...bu kocasindan ayrildigi siralar hep ben isik tutuyordum ona..bak arkadasim cocugunu psikologa götür..cocuklarindan birinin dersleri cok cok kötüye gitmeye baslayinca dedim git dersyardim yerine yazdir falan filan..bu 1 sene sonra baska sehire tasininca görüsmemiz kesildi ama telefonla falan görüsüyorduk..kocasi bunu safligindan faydalanip cocugu bir tatil günü almis götürmüs cocuk polisine..kadina olmadik iftiralar..sonrada cocugu getirmemis.. kiz polisi aradinmi dedim..yook getirir elbet demezmi dedim saf olma..getirsin yada getirmesin..neticede senin haberin olmadan cocugunu Aldi ve hala getirmedi ara polisi...sonra sorumsuz anne muamelesi görürsün devletten..yok aramadi..1 ay sonrada eve mektuplar cocuk polisleri gelmeye basladi malesef yani safliginin acisini cok cekti..banada cektirecekti az daha

naber kizlar..dün cok sey yasayabilirlikten hicbirsey yasamadan evime geldim cok sükür..eve geldigimde herif odasina cekilmis tv izliyordu...cocuklari yataga saldim..leptopu actim..ufaktefek birseyler atistirdim tv izlemeye basladim..hic odaya gidesim gelmedi..bir baktim benim herif indi asagi..birbirimize sert bakismalarimizdan dolayi bakmadim bile yüzüne..aa birde gelip yanima oturmazmi ee bittimi arkadasinin temizligi dedi yok ya ne temizligi baska sehirden esya tasidik dedim..ikinizmi dedi..yok 3 kisiydik dedim sanki Adam birsey biliyorda soruyor gibiydi..3.kimdi dedi..3.erkekti dedim gülerek adamin yüzü bir degisti...nasil yani kimdi dedi..dedim kadinin enistesiymis...kamyon kiralamislar..kadinda kamyonu kullanamayacagi icin ondan rica etmis dedim...tabi benim onca yasadigim korkularin ayrintisini birak korkunun adini bile anmadim. ee cesaretli gözü kara erkek gibi hatundum nasilsa

selam kızlar ya işi sıkı tutmam lazım ama napsam bılmıyom bıtkı caylarını arttırdım
valla tuvalette yatıyom nerdeyse
strec sarma işinide hergun yapıyorum
pazar gunlerı yuruyuse gıdemıyorum ama onun harıcı hıc aksatmıycam ınsallah hatta bırazdan cıkıcam hedef en az 5 km
dukan bana bıraz masraflı geldı yapamadım kıtabım hala basumda ama
bu ara karataya taktım yapan arkadaslar ıncelıklerınını ve püflerını anlatabılırmı
bıraz arastırdım ama sızın bılgınızede ıhtıyacım var.kıtabını bır ara temın etcem ınsallah.
kahvaltıda 1 avuc k fleks yedım 11 gıbıde yagsız ekmeksız 2 kepce tarhana
bakalım öğlen içinde bol salata ve corba düşünüyom...
of ya bayrama kadar 2 3 kılo kesın vermem lazım

hayatim ne Kadar sitres yapmissin kendine biraz rahat ol..bu Kadar sitresle istesende veremezsin..beyinde bitiyor hersey..bak tek yapman gereken hergün bir önceki günden azicik daha az kalori almaya Calis birazda bir önceki günden azicik fazla hareket et..hepsi bu..birak diet kitaplarini falan..arada detokslar olabilir ama herseyin dogali en iyisi..hep dietle geciremezsinki ömrünü..normal beslenme seklini devam et ama miktari azalt yeter..birazda totyu kaldir..ben 4 gündür yürüyemedim..1 saate Kadar cikacagim disari yürümeye..bu Sabah pekmezi kacirdimda biraz

Yuruyemedin ama dikkat ettin...
bende cok dikkat edemedim ama bol hareket vardı ....
bugun motive olmus bi sekilde devam... Tartıda güzeldi sabah sukur...
bu hafta sonu bol bol gezdik...
dun camlicaya, ondan önceki günde alışverişe ...
gecen haftanın sıkıntısını attım azicuk iyi geldi

Yeni gelen arkadaslar hosgelmissiniz
Ara verip tekrar gelen arkadaslar sizde hosgelmissiniz :))))))))

iyi iyi hadi bakalim..ya ben Sabah tartida yine son 10 yilimin görmedigim kilosunu gördüm ama tarti kalles..kiloyu Cuma sabahi göstermiyor..3 haftadir pazartesi sabahi gösteriyor..pesembe sabahi 800-900 gr fazlasini gösteriyor..Cuma sabahi son gösterdiginin 500-600 eksigini gösteriyor...yani memleketin benzin zammina benziyor..istisnayen cok düsüyor sonra birden firliyor..sonra yari yariya geri düsüyor..sen saniyorsunki benzin ucuzladi oysa önceki gördügünden 200 -300 fazlasi ama memleketimin saf insanlarindan biri olarak yiyorum her defasinda bu numarayi
olsun gördüm ama gördüm sonucta gecek 2 hafta göremeyeceksemde gördüm

Tebrikler canımcanım bebişine de cok gecmis olsun
Bayrama bu menuyle 2,3 kilo verirsin canım merak etme

slm kızlar nasılsınız bakayım. bu gün dr a gittim az önce de oğlanı okuldan aldım eve geldim. dr en sonunda kesin olarak kızın olacak dedi. oğlum kocaman bi hayal kırıklığına uğradı. sevmeyecem onu dedi. eh olsunda sevme dedim nihayet hazırlıklarımı rahat rahat yapabilecem

kız çok geçmiş olsun insan yolda yürürkrn bile şüphelendiği bişe olursa üç buçuk atıyo değilki böyle bi halde ben kalp krizi geçirebilirdim herhalde. bu arada inşallah bu kıyafetin içine girebilirsin bu yaz. bende doğurayım hızla girecem bu kulvara yeniden. hatta doğumdan bir ay kadar sonra diyetisyene gitmeyi bile düşünüyorum sütüm kesilmeden nasıl kilo verebilirim bi danışacam ve sonra da hareketlerime yeniden başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…