Kızlarr ben bayram sonrasına kadar yokum wıntersun cnm menu takıbı yapamıcam bebeklı mısafırım geldı optum hepınızı dıyetı batırmam ınsallahhhhh
nasılsınız görüşmeyeli canım arkadslarım yer açarsanız aranızda olmak istiyorum malum bazı işlerim yolunda gitmedi
bende toparlanmaya başlamalı diye düşündüm gerçi bi kaç gündür dikkat ediyordum harıl harıl spor yapıyorum dün bi gezmeye gittik vialand da anam gitmez olaydım öldüm öldüm dirildim bogazıma vurdu valla yedim yedim doymadım neyse aranızda olmak istiyorum hemen listeye alın beni de diyetimi bozmadan götürebileyim bilmiyorum ama 2 hafta bekletmeyin beni yoksa salarım ben kendimi
hosgeldın cnm bnmnasılsınız görüşmeyeli canım arkadslarım yer açarsanız aranızda olmak istiyorum malum bazı işlerim yolunda gitmedi
bende toparlanmaya başlamalı diye düşündüm gerçi bi kaç gündür dikkat ediyordum harıl harıl spor yapıyorum dün bi gezmeye gittik vialand da anam gitmez olaydım öldüm öldüm dirildim bogazıma vurdu valla yedim yedim doymadım neyse aranızda olmak istiyorum hemen listeye alın beni de diyetimi bozmadan götürebileyim bilmiyorum ama 2 hafta bekletmeyin beni yoksa salarım ben kendimi
tebrıkler cnm ve gecmıs olsnmüjdeler olsun 2.5 kilo vermişim.80,5 olmuşum oda bu hafta dikkat edemedim kızım hastaydı sporda yapamadım. kızım bi ateşlendi yatamadık geceleri bide yemeğe misafirlerim vardı çok yoğun bir haftaydı ve sizlerede yazamadım bilgilendirim dedim
hosgeldın cnm bnm
tebrıkler cnm ve gecmıs olsn
hoş geldin tekrar aramıza sevilcanımmnasılsınız görüşmeyeli canım arkadslarım yer açarsanız aranızda olmak istiyorum malum bazı işlerim yolunda gitmedi
kutlarım seni canımm:13:müjdeler olsun 2.5 kilo vermişim.80,5 olmuşum oda bu hafta dikkat edemedim kızım hastaydı sporda yapamadım. kızım bi ateşlendi yatamadık geceleri bide yemeğe misafirlerim vardı çok yoğun bir haftaydı ve sizlerede yazamadım bilgilendirim dedim
konyalıyım vekonyada oturuyorum canım sen nerdesin
AAAAAAAAAAAAAAAAA
AMAN ALLAHIMMM
ÖZNUR VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ CANIMM
CECONUN DEDİĞİ GİBİ OKURKEN BEN KORKDUM :18:
NASIL Bİ ARKADAŞ O ÖYLE YAAİNSAN SORMAZNI BÖYLE BÖYLE BAŞKA ŞEHİRE GİDİCEZ GELİRMİSİN DİYE
YA Bİ KAZA OLSA KİM SENİ NERDE ARAR BULUR NELER DÜŞÜNÜRDÜ
ALLAH SAKLAMIŞ VALLA
SEN YAZARKEN ŞU İŞLETMEYİ SEN GELDİN GÖZÜMÜN ÖNÜNE
TÖVBE TÖVBEEE
AKLIMA NELER GELDİ KIZ ÇOCUKLARIN VAR AYYY :18:
BENİM SAF VE TEMİZ DUYUMUMSENİ KÖTÜ YOLLARDA DÜŞÜNMEKDE VARMIŞ KADERDE
ÇOKK GEÇMİŞŞ OLSUNNN
KAPTANIMM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIKBİRİNCİ OLMUŞUN KUTLARIM SENİİİİ
DÜN HASTAYDIN NASIL OLDUN BU GÜN İYİMİSİN
selam kızlar ya işi sıkı tutmam lazım ama napsam bılmıyom bıtkı caylarını arttırdım
valla tuvalette yatıyom nerdeyse
strec sarma işinide hergun yapıyorum
pazar gunlerı yuruyuse gıdemıyorum ama onun harıcı hıc aksatmıycam ınsallah hatta bırazdan cıkıcam hedef en az 5 km
dukan bana bıraz masraflı geldı yapamadım kıtabım hala basumda ama
bu ara karataya taktım yapan arkadaslar ıncelıklerınını ve püflerını anlatabılırmı
bıraz arastırdım ama sızın bılgınızede ıhtıyacım var.kıtabını bır ara temın etcem ınsallah.
kahvaltıda 1 avuc k fleks yedım 11 gıbıde yagsız ekmeksız 2 kepce tarhana
bakalım öğlen içinde bol salata ve corba düşünüyom...
of ya bayrama kadar 2 3 kılo kesın vermem lazım
Yuruyemedin ama dikkat ettin...hayatim ne Kadar sitres yapmissin kendinebiraz rahat ol..bu Kadar sitresle istesende veremezsin..beyinde bitiyor hersey..bak tek yapman gereken hergün bir önceki günden azicik daha az kalori almaya Calis birazda bir önceki günden azicik fazla hareket et..hepsi bu..birak diet kitaplarini falan..arada detokslar olabilir ama herseyin dogali en iyisi..hep dietle geciremezsinki ömrünü..normal beslenme seklini devam et ama miktari azalt yeter..birazda totyu kaldir..ben 4 gündür yürüyemedim..1 saate Kadar cikacagim disari yürümeye..bu Sabah pekmezi kacirdimda biraz
İns canım ...azmedersek neden oolmasınAPART Overall.- Am Ausschnitt vorne mit gewellter Blende und schwa.| OTTO
kizlar bu yaz bunu giyinebilecek ölcülerde olacagim insallah
Yuruyemedin ama dikkat ettin...
bende cok dikkat edemedim ama bol hareket vardı ....
bugun motive olmus bi sekilde devam... Tartıda güzeldi sabah sukur...
bu hafta sonu bol bol gezdik...
dun camlicaya, ondan önceki günde alışverişe ...
gecen haftanın sıkıntısını attım azicukiyi geldi
İns canım ...azmedersek neden oolmasın
bende bunu
Buffalo Overall.- Ärmel und Schultern aus Chiffon.| OTTO
Tebrikler canımcanımmüjdeler olsun 2.5 kilo vermişim.80,5 olmuşum oda bu hafta dikkat edemedim kızım hastaydı sporda yapamadım. kızım bi ateşlendi yatamadık geceleri bide yemeğe misafirlerim vardı çok yoğun bir haftaydı ve sizlerede yazamadım bilgilendirim dedim
Bayrama bu menuyle 2,3 kilo verirsin canım merak etmeselam kızlar ya işi sıkı tutmam lazım ama napsam bılmıyom bıtkı caylarını arttırdım
valla tuvalette yatıyom nerdeyse
strec sarma işinide hergun yapıyorum
pazar gunlerı yuruyuse gıdemıyorum ama onun harıcı hıc aksatmıycam ınsallah hatta bırazdan cıkıcam hedef en az 5 km
dukan bana bıraz masraflı geldı yapamadım kıtabım hala basumda ama
bu ara karataya taktım yapan arkadaslar ıncelıklerınını ve püflerını anlatabılırmı
bıraz arastırdım ama sızın bılgınızede ıhtıyacım var.kıtabını bır ara temın etcem ınsallah.
kahvaltıda 1 avuc k fleks yedım 11 gıbıde yagsız ekmeksız 2 kepce tarhana
bakalım öğlen içinde bol salata ve corba düşünüyom...
of ya bayrama kadar 2 3 kılo kesın vermem lazım
APART Overall.- Am Ausschnitt vorne mit gewellter Blende und schwa.| OTTO
kizlar bu yaz bunu giyinebilecek ölcülerde olacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?