Kız benim kerifi bırakvey vey vey...kiz ben bunu 40 Kilo olsam gene giyemem..kerif adak olmus tavuk gibim keser atar boynumu
15 gün kalmis vede2 Kilo..biraz zorlayacak ama bu sabahki kiloma bakarsak 1,3 Kilo vermem lazim ama biliyorum bu firtina öncesi sesizlik...malum Tsunami misali önce tam cekiliyor sonra birden daha fazla daha Güclü geliyor..yani en iyimser 2 Kilo vermem lazim..of ya 2 Kilo aslinda hicbirsey ama gitmeyince gitmiyor iste..hele 15 günde heeeec umut yok heeec
Sonundaaaaa :)slm kızlar nasılsınız bakayım. bu gün dr a gittim az önce de oğlanı okuldan aldım eve geldim. dr en sonunda kesin olarak kızın olacak dedi. oğlum kocaman bi hayal kırıklığına uğradı. sevmeyecem onu dedi. eh olsunda sevme dedimnihayet hazırlıklarımı rahat rahat yapabilecem
kız çok geçmiş olsun insan yolda yürürkrn bile şüphelendiği bişe olursa üç buçuk atıyo değilki böyle bi halde ben kalp krizi geçirebilirdim herhalde. bu arada inşallah bu kıyafetin içine girebilirsin bu yaz. bende doğurayım hızla girecem bu kulvara yeniden. hatta doğumdan bir ay kadar sonra diyetisyene gitmeyi bile düşünüyorum sütüm kesilmeden nasıl kilo verebilirim bi danışacam ve sonra da hareketlerime yeniden başlicam
hayirdir kiz nasil gördün....bende bir kitap var..yaklasik 20 senedir kullaniyorum...genellikle % 70 cikiyor...son iki defadir bir rüya görüyorum israrla...eger rüya haberci rüyalardansa yani bilincaltimin abana okudugu rüya degilse hicte uzak olmayan zamanda gidiciyim yani...yani öyle gidis dönüs kesilmemis benim bilet..sadece gidis ...of ooooofKız benim kerifi bırak
Ben kendim giyinip, salinamam onla dışarıda ..
Ah ben onu benimkine giyerim ama :)
Onu giyinecek kıvamda olayımda ...
Başka seyler giyerim No problem
Duyum bi ben eksik kalmıştım
Bende rüyamda gördüm seni sonunda
Tam olduk simdi
slm kızlar nasılsınız bakayım. bu gün dr a gittim az önce de oğlanı okuldan aldım eve geldim. dr en sonunda kesin olarak kızın olacak dedi. oğlum kocaman bi hayal kırıklığına uğradı. sevmeyecem onu dedi. eh olsunda sevme dedimnihayet hazırlıklarımı rahat rahat yapabilecem
kız çok geçmiş olsun insan yolda yürürkrn bile şüphelendiği bişe olursa üç buçuk atıyo değilki böyle bi halde ben kalp krizi geçirebilirdim herhalde. bu arada inşallah bu kıyafetin içine girebilirsin bu yaz. bende doğurayım hızla girecem bu kulvara yeniden. hatta doğumdan bir ay kadar sonra diyetisyene gitmeyi bile düşünüyorum sütüm kesilmeden nasıl kilo verebilirim bi danışacam ve sonra da hareketlerime yeniden başlicam
Sonundaaaaa :)
Hayırlı olsun canım ...
Kızlar göstermez zaten ...hep öyle derler...
Benimki gibi fındık kurdu bi kızın olur ins
Kızlar cok tatlı oluyorlar ya...
Bi giyiniyoruz biz... Hafta sonu ona kıyafet secmekle gecti zaten... Bayılıyorum ..kız cocuklarına...tokalari,kiyafetleri vs..
Dün yollarda da hanımefendiyi milletin sevmesinden yuruyemedik bile...
Sanada Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına aldığın günleri de göstersin ins...
Bi gokdelenin 12. Katinda oturuyormussun... Yalniz evde esya yoktu...tasinmak istiyodun. Manzara gormuyomus orasihayirdir kiz nasil gördün....bende bir kitap var..yaklasik 20 senedir kullaniyorum...genellikle % 70 cikiyor...son iki defadir bir rüya görüyorum israrla...eger rüya haberci rüyalardansa yani bilincaltimin abana okudugu rüya degilse hicte uzak olmayan zamanda gidiciyim yani...yani öyle gidis dönüs kesilmemis benim bilet..sadece gidis ...of ooooof
kiz sen bizden avantajli olucan..hakkiyla emziren anne günlük 700 kalori fazla harciyormus..yani normal beslenmen bile haftada 1 kiloyu isaret ediyor
hayirdir kiz nasil gördün....bende bir kitap var..yaklasik 20 senedir kullaniyorum...genellikle % 70 cikiyor...son iki defadir bir rüya görüyorum israrla...eger rüya haberci rüyalardansa yani bilincaltimin abana okudugu rüya degilse hicte uzak olmayan zamanda gidiciyim yani...yani öyle gidis dönüs kesilmemis benim bilet..sadece gidis ...of ooooof
kiz sen bizden avantajli olucan..hakkiyla emziren anne günlük 700 kalori fazla harciyormus..yani normal beslenmen bile haftada 1 kiloyu isaret ediyor
anaaaaaaaaaaaaa kizinmi olucak ...ay cok sevindim..ben kiz cocugunu gercekten cok seviyorum...Allah herseyin hayirlisini versin..hadi bakalim...esinde sever sever..benim öküz kocama kalsa yedigim ictigim herseyi haram etti bana ..ya gercekten laf gelisi degil..hamileydim beni yemege götürürdü restorana girer girmez eger kiz sa yedigin ictigin hersey haram olsun derdi...simdide hayatta en büyük tutkusu oldu o kiz
ay rüya cok güzelBi gokdelenin 12. Katinda oturuyormussun... Yalniz evde esya yoktu...tasinmak istiyodun. Manzara gormuyomus orasi
kiz öyle soyleme...Allah korusun
O tarz rüyaları dillendirmemek gerekiyormus
hadi bakalim..ben ilk 3 ay 8 Kilo almistim...hamileligimin tamaminda 25 Kilo..yani dogumdan sonra 25 koli vardi fazladan..allahim o kabusu unutamiyorum..o Kadar kiloyada dogurdugum 2.8 kiloyduya öyle de benim sütüm olmadı diğerlerinde emziremedim. bunda da korkuyom yine aynı olacak diye. kız bak 32 haftalık hamileyim henüz 7.5 kilo aldım. bunun 2 kilosu bebişimmiş normalde 12 kiloya kadar alınabiliyormuş. 8 hafta gibi bişeyim kaldı belkide daha az bilemiyorum her halde o kadar zamanda da 5 kilo almam. doğumda bu durumda eski kilomda devam ederim yarışa inşallah
ohaaaa insan öyle söylermi hiç. şimdi sen karşısına geç ve deki o günlerde söylediklerini geri almazsan çocuğu sevdiğin bütün günler haram olsun sana de. hakikaten ö....z seninki ha. bitane oğlu yokmu nolmuş bu da kız olsa.
duyumay sorma hiiicyanimda ne cüzdan ne kimlik hicbirsey yok..belki lazim olur diye evden cikarken bir 20 euro aldim cebime attim birde telefonum...ha birde telefonun sarji...yani cüzdan bile almiyorum ama sarjsida cikmiyorum kardesim evden...ama Telefon cok önemli evde küsteolsak bir odun ve 4 tane calicirpi var...nolur nolmaz ulasilmaz olmaktan nefret ediyorum..helede öyle durumlarda olurki aksilikler tam zor durumda kalirsin..
evet benim arkadas biraz mal ...yani cok iyi birisi ama malesef kafa tekyönlü caliyiyor..yani bir taraf calisiyorsa diger taraf calismiyor...bu kocasindan ayrildigi siralar hep ben isik tutuyordum ona..bak arkadasim cocugunu psikologa götür..cocuklarindan birinin dersleri cok cok kötüye gitmeye baslayinca dedim git dersyardim yerine yazdir falan filan..bu 1 sene sonra baska sehire tasininca görüsmemiz kesildi ama telefonla falan görüsüyorduk..kocasi bunu safligindan faydalanip cocugu bir tatil günü almis götürmüs cocuk polisine..kadina olmadik iftiralar..sonrada cocugu getirmemis..kiz polisi aradinmi dedim..yook getirir elbet demezmi dedim saf olma..getirsin yada getirmesin..neticede senin haberin olmadan cocugunu Aldi ve hala getirmedi ara polisi...sonra sorumsuz anne muamelesi görürsün devletten..yok aramadi..1 ay sonrada eve mektuplar cocuk polisleri gelmeye basladi malesef yani safliginin acisini cok cekti..banada cektirecekti az daha
heyyyytttt aslanım benimm erkek gibi kadınnaber kizlar..dün cok sey yasayabilirlikten hicbirsey yasamadan evime geldim cok sükür..eve geldigimde herif odasina cekilmis tv izliyordu...cocuklari yataga saldim..leptopu actim..ufaktefek birseyler atistirdim tv izlemeye basladim..hic odaya gidesim gelmedi..bir baktim benim herif indi asagi..birbirimize sert bakismalarimizdan dolayi bakmadim bile yüzüne..aa birde gelip yanima oturmazmiee bittimi arkadasinin temizligi dedi yok ya ne temizligi baska sehirden esya tasidik dedim..ikinizmi dedi..yok 3 kisiydik dedim sanki Adam birsey biliyorda soruyor gibiydi..3.kimdi dedi..3.erkekti dedim gülerek adamin yüzü bir degisti...nasil yani kimdi dedi..dedim kadinin enistesiymis...kamyon kiralamislar..kadinda kamyonu kullanamayacagi icin ondan rica etmis dedim...tabi benim onca yasadigim korkularin ayrintisini birak korkunun adini bile anmadim. ee cesaretli gözü kara erkek gibi hatundum nasilsa
işallahhh yakışırrrrrAPART Overall.- Am Ausschnitt vorne mit gewellter Blende und schwa.| OTTO
kizlar bu yaz bunu giyinebilecek ölcülerde olacagim insallah
vayyyyyy eşinin gözleri yerinden fırlar kızzİns canım ...azmedersek neden oolmasın
bende bunu
Buffalo Overall.- Ärmel und Schultern aus Chiffon.| OTTO
hayırlı olsun gülayyslm kızlar nasılsınız bakayım. bu gün dr a gittim az önce de oğlanı okuldan aldım eve geldim. dr en sonunda kesin olarak kızın olacak dedi. oğlum kocaman bi hayal kırıklığına uğradı. sevmeyecem onu dedi. eh olsunda sevme dedimnihayet hazırlıklarımı rahat rahat yapabilecem
vayyy ...........anaaaaaaaaaaaaa kizinmi olucak ...ay cok sevindim..ben kiz cocugunu gercekten cok seviyorum...Allah herseyin hayirlisini versin..hadi bakalim...esinde sever sever..benim öküz kocama kalsa yedigim ictigim herseyi haram etti bana ..ya gercekten laf gelisi degil..hamileydim beni yemege götürürdü restorana girer girmez eger kiz sa yedigin ictigin hersey haram olsun derdi...simdide hayatta en büyük tutkusu oldu o kiz
güle güle git güle güle gel öznurum. anaaaam çok yoruldum. benim bulaşık makinesi bozuldu bizimki öğleden sonra servisi çağıracaktı. bulaşıkdoluydu tezgahın üstü. onları yıkadım makinenin elini yüzünü temizledim bizimkini aradım servisi çağırmıyomu diye bu gün işim çok başka zaman dedi. sanki başka zaman vakti olacak. anlayacanız bulaşıkları elimde yıkamaya mahkum oldum. inşallah egzamam yenilemez. malum ilaç kullanamam ağlaya ağlaya iş yaparım artık.
hoşbuldum canım teşekkürler inş yarın sımsıkı başlıcam sizlerin desteği ileSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Son kalan işlerime girişmeden sizlere bir bakayım dedim
İnşallah bu hafta hepimiz için çok çok verimli geçer ve hepimiz cuma günü eksileri görürüz
Canım sana kolay gelsinSöz devam edeceğiz menü bildirimlerine
Aramıza tekrar hoşgeldin
İnşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar veririz...Aminnnn
saol canım ya bebek işlerine girişmiştik bende salmıştım herşeyi kredi de olmadı kaldık öyle ilerleyen zamnlara bıraktık biraz bunalım takıldım üzüldüm anca toparlandım desem yeridir kafamdan zor attım çünkü çok heveslenmiştim ilk kez deneme sansı buldum diye işte olmayıncada böyle oldu amannn neyse canınızı sıkmayım vardır RABBİMİN bir bildiği. bugün menüyü yazarsam beni döversiniz yarın itibariyle sımsıkı diyetimede sporumada kaldıgım yerden baslıyorum beyazcanım listelerini derken anlamadım acaba lafın gelişi menü devamı olarakmı dedin merak ettim vallagünaydınn kızlarrr
haftamız hayırlı olsunn
hoş geldin tekrar aramıza sevilcanımm
senin yerin zaten burda duruyor seni bekliyor..nerelerdeydin özlettin kendini..
listelerini menülerini beklerizz canım
kutlarım seni canımm:13:
işallah daha çok kalıcı kilolar verirsin
hoşbuldum canım teşekkürler inş yarın sımsıkı başlıcam sizlerin desteği ile
saol canım ya bebek işlerine girişmiştik bende salmıştım herşeyi kredi de olmadı kaldık öyle ilerleyen zamnlara bıraktık biraz bunalım takıldım üzüldüm anca toparlandım desem yeridir kafamdan zor attım çünkü çok heveslenmiştim ilk kez deneme sansı buldum diye işte olmayıncada böyle oldu amannn neyse canınızı sıkmayım vardır RABBİMİN bir bildiği. bugün menüyü yazarsam beni döversiniz yarın itibariyle sımsıkı diyetimede sporumada kaldıgım yerden baslıyorum beyazcanım listelerini derken anlamadım acaba lafın gelişi menü devamı olarakmı dedin merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?