80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vey vey vey...kiz ben bunu 40 Kilo olsam gene giyemem..kerif adak olmus tavuk gibim keser atar boynumu
Kız benim kerifi bırak
Ben kendim giyinip, salinamam onla dışarıda ..
Ah ben onu benimkine giyerim ama :)
Onu giyinecek kıvamda olayımda ...
Başka seyler giyerim No problem

Duyum bi ben eksik kalmıştım
Bende rüyamda gördüm seni sonunda
Tam olduk simdi

15 gün kalmis vede2 Kilo..biraz zorlayacak ama bu sabahki kiloma bakarsak 1,3 Kilo vermem lazim ama biliyorum bu firtina öncesi sesizlik...malum Tsunami misali önce tam cekiliyor sonra birden daha fazla daha Güclü geliyor..yani en iyimser 2 Kilo vermem lazim..of ya 2 Kilo aslinda hicbirsey ama gitmeyince gitmiyor iste..hele 15 günde heeeec umut yok heeec

gider gülüm gider sen azmet yeterki

Sonundaaaaa :)
Hayırlı olsun canım ...
Kızlar göstermez zaten ...hep öyle derler...
Benimki gibi fındık kurdu bi kızın olur ins

Kızlar cok tatlı oluyorlar ya...
Bi giyiniyoruz biz... Hafta sonu ona kıyafet secmekle gecti zaten... Bayılıyorum ..kız cocuklarına...tokalari,kiyafetleri vs..
Dün yollarda da hanımefendiyi milletin sevmesinden yuruyemedik bile...
Sanada Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına aldığın günleri de göstersin ins...

hayirdir kiz nasil gördün....bende bir kitap var..yaklasik 20 senedir kullaniyorum...genellikle % 70 cikiyor...son iki defadir bir rüya görüyorum israrla...eger rüya haberci rüyalardansa yani bilincaltimin abana okudugu rüya degilse hicte uzak olmayan zamanda gidiciyim yani...yani öyle gidis dönüs kesilmemis benim bilet..sadece gidis ...of ooooof

kiz sen bizden avantajli olucan..hakkiyla emziren anne günlük 700 kalori fazla harciyormus..yani normal beslenmen bile haftada 1 kiloyu isaret ediyor

amin canım. biriyle başım beladaydı zaten bitane daha geliyo. bizimkine diyorum bir cadı daha çıktı başımıza. evden çıkarken oğlum çabucak hazırlanıyo bende ama kıza gelince yok şunu giyecem yok saçım böyle olsun... hele o çene maşallah çok konuşuyo. buda öyle olursa yandık biz yandık

anaaaaaaaaaaaaa kizinmi olucak ...ay cok sevindim..ben kiz cocugunu gercekten cok seviyorum...Allah herseyin hayirlisini versin..hadi bakalim...esinde sever sever..benim öküz kocama kalsa yedigim ictigim herseyi haram etti bana ..ya gercekten laf gelisi degil..hamileydim beni yemege götürürdü restorana girer girmez eger kiz sa yedigin ictigin hersey haram olsun derdi...simdide hayatta en büyük tutkusu oldu o kiz

Bi gokdelenin 12. Katinda oturuyormussun... Yalniz evde esya yoktu...tasinmak istiyodun. Manzara gormuyomus orasi
kiz öyle soyleme...Allah korusun
O tarz rüyaları dillendirmemek gerekiyormus

ya öyle de benim sütüm olmadı diğerlerinde emziremedim. bunda da korkuyom yine aynı olacak diye. kız bak 32 haftalık hamileyim henüz 7.5 kilo aldım. bunun 2 kilosu bebişimmiş normalde 12 kiloya kadar alınabiliyormuş. 8 hafta gibi bişeyim kaldı belkide daha az bilemiyorum her halde o kadar zamanda da 5 kilo almam. doğumda bu durumda eski kilomda devam ederim yarışa inşallah

ohaaaa insan öyle söylermi hiç. şimdi sen karşısına geç ve deki o günlerde söylediklerini geri almazsan çocuğu sevdiğin bütün günler haram olsun sana de. hakikaten ö....z seninki ha. bitane oğlu yokmu nolmuş bu da kız olsa.

Bi gokdelenin 12. Katinda oturuyormussun... Yalniz evde esya yoktu...tasinmak istiyodun. Manzara gormuyomus orasi
kiz öyle soyleme...Allah korusun
O tarz rüyaları dillendirmemek gerekiyormus
ay rüya cok güzel Allah hayirlara cikarsin insalla

hadi bakalim..ben ilk 3 ay 8 Kilo almistim...hamileligimin tamaminda 25 Kilo..yani dogumdan sonra 25 koli vardi fazladan..allahim o kabusu unutamiyorum..o Kadar kiloyada dogurdugum 2.8 kiloydu yani bende depolanmis..o zamanin videolari var baktikca kendime sasiyorum o halimlede kendimi havali hos hatun gibi dissederdim

ay sorma bana öyle dedi iste....yok kiz ben de onu dersem o ö..z den ne farkim kalir...birbirlerine olan düskünlükleri yüzünden bosayamiyorum ya ben bunu...aslinda seviyorumda caktirma dedigim gibi simdi kiza bile razi yeterki bir cocugu daha olsun ama bende o sabir yok artik...adamda zaten is yok..durduk yere fazladan sinir sitres yorgunluk huzursuzluk...cocuklarimin sabrindan giyiminden annelerinden alicam bebege vericem mecbur..ee yasta kemale eriyor...aslinda hepside bahane..bende cok istiyorum bir bebegim daha olsun sezon finali yapayim baglatirimda kurtulurum haptan igneden ama olmuyor iste ...yani bebek oluyorda sartlarim imkan vermiyor...yani kocam cocuklarimin yüzünü güldürmüyorki bir bebek daha yapayim..hem bizim sagimiz solumuz belli olmaz..bir bakmissin ayrilmisiz yani incecik ip üstünde gidiyoruz bu sartlarda cocuk yapmak intihar olur herhalde

ben tickerde hedef kiloyu hangi akla hizmez 52 yazmisim ya 62 nin suyumu ciktida 52 ...ay yoksa bu bana bir mesajmi

kizlar ben gideyimde 1 saatimi yürüyüp geleyim sonra yemekti herifi isten almakti derken Zaman gececek...aksama yazisiriz artik
hadi bana müsade

güle güle git güle güle gel öznurum. anaaaam çok yoruldum. benim bulaşık makinesi bozuldu bizimki öğleden sonra servisi çağıracaktı. bulaşıkdoluydu tezgahın üstü. onları yıkadım makinenin elini yüzünü temizledim bizimkini aradım servisi çağırmıyomu diye bu gün işim çok başka zaman dedi. sanki başka zaman vakti olacak. anlayacanız bulaşıkları elimde yıkamaya mahkum oldum. inşallah egzamam yenilemez. malum ilaç kullanamam ağlaya ağlaya iş yaparım artık.

duyum
hani bir laf var
cahil dostun olacağına.akıllı düşmanın olsun
o hesap olmuş senin iş..kadın saflığından,zarar vericek haberi yok

iyi senin herif kızmadımı elin herifiyle ne işin var kamyonda diye .
heyyyytttt aslanım benimm erkek gibi kadın
işallahhh yakışırrrrr
vayyyyyy eşinin gözleri yerinden fırlar kızz
hayırlı olsun gülayy
içimize ilk günden beri kız doğuyordu zaten..
pembiş kıyafetler ne güzel olur ..2 kızım var ama hiç oğlanda gözüm yok nerde kız çocuğu var onu seviyorum kızlar bi başkasevdiriyor kendini
vayyy ........... vayy..

ne biçim laf etmiş öyle allahın gücüne gider .kız oğlan hepsi allahın hediyesi .
akıllı fikirli diye sevinmezlerde kız lafı ederler
allahdan benim kocam hiç böyle şeyler yapmadı
hatta bazen ben derim bi daha istermiydin çocuğumuz olsun .oğlun olsun istermiydin diye

yok allah güzel güzel kızlar verdi bize bunları okutalım büyütelim yeter der..hiç duymadım ağzndan oğlandı kızdı lafını..öpüp
başıma koyuyum ben kocamı..

Gülay niyesen kendin çağırmıyorsun servisi

gelsin eşin kıskanırsa bi komşunu çağırırsın yanına..tam lazım olduğu zaman karnın burnunda elinde yıkama

hoşbuldum canım teşekkürler inş yarın sımsıkı başlıcam sizlerin desteği ile
saol canım ya bebek işlerine girişmiştik bende salmıştım herşeyi kredi de olmadı kaldık öyle ilerleyen zamnlara bıraktık biraz bunalım takıldım üzüldüm anca toparlandım desem yeridir kafamdan zor attım çünkü çok heveslenmiştim ilk kez deneme sansı buldum diye işte olmayıncada böyle oldu amannn neyse canınızı sıkmayım vardır RABBİMİN bir bildiği. bugün menüyü yazarsam beni döversiniz yarın itibariyle sımsıkı diyetimede sporumada kaldıgım yerden baslıyorum beyazcanım listelerini derken anlamadım acaba lafın gelişi menü devamı olarakmı dedin merak ettim valla

hayırlısı olsun sevilcan üzme kendini herşeyin vakti saati var saati gelince rabbim tüm isteyenlere dilediklerini versin işallahhh

evet canım liste derken menü demek istemiştim :44:
menü yazmak okumak faydalı oluyor,bi yerde dizginliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…