80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar ben bu aralar diyet olayından biraz koptuğum için çok katılım yapamıyorum,accuk utanıyorummm da,hem siznde motivasyonunuzu etkilemeyim yanlış yönde diye yaptığım kaçamakları falan da yazmıyorum çok özürrr yaaa,bu ne biçim başkan dimi! neyse hergün okuyorum yazdıklarınızı,listeyi de yaparım ama ankaraya dönene kadar benim diet işi zor,bilesiniz!

Baharnaz kolay gelsin canım işin zor valla Allah kolaylık versin canım,belki işine bile yarar bu koşuşturma,taşınma falan..

günaydın arkadaşlar ben hergün giriyorum ama ileti yazmıyorum kilo vermem durdu gibi rejim yapmıyorum çünkü dr aç kalarak kilo veremezsin dedi haklıda ama vucumda incelmeler var 46 beden giyerken 44 giyer oldum hatta 44 benden geniş bile geliyor şu reklamlardaki mekik aletinden aldım işe yarar yaramaz gibi yorumları dinlemedim iyikide almışım 3 günde karnımda değişim hissettim bakalım 15 gün kullanınca asıl değişimi sizle paylaşırımm

herkese günaydınlar kızlar..
nasılsız bu sabah?
ben bu sabah cornflakesi sütle karıştırıp yedim...şekersiz çay içtim...ben inanılmaz şişim ya tam da tartı günü öncesi regl olcam sanırm günlerini de unuttum

elimpia ve handerya başınız sağolsun allah rahmet eylesin
eğitimde olacağını yazmıştın buraya elimpia canım

bebeq ve selma ev işinden dolayı fazla giremiyorum.

hamiye hoşgeldin aramıza

evet canım eğitimdeydim zaten eğitimden pazar akşamı geldim haber p.tesi sabah 6 da gelince yollara düştüm..

ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

önemli degil çanım bebiş olunca zor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,,,
Bu sabah iki ince dilim kepek ekmek ince bir dilim kaşarla tost ve dometes salatalık yeşil biber yanında da şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.
güne iyi başladım inşallah herzamanki gibi akşam yeme işini abartmam:Saruboceq:
hepinize motivasyon dolu günler
biliyosunuz yarın büyük gün

Baharnaz kolay gelsin canım işin zor valla Allah kolaylık versin canım,belki işine bile yarar bu koşuşturma,taşınma falan..

saol canım tatille birlikte bir tempo ve giden kilo vardı şimdi de taşınmayla gider galiba sende fazla kaçamak yapma canım gr verene kadar ne kadar uğraşıyoruz görüyorsun opuyorumnanaktan

baharnaz ben sana yardım edebilrim taşınmana korkma gününü söyle ben taşınan bütün arkadaşlarımın özellikle dolap iiçleriiiiin yerleştiriirim uzmanlık alanımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…