baharnaz ben sana yardım edebilrim taşınmana korkma gününü söyle ben taşınan bütün arkadaşlarımın özellikle dolap iiçleriiiiin yerleştiriirim uzmanlık alanımdır
şekerinmi var senin
Şekerin mi var seninde baharnazcım
bende de yüksek tansiyon var
bununların sebebi fazla kilolarımız inşallah kilolarımızdan kurtulunca onlardanda kurtuluruz:Saruboceq:
dr bana her on kilo tansiyonunu 1 puan yükseltiyo demişti
iyilik senden ne haber diyet güzel giiiiiiidyor zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sana da geçmiş olsun dr ideal kilona ngelirsen ii olucak demişti ama 1 yılda ideal kiloya inemedim yalnız geçen yıl kullandığım ilaçla kilo vermemede yardımcı olmuştu 76 yı görmüştüm 3 ayda 8-9 kilo vermiştim
o ilactan bende içsem olmazmı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
o ilactan bende içsem olmazmı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın güzel bayanlar gerçi bu saatte günaydınmı kalırrkaydirigubbakcemile3güne felaket bir başağrısıyla başladım bakalım ilerleyen saatlerde geçecekmi offfffffmafoldumben
sabah...1 bardak su..1 levitron(tiroid ilacı)
yolda 3 kepekli diyet bisküvi...1 küçük şişe su
kahvaltı
1 dilim tuzsuz ekmek
1 dilim tuzsuz lor
1 fincan şekersiz çay
ara
1 sade nescafe(şekersiz sütsüz)açılırım belkiopuyorumnanaktan
slm canım nbr nasılsın görüşmeyeli canım sen kilo vereyim derken baya abartmış gibisin aç kalmayla kilo verilmez kitle endeksin fazla ama bu şeklide vucuduna zarar verirsin vucutta senin normalde harcaman gereken enerjiyi minuma indirir yinede sen bilirsin ama bence sabah ii kahvaltını yap öğlen abartmadan ye akşamı ise hafif yap baş ağrında vucuttaki değişimdendir ona göre
Selam arkadaşlar, bende artık daha erken uyanmaya karar verdim.Günde iki öğün yiyordum.
6 öğün yapmalıymışım.
Sabah kahvaltım;
İki bardak tatlandırıcılı çay.
5-6 zeytin ,
2 kibrit kutusu gibi peynir,
Bolca yeşillik (nane,maydanoz,yeşil biber)
Domates,salatalık.
İki dilim kepekli ekmek.
Ara öğünüm,
Bir porsiyon meyve, bir çay bardağı süt.
Öğleye patlıcan salatası var.
Öğleden sonra misfirliğe gidecem, ilk sınavımı verecem bakalım.Ölçülü ve dikkatli yemem gerek.
Yapmam lazım.
Sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?