80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnaz ben sana yardım edebilrim taşınmana korkma gününü söyle ben taşınan bütün arkadaşlarımın özellikle dolap iiçleriiiiin yerleştiriirim uzmanlık alanımdır

:) canım arkadaşım opuyorumnanaktan toplamak dahamı zor ne
az sonrada dr a gidicem tahlillerimi yaptırıcam uzun bir zaman oldu şekere baktırmayalı

baharnazcım geçen hafta ben ev taşıdığımda 1.5 kilo kendiliğinde gitmişti sende de gider diye düşünüyorum
zor iş taşınmak Allah yardımcın olsun

Şekerin mi var seninde baharnazcım
bende de yüksek tansiyon var
bununların sebebi fazla kilolarımız inşallah kilolarımızdan kurtulunca onlardanda kurtuluruz:Saruboceq:
dr bana her on kilo tansiyonunu 1 puan yükseltiyo demişti

sana da geçmiş olsun dr ideal kilona ngelirsen ii olucak demişti ama 1 yılda ideal kiloya inemedim yalnız geçen yıl kullandığım ilaçla kilo vermemede yardımcı olmuştu 76 yı görmüştüm 3 ayda 8-9 kilo vermiştim

o ilactan bende içsem olmazmı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın güzel bayanlar gerçi bu saatte günaydınmı kalırrkaydirigubbakcemile3güne felaket bir başağrısıyla başladım bakalım ilerleyen saatlerde geçecekmi offfffffmafoldumben
sabah...1 bardak su..1 levitron(tiroid ilacı)
yolda 3 kepekli diyet bisküvi...1 küçük şişe su
kahvaltı
1 dilim tuzsuz ekmek
1 dilim tuzsuz lor
1 fincan şekersiz çay
ara
1 sade nescafe(şekersiz sütsüz)açılırım belkiopuyorumnanaktan

slm canım nbr nasılsın görüşmeyeli canım sen kilo vereyim derken baya abartmış gibisin aç kalmayla kilo verilmez kitle endeksin fazla ama bu şeklide vucuduna zarar verirsin vucutta senin normalde harcaman gereken enerjiyi minuma indirir yinede sen bilirsin ama bence sabah ii kahvaltını yap öğlen abartmadan ye akşamı ise hafif yap baş ağrında vucuttaki değişimdendir ona göre

slm teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsınopuyorumnanaktanabarttığım bişey yok canım doktora gittim elllerimdeki ve ayaklarımdaki şişler için tiroidden dedi ve tuzu tamamen hayatından çıkaracaksın herşeyi tuzsuz alıyorum artık ve gerçekten işe yaradı hafifledim biraz tabi giden 4,5 kg nunda etkisi varzemuszemusöğünlerimi düzenli yiyorum ara öğünlerimi atlamıyorum bakalım iyi gidiyor şimdilikkaydirigubbakcemile2

Selam arkadaşlar, bende artık daha erken uyanmaya karar verdim.Günde iki öğün yiyordum.
6 öğün yapmalıymışım.

Sabah kahvaltım;
ıki bardak tatlandırıcılı çay.
5-6 zeytin ,
2 kibrit kutusu gibi peynir,
Bolca yeşillik (nane,maydanoz,yeşil biber)
Domates,salatalık.
ıki dilim kepekli ekmek.

Ara öğünüm,
Bir porsiyon meyve, bir çay bardağı süt.

Öğleye patlıcan salatası var.
Öğleden sonra misfirliğe gidecem, ilk sınavımı verecem bakalım.Ölçülü ve dikkatli yemem gerek.
Yapmam lazım.
Sevgilerle...

ilk sınavında başarılar hamiye hadi görelim seni:)

dün akşam giremedim biraz makarna yoğurt bezelye ve roka yedm kızlar sabah ise 1dilim ekmek domates biber peynir vişne suyu

kızlar buyrun yemek saati beraber yiyelimcokacimcoook
taze fasülye var kendi bahçemizden babam memleketten getirdiopuyorumnanaktanakşam geç vakit pişirdim çok severim hele böyle tazecik olunca tamamen doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…