öğle
1 tabak taze fasulye
1 tabak ton balıklı salata
1 dilim ekmek
(hepsi tuzsuz)buyrunnnnnnnnn
afiyet olsun canım bende ara öğünde nescafe içtimohh afiyet olsun canım ben de çok severim taze fasulyeyi..en sevdiğim yemektir hatta..
ben de şimdi yemekten geldim yemekten önce ara öğün olarak beyaz leblebi yedim ..öğle menüm..
1 enginar göbeği
2 baget(fırında derisiz)
1 kepçe cacık
3 kaşık bulgur pilavı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbravo canım işte böyle azmedicezbugün yemekhanede herkes 2 şer 3 er dondurmaları götürdü ben sadece onlara bakıp yalandım kızlar..ya saçmalama bu kadarcık şeyden ne olcak bu bir top bile değil dediler ama ben kanmammm 80 e düşüne dek kaçak yoook:umursamaz:
yarın tartıda çok büyük bir şey bekleyemiyorum elimphia cım düzenli spor yapamadım babam geldi memleketten her akşam misafir var ben im eve gitmem saat 8 yemek bulaşık misafir derken yatağa zor atıyorum kendimi :umursamaz:
valla canım sorma ben de biliyorsun işte olaylar yüzünden düzenim bozuldu dün yürümek istedim ama vücudum üzüntüden sanırım kasıldı kaldı çok başım döndü falan yerimden kalkamadım..ondan ben de fazla bişi beklemiyorum ..evet yediklerime dikkat ettim ama sporsuz olmuyor işte..bir de regl olcam şişim o da tartıyı etkiliyor ne de olsa akşam karpuz peynir yemeyi planlıyorum belki biraz daha hafiflerim..
bunlar olucak hayatımızda biz bu kiloları bir hafta on günde almadıkki hemencik verelim yolumuz uzun canım hiç üzülme gidecek hepsi regl olunca rahatlarsın güzelim:1hug:
öyle canım ben 13 marta kadar zaman verdim kendime..doğumgünümde ideal kilomda olcam:)
inş canım hepbirlikte göreceğiz o günleri:Saruboceq:acaba ben 2 rakamlı sayıları görürmüyüm çizelgemdeCADIARZUmafoldumbenmafoldumben
sende bu azim olduktan sonra tabi ki görürsün canım...
çizelge yerine mesajımın altında kocaman bir çarpı görüyorum problem benim bilgisayarımda mı çizelgeyi mi yapamadım anlamadımkafamçokkarıştı
teşekkür ederim canım:1hug:birbirimize destek olacağız burda hepimizin en çok morale ihtiyacı var kaydirigubbakcemile5şimdi tek dileğim şu çizelgede iki dokuzu yanyana görmek:roflol::roflol::roflol:
slm teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsınopuyorumnanaktanabarttığım bişey yok canım doktora gittim elllerimdeki ve ayaklarımdaki şişler için tiroidden dedi ve tuzu tamamen hayatından çıkaracaksın herşeyi tuzsuz alıyorum artık ve gerçekten işe yaradı hafifledim biraz tabi giden 4,5 kg nunda etkisi varzemuszemusöğünlerimi düzenli yiyorum ara öğünlerimi atlamıyorum bakalım iyi gidiyor şimdilikkaydirigubbakcemile2
:kedi:
canım benim evdeki pc de ben görüyorum çizelgeyi işyerindekinde ben de çarpı görüyorum demek ki senin kullandığın pc sürümü desteklemiyor..ben de pek anlamma bu işşlerden gerçi ama öyledir...
canım bende troid hastasıyım hemde daha dengeye alamadım 3 yıldır ilaç kullanıyorum ama dr tuzu çıkar hayatından demedi diyemezde çopuyorumnanaktanünkü her bünyenin tuza ihtiyacı var buda günlük 6gr ben sadece uyarmak istedim istediğin gibi beslenebilirsin
canım bende troid hastasıyım hemde daha dengeye alamadım 3 yıldır ilaç kullanıyorum ama dr tuzu çıkar hayatından demedi diyemezde çopuyorumnanaktanünkü her bünyenin tuza ihtiyacı var buda günlük 6gr ben sadece uyarmak istedim istediğin gibi beslenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?