80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pat diyeeee patlıycam
çok şişkin hissediyorum kendimi
bu hafta bari yapsam ayran detoksunu
kilo veremiyorum sanki alıyorum
:26::26:

canim sen en iyisi eldiven kullan nolur noolmaz...gerci ben eldivenle hayatta is yapamam illede elim degecek..sadece tuvalet temizliginde kullaniyorum...4 cocucklu koca ev olunca hepside okula gidince heran bulasici hastalik olabilir korkusuyla .

ay sorma kadinin safligi bazen gercekten sinirlari zorluyor...gecen yil hic unutmam karne zamaniydi..bunun cocuklarda oglu oglumla kizida ortanca kizimla ayni siniftaydi...karneler nasil dedim..iyi iyi dedi..meger oglan bunu keklemis...dogrudürüst almancasi yok ya..karneyede notlari rakamla degilde yaziyla yazmislar..getir bakayim dedim..karne geldi karnede 4 var..yani türkiyenin iyi notu ama almanyada tam tersi 1 en iyi not 5-6 en rezil not..bununki 4 dedimki kiz sen bunami cok iyi karne dedin cocuga leptop aldin...niyeki dedi..dedim 4 var karnede..yariyila göre beter etmis notlari..kadin bir bozuldu ama...sinirden kipkirmizi oldu..
senin kocayi diyorum cogaltsakmi piyasaya sürsekmi...
aslinda herif normalde baskasiyla kamyonda hic hoslanmayacagi kesinde barismak icin yanima geldiginden bir sey diyemedi benden durumdan fayxdalanip hepsini oldugu gibi anlattim

ya esasinda oda biliyor böyle seyden bende asla haz etmem..yani kadin cumadan aradi..ev tasiyacagim yardim edermisin dedi..bende pek gönüllü olmadim gitmeye..ille yaninda baskalari olacak..herif gelseydi giderdim..oda ben gelmem deyince gidemedim..ille cevresinden yabanci birileri olacakti..ben kendimden eminim sonucta ama buradaki insanlar cok dedikoducu..yani böyle bir seye firsat vermek istemem..kolay kolay vermemde...o gün gitmedim...kibarca bir bahane buldum...esimede dedim...ben gidemem sen git dedi..bende simdi baska adamlar falan olur sen olmazsan ne isim var ..evin temizligine yardima giderim dedim..o aksam aradim esyalari tasidik bitti dedi..dünde arayinca herhalde temizlige cagiriyor dedim hic aklima gelmediki bunlar kamyonet tutacak baska bir adamla esya tasimaya gidecekler... hatunda sag olsun basta demediki ya duyum durum bundan bundan ibaret yardim edermisin diye....ne biliim:26::26::26::26: neyse geldi gecti cok sükür

Gülay niyesen kendin çağırmıyorsun servisi

gelsin eşin kıskanırsa bi komşunu çağırırsın yanına..tam lazım olduğu zaman karnın burnunda elinde yıkama
ne biri yabanci bir adammi cagiracak eve benide cagirin benide...alistim bu macerayaaaaaaaaaaaa

pat diyeeee patlıycam
çok şişkin hissediyorum kendimi
bu hafta bari yapsam ayran detoksunu
kilo veremiyorum sanki alıyorum
:26::26:
dur kiz beni bekle ..bu gün kirmizi kart gördüm...3-4 gün sonra beraber baslayalim bende yapicam

ne biri yabanci bir adammi cagiracak eve benide cagirin benide...alistim bu macerayaaaaaaaaaaaa

dur kiz beni bekle ..bu gün kirmizi kart gördüm...3-4 gün sonra beraber baslayalim bende yapicam

beklerimm beklerim hadi gel
seninle ayran detokksu yapmakdan şeref duyarım
saygılarımla

anahhh

millet neden çıktı yaa yoksa bana sürpriz doğum günümü yapıyorsunuz
bir anda pat diye herkes burda

amaaa amaa benim doğum günüm marttaa

aynne beyazanım hayırlısı sagol bitanem bu arada elma sekerim nerelerde göremedimde ayrıca ayran detoksunuda açarmısınız biraz nasıl yapılıyor

gelsin eşin kıskanırsa bi komşunu çağırırsın yanına..tam lazım olduğu zaman karnın burnunda elinde yıkama

anam yo kiyamadi cagirmis servisi bes gibi geleceklermis. dis kapiyi acik birakacam komsuma da haber verebilirim. yok yok en iyisi oznuru cagirayim. o bu konularda deneyimli nede olsa

anam yo kiyamadi cagirmis servisi bes gibi geleceklermis. dis kapiyi acik birakacam komsuma da haber verebilirim. yok yok en iyisi oznuru cagirayim. o bu konularda deneyimli nede olsa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam hele şükür Anamında benimde evimin temizliği bitti
Tabi bende bittim
Bir ara iki kız kardeş bayılacak gibi olduk ama zor da olsa bitirdik Kızkardeşimde diyor bir daha asla girişmem böyle ev temizliğine olurda annem bir dahaki gidişinde siz iki kardeş yaparsınız nasılsa temizliği derse hemen kadın tutup ücretini ortaklaşa ödeyeceğiz anamada biz yaptık deriz diyor
Şu an her yerim ağrıyor ama bir kaç saat dinlenirsem geçer inşallah benim evde bir tek banyom kaldı onuda gece yaparım Annemin evine geçmeden gece artık mecbur eşimin cebinden girerim annemlerde internet olmadığından

Olurda bir kaç gün gelemezsem merak etmeyin sonuçta ilk bir kaç gün yoğunluk olur ama gece yemekten sonra Annemlerden eve geçince mutlaka uğrarım Allahın izniyle

süper yaaa inşallah bayramda 78i görmüş olursun
Kızın içinde çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnn

Anammmmmmmm çok çok güzel ikiside ama bana biraz uzak bunları giymek imkansız demedim sadece şimdilik uzak RAbbim inşallah banada nasip eder özellikle birincisinin tarzında birşey giymeyi
Aminnnnnnnnnnnnn

ana bayramada az kaldi yaaaaaaa:18::18::18::18: sanirim 69.9 bile olamayacagim

Pşşşşt duymayayım öyle olamıyacağım molamıyacağım gibi laflar sen bayramda kesin 69u görmüş olacaksın canım sana inanıyorum ve güveniyorum

evet bende yarın baslıyorum ayran diyetine su an malzemeleri ölçtüm 4 kasık toplam kalorisi 1300 gayet saglıklı gözüküyor belki uzun soluklu bile olabilir haftada bir kez denemeye çalısıcam benim kg yüksek ve saglıklı buldum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum yarını ceco ben gelirim temizliğe ellerinize saglık miss misss olmuştur şincik oturmak vardı o evde

Valla koltuk kılıflarına kadar yıkadım ve aklım gidiyor küçük cadı yine halledecek diye örtü hiç sevmem ama örttüm bari bayrama kadar temiz kalsın sonra sal gitsin

Valla koltuk kılıflarına kadar yıkadım ve aklım gidiyor küçük cadı yine halledecek diye örtü hiç sevmem ama örttüm bari bayrama kadar temiz kalsın sonra sal gitsin
ovvvv komple dökmüşünüz demkki evi en iyisini yapmısın canım evde ufaklık varsa zor olur tabiki güle güle kirletin bayramdan sonra

aynne beyazanım hayırlısı sagol bitanem bu arada elma sekerim nerelerde göremedimde ayrıca ayran detoksunuda açarmısınız biraz nasıl yapılıyor
valla elma şekerim çoktandır yok kayıp .bilen bulan olursa ödül verecem

maşallahh ne çabukk

ben düşünüp taşınırken sen hemen iş başı:13:
:13:kutlarım seni
neyse sen başla biz arkandan geliriz
sonuçlardan haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…