canim sen en iyisi eldiven kullan nolur noolmaz...gerci ben eldivenle hayatta is yapamamgüle güle git güle güle gel öznurum. anaaaam çok yoruldum. benim bulaşık makinesi bozuldu bizimki öğleden sonra servisi çağıracaktı. bulaşıkdoluydu tezgahın üstü. onları yıkadım makinenin elini yüzünü temizledim bizimkini aradım servisi çağırmıyomu diye bu gün işim çok başka zaman dedi. sanki başka zaman vakti olacak. anlayacanız bulaşıkları elimde yıkamaya mahkum oldum. inşallah egzamam yenilemez. malum ilaç kullanamam ağlaya ağlaya iş yaparım artık.
ay sorma kadinin safligi bazen gercekten sinirlari zorluyor...gecen yil hic unutmam karne zamaniydi..bunun cocuklarda oglu oglumla kizida ortanca kizimla ayni siniftaydi...karneler nasil dedim..iyi iyi dedi..meger oglan bunu keklemis...dogrudürüst almancasi yok ya..karneyede notlari rakamla degilde yaziyla yazmislar..getir bakayim dedim..karne geldi karnede 4 var..yani türkiyenin iyi notu ama almanyada tam tersi 1 en iyi not 5-6 en rezil not..bununki 4 dedimki kiz sen bunami cok iyi karne dedin cocuga leptop aldin...niyeki dedi..dedim 4 var karnede..yariyila göre beter etmis notlari..kadin bir bozuldu ama...sinirden kipkirmizi oldu..duyum
hani bir laf var
cahil dostun olacağına.akıllı düşmanın olsun
o hesap olmuş senin iş..kadın saflığından,zarar vericek haberi yok
iyi senin herif kızmadımı elin herifiyle ne işin var kamyonda diye .
heyyyytttt aslanım benimm erkek gibi kadın
işallahhh yakışırrrrr
vayyyyyy eşinin gözleri yerinden fırlar kızz
hayırlı olsun gülayy
içimize ilk günden beri kız doğuyordu zaten..
pembiş kıyafetler ne güzel olur ..2 kızım var ama hiç oğlanda gözüm yok nerde kız çocuğu var onu seviyorum kızlar bi başkasevdiriyor kendini
vayyy ...........vayy..
ne biçim laf etmiş öyle allahın gücüne gider .kız oğlan hepsi allahın hediyesi .
akıllı fikirli diye sevinmezlerde kız lafı ederler
allahdan benim kocam hiç böyle şeyler yapmadı
hatta bazen ben derim bi daha istermiydin çocuğumuz olsun .oğlun olsun istermiydin diye
yok allah güzel güzel kızlar verdi bize bunları okutalım büyütelim yeter der..hiç duymadım ağzndan oğlandı kızdı lafını..öpüp
başıma koyuyum ben kocamı..
ne biri yabanci bir adammi cagiracak eve benide cagirin benide...alistim bu macerayaaaaaaaaaaaaGülay niyesen kendin çağırmıyorsun servisi
gelsin eşin kıskanırsa bi komşunu çağırırsın yanına..tam lazım olduğu zaman karnın burnunda elinde yıkama
dur kiz beni bekle ..bu gün kirmizi kart gördüm...3-4 gün sonra beraber baslayalim bende yapicampat diyeeee patlıycam
çok şişkin hissediyorum kendimi
bu hafta bari yapsam ayran detoksunu
kilo veremiyorum sanki alıyorum:26::26:
ne biri yabanci bir adammi cagiracak eve benide cagirin benide...alistim bu macerayaaaaaaaaaaaa
dur kiz beni bekle ..bu gün kirmizi kart gördüm...3-4 gün sonra beraber baslayalim bende yapicam
tamam anlastik o Zaman...carsamba ve persembe zaten 2 gün sürüyormus ..uyarmibeklerimm beklerim hadi gel
seninle ayran detokksu yapmakdan şeref duyarım
saygılarımla
tamam anlastik o Zaman...carsamba ve persembe zaten 2 gün sürüyormus ..uyarmi
Gülay niyesen kendin çağırmıyorsun servisi
gelsin eşin kıskanırsa bi komşunu çağırırsın yanına..tam lazım olduğu zaman karnın burnunda elinde yıkama
tamamm bana uyar
cumartesi pazar olmasında herif yoldan gelecek
adama ayran içirmeyim
Gülay niyesen kendin çağırmıyorsun servisi
ayran detoksunu ögrenmek istiyorum bana uyarsa bende yapabilirim
müjdeler olsun 2.5 kilo vermişim.80,5 olmuşum oda bu hafta dikkat edemedim kızım hastaydı sporda yapamadım. kızım bi ateşlendi yatamadık geceleri bide yemeğe misafirlerim vardı çok yoğun bir haftaydı ve sizlerede yazamadım bilgilendirim dedim
APART Overall.- Am Ausschnitt vorne mit gewellter Blende und schwa.| OTTO
kizlar bu yaz bunu giyinebilecek ölcülerde olacagim insallah
İns canım ...azmedersek neden oolmasın
bende bunu
Buffalo Overall.- Ärmel und Schultern aus Chiffon.| OTTO
ana bayramada az kaldi yaaaaaaa:18::18::18::18: sanirim 69.9 bile olamayacagim
saol canım 1 saattir bunu arastırıyorum kafam karısmıstı kiminde sadece ayran yazıyor kiminde karımşım yazıyor gerçekten aydınlandım teşekkürler efsaxcımAyda 1 Kez Ayran Detoksu
burdan bakabılırsın cnm 2 ser saat aralarla o karışımı tuketıyorsn
saol canım 1 saattir bunu arastırıyorum kafam karısmıstı kiminde sadece ayran yazıyor kiminde karımşım yazıyor gerçekten aydınlandım teşekkürler efsaxcım
evet bende yarın baslıyorum ayran diyetine su an malzemeleri ölçtüm 4 kasık toplam kalorisi 1300 gayet saglıklı gözüküyor belki uzun soluklu bile olabilir haftada bir kez denemeye çalısıcam benim kg yüksek ve saglıklı buldum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum yarını ceco ben gelirim temizliğeellerinize saglık miss misss olmuştur şincik oturmak vardı o evde
ovvvv komple dökmüşünüz demkki evi en iyisini yapmısın canım evde ufaklık varsa zor olur tabiki güle güle kirletin bayramdan sonraValla koltuk kılıflarına kadar yıkadım ve aklım gidiyor küçük cadı yine halledecek diyeörtü hiç sevmem ama örttüm bari bayrama kadar temiz kalsın sonra sal gitsin
valla elma şekerim çoktandır yok kayıp .bilen bulan olursa ödül verecemaynne beyazanım hayırlısı sagol bitanem bu arada elma sekerim nerelerde göremedimde ayrıca ayran detoksunuda açarmısınız biraz nasıl yapılıyor
evet bende yarın baslıyorum ayran diyetine su an malzemeleri ölçtüm 4 kasık toplam kalorisi 1300 gayet saglıklı gözüküyor belki uzun soluklu bile olabilir haftada bir kez denemeye çalısıcam benim kg yüksek ve saglıklı buldum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum yarını ceco ben gelirim temizliğeellerinize saglık miss misss olmuştur şincik oturmak vardı o evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?