80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla koltuk kılıflarına kadar yıkadım ve aklım gidiyor küçük cadı yine halledecek diye örtü hiç sevmem ama örttüm bari bayrama kadar temiz kalsın sonra sal gitsin
amann iyi yapmışın örtüyü örtmekle
ben akıllıda sildim örtmedim kirlensin diyezaten benim çocuklar çok pasaklı
yediklerinin çöpünü kanepenin üstüne koyan cinsten sinir ediyorlar beni

ben hızlı hatunum kocamda 2. ayımızda evlılık teklif etmişti bak iyice merak ettim elma sekerimi bi msj atayım özelden umarım birşey yoktur :26: tamam canım haberdar ederim gelişmelerden

ben çıktım kızlar akşam yemeğine girişicem hepinizi öpüyorum tanımadım arkadslarlada bir an önce tanısmak istiyorum hayırlı akşamlar

servis geldi gitti nihayet. beynini değişeceklermiş. daha öncede aynısı olmuştu aklıma geliyodu böyle olacağı. inşallah ellerinde parça vardır da bu gün takarlar bende dilediğim gibi bulaşık çıkartırım valla ben yıkıyom diye nerdeyse aynı tabakta yiyecem bütün günün yemeğini. ayyyyyy çok iğrenç oldu bu espiri miğdem bulandu kendimden

menümm
sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dm ekmk
2 çatal biber kızartma
1lokma kayısı reçeli

ara
1 fincan neskafe

öğlen

10 tane mercimek köftesi
45 kornişon turşu
çay

ara
1 ince dilim kek

ara
türk kahvesi 1 lokum

işallah bişey yemem çokk şiştim

ovvvv komple dökmüşünüz demkki evi en iyisini yapmısın canım evde ufaklık varsa zor olur tabiki güle güle kirletin bayramdan sonra

Valla bayramdan önce tekrar dip köşe giremem Demin kızkardeşimle konuştuk oda benim gibi yayılmış kendi evinde bir balkonu kalmış temizlenecek ( kiler gibi kullanıyor kapalı ) onu bile yapacak halim yok dursun çarşamba günü yaparım sabahtan diyor

amann iyi yapmışın örtüyü örtmekle
ben akıllıda sildim örtmedim kirlensin diyezaten benim çocuklar çok pasaklı
yediklerinin çöpünü kanepenin üstüne koyan cinsten sinir ediyorlar beni

Sorma canım yaa elli kere tembihliyorum ama ufaklık anlamıyor salonun her yerinde şu anda oyuncakları yayılı duruyor daha sonra toplarım az dinleneyim dedim eşim bile şimdi aradı bırak sonra yaparsın diyor
Aslında eşimde nefret ediyor örtülerden kayıyor paso diye ama şimdilik idare edecek mecbur kışlık polar örtülerden alayım diyorum onlar hem kaymıyor hemde kışın sıcak tutar

cecoo annen yarınmı geliyor

gözün aydınn

Sağ ol canım bu gece 11e çeyrek kala uçağa biniyorlar yani gece 1den sonra burada olacaklar inşallah Haberi yok ama biz geceden annemin evine yerleşeceğiz bir geceliğine geldiğinde süpriz olsun dedik çünkü o ertesi gün kahvaltıya gelirim diye biliyor hatta kızkardeşimin öğleden sonra çocukları okula bıraktıktan sonra geleceğini sanıyor
Kakalaklar onlar gelmeden eve yerleşecek diyorum nasıl gülüyor kız kardeşim

ellerine sağlık. hani derler ya güle güle kirlet diye. niye derler anlamam insanın evi kirlenirken niye gülerki yoksam delimi o evi kirlenen hatun. yok yok senin evin kirlenmez inşallah yatılı misafir gelsede umarım bir fiske toz olmaz bir ekmek kırığı dahi dökülmez evine de sende rahat edersin. dur dur bu dua topikteki tüm arkadaşlara benden armağan olsun hep beraber amiiiiiiiiiiiin

yanlış anlama ama ben bu yurt dışından gelenleri anlamıyom niye bu ev temizliğini yakınlarının boynuna yıkarlar ki. annen dahi olsa. benimde akrabalarım vardı almanyada gelecekleri zaman gelinleri ev temizleyecez diye canları çıkardı. gerçi onlar gelinleri çalıştırıyolardı. yokmu kız sizin gelininiz. çağır o yapsın. gelinlere ölüüüüüüm kafayı yedim yine gelin olmak zor zanaat

çok sevinir sizi evine yerleşmiş bulunca
ohhh evv tertemiz çoluk çocuk yanında yemekler hazır kim sevinmezki
ne güzel olur şimdi bol bol hasret giderirsiniz

AMİNNNNN AMİNNNNN

ayyy çok güzelmiş bayıldımmmmm keşke şubata kadar giyebilecek ölçülerde olsam da kız kardeşimin kınasına böööle bişey alsam süper olurdu
beklerimm beklerim hadi gel
seninle ayran detokksu yapmakdan şeref duyarım
saygılarımla

bende yapıcam ama cmtsi pazar yapıcam
okulda olmuyo

anneeeeee:18::18::18::18::18::18:

Ne oluyor kızım sanaa:26::26:

Aşmı erdin ne ettin canın gelin çevirmemi çekti

Ayyyy iyiki karnındaki kızzzz

Valla bir kaç kere kadın tuttuk kadın biraz baştan savma iş yaptı bende dayanamadım bir kaç sene evvel ben yaparım yavaş yavaş dedim ( aptal kafam ) Annemde sağ olsun o zaman ille sana harçlık olarak o parayı vereceğim diye tutturdu neymiş elaleme vereceğime evladım yesin mantığı ama o evladın şaftı kayıyor temizlik bitene kadar o ayrı
Geçen sene eşimle yaptık ben önceki sene yorgunluktan ölünce ( kızkardeşim ikizleriyle ancak engel olur diye istemedik onu )
Bu sene ikizler okula başlayınca annemde üstten yapıverin ben gelince yaparım dedi ama ikimizde ille yapacaksak düzgün olsun diyen tiplerdeniz Bari gelince bayrama kadar rahat etsin dedik ( annemde titiz her gün yapar mutlaka ki azmasın tozlar diye )

Kız bizim gelinde almanyada üstelik annem ona kahve fincanını bile yıkatmaz yazın hanım gelir annemlerle tatile ( genelde bir hafta önce yada sonra ) öğlene kadar malak gibi yatar uyur eğer annem kahvaltı hazırlarsa oturur öküz gibi yer ( ki kendisi 36 beden ) inan akşama kadar önüne birşey koyan olmasa aç oturur ben açım demez tembel teneke
4 sene oldu evleneli daha bir kere anneme birşey için yardımcı olmamıştır aksine anneme canım şunu istedi bunu istedi diye sipariş verir uyuz bizde iki kızkardeş kızıyoruz tamam güzel geçinde iyice hizmetcisi olma diye bize geldimi çan çan konuşur ama aman oğluşumun huzuru kaçmasın diye ses etmez birşeylerine hatta bizdende yazdan yaza hizmetcilik yapmamızı ister bende iki sene evvel bir kızdım eve sokmadım onları gelip bende kalacaklardı annem gelene kadar bende geçen sene otelden ( benden ) memnun kalmamışsınız gidin kendi evinizde kalın dedim ( annemin evinde yanlız kalmaktan sıkılıyorlarmış ama aslında yalan kim yemek yapacak bulaşık yıkıyacak yada çamaşır yıkıyacak ) kızkardeşime gitmişlerdi o sene oda sırf annemin hatırı için sabretmiş ama yine hizmetci muamelesi görünce ağlayarak aramıştı kız çamaşırlarını bile bana yıkatıyor yok işte sofra daha niye hazır değil diye kardeşim laf söylüyor diye bende izin verme manyak dedim
Geçen sene geldiklerinde hele hiç muhattap olmadım kahvaltı bitince topladım onlar uyanıncada aaa sizi unuttum neyse dolaptan karın sana hazırlasın dedim uyuz oldular ama umurum değil ben onların hizmetcisi değilim
Üstelik sidikli daha nişanlıyken yalanlar atarak annemle bile aramı açmaya çalıştı ama artık muattap olmadığımdan birşey uyduramıyor annem başta bana kızıyordu ama şimdi en güzelini yapıyorsun fazla samimi olupta tartışacağına böylesi daha iyi diyor

kızlar ben hale adet olmadım bugün sabah doktora gittim şükürkist filan yokmuş belki süpriz olur diye kan testi ma tabiii kiiii negatif

diyete devam.... olmayınca hafta sonu salladım baya acaba bebiş mi var diye
ümit gönlümün ekmeği yanar ha yanar yanarrrr

grip olacaktım oldummm ama dün öyle bi gezdim ki önce alışveriş merkezinden çikoya mama aldık eşimin kuzeni geldi hazır araba da varken gezelim dedik
ordan botanik park var çok büyük bi park oraya gittik çiko yayıldı da yayıldı
ordan kokoreççiye gittik yarım kokoreçi gömdüm waallla ama biraz küçüktü
ordan ablasına gittik eve geldik çikoyu gezdirmeye çıkarrttım sonra banyo yaptırdım sonra banyo yaptım sigara bastım ve yattım uzun zamandır eşim gittiğinden beri yani ilk defa dolu dolu bi haftasonu günü yaşadım moral oldu bana

Son düzenleme:
şu an itibariyle ayyüzlüye katılıyorumm

gelinlere ölümmmm

yaa bu neböyle
alttan aldıkca insanlar üste çıkmaya çalışıyor zaten kendini bi halt sanıyor

iyi yapmışım nasıl alışırsa öyle gider ,somra hep senden bekler hizmet ,,yani benim söylediğimi yap yaptığımı yapma
o enayiliği ben 14 senedir yaptığım ve herkesi alıştırdığım için ,iyi bilirim kullanılıp atılmışlık duygusunu
şimdi kendim bile hizmetciliklerini yapmasam pişmanlik içinde oluyorum.eee alışmişım bi kere hizmetçilik ruhuma işlemiş söküp atmak zor

yuh diyom başka bişe demiyom bende kimden beklemişim iş yapmasını. bu durumda sizin geline sadece gölge etme başka ihsan istemem denir.
güzel zaman geçirmene sevindim canım. ama umarım dr un tahlillerin ultrasonun farkedemediği bi cücüğün vardır. biz duamızı edelim kabul olup olmaması allaha kalmış. rabbim hakkında hayırlısını versin.

var ya bilmiyorum gelinim yok ama olsa her halde benim işlerime karıştırmazdım ama onun işlerine de ben karışmazdım. ortak yapılacak iş varsa da buyursun gelsin yapalım. bu yaz benim eltilerle sıkıntım vardı. sağolsunlar çok iş yapmama izin vermediler. ama bazende hiç aldırmadılar evde iş var hatunlar alt kata gidip yattılar ben salakta o halimde dolandımki kaynanama yardım edeyim diye. vallahi onlar da benim gibi gelini bulmuşlar öpüp başlarına koysunlar. zaten hep diyorum gördükleri görecekleri tek gelin benim. biri amerikada. 4 senede bir görüyolar. diğeri dr evlerine bile gidip kalamıyolar bende kaldıkları gibi. bende 45 gün onda en fazla 3 gün

Kız ben küçük cimcimeye hamileyken ( ki her an doğum yaparım diye beklediğimiz günlerde ) geldiler kaldılarda ben 8 aylık halimle onlara her gün 3 posta yemek hazırladım. Ev içinde sigara içmeyin dedikçe inatla içtiler hadi neyse dedim ses etmedim ( ki yeni temizlik yapmışım doğuma hazır olsun her yer diye )
Halımı daha 4 gün önce almıştım erkek kardeşim yaktı hadi onada ammenna dedik ses etmedim eşim sabret kardeşin o senin dedikçe.
Hatunun tanga donuna kadar yıkadım ( makineye atmış haberim yok ) eşim tam çamaşırları ben sereyim dediğinde bu ne lan dedi tabi benim totoşa olmayacağı kesin kadın kalkıpta aaa enişte sen otur ben yaparım bizimde çamaşırlar var orda demedi
Gece yarılarına kadar oturdular hatta içtiler Tamam alkole karşı değilim ama annem duysa kıyameti koparır sen niye izin verdin ben içmelerine karşıyım diye
Sonradan annem gelince ben annemde kalmaya çıktım onlar devam etti bende kalmaya ve gittiklerinde eşim bütün evi temizlemek zorunda kaldı hatta eğer o halini görseydin evin kesin erken doğururdun dedi koltuk altlarından pet şişeler çıkmış ( içtikleri kolaların şişelerini bile atmamışlar pisler ) bu kadar olayın üzerine birde annemlerde dönünce anneme hiç iyi muamele görmedik aç kaldık demişler
Böyleleriyle ne muattap olucağım güzelim kardeşimde olsa işim olmaz ki sonuçta küs değilim kavgalı değilim ama bunlara ancak bukadarı mübah

valla ne diyim cecommm

allah sabır versin

iyiki burda deyiller bunlar ..çocukları olsa nasıl bakar bu kadın ..

en güzeli hiç bulaşmamak muhatab olmamak en iyisini yapıyorsun .
ben okurken içim şişti imdat diyesim geldi..bide sen görümcesin millet görümceden tırsar buda canından bezdirmiş

bu gün aldığım kalori 1241
olmadı tutturamadım yine,daha almam gereken çokk kalori var
ne yapsam baklavamı yesem acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…