80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen anlattın ben boğuldum resmen imdat yangın var diye bağıra bağıra koşasım geldi yemin ederim

sen anlattın ben boğuldum resmen imdat yangın var diye bağıra bağıra koşasım geldi yemin ederim

Valla kızlar bende genelde imdat diye bağırmak isterdim ama işte aman anam üzülmesin aman babam üzülmesin diye idare ediyoruz yoksa şeytan diyor yapış yollozun saçına üzerinede kardeşini koy otur üzerlerine zıpla dur ama işte insan yapamıyor

gel itinayla beslerim ben seni kaç kalori istersen aldırırım bitenem
ayyy gerçekmii
çok zayıf düştüm beslenmem yarım kaldı
şöyle bal kaymak börek falan yedir nolurrrr

allah allahh
ne güzel olur kızzzz
içimin yağları eridi hayali bile güzel valla
zıplarken bizim yerimizede zıpla cecommmm
tabi hayali

valla bu sekilde gidersen kesin olur menüler cok istikrarli...ciko sayesinde mecburi sporda var olur olur yeterki devam et
anam yo kiyamadi cagirmis servisi bes gibi geleceklermis. dis kapiyi acik birakacam komsuma da haber verebilirim. yok yok en iyisi oznuru cagirayim. o bu konularda deneyimli nede olsa

ay evet...beni cagirin eve yabancimi geliyor aaa lütfen bensiz olmaz
her türlü belaya ters ise sakarliga kavgaya dögüse yatkin bir mizacim var yani..ben istmesemde cekiyor beni icine iste

yahu birsürü alinti yaptim sadece 2 si cikmis..mecbur onlari cevapladim ..simdi yeniden gecmis yapamayacagim üzgünüm

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak kaçayım
Duşumu alıp annemin evine geçeceğim

Bir iki gün gündüz uğrayamam koşturmacalardan ama akşamları geç saattede olsa uğrarım sizleri görmeye
Şimdiden özleyeceğim sizleri

Son düzenleme:

sakin gec kalma erken geeeel sakin gec kalma erken geeeeeeeeeeeel

güzel bir haftasonu gecirdigine cok sevindim canim ben gezmis Kadar oldum valla
canim allahtan herseyin hayirlisi..bende senin kadyr heyecanlaniyorum herdefasinda..ama Allah herseyin hayirlisini versin..demek biraz daha sabretmen gerekiyor

Sabah Saat 11.00:
2 dilim ekmek
bir kase yogurt
2 yk. pekmez
4-5 catal peynir

ara:yok

ögle:yok
kahvalti faslim 1 e Kadar sürdüde..hem yedim hem tv baktim

aksam
bir kase tarhana corbasi
bir kase Kadar salata

ara:
yarim kase salata yagsiz tuzsuz

spor: Saat 13.00 de 50 dakika yürüyüs
spor:saat 18.00 de 96 dakaka yürüyüs

toplam: 140 dakika yani 2 Saat 20 dakkika

amin canım ama bak doğumda benim adımı anmayı unutursan küserim bakkk
güzel bir haftasonu gecirdigine cok sevindim canim ben gezmis Kadar oldum valla
canim allahtan herseyin hayirlisi..bende senin kadyr heyecanlaniyorum herdefasinda..ama Allah herseyin hayirlisini versin..demek biraz daha sabretmen gerekiyor

canım benim napıyım bende inanın sadece sizinle paylaştım adet gecikmesini milletin sorup aaa yine mi olmadı demesinden bıktım iiiki varsınız

sabh:2 dilim ekmek salça peynir

ara yok

öğle: yarım tabak pilav türlü yemeği
3 kaşık puding

ara 3 hoşbeş

akşam: 1 haşlanmış kalçalı but
1 dilim ekmek

1 kahve

ara 1elma

hesapladimda benim bu günkü menü 800-900 kalori ancak etmis..valla böylede birsey yemeden uyursam günü süper kurtarmis olucam..toplamda 900 kalori aldim..yürüyerek 500 kaloriyi kesin yaktim...400 kalori cepte....ama bu arada günlük 1500 kalori ihtiyacimi düsünürsek 1100 kalori acigim var...vaay be..bu sekilde bir hafta gidersem 1 Kilo kesin gidecek..yani ben uzmanlarin yalancisiyim

mesela ben öğlen türlü yedim o nasıl hesaplanıyo ki acaba:26:

Sabah 1 dilim peynir
1 kırmızı biber,yarım domates
3 dal kıvırcık,yarım yumurta
Ara 1 elma...cokaz üzüm
İkindi. 1 kase sehriye corbasi
Aksam herseyden iki kasık
Yogurt,b.pilavi,kabak yemeği,,çorba
Ara 2 minik tahinli citir rulo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…