- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
bu gün aldığım kalori 1241
olmadı tutturamadım yine,daha almam gereken çokk kalori var
ne yapsam baklavamı yesem acep
Kız ben küçük cimcimeye hamileyken ( ki her an doğum yaparım diye beklediğimiz günlerde ) geldiler kaldılarda ben 8 aylık halimle onlara her gün 3 posta yemek hazırladım. Ev içinde sigara içmeyin dedikçe inatla içtiler hadi neyse dedim ses etmedim ( ki yeni temizlik yapmışım doğuma hazır olsun her yer diye)
Halımı daha 4 gün önce almıştım erkek kardeşim yaktı hadi onada ammenna dedik ses etmedim eşim sabret kardeşin o senin dedikçe.
Hatunun tanga donuna kadar yıkadım ( makineye atmış haberim yok ) eşim tam çamaşırları ben sereyim dediğinde bu ne lan deditabi benim totoşa olmayacağı kesin kadın kalkıpta aaa enişte sen otur ben yaparım bizimde çamaşırlar var orda demedi
Gece yarılarına kadar oturdular hatta içtilerTamam alkole karşı değilim ama annem duysa kıyameti koparır sen niye izin verdin ben içmelerine karşıyım diye
Sonradan annem gelince ben annemde kalmaya çıktım onlar devam etti bende kalmaya ve gittiklerinde eşim bütün evi temizlemek zorunda kaldı hatta eğer o halini görseydin evin kesin erken doğururdun dedikoltuk altlarından pet şişeler çıkmış ( içtikleri kolaların şişelerini bile atmamışlar pisler ) bu kadar olayın üzerine birde annemlerde dönünce anneme hiç iyi muamele görmedik aç kaldık demişler
Böyleleriyle ne muattap olucağım güzelimkardeşimde olsa işim olmaz ki sonuçta küs değilim kavgalı değilim ama bunlara ancak bukadarı mübah
valla ne diyim cecommm
allah sabır versin
iyiki burda deyiller bunlar ..çocukları olsa nasıl bakar bu kadın ..
en güzeli hiç bulaşmamak muhatab olmamak en iyisini yapıyorsun .
ben okurken içim şişti imdat diyesim geldi..bide sen görümcesin millet görümceden tırsar buda canından bezdirmiş
sen anlattın ben boğuldum resmen imdat yangın var diye bağıra bağıra koşasım geldi yemin ederim
ayyy gerçekmiigel itinayla beslerim ben seni kaç kalori istersen aldırırım bitenem
Valla kızlar bende genelde imdat diye bağırmak isterdim ama işte aman anam üzülmesin aman babam üzülmesin diye idare ediyoruz yoksa şeytan diyor yapış yollozun saçına üzerinede kardeşini koy otur üzerlerinezıpla dur ama işte insan yapamıyor
valla bu sekilde gidersen kesin olurayyy çok güzelmiş bayıldımmmmm keşke şubata kadar giyebilecek ölçülerde olsam da kız kardeşimin kınasına böööle bişey alsam süper olurdu
bende yapıcam ama cmtsi pazar yapıcam
okulda olmuyo
anam yo kiyamadi cagirmis servisi bes gibi geleceklermis. dis kapiyi acik birakacam komsuma da haber verebilirim. yok yok en iyisi oznuru cagirayim. o bu konularda deneyimli nede olsa
Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak kaçayım
Duşumu alıp annemin evine geçeceğim
Bir iki gün gündüz uğrayamam koşturmacalardan ama akşamları geç saattede olsa uğrarım sizleri görmeye
Şimdiden özleyeceğim sizleri
güzel bir haftasonu gecirdigine cok sevindim canimkızlar ben hale adet olmadım bugün sabah doktora gittim şükürkist filan yokmuş belki süpriz olur diye kan testi ma tabiii kiiii negatif
diyete devam.... olmayınca hafta sonu salladım baya acaba bebiş mi var diye
ümit gönlümün ekmeği yanar ha yanar yanarrrr
grip olacaktım oldummm ama dün öyle bi gezdim ki önce alışveriş merkezinden çikoya mama aldık eşimin kuzeni geldi hazır araba da varken gezelim dedik
ordan botanik park var çok büyük bi park oraya gittik çiko yayıldı da yayıldı
ordan kokoreççiye gittik yarım kokoreçi gömdüm waallla ama biraz küçüktü
ordan ablasına gittik eve geldik çikoyu gezdirmeye çıkarrttım sonra banyo yaptırdım sonra banyo yaptım sigara bastım ve yattım uzun zamandır eşim gittiğinden beri yani ilk defa dolu dolu bi haftasonu günü yaşadım moral oldu bana
amin canım ama bak doğumda benim adımı anmayı unutursan küserim bakkkyuh diyom başka bişe demiyom bende kimden beklemişim iş yapmasını. bu durumda sizin geline sadece gölge etme başka ihsan istemem denir.
güzel zaman geçirmene sevindim canım. ama umarım dr un tahlillerin ultrasonun farkedemediği bi cücüğün vardır. biz duamızı edelim kabul olup olmaması allaha kalmış. rabbim hakkında hayırlısını versin.
güzel bir haftasonu gecirdigine cok sevindim canimben gezmis Kadar oldum valla
canim allahtan herseyin hayirlisi..bende senin kadyr heyecanlaniyorum herdefasinda..ama Allah herseyin hayirlisini versin..demek biraz daha sabretmen gerekiyor
sende iyiki varsim canimamin canım ama bak doğumda benim adımı anmayı unutursan küserim bakkk
canım benim napıyım bende inanın sadece sizinle paylaştım adet gecikmesini milletin sorup aaa yine mi olmadı demesinden bıktım iiiki varsınız
hesapladimda benim bu günkü menü 800-900 kalori ancak etmis..valla böylede birsey yemeden uyursam günü süper kurtarmis olucam..toplamda 900 kalori aldim..yürüyerek 500 kaloriyi kesin yaktim...400 kalori cepte....ama bu arada günlük 1500 kalori ihtiyacimi düsünürsek 1100 kalori acigim var...vaay be..bu sekilde bir hafta gidersem 1 Kilo kesin gidecek..yani ben uzmanlarin yalancisiyim
mesela ben öğlen türlü yedim o nasıl hesaplanıyo ki acaba:26:
valla internette üc asagi bes yukari tahmini degerler var..etli türlüyse 1 porsiyon 260 kalori diyor..:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?