Daha ne olsunSabah Saat 11.00:
2 dilim ekmek
bir kase yogurt
2 yk. pekmez
4-5 catal peynir
ara:yok
ögle:yok
kahvalti faslim 1 e Kadar sürdüde..hem yedim hem tv baktim
aksam
bir kase tarhana corbasi
bir kase Kadar salata
ara:
yarim kase salata yagsiz tuzsuz
spor: Saat 13.00 de 50 dakika yürüyüs
spor:saat 18.00 de 96 dakaka yürüyüs
toplam: 140 dakika yani 2 Saat 20 dakkika
sabh:2 dilim ekmek salça peynir
ara yok
öğle: yarım tabak pilav türlü yemeği
3 kaşık puding
ara 3 hoşbeş
akşam: 1 haşlanmış kalçalı but
1 dilim ekmek
1 kahve
ara 1elma
Canım maşallah istikrarla devam :)
Az da bana bulastirin
Benim ki gidip gidip anca geliyor
amin canım ama bak doğumda benim adımı anmayı unutursan küserim bakkk
canım benim napıyım bende inanın sadece sizinle paylaştım adet gecikmesini milletin sorup aaa yine mi olmadı demesinden bıktım iiiki varsınız
selam kizlar naber?
bu gün görüldügü gibi burada erkenciyim..benim son numaranin dis doktorunda randevusu var...Saat 11 de. bakalim ne Kadar dayanacak yavrucak
evet evet evet..seninle yarin ayran detoksuna baslamayi Kabul ediyorum...hastalikta ve saglikta iyi günde kötü günde herifli herifsiz 2 gün ayran detoksuna evet evet evetgünaydın kızlarrr
yenibirgün
yeni bir ay başladı
işallah azimli, kararlı, gözü tok bir gün ,bir ay yaşarız
şu günlerde ne oluyor anlamıyorum tartı mehter marşı eşliğinde bir geri iki ileri yapıyor
gitmiyor kilo takıldı kaldı
diyceksinizki ,kardeşim sende az yemiyorsun
ama bu düzendeyken bile az az da olsa gidiyordu kilolar
inat ediyor sanırım:44:
neyse ayran detoksunu yapalım yarın ne olucak
duyumm
yarınmı başlıyoz
beraber yapıcaz unutma
Kalori İhtiyacınız: 2,699.11 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanınız: 1.86 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 53 kg
İdeal Kilonuz: 57 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 29 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
hahahahhaaaaa bunu sölemese ben napardımmmm
merak ettim sitenin linkini atsana kuzum bi
ben dün öyle rasgele yazdim rastgele acmistim birini..dur birazdan yeniden deneyeyim bulurum belki:26:merak ettim sitenin linkini atsana kuzum bi
niieeeaaaa vucut yüzey alanimiKalori İhtiyacınız: 2,699.11 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanınız: 1.86 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 53 kg
İdeal Kilonuz: 57 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 29 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
hahahahhaaaaa bunu sölemese ben napardımmmm
senin bulasik makinasindan ne haberunuturmuyum aşkolsun
allah gönlünüze göre versin inşallah. sana söylemiştim ya teyzem tüp bebek yaptırdı diye malesef tutunamadı onun bebeği de. daha önce tüp bebek yapacaz ama önce bi operasyon yapacaz demiş başka bir merkez. rahminin duvarını iyice inceltmiş koymuşlar. bir süre tedavi gördü ama olmadı . şimdi o tedaviye devam etse kanser olabilirmiş ama ellerinde iki embriyo daha var. teyzemde bitkisel olarak elinden geleni yapıp birdaha ve son defa deneyecek. umarım bu çabalar boşa gitmez hiç kimsenin emeklerini boşa çıkmaz amiiiiiiiin
ay sorma cani aciyacagi kesinde..üstelik uyusturmadan deneyeceklergeçmiş olsun canım inşallah çok canı acımaz
tırsıyom ben diş drundan
selam kizlar naber?
bu gün görüldügü gibi burada erkenciyim..benim son numaranin dis doktorunda randevusu var...Saat 11 de. bakalim ne Kadar dayanacak yavrucak[/QUOTE
geçmiş olsun allah şifa versin
ufacık çocuklar diş dr da biz koca kadınlar korkuyoz valla:18::18::18:
evet evet evet..seninle yarin ayran detoksuna baslamayi Kabul ediyorum...hastalikta ve saglikta iyi günde kötü günde herifli herifsiz 2 gün ayran detoksuna evet evet evet
evvet dediğine pişman olmuycaksın işallah:123:
söz acıkdım susadım demiycem seni üzmiycem
ben dün öyle rasgele yazdim rastgele acmistim birini..dur birazdan yeniden deneyeyim bulurum belki:26:
niieeeaaaa vucut yüzey alanimiben biliyordun bu dünyada cok yer kapladigimi
senin bulasik makinasindan ne haberhani cagirmadin beni..yoksa tamirciler hatunmuydu
ay sorma cani aciyacagi kesinde..üstelik uyusturmadan deneyecekler
ben dün öyle rasgele yazdim rastgele acmistim birini..dur birazdan yeniden deneyeyim bulurum belki:26:
niieeeaaaa vucut yüzey alanimiben biliyordun bu dünyada cok yer kapladigimi
senin bulasik makinasindan ne haberhani cagirmadin beni..yoksa tamirciler hatunmuydu
ay sorma cani aciyacagi kesinde..üstelik uyusturmadan deneyecekler
tamam o Zaman gelini öpebilirmiyim..yada damat beni öpsünselam kizlar naber?
bu gün görüldügü gibi burada erkenciyim..benim son numaranin dis doktorunda randevusu var...Saat 11 de. bakalim ne Kadar dayanacak yavrucak[/QUOTE
geçmiş olsun allah şifa versin
ufacık çocuklar diş dr da biz koca kadınlar korkuyoz valla:18::18::18:
evvet dediğine pişman olmuycaksın işallah:123:
söz acıkdım susadım demiycem seni üzmiycem
ah hayatim bu coluk cocuk koca insanda beyin birakmiyorki..nerde kaldi makina pöööhdün geldi servis. dış kapıyı açık bıraktım nolur nolmaz diyeparça varsa ellerinde sabah 9 ile 12 arası geliriz dediler bekliyom. beyni yanmış. diğer evimde elektirik voltajı bi yükselip bi düşüyodu. orda bi kere değişmişti. demekki ordan kalan sıkıntıyla ancak bu zamana kadar idare edebildi.
sagol canim evet uyusturmadan..yaz tatilinden önce basladilar..malesef 4-5 dis birden cürümüs...herife laf anlamadimki tabi ailesinede dayadilar cukulatayi sekeri..cok zayifmista yesinmiste...yahu sekerle sismanlayan büyüyen cocuk neme gerekuyşturmadanmı
nasıl olucak o ne deniycekler duyumm
allah yardımcınız olsun
benimyediklerimi yazıp kalori miktarını çıkaran bi site var ben link mink bilmem ama adı DİYET ARKADAŞIM ne derce doğru bilemem kalori hesabı ama girip bakıyorum işte:44:
himm bir yokliyayim bakalim benim bu kahvalti kac kalori tutmus:44::44::44:ayyyy bende benim sitenin adını vereyiiiiiim kalorisepeti.com
dünden beri çozutmuşunuz valla oku oku zor bitirdim
hele şükür yazma sırası geldi hepsinden alıntı yapamadım
dişçiye gidecek olan arkadsımın minigine çok geçmiş olsun
tep bebek deneyecek arkadasın teyzesine ALLAH şifasını versin umutlarını yitirmesin olacak gözüyle baksın
zor bir süreç sabır versin RABBİM aynı dertten bende muzdaribim bu yüzden çok iyi anlıyorum inş bir an önce istegine kavusur RABBİM gönlüne göre versin AMİN
bugün 3 çeyrek simit yedim kahvaltı niyetine umarım ayran diyetini bozmaz neyse
sıkıntısız güzel bir gün geçirin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?