80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha ne olsun Yaz tabi

sabh:2 dilim ekmek salça peynir

ara yok

öğle: yarım tabak pilav türlü yemeği
3 kaşık puding

ara 3 hoşbeş

akşam: 1 haşlanmış kalçalı but
1 dilim ekmek

1 kahve

ara 1elma

Canım maşallah istikrarla devam :)
Az da bana bulastirin
Benim ki gidip gidip anca geliyor

Kalori İhtiyacınız: 2,699.11 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanınız: 1.86 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 53 kg
İdeal Kilonuz: 57 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 29 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz

hahahahhaaaaa bunu sölemese ben napardımmmm

merhaba kızlar menüm
sabah
1 zeytin
1 salatalık
7 8 dilim patates kızartması
1 domates sosu
1 dilim peynir
2 bardak çay
2 dilim ekmek
ara
yok
öğle
yok
ara
1 dilim kek
4 bisküvi
1 elmalı soda
akşam
1 biber
1 patlıcan dolması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
6 7 tane turşu
çok açım ama şuan
1 meyve yerim sanırım

unuturmuyum aşkolsun
allah gönlünüze göre versin inşallah. sana söylemiştim ya teyzem tüp bebek yaptırdı diye malesef tutunamadı onun bebeği de. daha önce tüp bebek yapacaz ama önce bi operasyon yapacaz demiş başka bir merkez. rahminin duvarını iyice inceltmiş koymuşlar. bir süre tedavi gördü ama olmadı . şimdi o tedaviye devam etse kanser olabilirmiş ama ellerinde iki embriyo daha var. teyzemde bitkisel olarak elinden geleni yapıp birdaha ve son defa deneyecek. umarım bu çabalar boşa gitmez hiç kimsenin emeklerini boşa çıkmaz amiiiiiiiin

günaydın kızlarrr

yenibirgün
yeni bir ay başladı
işallah azimli, kararlı, gözü tok bir gün ,bir ay yaşarız

şu günlerde ne oluyor anlamıyorum tartı mehter marşı eşliğinde bir geri iki ileri yapıyor
gitmiyor kilo takıldı kaldı

diyceksinizki ,kardeşim sende az yemiyorsun
ama bu düzendeyken bile az az da olsa gidiyordu kilolar
inat ediyor sanırım:44:
neyse ayran detoksunu yapalım yarın ne olucak
duyumm
yarınmı başlıyoz
beraber yapıcaz unutma

selam kizlar naber?
bu gün görüldügü gibi burada erkenciyim..benim son numaranin dis doktorunda randevusu var...Saat 11 de. bakalim ne Kadar dayanacak yavrucak

selam kizlar naber?
bu gün görüldügü gibi burada erkenciyim..benim son numaranin dis doktorunda randevusu var...Saat 11 de. bakalim ne Kadar dayanacak yavrucak

geçmiş olsun canım inşallah çok canı acımaz
tırsıyom ben diş drundan

evet evet evet..seninle yarin ayran detoksuna baslamayi Kabul ediyorum...hastalikta ve saglikta iyi günde kötü günde herifli herifsiz 2 gün ayran detoksuna evet evet evet

merak ettim sitenin linkini atsana kuzum bi

merak ettim sitenin linkini atsana kuzum bi
ben dün öyle rasgele yazdim rastgele acmistim birini..dur birazdan yeniden deneyeyim bulurum belki:26:
niieeeaaaa vucut yüzey alanimi ben biliyordun bu dünyada cok yer kapladigimi
senin bulasik makinasindan ne haber hani cagirmadin beni..yoksa tamirciler hatunmuydu

geçmiş olsun canım inşallah çok canı acımaz
tırsıyom ben diş drundan
ay sorma cani aciyacagi kesinde..üstelik uyusturmadan deneyecekler

dün geldi servis. dış kapıyı açık bıraktım nolur nolmaz diye parça varsa ellerinde sabah 9 ile 12 arası geliriz dediler bekliyom. beyni yanmış. diğer evimde elektirik voltajı bi yükselip bi düşüyodu. orda bi kere değişmişti. demekki ordan kalan sıkıntıyla ancak bu zamana kadar idare edebildi.

uyşturmadanmı
nasıl olucak o ne deniycekler duyumm
allah yardımcınız olsun

benimyediklerimi yazıp kalori miktarını çıkaran bi site var ben link mink bilmem ama adı DİYET ARKADAŞIM ne derce doğru bilemem kalori hesabı ama girip bakıyorum işte:44:

sagol canim evet uyusturmadan..yaz tatilinden önce basladilar..malesef 4-5 dis birden cürümüs...herife laf anlamadimki tabi ailesinede dayadilar cukulatayi sekeri..cok zayifmista yesinmiste...yahu sekerle sismanlayan büyüyen cocuk neme gerek ama yok..simdide ben cekiyorum eziyetini..aslinda vericen ellerine cocugu siz yaptiniz siz temizleyin diyecen salacan doktora ama ben yarim saatligine bile birakmiyorum cocugu onlara vallahi cok mecbur kalmadikca...cocuk psikolojisi diye birseyden haberleri yok..ya korkunc seyler anlatip izletiyorlar..ya öcü var deyip korkutuyorlar ya horoz dögüsü yaptirir gibi cocuk dögüsü yaptiriyorlar...oturmaya bile gitsem mümkün oldugu Kadar cocuklari götürmüyorum valla

ayyyy bende benim sitenin adını vereyiiiiiim kalorisepeti.com
himm bir yokliyayim bakalim benim bu kahvalti kac kalori tutmus:44::44::44:

dünden beri çozutmuşunuz valla oku oku zor bitirdim
hele şükür yazma sırası geldi hepsinden alıntı yapamadım
dişçiye gidecek olan arkadsımın minigine çok geçmiş olsun
tep bebek deneyecek arkadasın teyzesine ALLAH şifasını versin umutlarını yitirmesin olacak gözüyle baksın
zor bir süreç sabır versin RABBİM aynı dertten bende muzdaribim bu yüzden çok iyi anlıyorum inş bir an önce istegine kavusur RABBİM gönlüne göre versin AMİN
bugün 3 çeyrek simit yedim kahvaltı niyetine umarım ayran diyetini bozmaz neyse
sıkıntısız güzel bir gün geçirin inş

sağol canım ya teyzem 4 kere denedi. her defasında bi umutlanıyolar sonra umutları kırılınca çok kötü oluyolar. geçen iyiki siz varsınız arıyosunuzda çocuğumuz yerine sizi koyduk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…