80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bu dietarkadasim siteside bana pek vicdanli cikti..günlük almam gereken kalori 2250 ymis...yahu ben bunu yesem davul olurum davul pis site ben Kilo veriyorum ya kiskaniyor...Kilo alayim diye kandiriyor beni 1000 kalori fazla cikariyor..pöööh

himm benim minigim disciye gidecek gecmisolsun dileklerini üstüme alinarak sagol arkadasim diyorum..insallah seninde muradin hayirlisiyla gerceklesir

kız bunu yersen ne alın ne verin bunun altında yemen gerekki veresin
bazal metabolizma için google ye baş vur

heyt beaa bazalmetobolizmami yesinler 1465 insana bu kadarmi yakisir ...hih demis burnumdan düsmüs..su durusa bak durusa...
biride bana bu metobolizmanin bazali ne ise yarar aciklasa daha bir havalanacagim ama :44::44::44::44::44:

heyt beaa bazalmetobolizmami yesinler 1465 insana bu kadarmi yakisir ...hih demis burnumdan düsmüs..su durusa bak durusa...
biride bana bu metobolizmanin bazali ne ise yarar aciklasa daha bir havalanacagim ama :44::44::44::44::44:

kız yazardım ama çooook uzun yaw açıklaması

iki gündür geliyo bakıyon bakıyon gidiyon kız korkma gel bize katıl kaç kilo olursan ol yine gel hem kilo ver hem muhabbetin dibine vuralım

kız yazardım ama çooook uzun yaw açıklaması
aman sen kendini yorma ben googleden bakarim...tadini cikar su günlerinin...dogumdan sonra senden söyle bir osmanli tarihi isterim ama cok ayrintili hemde saka saka...

iki gündür geliyo bakıyon bakıyon gidiyon kız korkma gel bize katıl kaç kilo olursan ol yine gel hem kilo ver hem muhabbetin dibine vuralım
kiz naapsin..baktiki benim gibi zirdeli var...konussa bulasirim diye korkuyor...
tamam tamam btlbetul söz tik demicem sen bana duyum noolur konuss lütfeeeeeeeeeeen diyene Kadar konusmam korma benden benden sana zarar gelmez...bana baba diyebilirsin nihahaha haha..gel gel seni kamyonumla halanlara birakayaim

kızlar bebeğim için biraz isim buldum sizce hangisi olsun oğlumun adı mustafa kızımın adı sıla ona göre

mina: gökyüzü
efnan: cennetteki güzel gözlü kız
asel: cennetteki bal ırmağı
liya: sabrın en güzeli
aden: cennet bahçesi
tusem: cennette esen ılık rüzgar
afra: övgü
efruz: göz kamaştırıcı
arya: asil soylu
tara: yıldız
dila: gönlü güzel kadın

benim gönlümde mina, asel, tusem, dila var. eşime de bir tek dila güzel geldi diğerleri çok sert diyo söylemesi güzel değilmiş.

kizcagiz belkide taaa bastan okuyor daha 70-80 ci sayfada falan..bizim sayfaya gelene Kadar muhtemelen dislerimiz dökülmüs belimiz bükülmüs gözlüksüz tuslara basamaz halde yaslanmis olacagiz ne zirvalamis bu duyum denen diyecek..tabi o zamana ne kanyon kalir ne babalik dünya islerinden eli ayagi cekmis aksakalli nine oluvermisim

alıştın dimi kamyona

duramadı kadın ille kamyonla şehir turu atıcak
istersen ben gelirim seninle sana babada derim anaaaada
yanıma ayranımı alıp geliyom az bekle

hepside çokk güzelll

ben tusem den yana kullanıyorum oyumu

bana kalirsa bunlarin icinde kulaga en hos geleni mina ve dila..ama bence duyum(hissetmek hissiyat) ve aysima (ay simali ) valla sirf bu isimlerden birini kullanmak icin dogurabilirim bile

alıştın dimi kamyona

duramadı kadın ille kamyonla şehir turu atıcak
istersen ben gelirim seninle sana babada derim anaaaada
yanıma ayranımı alıp geliyom az bekle
alistim valla..ama tanimadigin birileri olacakki aksiyon olsun tamam ayrani benim icinde al..ugrasmiyayim simdi birde ayranla..bana teyzeoglu hala kizida desene ..renklensin biraz baktikki cok oturduk su toplayacagiz aliriz vitesi bosa geceriz arkadan iteriz kamyonu aksam sporu
yani SIKIYORSA itme..altinda kalirsin o durumda

kuzenımın adı tusem benımde cok hoşuma gıdıyor
berre ve eflin isimleride cok güzel
berre: peygamper efendımızın anneannesının adı
eflin : cennet kapısı demek

hepside çokk güzelll

ben tusem den yana kullanıyorum oyumu

kiz cocukla okul hayatinda dalga gecerler...tutse tukursem falan diye aman diiim

benim görümcemin kizi olacakti..tutturdu adini sukeyna koyucam diye...dedim etme eyleme..kizla skeyna(yazici) diye dalga gecerler okuldan sogur..insanlarla barisik olmayi bilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…