dünden beri çozutmuşunuz valla oku oku zor bitirdim
hele şükür yazma sırası geldi hepsinden alıntı yapamadım
dişçiye gidecek olan arkadsımın minigine çok geçmiş olsun
tep bebek deneyecek arkadasın teyzesine ALLAH şifasını versin umutlarını yitirmesin olacak gözüyle baksın
zor bir süreç sabır versin RABBİM aynı dertten bende muzdaribim bu yüzden çok iyi anlıyorum inş bir an önce istegine kavusur RABBİM gönlüne göre versin AMİN
bugün 3 çeyrek simit yedim kahvaltı niyetine umarım ayran diyetini bozmaz neyse
sıkıntısız güzel bir gün geçirin inş
ay bu dietarkadasim siteside bana pek vicdanli cikti..günlük almam gereken kalori 2250 ymis...yahu ben bunu yesem davul olurum davulpis site ben Kilo veriyorum ya kiskaniyor...Kilo alayim diye kandiriyor beni 1000 kalori fazla cikariyor..pöööh
heyt beaa bazalmetobolizmami yesinler 1465 insana bu kadarmi yakisir ...hih demis burnumdan düsmüs..su durusa bak durusa...
biride bana bu metobolizmanin bazali ne ise yarar aciklasa daha bir havalanacagim ama :44::44::44::44::44:
kız bunu yersen ne alın ne verin bunun altında yemen gerekki veresin
bazal metabolizma için google ye baş vur
aman sen kendini yorma ben googleden bakarim...tadini cikar su günlerinin...dogumdan sonra senden söyle bir osmanli tarihi isterim ama cok ayrintili hemdekız yazardım ama çooook uzun yaw açıklaması
kiz naapsin..baktiki benim gibi zirdeli var...konussa bulasirim diye korkuyor...iki gündür geliyo bakıyon bakıyon gidiyon kız korkma gel bize katıl kaç kilo olursan ol yine gel hem kilo ver hem muhabbetin dibine vuralım
aman sen kendini yorma ben googleden bakarim...tadini cikar su günlerinin...dogumdan sonra senden söyle bir osmanli tarihi isterim ama cok ayrintili hemdesaka saka...
kiz naapsin..baktiki benim gibi zirdeli var...konussa bulasirim diye korkuyor...
tamam tamam btlbetul söz tik demicemsen bana duyum noolur konuss lütfeeeeeeeeeeen diyene Kadar konusmam korma benden benden sana zarar gelmez...bana baba diyebilirsin nihahaha haha..gel gel seni kamyonumla halanlara birakayaim
alıştın dimi kamyona
duramadı kadın ille kamyonla şehir turu atıcak
istersen ben gelirim seninle sana babada derim anaaaada
yanıma ayranımı alıp geliyom az bekle
kızlar bebeğim için biraz isim buldum sizce hangisi olsun oğlumun adı mustafa kızımın adı sıla ona göre
mina: gökyüzü
efnan: cennetteki güzel gözlü kız
asel: cennetteki bal ırmağı
liya: sabrın en güzeli
aden: cennet bahçesi
tusem: cennette esen ılık rüzgar
afra: övgü
efruz: göz kamaştırıcı
arya: asil soylu
tara: yıldız
dila: gönlü güzel kadın
benim gönlümde mina, asel, tusem, dila var. eşime de bir tek dila güzel geldi diğerleri çok sert diyo söylemesi güzel değilmiş.
bana kalirsa bunlarin icinde kulaga en hos geleni mina ve dila..ama bence duyum(hissetmek hissiyat) ve aysima (ay simali ) valla sirf bu isimlerden birini kullanmak icin dogurabilirim bilekızlar bebeğim için biraz isim buldum sizce hangisi olsun oğlumun adı mustafa kızımın adı sıla ona göre
benim gönlümde mina, asel, tusem, dila var. eşime de bir tek dila güzel geldi diğerleri çok sert diyo söylemesi güzel değilmiş.
alistim valla..ama tanimadigin birileri olacakki aksiyon olsunalıştın dimi kamyona
duramadı kadın ille kamyonla şehir turu atıcak
istersen ben gelirim seninle sana babada derim anaaaada
yanıma ayranımı alıp geliyom az bekle
hepside çokk güzelll
ben tusem den yana kullanıyorum oyumu
kızlar bebeğim için biraz isim buldum sizce hangisi olsun oğlumun adı mustafa kızımın adı sıla ona göre
hepside çokk güzelll
ben tusem den yana kullanıyorum oyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?