bana kalirsa bunlarin icinde kulaga en hos geleni mina ve dila..ama bence duyum(hissetmek hissiyat) ve aysima (ay simali ) valla sirf bu isimlerden birini kullanmak icin dogurabilirim bile
alistim valla..ama tanimadigin birileri olacakki aksiyon olsuntamam ayrani benim icinde al..ugrasmiyayim simdi birde ayranla..bana teyzeoglu hala kizida desene ..renklensin biraz baktikki cok oturduk su toplayacagiz aliriz vitesi bosa geceriz arkadan iteriz kamyonu aksam sporu
yani SIKIYORSA itme..altinda kalirsin o durumda
bu benden manyak cikti:44::44::44::44::44:hala kızıı
arkaya geçelim dedin yüreğim ağzılma geldi ne oluyor eyvahhh
derkenneyseki kamyon iticekmişiz
onları biliyom. berre ismi çok zor bi isimmiş taşınamayabiliyormuş o yüzden koymak istemedim düşünmedim bile.
kuzenımın adı tusem benımde cok hoşuma gıdıyor
berre ve eflin isimleride cok güzel
berre: peygamper efendımızın anneannesının adı
eflin : cennet kapısı demek
hala kızıı
arkaya geçelim dedin yüreğim ağzılma geldi ne oluyor eyvahhh
derkenneyseki kamyon iticekmişiz
onları biliyom. berre ismi çok zor bi isimmiş taşınamayabiliyormuş o yüzden koymak istemedim düşünmedim bile.
benim de aklıma neler neler geldiiiiii
neler geldi nelerrrrrrrr:26::26::26::26::26:
artik bana nuri alco diyebilirsin..son kamyon maceramdan sonra komardim zincirlerimi..hadi bana baba de ..hadi hadinuri alço filmleri gibiiiii
kizlar size doyum olmaz ama 1 Saat sonra discide olmam lazim...daha giyinecegim cocugu giydirecegim...carsiya gidecegim...ancak yetisirim..disciden gelince devam ederiz
belki bir kamyon bulur iterek giderim
beyazcan senin yerinede iteyimmi kiz..bu güne bugün nikahli ayrandieti ortagimsin yani
kizim o ölcülere geldikten sonra zaten komyonlar bizi kovalar..sakın haa başkalarıyla geçme kamyonun ardına
ikimiz bir fidanın güller açan dalı olucaz ona göre
hele ayranları içelim biraz bazal metebolizmamız canlansın
ne kamyon ne araba hiç birini kaçırmayız hepsine yetişiriz
canım çok baktım bunlar çok hoşuma gitti. benimde kızımın adı sıla dilayla uyumlu geliyor. hoş şimdi mustafa diye çağırıyom sıla geliyo sıla diye çağırıyom mustafa geliyo bide dila olursa bak sen karmaşayaayyuzlum sakın kızma ama hep degısık ısımler ama daha güzel koyabılecegın ısımler var bence
bıraz daha bakın fıkrımce ama ıllada bırını koyacaksan tusemle dıla güzelmiş
ama berre peygamber efendımızın yasakladıgı bır ısım manasından dolayı aklında olsun.
benım buyük kızımın adı eylül sıla ufak kızımın adı sümeyye gülce
önemlı olan senın içine sınmesı ben cok begenerek koydum mesela
bıde alternetıf olsun dıye bıkac ısım yazıyım sana fıkır olsun
hafsa(peygamberımızın hanımlarından bırının adı)
şeyma,zülal,hanne,beyza
bikızım daha olsa kesın bunlardan bırını koyarım hatta kesın zülal olur ama rabbım hayırlısını nasıp eder
insallah gercı cocugum olursa gönlümden önce saglıklı ve hayırlı sonrada erkek gecmıyo dersem yalan olur:)
tabı duyum arkadsım görümcelerınden formülü bir ögrenseydııyıydı ama neyse bakalım hayırlısı :)
slm canım bende bugün yapıyorum ayran çorbası aynen çigden dört kaşık haslıyorsun 500 gr yogurdu orta halli ayran yapıyorsun içine katıyorsun hepsi bu kadar blendrdan geçirme bu şekilde daha doyurucu olur ben pul biber ve nanede kattımkızlar bu ayran dıyetınde tuz ve kafeın yasakmıs ben 1 cay kasıgı tuz koymustum tüh
yenı farkettım tuz koyulmadıgını zaten sabah kahvede içmiştim ama bırakmıycam 3.güne devam etmeyı planlıyorum bakalım
bıde yapan arkadaslara soruyorum malzemelerı
blendırdan gecırıp sıvı olarakmı tuketıcez yoksa ayranın içinemı katıcaz?
ben blendır yapmadım ama cevaba göre ıkı dakkada yaparım artık
kiz biz yarin basliyoruz...bu diet sadece 2 gün 3.gün sana fazla gelebilir...bildigim kadariyla pismemis haliyle 4 kasik..daha ben hazirlamadim aksama insallahduyum arkadasım bende senın ayran dıyetı arkadasınım:)sızden etkılendım bugun bende basladım ama sabah farkında olmadan sekersız nescafe ıctım sonra dank ettı ama ıcmıs bulundum
sen nasıl hazırladın malzemelerı vallahı ben ıslatmadan önce 4 er kasık olarak ölçtüm
ınsallah pişmiş hallerı degıldır 4er kasıkderın bır kasede hazırladım ufak kaselere alıp yıycem ınsallah hatta bı kasesını yıyorum bıle
gözümü acaıp doyurdu hayırlısı bakalım
benim ortancanin adi BEYZAAAAAA banko bana cikti piyango bana cikti yuppiiiiiiiiiiiiayyuzlum sakın kızma ama hep degısık ısımler ama daha güzel koyabılecegın ısımler var bence
bıraz daha bakın fıkrımce ama ıllada bırını koyacaksan tusemle dıla güzelmiş
ama berre peygamber efendımızın yasakladıgı bır ısım manasından dolayı aklında olsun.
benım buyük kızımın adı eylül sıla ufak kızımın adı sümeyye gülce
önemlı olan senın içine sınmesı ben cok begenerek koydum mesela
bıde alternetıf olsun dıye bıkac ısım yazıyım sana fıkır olsun
hafsa(peygamberımızın hanımlarından bırının adı)
şeyma,zülal,hanne,beyza
bikızım daha olsa kesın bunlardan bırını koyarım hatta kesın zülal olur ama rabbım hayırlısını nasıp eder
insallah gercı cocugum olursa gönlümden önce saglıklı ve hayırlı sonrada erkek gecmıyo dersem yalan olur:)
tabı duyum arkadsım görümcelerınden formülü bir ögrenseydııyıydı ama neyse bakalım hayırlısı :)
3.gün cok fazla olur..sen bu gün arada ufak tefek karistir bence..yarin 3.müz tam gaz baslamis olalim..sen ufak tefek ye ye...kızlar bu ayran dıyetınde tuz ve kafeın yasakmıs ben 1 cay kasıgı tuz koymustum tüh
yenı farkettım tuz koyulmadıgını zaten sabah kahvede içmiştim ama bırakmıycam 3.güne devam etmeyı planlıyorum bakalım
bıde yapan arkadaslara soruyorum malzemelerı
blendırdan gecırıp sıvı olarakmı tuketıcez yoksa ayranın içinemı katıcaz?
ben blendır yapmadım ama cevaba göre ıkı dakkada yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?