80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çigelgemide yaptım ama utanıyorum fazlalıgından bu sefer bitirmeyi çok istiyorum yarım kalmaz umarım tam kg vermeye baslıyorum mutlaka birşeyler oluyor bırakıyorum ne olur artık sonuna kadar gideyim

cizelgen olmamis hayatim...su anda hangi kiloda oldugun kisim(yani cizelge yaparken 2.kisim) atlamis olmalisin..

cizelgen olmamis hayatim...su anda hangi kiloda oldugun kisim(yani cizelge yaparken 2.kisim) atlamis olmalisin..
yok canım yeni başladıgım için henüz kg vermiş gözükmüyor bakalım şu ayran diyeti verdirirse değişim ozamn yaptıgımda gözükecektir ayrıca midem hiç iyi değil tadım yok ayran çorbasını yarın yapmayabilirim sıkıcı geçiyor bugünü atlatsaydım hayırlısıyla

ay sen baslangic yapmissin cizelgede kusura bakma ben Kilo verdinde cizelge yaptin sandim
hadi ya SIKICIMI AY BENDE CABUL SIKILIRIM O ZAMAN DESENE:18::18::18::18::18: bende hepsinibüyük yazmisim pardon )
ama 2 saatte bir yemek eglenceli olsa gerek toplamda kqc kaloriydi bu :44::44:

kizlyr sanirim bu gün cok güzel bir menü cikaracagim..aksama tozutmazsam süper olacak süper

yarin ve sonraki günde ayran dieti...yani 2 Kilo verdiriyor diyorlar ama benim bünye buna hayatta izin vermez..1 kilosunu koparsam gene yeter..yani buda demek oluyorki bayrama 69 .9 u görme ihtimalim var..allahim cok heyecanliyim..sanki cocukluk askimla haberlesmis bulusmaya karar vermisizde o günü bekliyor gibiyim...:98: :98: :98:

evet canım. yok kızzz ne kusuru canım kalori degeri 1300 gelmişti yogurdu 600 gr saymıstım ama 500 gr kullandım bakalım eger güzel sonuçlar verirse sıkıntımız geçebilir

ayyy çok sevindim inş istediğin sonuçları alırsın canım 1 kg kesin atarsın bu diyetle

evet canım. yok kızzz ne kusuru canım kalori degeri 1300 gelmişti yogurdu 600 gr saymıstım ama 500 gr kullandım bakalım eger güzel sonuçlar verirse sıkıntımız geçebilir
aslinda kalori degeri cokta düsük degilmis yani ..1300 benim iki gündür aldigim kaloriden fazla bile

ayyy çok sevindim inş istediğin sonuçları alırsın canım 1 kg kesin atarsın bu diyetle
valla insallah eger en azindan 1 Kilo atabilirsem ee yarimda simdiye Kadar..yani haftanin birincisi olabilirim gibi gibi

nasılsınız kızlarrr

sevilcanım duyumum

sizleri gördüğüme pek mutlu oldum

çarşıdsn yeni geldim bende üstüme rahat birşeyleralıp sizin yanınıza geldim

ayaklarım koptu 12 den 3.30 akadar yürüdüm dolaştım ayakkabım kötü olmasadaha yürürdüm ya neyse

ayakkabı aradım kendime ama dolaş dolaş rahat bişey bulamadım ne markalar kaldı ne bişey o kadar paraya kıyam aslında ama ayaklarım çok acıyınca gözden çıkarmıştım ya olmadı eşimin şansı varmış .yine kısmet olmadı pahalı bi şey giymek

dön dolaş sonunda kendime ortapedik anneanne ayakkabası aldım kızımım aklı çıktı anne bu nee

amannn haftanın 3 günü çarşı pazar işim oluyor ve dolaşa dolaşa ayaklarım kopuyor güzellik düşünücek durumum yok doğrusu

DUYUM sen ne yaptın ya kızın dişçi işi ne oldu
hallettinmi işlerini

Ben cok miskinlestim ya...
aksama kadar böyle kafamı vurup yatmak istiyorum...
ne olcak benim bu Halim

aslinda kalori degeri cokta düsük degilmis yani ..1300 benim iki gündür aldigim kaloriden fazla bile

valla insallah eger en azindan 1 Kilo atabilirsem ee yarimda simdiye Kadar..yani haftanin birincisi olabilirim gibi gibi
anammmm belkide sen oyüzden zorlanıyorsun çok az kalori almandan olabilir kız saglık herşey 1250 saglıklı kg verdirir aslında 1500 olması lazım 500 kalorilikte spor la verilen en makbülüymüş
hoşgeldin beyazcanım bende kendi adıma seni gördügüme çok sevindim duyum da olmasaydı in cin top oynuyorduk burda
bu arada bosver canım görüntüyü ayaklarımız herşeyimiz onların sayesinde heryere gidebiliyoruz iyi yapmışın güle güle kullan canım
bide ne güzel kaloriler yakmışındır sen şimdi bir yorgunluk çayı yap iç ohhhh afiyet olsun
Ben cok miskinlestim ya...
aksama kadar böyle kafamı vurup yatmak istiyorum...
ne olcak benim bu Halim
canım sen evdemisin yoksa iştemi malum havalar kasfetli oldugu zamnlar böyle düşünceler aklımızdan geçiyor birde enerji meselesi sanırım eksiklik hissediyoruz saglıklı beslenince tabi abur cubur lar olmayınca kanımız çekiliyor

Canım böyle gidersen 69.9 olursun ins
Yalnız bende 6 li bişey görünce incecik olacağımı saniyormusum...
Gördüm ama hala siskoyum...
Allahım 5 li gunleride göster ins...
En azından artık aynanın karşısında kendimden igrenmiyorum buna da sukur...
Gecen sene tam da bugün taşınmıştım...
Uffff be kargasaydi...3 aylık bebek...2 yasında oglum...eşyalar ve ben...bi yandanda...birde fazla kilolarım ...bunalimdaydim resmen...simdi o 10 kilo benimle degil sukur :))))))

Canım hayırlı olsun ayakkabın..
En iyisini yapmışsın ...
Benim ayaklarım hamilelikten 1 sene sonra kendine GELİYOLAR ...yeni yeni duZeliyor... Kaç senedir mecburen rahat ayakkabı giyiyorum

İns o günlerde gelir...yani hayirlisiyla çalıştığım :)))))
Yok canım evdeyim
3 yasında bi oglum...15 aylık kızım var... Onlarla boğusuyoruz....:)
Sabah yataktan kalkasim gelmiyor...kalksamda hic bişey yapasim yok...hemencecik yoruluyorum bide...onceden yururdum onu da yapamıyorum
Neyse simdi şeytanın bacağını kırdım ...
Kızım uyursa 1 saate tamamlarım ins

Hmmm bende seni tanisam olur mu

slm canm basladinmi dukkana ben yokken neler olmus bi bakim gecmise bari

ben geldiiiiim ayy bakiyorumda ne kadar cok sayfa war hepsini okuyamicam galiba eee herkes ne durumda kilocuklar gitmistir ins walla ben tatilde kilo aldim yaaaa

ben geldiiiiim ayy bakiyorumda ne kadar cok sayfa war hepsini okuyamicam galiba eee herkes ne durumda kilocuklar gitmistir ins walla ben tatilde kilo aldim yaaaa
Hoşgeldin canım .... Biraz uzun oldu galiba tatil
bayadir yoksun...
yeni kilo aldığın icin hemen gider merak etme
yeterki başla bian önceönce

Hoşgeldin canım .... Biraz uzun oldu galiba tatil
bayadir yoksun...
yeni kilo aldığın icin hemen gider merak etme
yeterki başla bian önceönce

hemen hemen 20 gun oldu canm.ben aslinda 84 83 arasinda gittim geldim ayran dieti yaptim iki kilo verdim amaa hepsi geri geldi tabi ayran diyetinin sucu yok ben tatilde kendimi bilmezler gibi yedim suan 85 kiloyum yarin ayran diyetiyle baslamak istiyorum acil su bes kilo gitmesi lazim

Kızlar yarın baslicakti ayrana...
hadi bakalım hanginiz daha cok verebileceksiniz :)

Ohhhh oh ...bi saat yürüdüm
yarinda erken kalkıp yurursem kendime gelmis olcam
gerisi gelir zaten
ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…