80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım MAŞALLAH miniklerine ne güzel ya çoluk cocuk valla bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum bende evliyim 29 yaşına 4 gün önce bastım
30 a merdiveni dayadık bakalım 30 olmadan anneliğe dogru adım atmak istiyorum RABBİM dilerde olursam dünyanın en mutlu insanı olucam 2 sene oldu evleneli çalışmıyorum neden dersen kendimi beğenmez oldum giydiğim kıyafetleri yakıstıramıyorum bu yüzdende insan içine çıkmak istemiyorum bakalım zayıflama işini hal edersem sonrasında bebek tabiki bebek yapma imkanı yakalarsam kg falan dinlemicem hemencecik girişivericem
Kızlar yarın baslicakti ayrana...
hadi bakalım hanginiz daha cok verebileceksiniz :)
başı ben çektim en çok kg ben verecem

kızlar menümü yazayım kaçiyorum hemen artık yarın ederiz sohbetimizi kusura bakmayın
menüm
kahvaltı 3/4 simit

ara ayran çorba
ögle ayran çorba
ara çorba
akşam çorba
1 bardak kakoo
hala çorbam var 2 kase kadar
hepinizi kocaman öpüyorum yarın görüşmek üzere iyi akşamlar
istanbulda yagmur varrrrrrrrrrrr

ayyy Allahım isteyen herkesin olsunnn nolurrrrrr
tamam canım sık kullanılanlara ekledimmm
ben geldiiiiim ayy bakiyorumda ne kadar cok sayfa war hepsini okuyamicam galiba eee herkes ne durumda kilocuklar gitmistir ins walla ben tatilde kilo aldim yaaaa
tekrar hoşgeldin canımmmmm gider gider çabucak merak etmeee

kızzlar vazgectm sandnz demi hayırrrr başladm bu hafta artık dun menumu yazma fırsatm olmadı bugun ikisini bir yazıcam

dun : sabah : iki dilim kızarmş ekmek bi kk peynir dört adet zeytin salatalık domates biber şekersiz çay
ara : bir elma bi bardak yogurt
öğle : tavuk gogsu (sote) beş kaşık kadar
beş kaşık bulgur pilavı
söğüşlük domates salatalık
yogurt
ara: bir armut
akşam : beş yk yumurtalı patates
söğüşlk domates salatalık
ara : maden suyu
soguk çay

bugun: sabah : kepek ekmekle peynrli tost soguk çay
ara : bir elma bi bardak ayran
öğle : tavuk kanat dört adet
beş kaşık erişte
söğüşlük domates salatalık
yogurt
ara: bir armut
akşam yiyeceklerm : beş yk fırında patlıcan otrtma bi dilim kepek ekmek
söğüşlk domates salatalık
ara :bir elma biir bardak süt

ben geldiiiiim ayy bakiyorumda ne kadar cok sayfa war hepsini okuyamicam galiba eee herkes ne durumda kilocuklar gitmistir ins walla ben tatilde kilo aldim yaaaa
hoş geldinnn
ohh ne güzel stres atmışın
valla imreniyorum tatile gidenlere ben her yaz 2 ay misafir ağırlarım değiltatil anneme bile gidemem
işallah benimde tatile gittiğim günler olurrr
kilo almış olsan bile değer bence sefan olsun
yarın ayran diyeti yapıyoruz sende yapıcaksın sanırım hemencecik verirsin kiloları

hadi kızlarrr ayrancılar çoğaldı
kim birinci olucak bakalım
yarın uykudan gözümüzü açabilicekmiyiz acep
o kadar ayrandan sonra

menüm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates

ara
1 dlm kek

öğlen
mercimek köfte
azyoğurt

ara
1 dlm kek
akşam

1 kurabiye
2 ısırık tost

ben abuk sabuk beslenmeye başladım

keşke kek yapmasaydım hadi yaptım bu kadar güzel olmasaydı
çokk yiyesim geliyor
hala karnım açç

Valla birtanesini yaptilar geriye kaldi 4

öyle deme giiii 10 Kilo azmi ? En az 2 beden Eder Ben 70 i bile göremedim ama eski 104 kiloluk halime bakarsan fidanim fidan :)

yok kiz ne cok az kalorisi. Iki günlük kalorim derken dünkü vede bugünün kahvaltisi olarak demistim ... Bende tipki senin gibi düsünüyorum aclik grevine karsiyim ...gerci 2 gündür aksam yemegini bayagi hafif geciriyorum ama neeeyse

Ohhhh oh ...bi saat yürüdüm
yarinda erken kalkıp yurursem kendime gelmis olcam
gerisi gelir zaten
ins
Ben bu gün sadece 45 dak yürüyebildim
Gittinmi yoldasim dietisyene ?
daha acmisin kekler kurabiye Bari Biri olaydi :/

Sabah:
2dilim ekmek
1yk pekmez
3-4 catal zeytin

Ara:
1kurabiye

Ögle:1tabak yagsiz tuzsuz salata

Aksam:
1tabak haslanmis yagsiz tuzsuz sebze
1kase yogurt

Spor: 45 dak yürüyüs

Sabah:
2dilim ekmek
1yk pekmez
3-4 catal zeytin

Ara:
1kurabiye

Aksam:
1kase yogurt

süper menüüü akşamla öğle arası bi ara tadından yenmez bu

nasıl yani sendemii leyla

hadi gel ayranaaa gel gelll ayrana gelll
slm şekerlerin topiği hepinizi çok özledim nasılsınız herşey yolundadır umarım kaptan sen bize örnek olacaksın yapma lütfen geçmiş yaparken kimse kalmıyor o yüzden hemen yazayım dedim

slm şekerlerin topiği hepinizi çok özledim nasılsınız herşey yolundadır umarım kaptan sen bize örnek olacaksın yapma lütfen geçmiş yaparken kimse kalmıyor o yüzden hemen yazayım dedim

yaaa ben adet olamadım ya hala onun şişkinliği mi bilmiyom yaaaa tartıda moralim bozuluyo
77.. kusura inmek istiyommmm bennn

imdatttttt ben kilo alıyom kızlarrrrrr
Kilo degildir o Adet olamadin ya Ödem toplamissindir..moralini bozma menülerin hicte fena. Degil Kilo almis olamazsin
süper menüüü akşamla öğle arası bi ara tadından yenmez bu
Güzel degilmi . Bak gecen yildan daha istikrarliyim cünkü hayalini bile göremeyecegim kiloya cok yaklastim bu firsati kaciramam

Sabah küçücük ekmekle tost
Ara bi mandalina,3,4 çatal kavun...oğlumun leblebisinden 3,5 tane aldım ...
İkindi gibi 5-6 kasık kabak yemeği ,yogurt, 1 kasık b.pilavi
Aksam 2 kasık barbunya
Cok su:)
Ara çikolata (200 kalori) boğazımda kaldı resmen kalorisini görünce tövbe bi daha

Ufff kaç fırın dolaşmış eşim herhangi bir siyah ekmek kalmamış ...ekmeksizmm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Geçte olsa gelebildim ve maşallah bir geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirdim
Maşallah ne güzel sohbetler edilmiş valla dışarda koştururken aklım hep buradaydı

Gece annemler geldi ve bizi evde görünce şok oldular tabi inanılmaz sevindiler
Çocuklar uyuyordu ama biraz oturup sohbet ettik sonrada herkes yattı doğal olarak
Sabah 8de hortlayıp kahvaltı hazırladık daha annemler tam kendine gelemeden
Sağ olsunlar yine bir sürü kıyafet getirdiler çocuklar için ve benim küçük cadı kız olan kuzeniyle kıyafet ve ayakkabı kavgasına tuttuştu ay ne güldük hallerine Annem valizden ay bu kimindi diye bir şey çıkardıkça ikisi birden atlayıp benim diye kapışmaya çalıştı
Öğlene kadar valizlerle uğraştık ( şükür bitti ) sonrada eve gıda alışverişine gittik tabi annem benim cadıya bir çift ayakkabı getirmişti büyük gelince diğer kuzenine verdim boşuna dolapta durmasın diye ve benim ufak cadı kıyameti kopardı onlar benimdi niye verdin diye en sonunda hadi gel sanada alalım diyince annem ufaklık sustu
Edepsizliğiyle aldırdı kendine yine bir cift ayakkabı ama eve gelince yine diğerinde gözü kaldı
Saatlerce dışarda yürüdük ve eve geldiğimizde bitkin düştük ama iyi oldu spor salonuna gitsem bu kadar yorulmazdım herhalde
Yarında yine koşturmaca devam edecek hatta cumaya kadar sürer sonra zaten haftasonu olduğundan annem pek ses etmez gelin diye birde çocuklar bir arada çok kuduruyorlar valla her gün her gün çekilecek dert değil
Pazartesiden itibaren inşallah daha rahat olurum ( tabi pazartesi bizim sosyete pazarınıda bir parmakladıktan sonra ) ve yine spor salonuna dönerim

Hee az daha unutuyordum babam sen baya bir süzülmüşsün Almanyadan döndüğünden beri dedi İnanılmaz sevindim çünkü hayatta kolay kolay zayıflamışsın demezler dur daha devamı gelicek inşallah dedim bende

Neyse şimdilik benden bu kadar sizler iyisinizdir inşallah

Canım bütün isimler çok güzel ama ben anlamından dolayı dilayı çok beğendim birde efnan hatta aselde olabilir
Ay gerçekten karar vermek çok zor ama unutma isim çocuğun karakterinide çok etkiliyor o yüzden anlamı güzel bir isim seçin derim

RAbbim analı babalı adıyla yaşatsın derler ya işte inşallah öyle olur ...Aminnnnnnnnn

Afiyet olsun canım ...gayet güzel
Bence biz ikimiz bi daha kek yapmayalım :)
Canım gercekten 10 kilo az degil...
Bi 20 kilo versek süper olcek
Sen doğumdan sonra mı 104 tun kız
Sabah:
2dilim ekmek
1yk pekmez
3-4 catal zeytin

Ara:
1kurabiye

Aksam:
1kase yogurt

Harikasin valla... İnanamiyorum ben cidden bu menülerine :)))))) alkış alkış alkış yürekten tebrikler
Hoşgeldin canım nerelerdeydin
imdatttttt ben kilo alıyom kızlarrrrrr

Aman kaptis almazsın hemen öyle ...
Bu dikkatle cumaya toparlarsın zaten
Bi adet olaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…