anladım canım MAŞALLAH miniklerine ne güzel ya çoluk cocuk valla bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum bende evliyim 29 yaşına 4 gün önce bastımİns o günlerde gelir...yani hayirlisiyla çalıştığım :)))))
Yok canım evdeyim
3 yasında bi oglum...15 aylık kızım var... Onlarla boğusuyoruz....:)
Sabah yataktan kalkasim gelmiyor...kalksamda hic bişey yapasim yok...hemencecik yoruluyorum bide...onceden yururdum onu da yapamıyorum
Neyse simdi şeytanın bacağını kırdım ...
Kızım uyursa 1 saate tamamlarım ins
Hmmm bende seni tanisam olur mu
başı ben çektim en çok kg ben verecemKızlar yarın baslicakti ayrana...
hadi bakalım hanginiz daha cok verebileceksiniz :)
ayyy Allahım isteyen herkesin olsunnn nolurrrrrrunuturmuyum aşkolsun
allah gönlünüze göre versin inşallah. sana söylemiştim ya teyzem tüp bebek yaptırdı diye malesef tutunamadı onun bebeği de. daha önce tüp bebek yapacaz ama önce bi operasyon yapacaz demiş başka bir merkez. rahminin duvarını iyice inceltmiş koymuşlar. bir süre tedavi gördü ama olmadı . şimdi o tedaviye devam etse kanser olabilirmiş ama ellerinde iki embriyo daha var. teyzemde bitkisel olarak elinden geleni yapıp birdaha ve son defa deneyecek. umarım bu çabalar boşa gitmez hiç kimsenin emeklerini boşa çıkmaz amiiiiiiiin
tamam canım sık kullanılanlara ekledimmm
tekrar hoşgeldin canımmmmm gider gider çabucak merak etmeeeben geldiiiiim ayy bakiyorumda ne kadar cok sayfa war hepsini okuyamicam galiba eee herkes ne durumda kilocuklar gitmistir ins walla ben tatilde kilo aldim yaaaa
hoş geldinnnben geldiiiiim ayy bakiyorumda ne kadar cok sayfa war hepsini okuyamicam galiba eee herkes ne durumda kilocuklar gitmistir ins walla ben tatilde kilo aldim yaaaa
hemen hemen 20 gun oldu canm.ben aslinda 84 83 arasinda gittim geldim ayran dieti yaptim iki kilo verdim amaa hepsi geri geldi tabi ayran diyetinin sucu yok ben tatilde kendimi bilmezler gibi yedim suan 85 kiloyum yarin ayran diyetiyle baslamak istiyorum acil su bes kilo gitmesi lazim
nasılsınız kızlarrr
sevilcanım duyumum
sizleri gördüğüme pek mutlu oldum
çarşıdsn yeni geldim bende üstüme rahat birşeyleralıp sizin yanınıza geldim
ayaklarım koptu 12 den 3.30 akadar yürüdüm dolaştım ayakkabım kötü olmasadaha yürürdüm ya neyse
ayakkabı aradım kendime ama dolaş dolaş rahat bişey bulamadım ne markalar kaldı ne bişey o kadar paraya kıyam aslında ama ayaklarım çok acıyınca gözden çıkarmıştım ya olmadı eşimin şansı varmış .yine kısmet olmadı pahalı bi şey giymek
dön dolaş sonunda kendime ortapedik anneanne ayakkabası aldım kızımım aklı çıktı anne bu nee
amannn haftanın 3 günü çarşı pazar işim oluyor ve dolaşa dolaşa ayaklarım kopuyor güzellik düşünücek durumum yok doğrusu
DUYUM sen ne yaptın ya kızın dişçi işi ne oldu
hallettinmi işlerini
nasılsınız kızlarrr
sevilcanım duyumum
sizleri gördüğüme pek mutlu oldum
çarşıdsn yeni geldim bende üstüme rahat birşeyleralıp sizin yanınıza geldim
ayaklarım koptu 12 den 3.30 akadar yürüdüm dolaştım ayakkabım kötü olmasadaha yürürdüm ya neyse
ayakkabı aradım kendime ama dolaş dolaş rahat bişey bulamadım ne markalar kaldı ne bişey o kadar paraya kıyam aslında ama ayaklarım çok acıyınca gözden çıkarmıştım ya olmadı eşimin şansı varmış .yine kısmet olmadı pahalı bi şey giymek
dön dolaş sonunda kendime ortapedik anneanne ayakkabası aldım kızımım aklı çıktı anne bu nee
amannn haftanın 3 günü çarşı pazar işim oluyor ve dolaşa dolaşa ayaklarım kopuyor güzellik düşünücek durumum yok doğrusu
DUYUM sen ne yaptın ya kızın dişçi işi ne oldu
hallettinmi işlerini
öyle deme giiii 10 Kilo azmi ? En az 2 beden EderCanım böyle gidersen 69.9 olursun ins
Yalnız bende 6 li bişey görünce incecik olacağımı saniyormusum...
Gördüm ama hala siskoyum...
Allahım 5 li gunleride göster ins...
En azından artık aynanın karşısında kendimden igrenmiyorum buna da sukur...
Gecen sene tam da bugün taşınmıştım...
Uffff be kargasaydi...3 aylık bebek...2 yasında oglum...eşyalar ve ben...bi yandanda...birde fazla kilolarım ...bunalimdaydim resmen...simdi o 10 kilo benimle degil sukur :))))))
Canım hayırlı olsun ayakkabın..
En iyisini yapmışsın ...
Benim ayaklarım hamilelikten 1 sene sonra kendine GELİYOLAR ...yeni yeni duZeliyor... Kaç senedir mecburen rahat ayakkabı giyiyorum
yok kiz ne cok az kalorisi. Iki günlük kalorim derken dünkü vede bugünün kahvaltisi olarak demistim ... Bende tipki senin gibi düsünüyorum aclik grevine karsiyim ...gerci 2 gündür aksam yemegini bayagi hafif geciriyorum ama neeeyseanammmm belkide sen oyüzden zorlanıyorsun çok az kalori almandan olabilir kız saglık herşey 1250 saglıklı kg verdirir aslında 1500 olması lazım 500 kalorilikte spor la verilen en makbülüymüş
hoşgeldin beyazcanım bende kendi adıma seni gördügüme çok sevindim duyum da olmasaydı in cin top oynuyorduk burda
bu arada bosver canım görüntüyü ayaklarımız herşeyimiz onların sayesinde heryere gidebiliyoruz iyi yapmışın güle güle kullan canım
bide ne güzel kaloriler yakmışındır sen şimdi bir yorgunluk çayı yap iç ohhhh afiyet olsun
canım sen evdemisin yoksa iştemi malum havalar kasfetli oldugu zamnlar böyle düşünceler aklımızdan geçiyor birde enerji meselesi sanırım eksiklik hissediyoruz saglıklı beslenince tabi abur cubur lar olmayınca kanımız çekiliyor
Ben bu gün sadece 45 dak yürüyebildimOhhhh oh ...bi saat yürüdüm
yarinda erken kalkıp yurursem kendime gelmis olcam
gerisi gelir zaten
ins
Gittinmi yoldasim dietisyene ?kızzlar vazgectm sandnz demi hayırrrrbaşladm bu hafta artık dun menumu yazma fırsatm olmadı bugun ikisini bir yazıcam
dun : sabah : iki dilim kızarmş ekmek bi kk peynir dört adet zeytin salatalık domates biber şekersiz çay
ara : bir elma bi bardak yogurt
öğle : tavuk gogsu (sote) beş kaşık kadar
beş kaşık bulgur pilavı
söğüşlük domates salatalık
yogurt
ara: bir armut
akşam : beş yk yumurtalı patates
söğüşlk domates salatalık
ara : maden suyu
soguk çay
bugun: sabah : kepek ekmekle peynrli tost soguk çay
ara : bir elma bi bardak ayran
öğle : tavuk kanat dört adet
beş kaşık erişte
yogurt
akşam yiyeceklerm : beş yk fırında patlıcan otrtma bi dilim kepek ekmek
ara :bir elma biir bardak süt
daha acmisin kekler kurabiye Bari Biri olaydi :/menüm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates
ara
1 dlm kek
öğlen
mercimek köfte
azyoğurt
ara
1 dlm kek
akşam
1 kurabiye
2 ısırık tost
ben abuk sabuk beslenmeye başladım
keşke kek yapmasaydım hadi yaptım bu kadar güzel olmasaydı
çokk yiyesim geliyor
hala karnım açç
Sabah:
2dilim ekmek
1yk pekmez
3-4 catal zeytin
Ara:
1kurabiye
Ögle:1tabak yagsiz tuzsuz salata
Aksam:
1tabak haslanmis yagsiz tuzsuz sebze
1kase yogurt
Spor: 45 dak yürüyüs
imdatttttt ben kilo alıyom kızlarrrrrr
slm şekerlerin topiği hepinizi çok özledimnasıl yani sendemii leyla
hadi gel ayranaaa gel gelll ayrana gelll
slm şekerlerin topiği hepinizi çok özledimnasılsınız herşey yolundadır umarım kaptan sen bize örnek olacaksın yapma lütfen geçmiş yaparken kimse kalmıyor o yüzden hemen yazayım dedim
nasıl yani sendemii leyla
hadi gel ayranaaa gel gelll ayrana gelll
kaptancım Dr . İbrahim Saraçoğlu nun soğan suyu kürünü tavsiye ederim cnm ben çok faydasını gördümyaaa ben adet olamadım ya hala onun şişkinliği mi bilmiyom yaaaa tartıda moralim bozuluyo
77.. kusura inmek istiyommmm bennn
Kilo degildir o Adet olamadin ya Ödem toplamissindir..moralini bozma menülerin hicte fena. Degil Kilo almis olamazsinimdatttttt ben kilo alıyom kızlarrrrrr
Güzel degilmisüper menüüü akşamla öğle arası bi ara tadından yenmez bu
kızlar bebeğim için biraz isim buldum sizce hangisi olsun oğlumun adı mustafa kızımın adı sıla ona göre
mina: gökyüzü
efnan: cennetteki güzel gözlü kız
asel: cennetteki bal ırmağı
liya: sabrın en güzeli
aden: cennet bahçesi
tusem: cennette esen ılık rüzgar
afra: övgü
efruz: göz kamaştırıcı
arya: asil soylu
tara: yıldız
dila: gönlü güzel kadın
benim gönlümde mina, asel, tusem, dila var. eşime de bir tek dila güzel geldi diğerleri çok sert diyo söylemesi güzel değilmiş.
Afiyet olsun canım ...gayet güzelkızzlar vazgectm sandnz demi hayırrrrbaşladm bu hafta artık dun menumu yazma fırsatm olmadı bugun ikisini bir yazıcam
dun : sabah : iki dilim kızarmş ekmek bi kk peynir dört adet zeytin salatalık domates biber şekersiz çay
ara : bir elma bi bardak yogurt
öğle : tavuk gogsu (sote) beş kaşık kadar
beş kaşık bulgur pilavı
yogurt
akşam : beş yk yumurtalı patates
ara : maden suyu
soguk çay
bugun: sabah : kepek ekmekle peynrli tost soguk çay
ara : bir elma bi bardak ayran
öğle : tavuk kanat dört adet
beş kaşık erişte
yogurt
akşam yiyeceklerm : beş yk fırında patlıcan otrtma bi dilim kepek ekmek
ara :bir elma biir bardak süt
Bence biz ikimiz bi daha kek yapmayalım :)menüm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates
ara
1 dlm kek
öğlen
mercimek köfte
azyoğurt
ara
1 dlm kek
akşam
1 kurabiye
2 ısırık tost
ben abuk sabuk beslenmeye başladım
keşke kek yapmasaydım hadi yaptım bu kadar güzel olmasaydı
çokk yiyesim geliyor
hala karnım açç
Canım gercekten 10 kilo az degil...öyle deme giiii 10 Kilo azmi ? En az 2 beden EderBen 70 i bile göremedim ama eski 104 kiloluk halime bakarsan fidanim fidan :)
yok kiz ne cok az kalorisi. Iki günlük kalorim derken dünkü vede bugünün kahvaltisi olarak demistim ... Bende tipki senin gibi düsünüyorum aclik grevine karsiyim ...gerci 2 gündür aksam yemegini bayagi hafif geciriyorum ama neeeyse
Ben bu gün sadece 45 dak yürüyebildim
Gittinmi yoldasim dietisyene ?
daha acmisin kekler kurabiye Bari Biri olaydi :/
Harikasin valla... İnanamiyorum ben cidden bu menülerine :)))))) alkış alkış alkış yürekten tebriklerSabah:
2dilim ekmek
1yk pekmez
3-4 catal zeytin
Ara:
1kurabiye
Ögle:1tabak yagsiz tuzsuz salata
Aksam:
1tabak haslanmis yagsiz tuzsuz sebze
1kase yogurt
Spor: 45 dak yürüyüs
Hoşgeldin canım nerelerdeydinslm şekerlerin topiği hepinizi çok özledimnasılsınız herşey yolundadır umarım kaptan sen bize örnek olacaksın yapma lütfen geçmiş yaparken kimse kalmıyor o yüzden hemen yazayım dedim
imdatttttt ben kilo alıyom kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?