80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım

Sabah;
2 dilim köy ekmeği
domates
salatalık
4 zeytin
4 - 5 ufak parça sucuk ( anamın şerefine )
2 kk kadar beyaz peynir
3 ufak parça taze kaşar ( gouda kaşarını pek severim diye annem getirmiş burada çok pahalı diye )
şekersiz 2 fincan çay

ara;
şekersiz sütlü nescafe

Öğlen;
dışardaydık o yüzden sadece
1 simit
bol su

ara;
2 mandalin

Akşam;
1 kase terbiyeli arpa şehriye çorbası
1 baharatlı fırın tavuk but ( orta boy )
3 YK yoğurt
4 - 5 YK bulgur pilavı

gece; ( gece dediysem saat 7buçukta )
1 incecik dilim pasta ( yemiyeydim iyidi ama gerçektende light pasta denecek türden ne hamurunda şeker var nede içindeki az kremada balla tat vermişler sadece )

Son düzenleme:
gözün aydın cecoo

ne güzel tüm aile biraraya gelmişiniz

allah ağzınızın tadını bozmasın.

kaptanım sende sıkma canını kilo deyildir, kızların dediği gibi ödemdir ödem

bende davul oldum .karnım şiş göğüslerim taş oldu

ayy nasıl bi lafoldu bu

ama çok fenayımm pattt diye patlıycam yakında

cecoo
hani yazıyor ya 2012 de fıstık gibi olucazdiye

bence artık çok geç

sen onu 2013 le değiştir istersen..hoş kendi çapımızda tonbiş fıstıklarız ama hala istediğimiz kıvama gelemedik

Afiyet olsun canım ... Ne güzel ailen gelmis ...birlikte güzel vakit gecirmissiniz
allah mutluluğunuzu daim etsin

gözün aydın cecoo

ne güzel tüm aile biraraya gelmişiniz

allah ağzınızın tadını bozmasın.

Aminnn canım çok sağ ol gerçekten iyi geldi uzun bir aradan sonra ama işte emekli olduğu için her zaman olucak şey değil çocuklar felaket kuduruyor alt komşu Allahtan yabancı değilde idare edicek gibi önceden uyardık zaten bak anam gelince gürültü olur arada çocuklardan diye oda sağ olsun aaa aşk olsun ne olucak ki demişti
2 ay falan kalacaklar bu sefer sonra kışı yine almanyada geçirip yaza doğru geleceklermiş nasipse ama o bile eskiye nazaran daha iyi oldu bari gelmeleriyle gitmeleri bir olmayacak

cecoo

bence artık çok geç

sen onu 2013 le değiştir istersen..hoş kendi çapımızda tonbiş fıstıklarız ama hala istediğimiz kıvama gelemedik

allah bana akıl fikir versin

zaten 2013 deyiz biz unutmuşum valla acaba ben alzaymr. oldummu biraz öyle gibi

ayyyy aman olmak istemezsin ama şimdi olsam diye gözünün içine bakıyommm

çok az kaldı sabret gelinliğini deniycen dahaaa:)
kaptancım Dr . İbrahim Saraçoğlu nun soğan suyu kürünü tavsiye ederim cnm ben çok faydasını gördüm
ayyy kuzum ben onu hiç sevmedim yaaaa yumurta çatlatma rahim temizleme işine de iii geliyodu ama içemedimmmm
cecoo

bence artık çok geç

tammm seni uyaracaktım kiiiiiiiiii bi baktım sen düzeltmişinnnn :)

senin uykun gelmiş senin bebeler seni sabah ezanıyla kaldıracak

Prenses seni gördüm sakın kaçma kız...
İnan kaç gündür aklımdasn ...özel mesaj atacaktım ...hadi gel yine devam edelim bacım :))))

sabah 3/4 simit peynir şekersiz çay

ara yok

öğle yarım tabak makarna avuç içi kadar balık
3 çatal helva
yarım kase çorba

ara: 4 hoşbeş

akşam 3 parça az yağda tavuk köfte
marul peynir

ara:4 cips

ara bitki çayı

valla ancak yazma fırsatım oldu
menüm
sabah sekersız nescafe
sütsüz ıkı kasık kadar k fleks
aksama kadar ayran detoksu için yaptıgım corbadan ıctım kase kase
aralarda bol su yesılcay ve zayıflama için hazırladıgım bıtkı cayından
yesıl çay ve dıger bıtkı cayı 7 bardak toplam 1 bardakta sogan suyu
valla gunum tuvalette gectı:)
aksam üstü duyum arkadasımın yarın beraber baslarız sen ufak ufak ye ısrarlarına karsılık:)1 armut
2 kasıkta bulgur pılavı yedım 1 tanecıktee ufak salatalık tursusu
bakalım yarın sabah ayran detoksuna tam gaz baslıycam ınsallah.
adetımınde ılk gunu ınsallah sorun olmaz
herkese ıyı geceler

sabah
1 parça sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 5 parça salatalık
2 dilim domates
5 6 parça peynir
2 bardak çay
ara
2 mandalina
öğle yok
ara
2 dilim kek
3 bisküvi
akşam
1 beyti sarma
4 kaşık pilav
1 büyük kaşık fırında baharatlı patates
son olarak
avuçiçi kadar çekirdek
1 elma
1 şeftal

günaydın kızlar evet sonucu açıklıyorum dün akşamda son kalan çorbalarımı içtim aslında içmeyim dedim ama karnım zil çaldı
bende içtim neyse sabah kocamı kaldırıyorum odadan çıksında bende aç karnına tartılayım diye yok anam inadı tuttu gitmedi odadan en son sinirlendim tam ya ne yaparsan yap karışmıyorum dedim hele şükür çıktı odadan hemen üstün körü üstümü çıkardım:18:
ve sonuçççççççççç 84.4 900 gr vermişim gayet iyi buldum sonucu bugünde yapıcam çorbayı ufaktan kahvaltımı ettim şimdide tickerimi yapıştırayım keyiflendim ya inş sizlerdede olumlu sonuçlar olur sabırsızlıkla yarının sonuçlarını bekliyor olucam

günaydın kızlar bugün işim çoooook geçen erkadaşın köyünden fasulye sipariş etmiştim onu aldım dün gece 15 kilo yap yap bitmez. artı bide muhtemelen misafirimolacak evin her yeri her yerde. bide öğle arası oğlumun veli toplantısı var anam hangi birine yetişecem. rüyamda çok üzüldüm bu gece. eşim beni aldatıyodu hiç ilgilenmiyodu benimle oğlumda duvarları pastelle boyamış. nasıl dövdüm nasıl. tabi sabah uyanınca eşime trip attım oğlumada kocaman sarıldım çok üzüldüm çok. allah hayırlara çıkarsın inşallah

hadi gözünüz aydın banucum umarım iyi vakit geçirirsiniz. isimler konusunda çok yardımcı oldun yaw. bende o isimler arasında kaldım. eşime diyom oylama başlattım isimler konusunda. ne dese beğenirsin herkese ne bizim bebeğimizin isminden. eee seçim yapamıyom arasından yardım istedim o yüzden dedim. bu isimlerin hiç biri olmaz dedi ö...z listeyi gözüne girsin diye buzdolabını üzerine astım gidip gelip bakıyo bişeleri içine sindirmeye çalışıyo

tebrik ediyom seni canım insan ne hoş hissediyo ekside görünce kendini. darısı diğer ayrancılarımızın başına inşallah

tebrik ediyom seni canım insan ne hoş hissediyo ekside görünce kendini. darısı diğer ayrancılarımızın başına inşallah
saol şekerim valla öyle oldu çok sevindim dikkatli yapınca gidiyor kızlardada güzel sonuç alıcamıza inanıyorum üstelik ben dün simiti çok yedim aslındada yemeseydim iiiiii di ama yedik işte belki simit olmasaydı daha güzel olabilirdi artık tecrube oldu teşekkürler canım

canım kolay gelsin yogun bir gün olucak desene rüyayada aldanma sonuçta rüya adamın suçu ne habersiz garibim ALLAH hayırlara cıkarsın aynı olay dün bendede oldu ama ben eşimi aldatmaya meyilleniyorum eski erkek arkadasımı gördüm benimi arıyordu tuhaf şeylerdi çözemedim sanırım içine oturdu bitmesi bi kaç kre gördüm bu aralar yani boş rüya bence herkesin hayatı belli içini rahat tut canım tekrardan kolay gelsin çokta yorma kendini dikkat et

günaydınnnn fıstıklarrrrr

sevilcan çok sevindim bende 1.7 verdim ayranla ii gidiyo

bugün tartımın bana seslenişi: sorun yok yola devam

GÜNAYDIN KIZLARR

bende hazırlıklarımı yaptım ,beliyorum 2saatin geçmesini
ayran diyetimiz vatana millete hayırlı olsun
hepimize bol eksiler getirsin,kilocukları götürsün
amma bu gün tartı bana kızdı sanırım 1 kilo fazla geldim
çokk moralim bozuldu..tek ümidim ayrann

ayyüzlümm

hayırlara gelsin rüyan
ama rüya adı üstünde adama kızma yazık
işlerindede allah kolaylık versim bu yıl yapmadım ben fasulye falan
her sene çuvallarla patlıcan fasulye biber koyarım dondurucuya
ama bu yıl kolumu kaldırasım yok
hiçç canım istemiyor kışın ne yapıcam bilmem ..dondurucuömda büyük 300 lt lik olmazsa içine ben girer otururum

du bakıyım eşim yoldan gelince halden aldırabilirsem yaparım belki
şimdide zamanı geçiyor ya neyse az daha dursak soğukdan üşüycek zaten sebzeler kalmayacak
bak gördünmü bi heveslendim bende

günaydınnnn fıstıklarrrrr

sevilcan çok sevindim bende 1.7 verdim ayranla ii gidiyo

bugün tartımın bana seslenişi: sorun yok yola devam
teşekkürler kaptanım ayrıca tebrik ederim süper 1.7 birgün mü yaptın 2. günmü?
beyazcanım keklerden olmasın o bir kilocuk su tutmuştur bence benimde dolapta pinguim var ama ellemedim iki gündür duruyor orda taki kriz gelene kadar yemicem bende nohutumu haşlıyorum bu arada herzamn istemişimdir kıslık malzeme hazırlamayı ama bir türlü nasip olmadı oturdumuz semt çok pahalı bu yüzden yapamıyorum sizleri takdir ediyorum birgün yapmak nasip olursa engin bilgilerinizden faydalanmak isterim ayyyy dışarda kıyamet kopuyor kuslarım nasıl korktular rüzgarın sesinden deminde dışarı çıktım faturaları yatırmak için nasıl korktum yıldırım falan düşçek diye fobi oldu artık yagmurdan bile korkar oldum hemde tekim evde
ayy kim kim baslicaklar cok sewindim walla tek basina sikici olabilirdi nese ben daha malzeme alicam nohutum yok ama bugun basliyorum bende
bence acelete et canım geç kalma hemencecik al gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…