- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Afiyet olsun canım ... Ne güzel ailen gelmis ...birlikte güzel vakit gecirmissinizAklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım
Sabah;
2 dilim köy ekmeği
domates
salatalık
4 zeytin
4 - 5 ufak parça sucuk ( anamın şerefine)
2 kk kadar beyaz peynir
3 ufak parça taze kaşar ( gouda kaşarını pek severim diye annem getirmiş burada çok pahalı diye)
şekersiz 2 fincan çay
ara;
şekersiz sütlü nescafe
Öğlen;
dışardaydık o yüzden sadece
1 simit
bol su
ara;
2 mandalin
Akşam;
1 kase terbiyeli arpa şehriye çorbası
1 baharatlı fırın tavuk but ( orta boy )
3 YK yoğurt
4 - 5 YK bulgur pilavı
gece; ( gece dediysem saat 7buçukta)
1 incecik dilim pasta ( yemiyeydim iyidi ama gerçektende light pasta denecek türdenne hamurunda şeker var nede içindeki az kremada balla tat vermişler sadece )
gözün aydın cecoo
ne güzel tüm aile biraraya gelmişiniz
allah ağzınızın tadını bozmasın.
cecoo
hani yazıyor ya 2012 de fıstık gibi olucazdiye
bence artık çok geç
sen onu 2013 le değiştir istersen..hoş kendi çapımızda tonbiş fıstıklarız ama hala istediğimiz kıvama gelemedik
ayyyy aman olmak istemezsin ama şimdi olsam diye gözünün içine bakıyommmKilo degildir o Adet olamadin ya Ödem toplamissindir..moralini bozma menülerin hicte fena. Degil Kilo almis olamazsin
Güzel degilmi. Bak gecen yildan daha istikrarliyim cünkü hayalini bile göremeyecegim kiloya cok yaklastim bu firsati kaciramam
ayyy kuzum ben onu hiç sevmedim yaaaa yumurta çatlatma rahim temizleme işine de iii geliyodu ama içemedimmmmkaptancım Dr . İbrahim Saraçoğlu nun soğan suyu kürünü tavsiye ederim cnm ben çok faydasını gördüm
tammm seni uyaracaktım kiiiiiiiiii bi baktım sen düzeltmişinnnn :)cecoo
hani yazıyor ya 2012 de fıstık gibi olucazdiye
bence artık çok geç
sen onu 2013 le değiştir istersen..hoş kendi çapımızda tonbiş fıstıklarız ama hala istediğimiz kıvama gelemedik
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Geçte olsa gelebildim ve maşallah bir geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirdim
Maşallah ne güzel sohbetler edilmişvalla dışarda koştururken aklım hep buradaydı
Gece annemler geldi ve bizi evde görünce şok oldulartabi inanılmaz sevindiler
Çocuklar uyuyordu ama biraz oturup sohbet ettik sonrada herkes yattı doğal olarak
Sabah 8de hortlayıp kahvaltı hazırladık daha annemler tam kendine gelemeden
Sağ olsunlar yine bir sürü kıyafet getirdiler çocuklar için ve benim küçük cadı kız olan kuzeniyle kıyafet ve ayakkabı kavgasına tuttuştuay ne güldük hallerine Annem valizden ay bu kimindi diye bir şey çıkardıkça ikisi birden atlayıp benim diye kapışmaya çalıştı
Öğlene kadar valizlerle uğraştık ( şükür bitti ) sonrada eve gıda alışverişine gittiktabi annem benim cadıya bir çift ayakkabı getirmişti büyük gelince diğer kuzenine verdim boşuna dolapta durmasın diye ve benim ufak cadı kıyameti kopardı onlar benimdi niye verdin diye en sonunda hadi gel sanada alalım diyince annem ufaklık sustu
Edepsizliğiyle aldırdı kendine yine bir cift ayakkabı ama eve gelince yine diğerinde gözü kaldı
Saatlerce dışarda yürüdük ve eve geldiğimizde bitkin düştükama iyi oldu spor salonuna gitsem bu kadar yorulmazdım herhalde
Yarında yine koşturmaca devam edecek hatta cumaya kadar sürer sonra zaten haftasonu olduğundan annem pek ses etmez gelin diyebirde çocuklar bir arada çok kuduruyorlar valla her gün her gün çekilecek dert değil
Pazartesiden itibaren inşallah daha rahat olurum ( tabi pazartesi bizim sosyete pazarınıda bir parmakladıktan sonra) ve yine spor salonuna dönerim
Hee az daha unutuyordumbabam sen baya bir süzülmüşsün Almanyadan döndüğünden beri dedi İnanılmaz sevindim çünkü hayatta kolay kolay zayıflamışsın demezler dur daha devamı gelicek inşallah dedim bende
Neyse şimdilik benden bu kadarsizler iyisinizdir inşallah
Canım bütün isimler çok güzel ama ben anlamından dolayı dilayı çok beğendimbirde efnan hatta aselde olabilir
Ay gerçekten karar vermek çok zor ama unutma isim çocuğun karakterinide çok etkiliyor o yüzden anlamı güzel bir isim seçin derim
RAbbim analı babalı adıyla yaşatsın derler ya işte inşallah öyle olur ...Aminnnnnnnnn
günaydın kızlar evet sonucu açıklıyorum dün akşamda son kalan çorbalarımı içtim aslında içmeyim dedim ama karnım zil çaldı
bende içtimneyse sabah kocamı kaldırıyorum odadan çıksında bende aç karnına tartılayım diye yok anam inadı tuttu gitmedi odadan en son sinirlendim tam ya ne yaparsan yap karışmıyorum dedim hele şükür çıktı odadan hemen üstün körü üstümü çıkardım :18:
ve sonuçççççççççç84.4 900 gr vermişim gayet iyi buldum sonucu bugünde yapıcam çorbayı ufaktan kahvaltımı ettim şimdide tickerimi yapıştırayım keyiflendim ya inş sizlerdede olumlu sonuçlar olur sabırsızlıkla yarının sonuçlarını bekliyor olucam
saol şekerim valla öyle oldu çok sevindim dikkatli yapınca gidiyor kızlardada güzel sonuç alıcamıza inanıyorum üstelik ben dün simiti çok yedim aslındada yemeseydim iiiiii di ama yedik işte belki simit olmasaydı daha güzel olabilirdi artık tecrube oldu teşekkürler canımtebrik ediyom seni canım insan ne hoş hissediyo ekside görünce kendini.darısı diğer ayrancılarımızın başına inşallah
canım kolay gelsin yogun bir gün olucak desene rüyayada aldanma sonuçta rüya adamın suçu ne habersiz garibim ALLAH hayırlara cıkarsın aynı olay dün bendede oldu ama ben eşimi aldatmaya meyilleniyorum eski erkek arkadasımı gördüm benimi arıyordu tuhaf şeylerdi çözemedim sanırım içine oturdu bitmesi bi kaç kre gördüm bu aralar yani boş rüya bence herkesin hayatı belli içini rahat tut canım tekrardan kolay gelsin çokta yorma kendini dikkat etgünaydın kızlar bugün işim çoooook geçen erkadaşın köyünden fasulye sipariş etmiştim onu aldım dün gece 15 kilo yap yap bitmez. artı bide muhtemelen misafirimolacak evin her yeri her yerde. bide öğle arası oğlumun veli toplantısı var anam hangi birine yetişecem. rüyamda çok üzüldüm bu gece. eşim beni aldatıyodu hiç ilgilenmiyodu benimle oğlumda duvarları pastelle boyamış. nasıl dövdüm nasıl. tabi sabah uyanınca eşime trip attım oğlumada kocaman sarıldım çok üzüldüm çok. allah hayırlara çıkarsın inşallah
hadi gözünüz aydın banucum umarım iyi vakit geçirirsiniz. isimler konusunda çok yardımcı oldun yaw. bende o isimler arasında kaldım.eşime diyom oylama başlattım isimler konusunda. ne dese beğenirsin herkese ne bizim bebeğimizin isminden. eee seçim yapamıyom arasından yardım istedim o yüzden dedim. bu isimlerin hiç biri olmaz dedi ö...z listeyi gözüne girsin diye buzdolabını üzerine astım gidip gelip bakıyo bişeleri içine sindirmeye çalışıyo
ayy kim kim baslicaklar cok sewindim walla tek basina sikici olabilirdi nese ben daha malzeme alicam nohutum yok ama bugun basliyorum bendeKızlar yarın baslicakti ayrana...
hadi bakalım hanginiz daha cok verebileceksiniz :)
teşekkürler kaptanım ayrıca tebrik ederim süper 1.7 birgün mü yaptın 2. günmü?günaydınnnn fıstıklarrrrr
sevilcan çok sevindim bende 1.7 verdim ayranla ii gidiyo
bugün tartımın bana seslenişi: sorun yok yola devam
beyazcanım keklerden olmasın o bir kilocuk su tutmuştur bence benimde dolapta pinguim var ama ellemedim iki gündür duruyor orda taki kriz gelene kadar yemicem bende nohutumu haşlıyorum bu arada herzamn istemişimdir kıslık malzeme hazırlamayı ama bir türlü nasip olmadı oturdumuz semt çok pahalı bu yüzden yapamıyorum sizleri takdir ediyorum birgün yapmak nasip olursa engin bilgilerinizden faydalanmak isterim ayyyy dışarda kıyamet kopuyor kuslarım nasıl korktular rüzgarın sesinden deminde dışarı çıktım faturaları yatırmak için nasıl korktum yıldırım falan düşçek diye fobi oldu artık yagmurdan bile korkar oldum hemde tekim evdeGÜNAYDIN KIZLARR
bende hazırlıklarımı yaptım ,beliyorum 2saatin geçmesini
ayran diyetimiz vatana millete hayırlı olsun
hepimize bol eksiler getirsin,kilocukları götürsün
amma bu gün tartı bana kızdı sanırım 1 kilo fazla geldim
çokk moralim bozuldu..tek ümidim ayrann
ayyüzlümm
hayırlara gelsin rüyan
ama rüya adı üstünde adama kızma yazık
işlerindede allah kolaylık versim bu yıl yapmadım ben fasulye falan
her sene çuvallarla patlıcan fasulye biber koyarım dondurucuya
ama bu yıl kolumu kaldırasım yok
hiçç canım istemiyor kışın ne yapıcam bilmem ..dondurucuömda büyük 300 lt lik olmazsa içine ben girer otururum
du bakıyım eşim yoldan gelince halden aldırabilirsem yaparım belki
şimdide zamanı geçiyor ya neyse az daha dursak soğukdan üşüycek zaten sebzeler kalmayacak
bak gördünmü bi heveslendim bende
bence acelete et canım geç kalma hemencecik al gelayy kim kim baslicaklar cok sewindim walla tek basina sikici olabilirdi nese ben daha malzeme alicam nohutum yok ama bugun basliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?