ben meyve yemedim. sanırım yoktu. kız benimde mercimeğim bitmiş mercimeksiz yapıyorummalzemelerimi alip geliyorum sevilcan basliyor baska kim baslicak ben kahwaltimi yaptim ya meywa yoktu dimi
malzemelerimi alip geliyorum sevilcan basliyor baska kim baslicak ben kahwaltimi yaptim ya meywa yoktu dimi
afiyet olsun yaramasın benimki 20 dk hazır olur geliyorum :13:hadi hadii çabuk alda gel daha haşlanıcak
ben varım,duyum ,sevilcanım var sanırım senden başka biri daha vardı tam hatırlamıyorum
evet meyve yokmuş canım
benim şu an elimde ayran çorbam ilk açılışı yapıyorum.
hadi kızlar beraber ayranlara
kız bacım ben buraya yazıyorum sandım senin gruba yazmısım bizim grup sanıp ana oku oku bitiremedim hiç birini tanımıyorum bi baktım ki sizin takımmış nasıl güldüm kendime ilahi ben yadunku menüm
sabah
1 muz
oglen
1 tabak makarna
4 karışık yoğurt
ara
2 tane mavı yesıl lıght keten tohumlu bıskuvı
aksam
dünden kalan 1 lahmacun
kız bacım ben buraya yazıyorum sandım senin gruba yazmısım bizim grup sanıp ana oku oku bitiremedim hiç birini tanımıyorum bi baktım ki sizin takımmış nasıl güldüm kendime ilahi ben ya
yaw ne bilim profilimde efsax yazıyorudu bende tıkladım oraya girmiş bulundum bu arada canım ben acıktan okuyorum 8 sınıf ama hiç görmedim konular akşam 5 sayfa çalışıyorum benim daha çok var oralara gelmeye zaten okuluda hep acıktan okudum zar zor yuvarlanıp götürüyoruzolsun cnm ne olcak yaz gıtsın bende bı baktım alıntıda ısım yazıyor dıyorum takıma yenı bırı gelmıs herhalde bakınca gordum senın olduğunu
yaw ne bilim profilimde efsax yazıyorudu bende tıkladım oraya girmiş bulundum bu arada canım ben acıktan okuyorum 8 sınıf ama hiç görmedim konular akşam 5 sayfa çalışıyorum benim daha çok var oralara gelmeye zaten okuluda hep acıktan okudum zar zor yuvarlanıp götürüyoruz
hadi hadii çabuk alda gel daha haşlanıcak
ben varım,duyum ,sevilcanım var sanırım senden başka biri daha vardı tam hatırlamıyorum
evet meyve yokmuş canım
benim şu an elimde ayran çorbam ilk açılışı yapıyorum.
hadi kızlar beraber ayranlara
2 gün yaptım canım toplam sonuç 1.7teşekkürler kaptanım ayrıca tebrik ederim süper 1.7 birgün mü yaptın 2. günmü?
ben meyve yemedim. sanırım yoktu. kız benimde mercimeğim bitmiş mercimeksiz yapıyorumçok kötü oldum doymam gibi geldi sanki. beyazcan yapıyor kaptan yapıyor duyum yapıcaktı başka kim vardı hatırlamıyorum valla
slm canım biraz geç oldu kusura bakma 4 kasık asurelik bugday 4 kasık nohut 4 kasık yeşil mercimek hepsini çigden ayarlamerhaba arkadaşlar nohutla ilgili yaptığınız ayran çorbası mı diyordunuz birisi bana tarif yazabilir mi? içinde neler var, birde hangi saatlerde yememiz gerektiğini yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?