80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malzemelerimi alip geliyorum sevilcan basliyor baska kim baslicak ben kahwaltimi yaptim ya meywa yoktu dimi

malzemelerimi alip geliyorum sevilcan basliyor baska kim baslicak ben kahwaltimi yaptim ya meywa yoktu dimi
ben meyve yemedim. sanırım yoktu. kız benimde mercimeğim bitmiş mercimeksiz yapıyorum çok kötü oldum doymam gibi geldi sanki. beyazcan yapıyor kaptan yapıyor duyum yapıcaktı başka kim vardı hatırlamıyorum valla

hadi hadii çabuk alda gel daha haşlanıcak
ben varım,duyum ,sevilcanım var sanırım senden başka biri daha vardı tam hatırlamıyorum
evet meyve yokmuş canım

benim şu an elimde ayran çorbam ilk açılışı yapıyorum.
hadi kızlar beraber ayranlara

afiyet olsun yaramasın benimki 20 dk hazır olur geliyorum :13:

dunku menüm
sabah
1 muz
oglen
1 tabak makarna
4 karışık yoğurt
ara
2 tane mavı yesıl lıght keten tohumlu bıskuvı
aksam
dünden kalan 1 lahmacun

dunku menüm
sabah
1 muz
oglen
1 tabak makarna
4 karışık yoğurt
ara
2 tane mavı yesıl lıght keten tohumlu bıskuvı
aksam
dünden kalan 1 lahmacun
kız bacım ben buraya yazıyorum sandım senin gruba yazmısım bizim grup sanıp ana oku oku bitiremedim hiç birini tanımıyorum bi baktım ki sizin takımmış nasıl güldüm kendime ilahi ben ya

kız bacım ben buraya yazıyorum sandım senin gruba yazmısım bizim grup sanıp ana oku oku bitiremedim hiç birini tanımıyorum bi baktım ki sizin takımmış nasıl güldüm kendime ilahi ben ya

olsun cnm ne olcak yaz gıtsın bende bı baktım alıntıda ısım yazıyor dıyorum takıma yenı bırı gelmıs herhalde bakınca gordum senın olduğunu

olsun cnm ne olcak yaz gıtsın bende bı baktım alıntıda ısım yazıyor dıyorum takıma yenı bırı gelmıs herhalde bakınca gordum senın olduğunu
yaw ne bilim profilimde efsax yazıyorudu bende tıkladım oraya girmiş bulundum bu arada canım ben acıktan okuyorum 8 sınıf ama hiç görmedim konular akşam 5 sayfa çalışıyorum benim daha çok var oralara gelmeye zaten okuluda hep acıktan okudum zar zor yuvarlanıp götürüyoruz

ne güzel cnm bnm tebrık ederm umarm en yakın zamnda ıstedıgıne ulasırsın

geldim geldim haslaniyo simdi 12 ye hazir olur ben almanyadayim bi saat gerideyim canm ama 12de corbami ixicem bakalim kim birinci olucak ayyy cok heycanli

selam kızlar bende yapıyorum ayran detoksu
dun bugdayla nohutu ıslamıstım sabhta 6da kalkıp hasladım sonrada kocaman bır kasede karıstırdım
1 kase yedım gerısı üzerı kapalı benı beklıyo aksama kadar bıter
vallahı gözü doyuruyo karnıda sısırıyo ınsallah acıkmıycam
83.5 kıloyla basladım bu sabah bakalım sonuc ne olcak
butun yapan arkadaslarımada kolay gelsın hava cok soguk ve yagmur var yuruyuse gıdemem bugun
yuruyuste olsaydı ıyıydı
ama evde yapıcam bıseler artık

canan karatayı takıp edıp uygulayan arkadaslar kıtabını almak ıstıyorum ama bırkac tane kıtabına rastladım sızce
hangısını almam lazım fıkrı olan varmı

arkadaşlar merhaba bende cips ve çikolataya düşkünlüğümden baya bir kilo aldım bazen çok güzel frenliyorum kendimi ama bazende salıveriyorum,şu nohut buğdayla ilgili ilk msj ı göremedim nasıl yapıyoruz,aslında ben çok çabuk doyuyorum benim sorunum ıvır zıvır ihtiyacı duyuyorum

teşekkürler kaptanım ayrıca tebrik ederim süper 1.7 birgün mü yaptın 2. günmü?
2 gün yaptım canım toplam sonuç 1.7

ben yapmıyorum şimdi adet dönemi gelsin diye bekliyom yaaa gelmiyo yaaa ben hala bekliyom amaaaa

Selam topik citirlari...
benim rakibe hatun hayrola kız gelmedin mi,hersey yolundadir ins
kizlar aranızda jillian yapanınız var mı ...
bende kas yok anladım sonunda...bu kadar yorgun olmamın sebebi o muhtemelen
İlaci spor yapmak olucak galiba ama cok zor ya

merhaba arkadaşlar nohutla ilgili yaptığınız ayran çorbası mı diyordunuz birisi bana tarif yazabilir mi? içinde neler var, birde hangi saatlerde yememiz gerektiğini yazarsanız sevinirim.

kızlar bi yazamadm ya kızdan fırsat olmuo ben en iisi grmşken menuyu de yazaym
sabah : iki dilim kepek ekmek bi kk peynir bir bardak süt
ara : bir bardak yogurt,bir elma
öğle:dört ızgara köfte,söğüşlük salatalık domates,iki dilim ekmek
ara : bir activia üç adet kepekli biskuvi
akşamustu : bir paket etiform
akşam yiyeceklerm : ızgara balık salata
ara : soda belki bi şeftali ...

kelebek saol cnm menumu begenmssn sen de maşalahh çok guzel klo vermşsn darısı başma inşşşşş
yoldasım adaşımm bnmm çokk guzel vermşsn kloları harika da gozkuosn fotolardaa maşalalh sana senn ticker beni çok motive etti bana destek oll emii ben de vereymm
diyetsyen özel bi hastanede gttm cnm sgk anlaşmalı oralar iice devlet gibi oldu Trde , kadın suratsızın teki cnm dogru duzgun takip edesi ble yok aldım listeyi bi fikir olcak zaten siz bna yetersnz asıl kontrol noktası burası bence

merhaba arkadaşlar nohutla ilgili yaptığınız ayran çorbası mı diyordunuz birisi bana tarif yazabilir mi? içinde neler var, birde hangi saatlerde yememiz gerektiğini yazarsanız sevinirim.
slm canım biraz geç oldu kusura bakma 4 kasık asurelik bugday 4 kasık nohut 4 kasık yeşil mercimek hepsini çigden ayarla
hasla sonra 500 gr az yaglı yada yagsız yogurtla ayran kıvamı haline getir pul biber ve nane kullanabilirsin zevkine göre tuzsuz tüket gün içinde hafif kahvaltı ve 2 saat aralarda çorbanı tüket gün boyuna yayabilirsin hepsi bu kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…