teşekkür ederim her bünye farklı canım seninde şişlikler oluyormu ellerinde ve ayaklarında:uhm: benim kuzenimde tiroid hastası ama onda yokmafoldumben
sorma canım yaa anneciğim kendi elleriyle yetiştiriyor hele orda olupta kendin toplamak varya bayılıyorum opuyorumnanaktanelimpia, yağmur gözlü ii gidiyorsunuz kızlar güzel sonuçlar alıcaksınız
teşekkürler inş hepberaber başarıcazkaydirigubbakcemile5
sunshine kilo çizelgesi nasıl hazırlanır? DıYE bir topic var ordan yararlanabilirsin canım
yağmurgözlü şu bahçeden toplanıp yenilenen sebzelere hastayım taze taze mis gibi kokarlar o kadar hormonluda olmuyorlar :)
tebrik ederim canım sınavını başarıyla geçmişsin hep böyle olsun inşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisEvet arkadaşlar ilk sınavımı verecem demiştim.Öğleden sonra gezmedeydim.
Çok şükür aç gözlülük yapıp yemedim.Benim için büyük başarı.
ıki bardak tatlandırıcılı çay(şekersiz içemiyorum,çok az atmama rağmen), iki parça tuzlu pasta yedim.
Kremalı pastayı ,diğerlerini yemedim.
Akşam üç orta boy dolma ,bir kase yoğurt yedim.
Yatmadan 1 çay bardağı süt içeceğim.
Yatmadanda kültür fizik hareketleri var.
Hepimize kolay gelsin.
:1no2:sende mi yaa peki kuzenimin neden şişmiyorCADIARZUevet canım okadar şişiyorki bazen yüzüklerim bile dar geliyor dr gittim bu yüzden troidden dedi
selam arkadaşlar topiğe bayadır urayamıyorum eskilerr kaybolmuşş yeniilerrr baya olmuşlar baharnazım kalmış canım nasılsın bebek nerelerde gözükmüyoo gerçi bende yokum ama çok yoğunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?