80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben 2 saat önce bir şeftali yedim şimdi de cornflakes sütle karıştırıp yiyorum akşam karpuz oeynir yemeyi planlıyorum..benim saat 17.00 de bir toplantım var evdeki pc miz de bozuldu akşam giremem
sabah görüşmek üzere diyorum şimdiden...17.00 e dek buralardayım..

iyi akşamlar herkese mesai bitiyor az önce 4 kayısı yedim yolda acıkmayayım diye akşamda salata yerim nete giremem sanırım misafir olur yine büyük ihtimal inş bu akşam yürüyebilirim zemuszemus

elimpia, yağmur gözlü ii gidiyorsunuz kızlar güzel sonuçlar alıcaksınız

sunshine kilo çizelgesi nasıl hazırlanır? DıYE bir topic var ordan yararlanabilirsin canım

yağmurgözlü şu bahçeden toplanıp yenilenen sebzelere hastayım taze taze mis gibi kokarlar o kadar hormonluda olmuyorlar :)

bebeqcim oynayalım canım zemuszemuskaydirigubbakcemile2sositosositosositosositohihoyyyt
opuyorumnanaktan

Evet arkadaşlar ilk sınavımı verecem demiştim.Öğleden sonra gezmedeydim.
Çok şükür aç gözlülük yapıp yemedim.Benim için büyük başarı.
İki bardak tatlandırıcılı çay(şekersiz içemiyorum,çok az atmama rağmen), iki parça tuzlu pasta yedim.
Kremalı pastayı ,diğerlerini yemedim.
Akşam üç orta boy dolma ,bir kase yoğurt yedim.
Yatmadan 1 çay bardağı süt içeceğim.
Yatmadanda kültür fizik hareketleri var.
Hepimize kolay gelsin.

sabah : domates salatalık biber azıcık peynir 1 dilim ekmek
ara : 1 şeftali
öğlen :1 kase mercimek çorbası
ara :1 gün kurusu kaysı
akşam : 1 dilim kek
2 saat yürüyüş - 4 litre su - yeşil çay (hiç sevmiyorum yaw)

iyi geceler kızlarr akşam 1 tabak salata 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav yedim ve bantta 45 dk yürüdüm ohh 2 günün sonunda sporumu yaapabildim spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorumzemuszemus

sorma canım yaa anneciğim kendi elleriyle yetiştiriyor hele orda olupta kendin toplamak varya bayılıyorum opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım sınavını başarıyla geçmişsin hep böyle olsun inşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım okadar şişiyorki bazen yüzüklerim bile dar geliyor dr gittim bu yüzden troidden dedi
:1no2:sende mi yaa peki kuzenimin neden şişmiyorCADIARZU

selam arkadaşlar topiğe bayadır urayamıyorum eskilerr kaybolmuşş yeniilerrr baya olmuşlar baharnazım kalmış canım nasılsın bebek nerelerde gözükmüyoo gerçi bende yokum ama çok yoğunum yaa misafirlerim var haftasonu istanbula gidicem bende onalrla 1 hafta kalıcam ancak ondan sonra girerim heralde rahat rahat neyse bu aralar azıcık kaçamak yapıyorum yaa 1 kiloo aldımm yanii ama kestimmmm bu kadar inmşim bidahamıı tövbe almamm verene kadar göbeğim çatladı yani 60 inmesemde böylede kalsam fena değilim ama inersemm süperr olurumm böyle biraz balık etliyim iştee ama ben vericemm inşşş

canım saol iyiyim eski arkadaşların çoğu kkdan izne ayrıldı :)) 20 ağustosa kadar :))
canım şaka bir yana gerçekten tatilde, memleketteler. bebeq selma buralarda bende fazla gelemesemde uğramaya çalışıyorum

selam arkadaşlar topiğe bayadır urayamıyorum eskilerr kaybolmuşş yeniilerrr baya olmuşlar baharnazım kalmış canım nasılsın bebek nerelerde gözükmüyoo gerçi bende yokum ama çok yoğunum

serracım aman kilona dikkat et baktın fazlalığın 1 kiloyu aşıyor hemen vermek için çabala ben çabalamadığım için şimdi bu durumdayım aman aman aman opuyorumnanaktan

ilk kilo bildiriminide ben yapayım :)

geçen hafta ( iki hafta önceki 83.500) tatilde bildirim yapmamıştım
geçen hafta 82.700
bu hafta 82.700
verilen-alınan yok :))
hedef 70

günaydınn tartıl bozulduğundan dijital olmayan tartıyla tartıldım 84 görünüyor gram vermişsemde anlayamam yani geçen haftayla aynı kilodayım yanlız bir fark var spor yapıyorum incelmişim gören kilo vermişsin diyor evet incelmişimmm çünkü geçen hafta aldığım 44 beden pantolon artık geniş geliyor kemer takmak zorunda kaldım
başlangıç 88
geçen hafta 84
bu hafta 84
hedef 70
verilen kilo yok
beden ölçülerinden 2 ila 3 cm kadar incelmişim sanırım 180 boya 70 kilo ideal olurr

evra-su olsun canım gidicek bu kilolar. 180 boy uff uzunsun bencede 70 yeterli hatta bir 10 kilo eksiğin bile müthiş olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…