80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak benimkide elektrikci kaloriferci tesisatci adamin anlamadi dal yok ama ev alalim yapalim diyorum yok biz nasilsa bosanacaz eninde sonunda ne geregi var ugrasayim diyor

Aynen bende merak ediyorum kaptanı
iyidir ins

Alemsiniz yahu

Kız enişte neden evde kaç gundur
hasra filan değildir ins
anam dün buranin resmi bayramiydi...Cuma cumartesi pazarda tatili herzaman..buna sükürdü bu ay isten cikis vermisler is azligindan dolayi...bu aydan sonra hep evde oooof ooooooffffffff

Kızlar hazır evde keyif yapmaya fırsatım olmuşken sizlerede bir bakayım dedim ama topikte in cin top oynuyor
Neyse gece sohbet ederiz inşallah

Bugün annem ve babam Eyüp Sultana indiler
Onlar birazdan döner herhalde bende anneme çıkıcağım birlikte turşu kuracaktık bugün tabi ben şaşkın şimdi kavanozları temizlemem gerektiğini hatırladım
Hadi kesin kaçtım şimdilik

bunada şükür canım sonuçta verebilmişin
cecom eger spora yeni başlamışşan kaslanma durumu kgda değişiklik yapıyor çünkü bir kg kas 4.5 kg yaga eşit agırlık ta umarım acıklayabildim

İnşallah dediğin gibidir bakalım pazartesi akşamı spor salonuna atacağım kendimi inşallah o zaman tartılırım salonda ( kas, yağ, su ayrı ölçüyor ya oradan anlarız )

Son düzenleme:

çokk güzel düşünmüssünüz bende 1 haftayı geçiyor başladım diyete bugün diyetimin 12. günü 84 kiloyla başladım simdi 82 kiloyum ve hiçte aç kalmadan

canm oncelikle gecmis olsun yasadigin olay icin.bende turkiyedeyken dukan yapmis iki kisiyle tanistim ama olumlu seyler solemiyolarbiraktiktan sonra kilolari hemencik almislar bide arkadasimda yapti 15 gun sonra biraktti tuwalet sorunundan dolayi nese ben normal dietime dewam edicem.acelem yok seneye ramazana kadar waktim war

anam dün buranin resmi bayramiydi...Cuma cumartesi pazarda tatili herzaman..buna sükürdü bu ay isten cikis vermisler is azligindan dolayi...bu aydan sonra hep evde oooof ooooooffffffff
hemde ne offfffff işallah hemen iş bulurda gider başından

erkeğin kendi dışarı parası içeri derler ya çok doğru evde olunca hır gür çok olur ne isteklerii biter ne arzuları
allah kolaylık versin
Bacım o zaman sen bi ise gir en iyisi:)
valla kız sen çalış o evde çocuklara baksın hem sende o zaman bankadan kredi çeker istediğin evide alırsın

işallah öyledir kas yapmışımdır ceco

ayyy turşu lafı duyunca ağzımın suları akıyoröyle olur olmaz herşeye canı çeken bi kadın deyilim ama turşuya dayanamıyon kalkıyımda turşu yiyim zaten çokk ödem attım.yiyimde davul gibi şişiyim

duyum arkadasım ender saracın hareketlerını beraber yapalımmı
bende hep nıyetlenıyorum bıgun yapıyorum gerısı gelmıyo
yarın baslayalım valal bne varım
lahana corbası yapmayada varım cevap beklıyom sızden

8 bitti yani 32 hafta doldu 33 içindeyim. ben ilk gebeliğimde 26 kilo aldım. 2. de erken sonlanmasına rağmen 20 kilo aldım. o yüzden şimdiki kilom mucize gibi geliyo. hoş bu 4 hafta içerisinde 4 buçuk kilo aldım. bu biraz tırstırıyo doğrusu. bakayım salı gününe yine randevu aldım dr ne diyecek. iki gündür vücudum balon gibi.

kızlar bebeğim için tunus işi yelek yapmayı düşünüyorum da bebe yünleri iyi bi seçim olurmu yoksa kalınmı olur bilemedim. tunus işini de netten öğrenecem inşallah çabuk bitirebilirim. örgü bilenler yardıııııııııııııııım.

nerde turşu kim kaybetmiş kim bulmuş bende yesem :44::44::44::44: yok olmaz bu şişliğin üzerine ama canım çekti dur bir iki atayım ağzıma. varya iyice şişecem. inşallah tansyonum çıkmaz. hoş sanki biraz tuzu kıt olmuş gibi. çabuk bitmesi lazım turşu cağzımın. çok yapmadım zaten

tamam yapalım lahanayı o zaman
epey yapmak isteyen arkadaş var daben tam olarak bilmiyorum çorba deyilde kapuska gibi azzzz yağla yapmayı planıyorum
sanırım çorbasında kereviz sapi havu falan varmış ıyy hiç bana göre deyil havuç pırasadışında sevmem kereviz konyada pek tanışıklığımız yok hata hiç.ama bu benim tercihim isteyen layığıyla yapsın
zaten lahana suyuyla zayıflıordu millet bence bu daha iyi hem posalı şişirir karnımızacıkmaz hem kalorisi az

ahh canmm seni unuttum turşu murşu lafı ettim

aman neyseki tuzu azmış yoksa senin için iyi olmazdı

kızlaarr
bugün benim küçük cimcime hacı olmuşş
ayy pek hoşuma gitti

gittiği kreşde manevi hac düzenlemişler maket uçakla kabeye gitmişler

uçak biletlerini almışlar
kabede tavaf yapmışlar
safayla merve arasında say yapmışlar
pek sevinmiş benim cimcime kocaman bir kabe maketi varmış

biz gidemeden benim kız gitti geldi
hurma yemeye buyrun bize
allah gerçeklerini bize ve sizlere nasip etsin işallahh

h

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Kiloçizelgen pekbi havalı pek bi manidar olmuuşşşş

rakibenin gözüne gözüne giriyor motorsiklet
valla SÜPER olmuşşşşş

Yok kizzzz ...bisikletle yavaş yavaş gidiyorum ben....:)
İns böyle devam eder... İcimde kelebekler uçuştu valla sabah tartıyı görünce ...bugün tümden iştahım kaçtı :))) sabah tartıyı opcektim nerdeyse...
Bayrama 67.9 olma hayalim gercek mı olacak ne....
Minik kızını kokulu kokulu kocaman op yerime

Bu sitenin neyi var böyle ya...
Kaç alıntı yaptım biri çıkmış ...
Yazıyorum beni atıyor dışarı

Eylülsila 10 harekete baktimda
Cok mantıklı canım bende yapmak istiyorum
Pazartesi başlayayim

Ayyuzlum ilk hamileliğimde 25
2.sinde 20 kilo almış biri olarak snı tebrik ediyorum ccanim
az kaldı biraz dikkat edersen cok kilo almadan bitirirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…