80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese günaydın...
hemen bildirimimi yapayım:
başlangıç:87.4
geçen hafta:85.4
bu hafta:84.2
1 kilo 200 gr vermişim..bu sonuç beni çok memnun etmedi ama düzenim bozuldu c.tesi dışında hiç spor yapamadım ve regl olacağım için vücudumda ödem var..napalım buna da şükür:)

başlangıc:94
geçen haftaki :82.200
bu hafta :81.600
hedef :70

yaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum 2 saat spor yaptım günde nerde yanlış yapıyorum ben ya üf

kilo verselerde, kilolarını korusalarda hatta alsalarda genede tam kopmayan bütün arkadaşlarımın önünda saygıyla eğiliyorum .a.s. alkisalkisalkis

günaydın güzeller nasılsınız öncelikle kg veren arkadaşlarımı kutlarımvereliniortakopuyorumnanaktandevamını dilerim

çokbilmiş tebrik ederim canım kg vermişsin...600 g da bi başarı bir haftada yüklenme kendine bence..yediklerini yazıyor musun ??not defterine yediğin herşeyi yaz bakalım neler fazla kaçmış ya da eksik kalmış...çok fazla spor yapmak da iyi değil diye biliyorum kasları fazladan yormanın bir anlamı yok canım...yarından itibaren biraz daha dikkat edersin haftaya daha güzel kilollar gittiğini göreceksin..moral bozmak yok..aynen devammmmmkaydirigubbakcemile2

ben bu hafta spor yapamadım ama yediklerimde hiç kaçamağım olmadı inş bu hafta sporumu aksatmayacağım :kedi:
başlangıç.....116,700
geçen hafta....112,100
bu hafta.....111,100
giden...1kg :lepi:
hedef...90buyrunnnnnnnnn

tebrik ediyorum canımmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evra-su olsun canım gidicek bu kilolar. 180 boy uff uzunsun bencede 70 yeterli hatta bir 10 kilo eksiğin bile müthiş olur bence

sağol canım inş gidecek evet çok güzel olur o kiloya düşmek ama dr göre kemiklerim iri 75 bile benim için idealmiş yani kemik ağırlığım çok fazlaymışş ama ilk hedef 5 kiloo önce o gitmelii

gunaydın kıslar.

geçen haftayla aynıyım kılo verememısım..verenlerıde tebrık edıyorum..hayırlı gunler...

GÜnaydın bende yazayım kg verenlerı tebrıık edıııııııyorum

gecen hafta 83

bu hafta 82200

gıııden 800 gr

herkese günaydınlar
kilo veren arkadaşları kutluyorum.alkisalkisalkis
ve hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç: 87.700 kg
geçen hafta: 86.200 kg
bu hafta: 85.700 kg
giden: 500 g
hedef...55 kg
buna da şükür
bu hafta hiç yürüyüş yapamadım Çok üzgünüm çoook
inşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırım

günaydın kızlar kilo bildimi yapıyım bu ne spor ne yürüyüş yapamadım gr olsa gitmiş ama
geçen hafta----86
bu hafta----85,8
giden---200 gr

alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler selmacığımm çok sevindim başardın işte isteyince oluyormuş:1hug:

teşekkürler canım ben kac aydır burada takıldım aslında yazın daha iyi verirım dıye düşünüyordum ama yanılmışım yazın günler uzun cok acıkılıyor sporda yapamıyorum havalar sıcak yürüyüş bandım var aslında ama sıcaklardan saldım kendim

pozitifim benm sağol ya :asigim:. buraya yazınca pcyede kopyalıyorum ama normal gibi yediklerim lakin polikistik overim(yumurtalık kistler) var o kilo vermemi zorlaştırıyo sanırım dr gitcem gene bakalım ne diycek.spor konusuna gelince işsizim yapcak hiç bişi yok gece gündüz evde kendimi oyalıyorum bi nevi

hihoyyyt herkes ekside ay ne güzel yaaaa hihoyyyt

aylin 90 nerdesin ?

benimde yürüme bandı var ama çalışıyorum ve işyerim eve uzak yolda perişan oluyorum toplu taşıma araçlarının halini tahmin edersiniz eve gidince halim kalmıyordu birde canım sıkılıyordu bantta yürürken ama alıştım akşamları bir mani çıkmadıkça 45 dk bazen 1 saat(pek nadirdirkaydirigubbakcemile3)yürüyorum cumartesi pazarda evde olduğumdan dışarı çıkıyorum yürüyüş parkına bazende hoca eşliğinde spora katılıyorum hihoyyytsalmak yok salınca bir daha toparlanmak güç oluyor canım:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…