günaydın güzeller nasılsınız öncelikle kg veren arkadaşlarımı kutlarımvereliniortakopuyorumnanaktandevamını dilerim
kızlar herkese günaydın...
hemen bildirimimi yapayım:
başlangıç:87.4
geçen hafta:85.4
bu hafta:84.2
1 kilo 200 gr vermişim..bu sonuç beni çok memnun etmedi ama düzenim bozuldu c.tesi dışında hiç spor yapamadım ve regl olacağım için vücudumda ödem var..napalım buna da şükür:)
evra-su olsun canım gidicek bu kilolar. 180 boy uff uzunsun bencede 70 yeterli hatta bir 10 kilo eksiğin bile müthiş olur bence
GÜnaydın bende yazayım kg verenlerİ tebrİİk edİİİİİİİyorum
gecen hafta 83
bu hafta 82200
gİİİden 800 gr
günaydın kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 79
buhafta 78 400
yani giden 600 gıram bunada şükür
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler selmacığımm çok sevindim başardın işte isteyince oluyormuş:1hug:
alkisalkisalkiskutlarım tabiki gr olsada şükür sonuçta o kilolar gr gr alındı ve öylede gidecekkaydirigubbakcemile5
çokbilmiş tebrik ederim canım kg vermişsin...600 g da bi başarı bir haftada yüklenme kendine bence..yediklerini yazıyor musun ??not defterine yediğin herşeyi yaz bakalım neler fazla kaçmış ya da eksik kalmış...çok fazla spor yapmak da iyi değil diye biliyorum kasları fazladan yormanın bir anlamı yok canım...yarından itibaren biraz daha dikkat edersin haftaya daha güzel kilollar gittiğini göreceksin..moral bozmak yok..aynen devammmmmkaydirigubbakcemile2
GÜnaydın bende yazayım kg verenlerİ tebrİİk edİİİİİİİyorum
gecen hafta 83
bu hafta 82200
gİİİden 800 gr
teşekkürler canım ben kac aydır burada takıldım aslında yazın daha iyi verirım dıye düşünüyordum ama yanılmışım yazın günler uzun cok acıkılıyor sporda yapamıyorum havalar sıcak yürüyüş bandım var aslında ama sıcaklardan saldım kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?