80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı;5 adet zeytin , 1 adet haşlanmış yumurta, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, salatalık, domates, şekersiz çay öğle: bir kase yoğurt,akşam: bir kase nohut yemeği 1 bardak ayran 1
dilim ekmek ve yarım saat koşu bandında yürüyüş 10 mekik ilk
günden çok yüklenmek istemedim spora yarın plates de ekleyeceğim inşallah bu gün çok vaktim yoktu ehliyetimi alabilmek için evrak topladım inşallah pazartesi alıcam ehliyetimi:):109:

menün çokk güzel olmuş canım

amaaa
keşke öğlen yemeğini atlamasaydın
öğünlerine yoğurt ayran koyman süper yağ yakımına faydalı
ama yarım öğlende yemeğini ye
ilk gün çokk güzel bir menü ve spor kutlarım seni

ayrandan sonra
menüm
sabah
1dlm peynir
4 zeytin
bol maydonoz
2 dlm ekmk

ara
1 avuç kuruyemiş

öğlen
geçen gün yiyemediğim mercimekli köfteden 5 tane sanırım yoğurtda yemiştim

ara
1 ısırık yanmış kek

akşam
etli yaprak sarma
yoğurt
2 çatal kabak yemeği

5 lt geçkin su
gece yermiyim bilmem

[h=2]Diyet: Sok Diyet Onerisi 1-Lahana Corbasi Diyeti[/h]Daha onceden bahsettigim gibi kilo vermemin durmasi ya da istedigim gibi gitmemesi durumunda sok diyetler yardimima yetisiyor. Twitter’da okurkan guzel bir sitede guzel bir tarifinin yayinlandigini gordum. Tekerlegi yeniden icat etmeye gerek yok hemen sizinle paylasayim istedim:
—————-
LAHANA CORBASI DIYETI:
Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. 10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

Diyet Planı
1.Gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:
Et, Domates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca 300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8 bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz. 2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.
Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız 4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.
* Bol bol su içiniz.
* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve kahveye koymayınız.
* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli çok yararlı.
* Greyfurt çok iyi.
* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.
Lahana çorbası diyetini yaparken tek dikkat etmniz gereken su tüketimi.Vucuttan su atılımı hızlı olacağından dolayı yeteri kadar su tüketmeye özen gösterin.Lahana çorbası diyeti yapanlar bilirler ki yeteri kadar su tüketilmediğinde vücutta halsizlik meydana gelebilir.
————
Tarifimiz su linklerden alintidir:
http://www.diyetcenter.com/diyet-listeleri/19767-lahana-corbasi-diyeti-1-haftada-5-8-kilo-garanti.html
http://www.evhanimlarina.com/lahana-corbasi-diyeti-ile-hizli-kilo-verme.html
Ana maddemiz lahana bu diyette. Simdiden uyarayim bu rejimi yapmasi yazmasi kadar kolay degil ne yazik ki. Ikinci gunden sonra lahanadan iciniz bayilabilir. Ama yilmadan devam etmek gerekiyor. Birakirsaniz da yaptiginiz kadari yaniniza kar kalir. Hic birsey yapmamaktan daha iyi degil mi?

tşk ederim canım ilk günden dışarda yemek yiyerek bozmak istemedim . yarın inşallah yiyecem öleyide bu arada senin menünde güzel olmuş.

Ayyuzlum ilk hamileliğimde 25
2.sinde 20 kilo almış biri olarak snı tebrik ediyorum ccanim
az kaldı biraz dikkat edersen cok kilo almadan bitirirsin ins
Sendemi ; ) bende bende
Insallah canim insallah
sorma allahtan bu 2hafta calisacak

Tamam canim her sabah yapalim mesela :)

Kizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım ellerine ve emeğine sağLık canım
Kız bir an acaba topikçe mi yapsak bu listeyi diye aklımdan geçti hani hepimize motivasyon olur ama tabi benimkisi sadece bir fikir yani en azından benim yapmam lazım da anamlar buradayken nasıl olur o bilmiyorum söylenir kesin sağlıksız bu sakın yapma diye yada söylemesem yemeğe deng geldiğinde anlar
Neyse bakalım belki ilerleyen günlerde

Kizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum

Canım güle güle kullan yeni cebini eniştede kırk yılın başı güzel bir şey yapmış nazar deymesin inşallah devamı gelir

OOOOOOOOOOO MAŞŞALAAHH
KIZ SAĞINA SOLUNA Bİ BAK:44: BAŞINA SAKSIMI DÜŞTÜ:26:, KAMYONMU ÇARPTI ,:44:YILDIRIMMI DÜŞTÜ

HAYIRDIR İŞALLAH
AMA NE OLDUYSA İYİ OLMUŞ AFFERİM ENİŞTEYE .BÖYLE DEVAMM
HANIMIN GÖNLÜNÜ HOŞ ETSİN YOKSA GELİRİZ BÖYLE PARMAK SALLARIZ
BENCEDE YAPMAK İSTEYENLERLE BERABER Bİ GÜN KARARLAŞTIRIP YAPALIM
ZATEN ÇOĞUMUZ DURAKLAMA EVRESİNDEYİZ Bİ MORALE İHTİYACIMIZ VAR
HEM BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
LAHANINDA TAM MEVSİMİ BOL

AMA ANNENLERİ BEKLERSEN OOOHOOO ÇOK BEKLERSİN ONLAR EPEY BURDA SANIRIM

HADİ GEL BİR ÇILGINLIK YAPALIM

Canım güle güle kullan yeni cebini eniştede kırk yılın başı güzel bir şey yapmış nazar deymesin inşallah devamı gelir
AMİNNNN MAŞŞALAHHH
Cep telden apps la deneme
SENİN DENEMENİ YERİMMM
ZATEN HER ŞEYİ YİYE YİYE BU HALE GELDİK YA

Kaptanımm hoşgeldin
Nerelerdeydin merak ettik seni
hiç göremedik iyisindir işallah

Rahatsızdın son görüştüğümüzde nasıl oldunn biraz iyimisin

kızlar gecen hafta listeye dahıl olamadım bu hafta nasıl bı bıldırım yapcamm:26: 2 haftalık bıldırımmı yoksa tek haftalık mı
canım gerçi bildirim yapmışsın aldım ama duyumun dediği gibi gecen cumadan bu cumaya bi haftalık bildirim yapıyoruz
kızlarr irem yok kaç gündür

bu gün gelir diye bekledim ama

merak ediyorum doğrusu biraz rahatsızdı çok mu hastalandı ne etti bu kız:44:
ayyy canlarım benim beni merak etmişsiniz
iyiyim daha iyiyim yani
size yeni kiraladığım evin sorunlarından bahsetmiştim ya dün elektriğimi kesmişler
ancak bugün açıldı ben cepten girince okuyorum ama yazma kısmına girinceatıyor beni size cevap veremiyorum malesef

ne almışşş kuzum hayırlı olsunnn

baslangis 83
gecen hafta:78.3
bu hafta:78.1
giden:0.2
toplam giden:4.9
hedef:70
spor:3 gün hafif tempo yürüyüş

Haklısın aslında anamlar Kasım sonu falan giderler diye tahmin ediyoruz hani havalar iyice soğuyunca yılbaşı fiyatlarıda biletleri etkilemeden ama ona çok var
Acaba diyorum şu lahana kürünü bayramdan hemen sonramı yapsak hani Bayramdaki artı olan olursa anında atmış olur çünkü şimdi bayram öncesi hemen yapalım desek bu seferde bayramda yine aynı rakamları görüp motivasyonumuz düşecek oda hiç iyi olmaz bayram sonrası için motivasyon olur hem ne dersin :44:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 8-10 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minikkelebk [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 4 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] efsax [/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

kaptancim beni niye almadin

kaptancim beni niye almadin

canım benim yeni gelen üyelerimiz 2 hafta eski olupta ara verip gelen kişiler bir hafta bekliyor

haftaya sen ve sevilcan da listede olacaksınız

ha bu arada şunu da eklemek istedim bu uygulamanın nedeni yeni diyete başlayan veya ara verip başlayan (burada olan kişilerden daha hızlı kilo verdikleri için yarışmayı eşit koşullarda yapmak bir nevi

Son düzenleme:
neyseki açılmış kaptanım elektirik
işte oluyor bazen böyle aksilikler
neyse canım geçmiş olsun
baslangis 83
gecen hafta:78.3
bu hafta:78.1
giden:0.2
toplam giden:4.9
hedef:70
spor:3 gün hafif tempo yürüyüş
bu da demek oluyorki ayrandan sonra kilo alınmıyor
kutlarım kaptanım çok kilo gitmemiş ama almamışın ya oda mühim
tamam derim aslında bana kalsa hemen yapalım derimde hem yeni ayran detoksu yaptık hemde bayram temizliği falan yapıcaz halsiz düşmeyelim
en iyisi bayram sonu .büyük ihtimal kilo alımı olur bayramda bununla toparlarız

kaptanım ellerine emeğine sağlıkk

duyum 100gr kelebeği geçmiş kutlarım duyum

tabi tüm arkadaşları en azından bu hafta kiloalan yok
tabi ayyüzlüm rakibin yok bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…