menün çokk güzel olmuş canım
kahvaltı;5 adet zeytin , 1 adet haşlanmış yumurta, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, salatalık, domates, şekersiz çay öğle: bir kase yoğurt,akşam: bir kase nohut yemeği 1 bardak ayran 1
dilim ekmek ve yarım saat koşu bandında yürüyüş 10 mekik ilk
günden çok yüklenmek istemedim spora yarın plates de ekleyeceğim inşallah bu gün çok vaktim yoktu ehliyetimi alabilmek için evrak topladım inşallah pazartesi alıcam ehliyetimi:):109:
menün çokk güzel olmuş canım
amaaa
keşke öğlen yemeğini atlamasaydın
öğünlerine yoğurt ayran koyman süper yağ yakımına faydalı
ama yarım öğlende yemeğini ye
ilk gün çokk güzel bir menü ve spor kutlarım seni
Sendemi ; ) bende bendeAyyuzlum ilk hamileliğimde 25
2.sinde 20 kilo almış biri olarak snı tebrik ediyorum ccanim
az kaldı biraz dikkat edersen cok kilo almadan bitirirsin ins
Insallah canim insallahkızlaarr
bugün benim küçük cimcime hacı olmuşş
ayy pek hoşuma gitti
gittiği kreşde manevi hac düzenlemişler maket uçakla kabeye gitmişler
uçak biletlerini almışlar
kabede tavaf yapmışlar
safayla merve arasında say yapmışlar
pek sevinmiş benim cimcime kocaman bir kabe maketi varmış
biz gidemeden benim kız gitti geldi
hurma yemeye buyrun bize
allah gerçeklerini bize ve sizlere nasip etsin işallahh
h
sorma allahtan bu 2hafta calisacakhemde ne offfffff işallah hemen iş bulurda gider başından
erkeğin kendi dışarı parası içeri derler ya çok doğru evde olunca hır gür çok olur ne isteklerii biter ne arzuları
allah kolaylık versin
valla kız sen çalış o evde çocuklara baksın hem sende o zaman bankadan kredi çeker istediğin evide alırsın
işallah öyledir kas yapmışımdır ceco
ayyy turşu lafı duyunca ağzımın suları akıyoröyle olur olmaz herşeye canı çeken bi kadın deyilim ama turşuya dayanamıyon kalkıyımda turşu yiyim zaten çokk ödem attım.yiyimde davul gibi şişiyim
Tamam canim her sabah yapalim mesela :)duyum arkadasım ender saracın hareketlerını beraber yapalımmı
bende hep nıyetlenıyorum bıgun yapıyorum gerısı gelmıyo
yarın baslayalım valal bne varım
lahana corbası yapmayada varım cevap beklıyom sızden
[h=2]Diyet: Sok Diyet Onerisi 1-Lahana Corbasi Diyeti[/h]Daha onceden bahsettigim gibi kilo vermemin durmasi ya da istedigim gibi gitmemesi durumunda sok diyetler yardimima yetisiyor. Twitterda okurkan guzel bir sitede guzel bir tarifinin yayinlandigini gordum. Tekerlegi yeniden icat etmeye gerek yok hemen sizinle paylasayim istedim:
-
LAHANA CORBASI DIYETI:
Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.
* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.
Yağ yakıcı çorba tarifi:
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. 10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo kaybedersiniz.
*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
Diyet Planı
1.Gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.
2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.
3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.
4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)
5. Gün:
Et, Domates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca 300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8 bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.
6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz. 2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.
7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.
Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız 4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.
* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.
* Bol bol su içiniz.
* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve kahveye koymayınız.
* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli çok yararlı.
* Greyfurt çok iyi.
* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.
Lahana çorbası diyetini yaparken tek dikkat etmniz gereken su tüketimi.Vucuttan su atılımı hızlı olacağından dolayı yeteri kadar su tüketmeye özen gösterin.Lahana çorbası diyeti yapanlar bilirler ki yeteri kadar su tüketilmediğinde vücutta halsizlik meydana gelebilir.
Tarifimiz su linklerden alintidir:
http://www.diyetcenter.com/diyet-listeleri/19767-lahana-corbasi-diyeti-1-haftada-5-8-kilo-garanti.html
http://www.evhanimlarina.com/lahana-corbasi-diyeti-ile-hizli-kilo-verme.html
Ana maddemiz lahana bu diyette. Simdiden uyarayim bu rejimi yapmasi yazmasi kadar kolay degil ne yazik ki. Ikinci gunden sonra lahanadan iciniz bayilabilir. Ama yilmadan devam etmek gerekiyor. Birakirsaniz da yaptiginiz kadari yaniniza kar kalir. Hic birsey yapmamaktan daha iyi degil mi?
Kizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum
deneme denemeKizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum
OOOOOOOOOOO MAŞŞALAAHHKizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum
BENCEDE YAPMAK İSTEYENLERLE BERABER Bİ GÜN KARARLAŞTIRIP YAPALIMÇok güzel bir paylaşım olmuş canımellerine ve emeğine sağLık canım
Kız bir an acaba topikçe mi yapsak bu listeyi diye aklımdan geçtihani hepimize motivasyon olur ama tabi benimkisi sadece bir fikir yani en azından benim yapmam lazım da anamlar buradayken nasıl olur o bilmiyorum söylenir kesin sağlıksız bu sakın yapma diye yada söylemesem yemeğe deng geldiğinde anlar
Neyse bakalım belki ilerleyen günlerde
AMİNNNNCanım güle güle kullan yeni cebinieniştede kırk yılın başı güzel bir şey yapmış nazar deymesin inşallah devamı gelir
SENİN DENEMENİ YERİMMMCep telden apps la deneme
canım gerçi bildirim yapmışsın aldım ama duyumun dediği gibi gecen cumadan bu cumaya bi haftalık bildirim yapıyoruzkızlar gecen hafta listeye dahıl olamadım bu hafta nasıl bı bıldırım yapcamm:26: 2 haftalık bıldırımmı yoksa tek haftalık mı
ayyy canlarım benim beni merak etmişsinizkızlarr irem yok kaç gündür
bu gün gelir diye bekledim ama
merak ediyorum doğrusu biraz rahatsızdı çok mu hastalandı ne etti bu kız:44:
Kizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum
BENCEDE YAPMAK İSTEYENLERLE BERABER Bİ GÜN KARARLAŞTIRIP YAPALIM
ZATEN ÇOĞUMUZ DURAKLAMA EVRESİNDEYİZ Bİ MORALE İHTİYACIMIZ VAR
HEM BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
LAHANINDA TAM MEVSİMİ BOL
AMA ANNENLERİ BEKLERSEN OOOHOOO ÇOK BEKLERSİN ONLAR EPEY BURDA SANIRIM
HADİ GEL BİR ÇILGINLIK YAPALIM
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 8-10 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minikkelebk[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 4 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] efsax[/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
kaptancim beni niye almadin
neyseki açılmış kaptanım elektirikcanım gerçi bildirim yapmışsın aldım ama duyumun dediği gibi gecen cumadan bu cumaya bi haftalık bildirim yapıyoruz
ayyy canlarım benim beni merak etmişsiniz
iyiyim daha iyiyim yani
size yeni kiraladığım evin sorunlarından bahsetmiştim ya dün elektriğimi kesmişler
ancak bugün açıldı ben cepten girince okuyorum ama yazma kısmına girinceatıyor beni size cevap veremiyorum malesef
ne almışşş kuzum hayırlı olsunnn
bu da demek oluyorki ayrandan sonra kilo alınmıyorbaslangis 83
gecen hafta:78.3
bu hafta:78.1
giden:0.2
toplam giden:4.9
hedef:70
spor:3 gün hafif tempo yürüyüş
tamam derim aslında bana kalsa hemen yapalım derimde hem yeni ayran detoksu yaptık hemde bayram temizliği falan yapıcaz halsiz düşmeyelimHaklısın aslındaanamlar Kasım sonu falan giderler diye tahmin ediyoruz hani havalar iyice soğuyunca yılbaşı fiyatlarıda biletleri etkilemeden ama ona çok var
Acaba diyorum şu lahana kürünü bayramdan hemen sonramı yapsakhani Bayramdaki artı olan olursa anında atmış olur çünkü şimdi bayram öncesi hemen yapalım desek bu seferde bayramda yine aynı rakamları görüp motivasyonumuz düşecek oda hiç iyi olmaz bayram sonrası için motivasyon olur hem ne dersin :44:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 71.8
[/TD]
[TD] 70.3
[/TD]
[TD] 1.5
[/TD]
[TD] 8.7
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 8-10 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] minikkelebk
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 69.9
[/TD]
[TD] 68.5
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 11.5
[/TD]
[TD] 57
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 77.2
[/TD]
[TD] 76.2
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 9.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 104.9
[/TD]
[TD] 104.2
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 15.8
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 1.5 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 78.3
[/TD]
[TD] 78.1
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 4.9
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 4 saat hafif yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] efsax
[/TD]
[TD] 103.2
[/TD]
[TD] 75.9
[/TD]
[TD] 75.9
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 27.3
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 88.6
[/TD]
[TD] +0.6
[/TD]
[TD] 3.1
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?