neyseki açılmış kaptanım elektirik
işte oluyor bazen böyle aksilikler
neyse canım geçmiş olsun
bu da demek oluyorki ayrandan sonra kilo alınmıyor
kutlarım kaptanım çok kilo gitmemiş ama almamışın ya oda mühim
tamam derim aslında bana kalsa hemen yapalım derimde hem yeni ayran detoksu yaptık hemde bayram temizliği falan yapıcaz halsiz düşmeyelim
en iyisi bayram sonu .büyük ihtimal kilo alımı olur bayramda bununla toparlarız
kaptanım ellerine emeğine sağlıkk
duyum 100gr kelebeği geçmiş kutlarım duyum
tabi tüm arkadaşları en azından bu hafta kiloalan yok
tabi ayyüzlüm rakibin yok bu hafta
tebrik ederim canım ilk hafta süpersinyoldaşmmm tebrklerrrr süpersinnndiger klo veren arkdaslarmı da kutluorm kapatnmn da menuleri kontrol eden arkdasmn da eline saglık dıormm ben de çokk ozendm ben de yapaym bldrim bari
baslangiç 87.5
gecen hafta:87.5
bu hafta:86
giden:1.5
toplam giden:1.5
hedef:68
spor:yarım saat plates
menum: sabah bi kepekl tost bi form çay
ara : yok
öğle :tavuk suyu çorba iki dilim kepek ekmek
ara: bir türk kahvesi
dört adet kepekli biskuvi
akşam : dört yk tavuklu plav, börlce salatası
tebrik ederim canım ilk hafta süpersin
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 8-10 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minikkelebk[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 4 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] efsax[/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Ceco öyle deme kizzzz :)))) bayramda da almayız iinsHaklısın aslındaanamlar Kasım sonu falan giderler diye tahmin ediyoruz hani havalar iyice soğuyunca yılbaşı fiyatlarıda biletleri etkilemeden ama ona çok var
Acaba diyorum şu lahana kürünü bayramdan hemen sonramı yapsakhani Bayramdaki artı olan olursa anında atmış olur çünkü şimdi bayram öncesi hemen yapalım desek bu seferde bayramda yine aynı rakamları görüp motivasyonumuz düşecek oda hiç iyi olmaz bayram sonrası için motivasyon olur hem ne dersin :44:
ayyyyyy ne güzel özendirmişler çocukları allah gerçeğini nasip etsin inşallahkızlaarr
bugün benim küçük cimcime hacı olmuşş
ayy pek hoşuma gitti
gittiği kreşde manevi hac düzenlemişler maket uçakla kabeye gitmişler
uçak biletlerini almışlar
kabede tavaf yapmışlar
safayla merve arasında say yapmışlar
pek sevinmiş benim cimcime kocaman bir kabe maketi varmış
biz gidemeden benim kız gitti geldi
hurma yemeye buyrun bize
allah gerçeklerini bize ve sizlere nasip etsin işallahh
h
Kizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum
sağol canım tartı bi ara artı gösterdi ama düştü geri bu arada 3 gündür diyet hak getire ela da yok diye menü de paylaşmadım
kayınbiraderim geldi ona yapınca bende oturdum yedim anam ben yalnız daha ii kilo veriyorum akşamları çikoyu 1 saat yürütüyodum o gelince o yürütüyo akşamları akşam sporum da gittti
zaten pazartesi kocişimin yanına gidiyorum ve hala adet olmadım ben yaaa şişkinliğim var hissediyorum
güle güle kullan canım makinayıkızlar bu gidişle bu bebeği de erken alacaklar gibi geliyo 3 gün oldu şişlerim inmedi aksine arttıkça artıyo salıya randevu aldım yine bakim tahliller ne diyecek. kızımı 36 haftada almışlardı tırnakları bile yoktuben daha 32 yi yeni doldurdum.
bu arada dün akşam servis geldi ve makinem eskisi gibi oldu dünya varmış.akşam arabayla geziyoduk burnuma tost kokusu geldi. biranda ay ne güzel tost koktu diyiverdim. eve gelince bi baktım bizimki tost hazırlıyo yaw yok istemiyom öylesine söyledim dedim ama dinlermi yersin yersin dedi. neyse erkekler mutfağa girince neler olur tahmin edersiniz. ay sanada bulaşık çıkardım dedi. vallaha canın sağolsun artık makina çalışıyo istediğin gibi bulaşık çıkarabilirsin dedim
NeeeeeeeKizlar kizlar gelemmi
Yanaginizdan opemmi
Ben 69.6 gordum
Bunu size diyemmi..
Canım cok gecmis olsun.... Dikkat et kendine..slm kızlar dünden beri gelemedim hiç iyi değilim dün temizlik yaparken bazayı kaldırmam beni mahvetti
fıtıgım azdı dün çok kötü geçti oturamıyorum sabit bir şekilde
sıcak su torbaları ilaçlar falan biraz toparlandım oturabiliyorum şu an
valla bir daha hiç ugrasamıcam yok dip köşe temizleyim diye vucuma zarar veriyorum
neyse dün çorba içmedim diyette yapmadım sabah tartıldım yine aynı kilodayım hemen almış vucudum verileni nitekimde su kaybetmişim bunu anladım tabiki bugün devam diyete geçmiş yapamadım kusura bakmayın
ayrıca kilo verenleri tebrik ediyorum
az verenleride haftaya hep beraber vermeyi diliyorum
azyüzlüm arkadasım biraz pozitif ol hayatım iyi düşün iyi olsun negatif enerjileri çıkar hayatından
RABBİM korusun seni ve bebeğini
okuyamadıklarım cevap yazamadıklarım varsa ne olur kusura bakmasın
çok gelemezsem beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun
kusura bakma canım yaaaa ben onu almışım demekki bildirim diyeecanım ellerine sağlık da benim bildirim geçen haftanınki olmuş bu hafta 90.4 olmam lazım canım:44::44::44::44:
günaydın canlar
soğuk bir günden merhabaaa
güzel şeyler çabuk biter nede olsa yaz bitti kış geldi donduruyor
şimdi Antalya alanya tarafı sıcaktır oralra gitmek lazım
neyse havalar nasıl olursa olsun
bizim havamız iyi olsun anacımmm
aman dikkat et kaptanım
bak ne güzel kiloverdin geri alma sakın
ne zaman gidicen eniştemin yanına onu düşün yeme
yaa birde sormayım diyorum ama
kaç gün geçti günün irem birdahamı test yapsan acaba
belki kızlar kızıcak bana ama duramadım yazdım
seni ümitlendirmek deyil amacım ama en azından kendine dikkat edersin :26:ne biliyim işte
valla bencede tuttu..Neeeeeee
Ben bileydim yermiydim o simitleri kahvaltıda
Bundan sonra kilonu yemekten önce yazda bari ona göre yiyim
saka bi yana canım seni tebrik ediyorum
Bizim bu rakib olma işini bünyelerimiz tuttu galiba :)
canim gecmis olsun dikkat et kendine..herseyin basi saglik malumslm kızlar dünden beri gelemedim hiç iyi değilim dün temizlik yaparken bazayı kaldırmam beni mahvetti
fıtıgım azdı dün çok kötü geçti oturamıyorum sabit bir şekilde
sıcak su torbaları ilaçlar falan biraz toparlandım oturabiliyorum şu an
valla bir daha hiç ugrasamıcam yok dip köşe temizleyim diye vucuma zarar veriyorum
neyse dün çorba içmedim diyette yapmadım sabah tartıldım yine aynı kilodayım hemen almış vucudum verileni nitekimde su kaybetmişim bunu anladım tabiki bugün devam diyete geçmiş yapamadım kusura bakmayın
ayrıca kilo verenleri tebrik ediyorum
az verenleride haftaya hep beraber vermeyi diliyorum
azyüzlüm arkadasım biraz pozitif ol hayatım iyi düşün iyi olsun negatif enerjileri çıkar hayatından
RABBİM korusun seni ve bebeğini
okuyamadıklarım cevap yazamadıklarım varsa ne olur kusura bakmasın
çok gelemezsem beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun
sagol canim..Samsung s3canım gerçi bildirim yapmışsın aldım ama duyumun dediği gibi gecen cumadan bu cumaya bi haftalık bildirim yapıyoruz
ayyy canlarım benim beni merak etmişsiniz
iyiyim daha iyiyim yani
size yeni kiraladığım evin sorunlarından bahsetmiştim ya dün elektriğimi kesmişler
ancak bugün açıldı ben cepten girince okuyorum ama yazma kısmına girinceatıyor beni size cevap veremiyorum malesef
ne almışşş kuzum hayırlı olsunnn
hayt be görüntüye bak görüntüye..bana birincilik cok yakisiyooor[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 8-10 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minikkelebk[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 4 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] efsax[/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
sagol canim..minik kelebegi yendim bu hafta..haftaya o beni yenmesin diye dahada gayretlenecegim kesinneyseki açılmış kaptanım elektirik
işte oluyor bazen böyle aksilikler
neyse canım geçmiş olsun
bu da demek oluyorki ayrandan sonra kilo alınmıyor
kutlarım kaptanım çok kilo gitmemiş ama almamışın ya oda mühim
tamam derim aslında bana kalsa hemen yapalım derimde hem yeni ayran detoksu yaptık hemde bayram temizliği falan yapıcaz halsiz düşmeyelim
en iyisi bayram sonu .büyük ihtimal kilo alımı olur bayramda bununla toparlarız
kaptanım ellerine emeğine sağlıkk
duyum 100gr kelebeği geçmiş kutlarım duyum
tabi tüm arkadaşları en azından bu hafta kiloalan yok
tabi ayyüzlüm rakibin yok bu hafta
bence senin Kilo birden düsecek..su topluyorsun gibime geliyor:26::26::26::26:kiz senin sansinada herifinin yanina gittigin hafta kirmizi kart görmeyesinsağol canım tartı bi ara artı gösterdi ama düştü geri bu arada 3 gündür diyet hak getire ela da yok diye menü de paylaşmadım
kayınbiraderim geldi ona yapınca bende oturdum yedim anam ben yalnız daha ii kilo veriyorum akşamları çikoyu 1 saat yürütüyodum o gelince o yürütüyo akşamları akşam sporum da gittti
zaten pazartesi kocişimin yanına gidiyorum ve hala adet olmadım ben yaaa şişkinliğim var hissediyorum
sagol yoldasim benim...hic bu sene Kadar gayretli olmamistim..yani güzel seyler olacak cok güzelyoldaşmmm tebrklerrrr süpersinnndiger klo veren arkdaslarmı da kutluorm kapatnmn da menuleri kontrol eden arkdasmn da eline saglık dıormm ben de çokk ozendm ben de yapaym bldrim bari
baslangiç 87.5
gecen hafta:87.5
bu hafta:86
giden:1.5
toplam giden:1.5
hedef:68
spor:yarım saat plates
menum: sabah bi kepekl tost bi form çay
öğle :tavuk suyu çorba iki dilim kepek ekmek
ara: bir türk kahvesi
dört adet kepekli biskuvi
akşam : dört yk tavuklu plav, börlce salatası
dut kurusumu nerden buldun kiz senin memleket nere...biz bu yaz malatyadan aldik dut kurusunuSabah 1 büyük dilim ekmekten tost
Öğle yarım levrek, bi parça palamut
Salata
Ara yarım avuç leblebi ,3 hurma
Aksam bi tabağın icinde peynirli makarna ...az tavuk...bugulama sebze ... Yogurt
Ara cok az dut kurusu ...2 gunkurusu
tesekkür ederim canim bende ilk 3 ü tebrik ederim ilk birinci olaraktanEllerine saglik. Kaptis
Hepiniz supersiniz kızlar
İlk 3 ü ayrıca tebrik ederim....:)))))
Rakibe hatun kız bak ilk 2 ye biz yerlesmisiz 100 gramla beni geçtin bu hafta...
2-1 oldu son durum... Sen ondesin...
Bu hafta ne olcak bakalım
Ayricenek
Telefonun hayırlı olsun....
Bu lahana diyeti bana da mantıklı geldi
Hergun bi kase icerim ne olcek...
Yok ya ben vaz gectim birden yazarken o bağırsakları fazlaca çalıştırıyor ... Sütümden kızıma geçiyor dk. Bir alt değiştirmek zorunda kalıyoruz sonra
ay sormaayyyyyy ne güzel özendirmişler çocukları allah gerçeğini nasip etsin inşallah
kız odun modun diyon ama arada bak pamuklara sarılıyo maşallah
aman diim canim dikkat et sagligina gerekirse kontrolleri siklastir..ama fazlada sitres yapma biliyorsun vucudun kaptani beyin ...o ne derse o yanikızlar bu gidişle bu bebeği de erken alacaklar gibi geliyo 3 gün oldu şişlerim inmedi aksine arttıkça artıyo salıya randevu aldım yine bakim tahliller ne diyecek. kızımı 36 haftada almışlardı tırnakları bile yoktuben daha 32 yi yeni doldurdum.
bu arada dün akşam servis geldi ve makinem eskisi gibi oldu dünya varmış.akşam arabayla geziyoduk burnuma tost kokusu geldi. biranda ay ne güzel tost koktu diyiverdim. eve gelince bi baktım bizimki tost hazırlıyo yaw yok istemiyom öylesine söyledim dedim ama dinlermi yersin yersin dedi. neyse erkekler mutfağa girince neler olur tahmin edersiniz. ay sanada bulaşık çıkardım dedi. vallaha canın sağolsun artık makina çalışıyo istediğin gibi bulaşık çıkarabilirsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?