80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım tartı bi ara artı gösterdi ama düştü geri bu arada 3 gündür diyet hak getire ela da yok diye menü de paylaşmadım

kayınbiraderim geldi ona yapınca bende oturdum yedim anam ben yalnız daha ii kilo veriyorum akşamları çikoyu 1 saat yürütüyodum o gelince o yürütüyo akşamları akşam sporum da gittti

zaten pazartesi kocişimin yanına gidiyorum ve hala adet olmadım ben yaaa şişkinliğim var hissediyorum

yoldaşmmm tebrklerrrr süpersinnn diger klo veren arkdaslarmı da kutluorm kapatnmn da menuleri kontrol eden arkdasmn da eline saglık dıormm ben de çokk ozendm ben de yapaym bldrim bari

baslangiç 87.5
gecen hafta:87.5
bu hafta:86
giden:1.5
toplam giden:1.5
hedef:68
spor:yarım saat plates

menum: sabah bi kepekl tost bi form çay
ara : yok
öğle :tavuk suyu çorba iki dilim kepek ekmek
ara: bir türk kahvesi
dört adet kepekli biskuvi
akşam : dört yk tavuklu plav, börlce salatası
ara : yok

tebrik ederim canım ilk hafta süpersin

Sabah 1 büyük dilim ekmekten tost
Öğle yarım levrek, bi parça palamut
Salata
Ara yarım avuç leblebi ,3 hurma
Aksam bi tabağın icinde peynirli makarna ...az tavuk...bugulama sebze ... Yogurt
Ara cok az dut kurusu ...2 gunkurusu

Ellerine saglik. Kaptis
Hepiniz supersiniz kızlar
İlk 3 ü ayrıca tebrik ederim....:)))))
Rakibe hatun kız bak ilk 2 ye biz yerlesmisiz 100 gramla beni geçtin bu hafta...
2-1 oldu son durum... Sen ondesin...
Bu hafta ne olcak bakalım
Ayricenek
Telefonun hayırlı olsun....
Bu lahana diyeti bana da mantıklı geldi
Hergun bi kase icerim ne olcek...
Yok ya ben vaz gectim birden yazarken o bağırsakları fazlaca çalıştırıyor ... Sütümden kızıma geçiyor dk. Bir alt değiştirmek zorunda kalıyoruz sonra

Ceco öyle deme kizzzz :)))) bayramda da almayız iins
ben k.validelerden gelince zayıflamış bile oluyorum da
anneme,ananneme geçince vay halime:26:

ayyyyyy ne güzel özendirmişler çocukları allah gerçeğini nasip etsin inşallah
Kizlar herif bana supriz yapmis yeni cep tel almis ama alisamadim ordan yazmaya calisiyorum

kız odun modun diyon ama arada bak pamuklara sarılıyo maşallah

canım ellerine sağlık da benim bildirim geçen haftanınki olmuş bu hafta 90.4 olmam lazım canım:44::44::44::44:

kızlar bu gidişle bu bebeği de erken alacaklar gibi geliyo 3 gün oldu şişlerim inmedi aksine arttıkça artıyo salıya randevu aldım yine bakim tahliller ne diyecek. kızımı 36 haftada almışlardı tırnakları bile yoktu ben daha 32 yi yeni doldurdum.
bu arada dün akşam servis geldi ve makinem eskisi gibi oldu dünya varmış.akşam arabayla geziyoduk burnuma tost kokusu geldi. biranda ay ne güzel tost koktu diyiverdim. eve gelince bi baktım bizimki tost hazırlıyo yaw yok istemiyom öylesine söyledim dedim ama dinlermi yersin yersin dedi. neyse erkekler mutfağa girince neler olur tahmin edersiniz. ay sanada bulaşık çıkardım dedi. vallaha canın sağolsun artık makina çalışıyo istediğin gibi bulaşık çıkarabilirsin dedim

günaydın canlar
soğuk bir günden merhabaaa
güzel şeyler çabuk biter nede olsa yaz bitti kış geldi donduruyor
şimdi Antalya alanya tarafı sıcaktır oralra gitmek lazım

neyse havalar nasıl olursa olsun
bizim havamız iyi olsun anacımmm

aman dikkat et kaptanım
bak ne güzel kiloverdin geri alma sakın
ne zaman gidicen eniştemin yanına onu düşün yeme

yaa birde sormayım diyorum ama
kaç gün geçti günün irem birdahamı test yapsan acaba

belki kızlar kızıcak bana ama duramadım yazdım
seni ümitlendirmek deyil amacım ama en azından kendine dikkat edersin :26:ne biliyim işte

güle güle kullan canım makinayı

neyse yapılmış çok şükür
eşininde yapması gerekeni yapmış aferim enişte beye

işallah erken almazlar canımmm

ama olursada allah sağlık versin ,dr lar seninde bebişinde hayatını tehlikeye atmaz

yaa birde dr un ilgisi işte benim halimde perişandı2. de

37 numara ayakkabıdan 41 numaraya geçiş yapmıştım
allahh fotolarda bile canavar gibiyim
7. aydan itibaran kasılmalarım başlamıştı ama ben salak kasılma ne bilmediğimden
dr a tarif ediyorum böyle bişeyler var hiçç

son 1 ay geceleri 5.10 dk da yoklıyordu ama koca yolda bende çekindim annemleri taaaaa oralardan getirtmeye nede olsa doğum olmasa sanki insanlara eziyet etmiş gibi olmak var
meğer bebek içerde az daha gidiyormuş tesadüfen kontrol için gittik
cihaza bağladılar ve doğum başlamışş kasılmalarr çok fazlaydı ama ben bilmiyorum ki salakk
38 haftalıktı mosmor doğdu bebek gören amma esmer derdi şimdi bembeyaz bi kız anasının sakaklığı dr un ihmali sayesinde bu halda doğdu çocuk
bir gece hastenede yattım iğnelerle ağrımı kestirde 2 ay uyumadığım uykuyu orda uyudum ertesi günde aldılar çok şükür

nbirde özel hastaneydi
gerçi ben bilmezsem kasılmayı dr ne yapsın..beni dövseler yeridir
ilk doğumumda hiçç ağrım olmamıştı .sancı için serumlar takıldı 2 gün sancı odalarında yattım yinede ağrım olmadı en sonunda suyum bitincce mecbur sezeryan yaptılar.bu yzden doğum ağrısı nasıl bişey bilmediğimden ben daha beterini beklediğimden bilememiştim.

slm kızlar dünden beri gelemedim hiç iyi değilim dün temizlik yaparken bazayı kaldırmam beni mahvetti
fıtıgım azdı dün çok kötü geçti oturamıyorum sabit bir şekilde
sıcak su torbaları ilaçlar falan biraz toparlandım oturabiliyorum şu an
valla bir daha hiç ugrasamıcam yok dip köşe temizleyim diye vucuma zarar veriyorum
neyse dün çorba içmedim diyette yapmadım sabah tartıldım yine aynı kilodayım hemen almış vucudum verileni nitekimde su kaybetmişim bunu anladım tabiki bugün devam diyete geçmiş yapamadım kusura bakmayın
ayrıca kilo verenleri tebrik ediyorum
az verenleride haftaya hep beraber vermeyi diliyorum
azyüzlüm arkadasım biraz pozitif ol hayatım iyi düşün iyi olsun negatif enerjileri çıkar hayatından
RABBİM korusun seni ve bebeğini
okuyamadıklarım cevap yazamadıklarım varsa ne olur kusura bakmasın
çok gelemezsem beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun

Kizlar kizlar gelemmi
Yanaginizdan opemmi
Ben 69.6 gordum
Bunu size diyemmi..
Neeeeeee
Ben bileydim yermiydim o simitleri kahvaltıda
Bundan sonra kilonu yemekten önce yazda bari ona göre yiyim
saka bi yana canım seni tebrik ediyorum
Bizim bu rakib olma işini bünyelerimiz tuttu galiba :)

Canım cok gecmis olsun.... Dikkat et kendine..
bende hic bilmem canımın kıymetini ...
Olan bize oluyor iste sonra...

canım ellerine sağlık da benim bildirim geçen haftanınki olmuş bu hafta 90.4 olmam lazım canım:44::44::44::44:
kusura bakma canım yaaaa ben onu almışım demekki bildirim diyee

canım kan testi yapıldı çıkmadı olsaydı çıkardı mutlaka eşimin gittiği zaman belli:)

daha simdi girdim iceri girer girmez leptopa yapistim herif yokken sohpet edelim biraz dedim..ay Adam evde oldumu interneti acamiyorumki vakit kalirsa gecmis yapacagim simdilik muhabbeeeeeeeeeeeeet

dün
Sabah: 2 dilim ekmek+1 haslanmis yumurta+beyaz peynir+1 tk.recek+2 yk pekmez
ögle: kahvalti gec oldu ögle yemegi kaynadi malesef
ara: 1 Armut
aksam:1 büyük Tabak salata+3 cigköfte
ara:1 yk Karpuz cekirdegi

bugün:
Sabah: 2 dilim ekmek+3 zeytin+2 yk melemen+b.peynir+1 yk bal
ara:1 yk Karpuz cekirdegi
ögle: kahvalti 12 de olunca kaynadi(benim haftasonu olunca heriften dolayi kahvalti ögle yemegiyle bir oluyor malesef)
ara:sekersiz kremasiz kahve
ara:1 yk kabak cekirdegi
aksam:koca bir Tabak buharda pismis Yagiz tuzsuz karnibahar+1 kase yogurt

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spor':
1 Saat 58 dakika tempolu yürüyüs(ki telefonum Dogru gösteriyorsa 900 kalori harcamisim yani)

Neeeeeee
Ben bileydim yermiydim o simitleri kahvaltıda
Bundan sonra kilonu yemekten önce yazda bari ona göre yiyim
saka bi yana canım seni tebrik ediyorum
Bizim bu rakib olma işini bünyelerimiz tuttu galiba :)
valla bencede tuttu.. ay kiz sorma altin haftami yasiyorum resmen

canim gecmis olsun dikkat et kendine..herseyin basi saglik malum

sagol canim..Samsung s3
hayt be görüntüye bak görüntüye..bana birincilik cok yakisiyooor haftayada birinciyim duyurulur rakiplerime
ayrica kaptanim ellerine saglik ..

sagol canim..minik kelebegi yendim bu hafta..haftaya o beni yenmesin diye dahada gayretlenecegim kesin

bence senin Kilo birden düsecek..su topluyorsun gibime geliyor:26::26::26::26:kiz senin sansinada herifinin yanina gittigin hafta kirmizi kart görmeyesin

sagol yoldasim benim...hic bu sene Kadar gayretli olmamistim..yani güzel seyler olacak cok güzel

dut kurusumu nerden buldun kiz senin memleket nere...biz bu yaz malatyadan aldik dut kurusunu

tesekkür ederim canim bende ilk 3 ü tebrik ederim ilk birinci olaraktan

ayyyyyy ne güzel özendirmişler çocukları allah gerçeğini nasip etsin inşallah

kız odun modun diyon ama arada bak pamuklara sarılıyo maşallah
ay sorma

aman diim canim dikkat et sagligina gerekirse kontrolleri siklastir..ama fazlada sitres yapma biliyorsun vucudun kaptani beyin ...o ne derse o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…