80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[INDE
  • sabah ;bir adet haşlanmış yumurta
  • yaarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
  • salatalık
  • domates biber
  • çekersiz çay
  • 1dilim ekmek
  • öğlen;1kase nohut yemegi 1dilim ekmek 1 bardak ayeran
  • ara öğün;bir kase yoğurt
  • akşam;2dilim ekmek arası peynirli tost 1bardak ayran
  • bol su
  • ve 45dk koşu ve25 mekik
  • bu günüde atlattım :)allah şükür sizler nasılsınız kızlar:)
NT][/INDENT]

aaayyy aşk olsunn duyum ben ne zaman inanmadım sana
inanırım sende kadının gözüne gözüne sokma şunu göze gelecen o olacak
okusaydın kendini felak nas

nohut
tost
ayran
aynı şeyleri yemişiz
valla hepimize geçmiş olsun bu günde bitti ama
benim için asıl tehlike gece başlıyor
belki güleceksiniz ama
gece 2de 3de çok fena bir açlıkla uyanıp kendimi buz dolabının önünde buluyorum çoğu zaman
zaten uykulu bir şekilde ne bulursam yiyorum
çok feci bir durum hadi gündüz kendimize engel oluyozda gece ölümüne yeme isteği oluyor bende
insülin direnci var ondan dedi dr ama ara ara oluyor genede

Neyse ben gidiyimde yatıyım
çok yoruldum ve üşüdüm bu gün
size iyi sohbetler kızlar

zaten iyiydik menünü okuduk daha iyi olduk...

desne menümüz aynıymışinşallah gece herşey yolunda gider arkadaşım güzel ve deliksiz bir uyku çekmen dileğiyle:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine ayağı yanmış ceco geldi hanımmmmmmmmm
Sabah annemlere kahvaltıya giderek evden bir attık kendimizi şu ana kadar daha yeni eve girdik
Dün bütün gün görüşmemiştik ve turşu yapımı bugüne kalmıştı
Anam öldük bittik ama tam 25 ufak kavanoz, 5 büyük kavanoz turşu kurduk İnşallah lezzetli olurda kışın bari arada da olsa çıkartırım evdekilere
Ben çok severim ama acayip ödem yaptığından yememeyi tercih edeceğim inşallah

Annem sağ olsun dün gece geç saatte tarhanayıda hazırlayıp yoğurmuş ohhhhhhh kışa hazır sayılırz bir tek domates biber yapacağız kavanozlara ( hazır melemenlik yada kahvaltılık ) konserve yapacağız onları tabi

Akşam üzerede kardeşime çaya gittik ve üşümeye başlayınca peteklerin çalışmadığını fark edip birde orada peteklerin havasını aldık tabi biraz etrafta battı onları bir yandan temizledik
En son bir saatlik uğraş sonucu petekler ısındıda biz biraz daha rahat oturduk

Ellerine ve emeğine sağlık Kaptancığım
Hakkını helal et

Kızlar bu arada hepinizi tebrik ediyorum inşallah hep daha güzel bildirimler paylaşırsınız Aminnnn

İnşallah canım hemen bayram tatili biter bitmez başlıyoruz En azından bizlere motivasyon olur

Ceco öyle deme kizzzz :)))) bayramda da almayız iins
ben k.validelerden gelince zayıflamış bile oluyorum da
anneme,ananneme geçince vay halime:26:

Yok kız benim öyle bir şansım yok yani kilo almak gibi
Bir tek eşimin amcası fazladan birşeyler yapar
Kvde zaten aç kalıyorum benim ne kadar nefret etttiğim şey varsa gider onları yapar sırf ben yemiyeyim diye acıkcada söyler senin sevmediğin ne varsa yaptım artık idare edeceksin misafir umduğunu değil bulduğunu yer hesabı

Aaaa annemede gitsem kadın sağlıkcı 70 kilo en kilolu hali oda kışın çok dışarı çıkamadığı dönemlerde
Yemek yaptığında bile az yaparki aman buda bitsin diye yemek zorunda kalmasın diye
Bayramda zaten kahvaltıya gidiceğiz öğlendede akraba ziyaretleri falan akşam üzere ancak bir kavurma yaparım diyordu birde pilav ama pilavdan yemem zaten

cok mutluyuuum..69 lari gördüm..icim icime sigmiyooooooooooooooooooooor:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::

Darısı benimde başıma

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım ellerine ve emeğine sağlık
Rabbim hepimize güzel ve sabırla evlat yetiştirmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

insallah insallah

karnim cok acikti ama bu saatte yenmezki face e ufakligin videosunu indiriyorum cok sürüyor beklemek zorundyim yatamiyorumda uf ya aciktiiiiiiiim..:84: ama yarim 69 u birdaha görmek istiyorum bu sebeple yemeyecegim

ayyy korkmadım desem yeridir. çok sık kasılıyo karnım geceleri nasıl uyanıyorum kasılmayla. nefesim kesiliyo sanki. şükür bebek hareket ediyo en azından onu hissediyom. ya bişe değilde eşim çok korkuyo. karnım taş kesilince sanki bebeğin yaptığı bişeymiş gibi yapma sakinol anne rahatsız oluyo diye telkinlerde bulunuyo dr a gitme konusunda sanırım biraz intlaştım kendimle salıya aldım ya randevuyu beklemek istiyom.
Kizlar kizlar gelemmi
Yanaginizdan opemmi
Ben 69.6 gordum
Bunu size diyemmi..
anam tebrikler. eeeee o zaman bayramda 67 yi görürsün bu gidişle inşallah
benim basenler biraz genis ama olurmu dersiniz cok hosuma gitti yaa

kız o resimler kapak gibiydi hangi kıyafeti dedin anlayamadım. basenler içinde bir korse daha iyi gösterir bence. rahatedebiliyorsan dene bence.

günaydın çıtır hatunlarrr
pazar olması nedeniyle sanırım kimseler uğramaz buraya
anca benim gibi yalnız varsa onlar
allah herkesi ailesiyle çocuklarıyla eşiyle mutlu etsinn

süperdee hangisi bende anlamadım
işallah dahada kilo verirsin istediğin elbiseyi giyersin

bence bi dr git .en azından için rahat eder
bende kendimde bebek yapıyor snıyordumne kadınım ama saf saffff

Son düzenleme:

cecommmm

aminn canımm allah herkesin evladından yüzünü güldürsün

bayram faslı senin için iyiymiş en azından kilo alma ihtimalin yok
biz bay bi coşarız bayramda
aslında elebaşı benim bu konuda çok sevdiğimden yemek yapmayı ,hemde dolaba sığmayan bazı sakatat çeşitlerini mideye sığdırdığımdan.bayram sonu kilo olarak bize dönerdi

ama bu yıl içinde olduğum ve bi türlü çıkamadığım depresyon sayesinde yemek bile yapamıyorum..

yani bu yıl hiçç tadımm yok ne baklavalar ne börekler hiçç birini yapmak istemiyorum..

her bayram bayram yemekleri yapar benim görümceleri beklerdim benim kv sağolsun hem delbeder .hemde 14senelik evliyim 1 k

kere bile yemek yapmadı yumurta bile kırmadı .gerçi tüpü yakamayan kadın ne yemeği yapıcakhoş bi ıspanak bile ayıklamaz ,ben

emekli oldum der..zatenbeklentimde yok ama .görümcede öyle yapamaz yapsada malzemeler çöpee.amaann bu sene hiçç canımm

istemiyor ne olursa olsun yeter artık allah rızası için dedim yaptım yaptım da bi eline sağlık kızımdiyen yok.. hoş zatemn ne kızı

onların gözünde ben evin hizmetçisiyim ya .
.
ama hizmetçinin şarteller attı sigortalar yandı .vallakafamda gövdemde o kadar yorgunki

ecrini kaçırmak istemem ama her yıl 2 evin reçeli ,salçası.kurusu.turşusu.konservesi odunu kömürü düşüne düşüne kafamda v

vücudumda yoruldu hiç yardım edende yok hoş onlardan yardım istemiyorum zaten laf anlatana kadar kendim yaparım.
.

yaaaa nberden geldim buralara yinee
offf kusura bakma yazdımda yazdımm

güle gülee afiyetle yiyin turşularınızı..bende turşu bidonun içimde yaşıycam o kadar severim mereti

her yemeğin yanına mutlaka korum ama dediğin gibi çook ödem yapıyor ..ama birazda elim mahkumm sağolsun yaşadığım yer

mahrumiyet bölgesi gibi pazarı yok ballal var dandikk ondada sebze her zaman olmuyor çarşıyada işim düşünce gidiyorum .yani s

ebza alınca çokk alıp sonrada çürütüyoruz..az az alıp haftada pazar yapma şansım yokk

çokk dua ediyorum allah pazara,bime iyi bir okula,otobüs durağına,tatlı su çeşmesine yakın bi ev versin diyee tabi hayırlı komşuu

en başta..ama biraz zorr benim koca ne ev alırr ne kiraya çıkar gerç, kirayı bende istemem bi çıktık gördüm .2 yıl rezil evlerde o

turttu beni anamın babamım yanına gitsin diye.odun almadı kömür almadı öküzz gazete yaktırttı
annemler pazar çantalarıyla odun kömür getirdiler

çokk zorlarda bıraktı benii..sırf burdan gitmemek için ev bucak sahibi olmuycak.halbuki diyorumda sen gidelim desen ben gitmem b
unlar yalnız bırakılmaz bi koparatife girelim yapıladursun ama yok anası babası ölünce görücek hanyayı konyayı kendini dımdızlak kapının önünde bulucak haberi yokk

allahh sonumuzu hayretsin

günaydın arkadaslarım nasılsınız bakalım
umarım herkesler iyidir
dün geceden beri düşünüyorum bu diyeti uykularım kaçıyor artık
ve dukana başlamak istiyorum bugün kahvaltımı ona göre uyguladım :26:
acaba dukan yapsam listede olurmuyum yoksa çok kilo verimi olur diye cıkarmıyım
rıca etsem kaptanımızdan yada bilen birinden bilgi verebilirse çok sevinirim
kararımı verdim kesin dukan yapıcam testimide yaptım kemik yapıma göre 65 olmalıymışım
evet düşümcenlerim böyle inş bu sefer anlımın akıyla çıkarım
canımlarım hepinize iyi hafta sonları

kızlarrr

yoldan çıkmak üzereyimmm

topik topik geziyom
dukancılar
karataycılar
lahanacılar
otçular
çöpçüler

biliyorum en sağlıklısı herşeyden orantılı bir biçimde yemek ama kilo vermek yavaşlayınca hatta durunca yanlış yollara gidesim geliyor

şimdi yazarken aklıma geldi

cecomm sende dukanmı yapmıştım nasıl gitti sonuç nee:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…