80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yorumuna çok güldüm üç haftadır bende aynı durumdayım... ya yapmayın şu dukanı.... bırakınca hepsi geri geliyor... yapacaksanızda tam kararlı yapın 1yılınızı komple dukanla geçirin o zaman faydasını görürsünüz....

nihayet bişeler yazmaya karar verdin kız çoktandır adını aşağıda görüyom hatta seslendimde duymadın hoşgeldin

gördümm
gördümm
gördümm iştee

ordasınızz
cecoooo
efsax

sakın kaçmayın

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Ay nefret ettim sokakta koşturmaktan yaw
Bugün hesapta evde keyif yapacaktım zınk telefon annem işte bayrama az kaldı kızların bayramlıkları yoksa hafta içi biraz yoğunluk oluyor gidelim bayramlık almaya demezmi
Hadiiiiiiii hazırlandık Vialand de gittik alışverişe ve şansa bir tek ufaklığa birşeyler bulabildim büyük cadı beğenmedi gitti öyle olmaz böyle olmaz diye benim beğendiklerimde yazlıktı o yüzden onları almadım
Anam sağ olsun bayramlık hepimizi giydirecekmiş Allah razı olsun Aminnnnnnnn

3 Saat dolaştık orada hatta baya bir yoruldum
Yarında bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğiz ama baştan tembihledim hiççç kusura bakmayın yarın ben spor salonuna gidiceğim saat 4 buçukta ona göre diye
Babam nasıl alıştıysa artık dışardan çocuk sesi duyunca ay geliyorlar galiba dur ben otomatiğe basayım diyormuş annemde yahu yoklar meydanda hem alıştırma kendini öyle sonuçta çocuklarında kendilerine özel bir hayatları var demiş tabi canım her gün her gün bir arada nereye kadar dedim bende neyse ki korktuğum gibi olmayacak anamda her gün bizi çekemezmiş

Eve geldikten sonra Lahana sarması yapayım dedim ve onlar pişerken sizlere bir bakayım dedim
Umarım yakmam altını

Sorma canım yaa ben dukanı resmen intihara sürükledim ya nedense bana yaramadı 8 gün atak yaptım ve gram kilo veremedim ki en azınan bir yarım kilo gitmesi gerekirdi üstelik kabızlık yüzünden doktora gitmek zorunda kaldım :26:
Nüket bile felaket şaşırdı o zaman mümkün değil atakta gram verememek diye ama inan bir gram oynama olmadı üstelik meyvesizlikte vurdu beni nasıl sinirlerim boşaldıysa oturup bir güzel ağladım etten bıktım diye ki ben normalde etoburum
Salata yemediğim an ikinci gün sinirlerim bozulur ama işte atakta yasak yoksa çok güzel kilolar verenler var ama bana yaramadı :26:

nihayet bişeler yazmaya karar verdin kız çoktandır adını aşağıda görüyom hatta seslendimde duymadın hoşgeldin

:)) bende 60 - 69 topiğindeyim bazı günler kimseler olmuyor.... sıkıntıdan her topiği birazcık girip okuyorum... seslendiğini görmemişim hayret :)) sessizde olsam hepinizi tanıyo gibi oldum doğrusu :))

:)) bende 60 - 69 topiğindeyim bazı günler kimseler olmuyor.... sıkıntıdan her topiği birazcık girip okuyorum... seslendiğini görmemişim hayret :)) sessizde olsam hepinizi tanıyo gibi oldum doğrusu :))

o zaman ne mutlu bizee

topiğimizi ziyaret ett,iğin zaman memnun oluruz.
hoş gelirisin sefalarr getirirsin,
her topikden misafir kabul eder bizim topik.sohbetlerimizede katıl biz seviniriz emin ol

menüm

sabah
3 dlm ekmk

peynir
5 zeytin
1 çay kşğ reçel

ara
1 elma

öğle
1 kaşık yağı alınmış biber kızartma
yoğurt

ara
maleseff 1 dlm kek

akşam
biraz tavuk
pirinç pilavısanırım 5 kaşıkdı
yoğurt

ara
1 elma

Bende aklmdayken yediklerimi paylaşayım

Sabah;
2 dilim ekmek
uscuklu yumurta
3 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay

ara;
3 - 4 grisini
1 yudum meyve suyu ( kızdan aldım tadımlık )
1 şişe su ( 500 ml )

Öğle;
4 - 5 YK Baharatlı domatesli sos
2 dilim ekmek
1 kola zero

ara;
şekersiz nescafe

Akşam;
1 tabak kıymalı Lahana sarması ( içine yağ koymayı unutmuşum )
2 Yk Yoğurt
3 ufak küp patates ( minik kuşum yemezse diye bir patates doğradım en üstüne )

Kızçelerrrrrrrrrr nerelere kayboldunuz böyle

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorummmmm. Ben de zayıflamak istiyorummmm. Fakat sistem nasıl işliyor bilmiyorum :/ yediklerimizi yazmak zorunda mıyız hergün?? Sadece cuma günleri mi kilo bildirimi yapılıyor?? Bayram öncesi pek mantıklı olmadığı için bayram sonrası sizin de arkadaşlığınız ve desteğiniz ile doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

Kndimden ve kilolarımdan bahsetmek istiyorum :)
Lisede öğretmenim, Allah bağışlarsa 15 aylık bir oğlum var.
2009 yazında bir yıllık diyet sonrası 68 kiloya düşmüştüm 22 kilo vererek. Bi kısmı diyetisyen bi kısmı da o dönem yanımızda kalan annem sayesinde olmuştu.
2011 sonunda hamile kaldığımda 73 kilo îdim.
2012 haziran sonu doğuma giderken 100 kilo idim
Doğum sonrası emzirmeydi vs derken 90da takıldım bi süre. Sonra azmedip emziren anne diyeti ile 81i gördüm. Ama araya giren bişiler oldu malesef ve bugün 86,5 tartılıp çok üzüldüm
Önceden de vermiştim ve yine verebilirim diye telkin etsem de kendimi hiç uyumayan bir çocuk, okuldaki yoğun ders programı, işi dolayısı ile hiç yardım edemeyen eş gibi faktörler beni diyeti sürdürmekten alıkoyuyor. Bi de hiç spor yapamıyorum oğlum dolayısı ile. Halen daha emiyor. Emzirirken kilo verilir diyorlar ama sanırım bu kıtlıktan çıkmış gibi yemezsen olabilecek birşey.
Umarım burası sayesinde bu yaza insan(!) vücudu gibi bir vücutla girerim :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz de hedeflerimize ulaşırız

Hoşgeldin canım ...
Uzulme yaparsın diyetini, verirsin ins
bende 2012 Haziran annesiyim... Hamile kaldığımda 72
dogumdan bir hafta önce 93 tüm ...
çok hızlı degil ama...yavaş yavaş verdim...daha yolum var ama cok sukur 68 i görebildim
sende yapa bilirsin

Eveeeet ben geldim ...:)
söyle bi giriş daha mantıklı olabilir
eveeeeet yedim yedim geldim kızlar
hafta sonu paso yedim
bakalim bütün hafta durumu kurtarabilecek miyim
bide oglusuma dogum gunü yaptık bugün ...benim durum felaket yani...
eve gelir gelmez günah çıkartmaya geldim buraya ...:)
tekrar gelip, gecmis yapicam

aramıza hoşgeldinn
işallah yaza kilo vermiş olarak girersin vee gireriz
biz burda birbirimize destek olarak diyetimizi daha dayanılır daha eylenceli yaşıyoruz

bazen kaçamaklar bazen diyeti bozmalar yapıyoruz ama birbirimizin sayesinde tekrar toparlanıyoruz

eyer bi destek arıyorsan işte burda aradığın destek:13:

aaaa topiğin reklamınıda yaptım bu arada

afiyet bal şeker olsun kelebeğimm ama bi daha olmasınn
unutma rakibenii duyum gibi bi rakibin var sakın bırakma işin ucunu
neyse bu hafta toparlarsın sen..

oğluşunda doğum günü kutlu olsun
allah nice mutlu sağlıklı senelere erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…