kızlarrr
yoldan çıkmak üzereyimmm
topik topik geziyom
dukancılar
karataycılar
lahanacılar
otçular
çöpçüler
biliyorum en sağlıklısı herşeyden orantılı bir biçimde yemek ama kilo vermek yavaşlayınca hatta durunca yanlış yollara gidesim geliyor
şimdi yazarken aklıma geldi
cecomm sende dukanmı yapmıştım nasıl gitti sonuç nee:44:
yorumuna çok güldüm üç haftadır bende aynı durumdayım... ya yapmayın şu dukanı.... bırakınca hepsi geri geliyor... yapacaksanızda tam kararlı yapın 1yılınızı komple dukanla geçirin o zaman faydasını görürsünüz....
kızllarrr nerdesinizz
gelin garii yavv canım sıkıldı benim
kızlarrr
yoldan çıkmak üzereyimmm
topik topik geziyom
dukancılar
karataycılar
lahanacılar
otçular
çöpçüler
biliyorum en sağlıklısı herşeyden orantılı bir biçimde yemek ama kilo vermek yavaşlayınca hatta durunca yanlış yollara gidesim geliyor
şimdi yazarken aklıma geldi
cecomm sende dukanmı yapmıştım nasıl gitti sonuç nee:44:
aaaaaaaaaaaaaaa:44:
esfax da gitti
yoksa yoksa bendenmi kaçtılar
nihayet bişeler yazmaya karar verdin kız çoktandır adını aşağıda görüyom hatta seslendimde duymadınhoşgeldin
:)) bende 60 - 69 topiğindeyim bazı günler kimseler olmuyor.... sıkıntıdan her topiği birazcık girip okuyorum... seslendiğini görmemişim hayret :)) sessizde olsam hepinizi tanıyo gibi oldum doğrusu :))
Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorummmmm. Ben de zayıflamak istiyorummmm. Fakat sistem nasıl işliyor bilmiyorum :/ yediklerimizi yazmak zorunda mıyız hergün?? Sadece cuma günleri mi kilo bildirimi yapılıyor?? Bayram öncesi pek mantıklı olmadığı için bayram sonrası sizin de arkadaşlığınız ve desteğiniz ile doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Kndimden ve kilolarımdan bahsetmek istiyorum :)
Lisede öğretmenim, Allah bağışlarsa 15 aylık bir oğlum var.
2009 yazında bir yıllık diyet sonrası 68 kiloya düşmüştüm 22 kilo vererek. Bi kısmı diyetisyen bi kısmı da o dönem yanımızda kalan annem sayesinde olmuştu.
2011 sonunda hamile kaldığımda 73 kilo îdim.
2012 haziran sonu doğuma giderken 100 kilo idim
Doğum sonrası emzirmeydi vs derken 90da takıldım bi süre. Sonra azmedip emziren anne diyeti ile 81i gördüm. Ama araya giren bişiler oldu malesef ve bugün 86,5 tartılıp çok üzüldüm
Önceden de vermiştim ve yine verebilirim diye telkin etsem de kendimi hiç uyumayan bir çocuk, okuldaki yoğun ders programı, işi dolayısı ile hiç yardım edemeyen eş gibi faktörler beni diyeti sürdürmekten alıkoyuyor. Bi de hiç spor yapamıyorum oğlum dolayısı ile. Halen daha emiyor. Emzirirken kilo verilir diyorlar ama sanırım bu kıtlıktan çıkmış gibi yemezsen olabilecek birşey.
Umarım burası sayesinde bu yaza insan(!) vücudu gibi bir vücutla girerim :)
Hoşgeldin canım ...Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorummmmm. Ben de zayıflamak istiyorummmm. Fakat sistem nasıl işliyor bilmiyorum :/ yediklerimizi yazmak zorunda mıyız hergün?? Sadece cuma günleri mi kilo bildirimi yapılıyor?? Bayram öncesi pek mantıklı olmadığı için bayram sonrası sizin de arkadaşlığınız ve desteğiniz ile doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
2009 yazında bir yıllık diyet sonrası 68 kiloya düşmüştüm 22 kilo vererek. Bi kısmı diyetisyen bi kısmı da o dönem yanımızda kalan annem sayesinde olmuştu.
Doğum sonrası emzirmeydi vs derken 90da takıldım bi süre. Sonra azmedip emziren anne diyeti ile 81i gördüm. Ama araya giren bişiler oldu malesef ve bugün 86,5 tartılıp çok üzüldüm
Önceden de vermiştim ve yine verebilirim diye telkin etsem de kendimi hiç uyumayan bir çocuk, okuldaki yoğun ders programı, işi dolayısı ile hiç yardım edemeyen eş gibi faktörler beni diyeti sürdürmekten alıkoyuyor. Bi de hiç spor yapamıyorum oğlum dolayısı ile. Halen daha emiyor. Emzirirken kilo verilir diyorlar ama sanırım bu kıtlıktan çıkmış gibi yemezsen olabilecek birşey.
aramıza hoşgeldinnMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorummmmm. Ben de zayıflamak istiyorummmm. Fakat sistem nasıl işliyor bilmiyorum :/ yediklerimizi yazmak zorunda mıyız hergün?? Sadece cuma günleri mi kilo bildirimi yapılıyor?? Bayram öncesi pek mantıklı olmadığı için bayram sonrası sizin de arkadaşlığınız ve desteğiniz ile doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
afiyet bal şeker olsun kelebeğimm ama bi daha olmasınnEveeeet ben geldim ...:)
söyle bi giriş daha mantıklı olabilir
eveeeeet yedim yedim geldim kızlar
hafta sonu paso yedim
bakalim bütün hafta durumu kurtarabilecek miyim
bide oglusuma dogum gunü yaptık bugün ...benim durum felaket yani...
eve gelir gelmez günah çıkartmaya geldim buraya ...:)
tekrar gelip, gecmis yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?