80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şimdi yemekten geldim:
bugün ara öğünde kalan yarım gevreğimi yedim..
öğle:

yarım kase ezogelin çorba
4 ızgara köfte
1 dilim ekmek
yağsız marul salata

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak

babam da bana yıllar önce zayıflama aleti almıştı kızlar spor salonlarına verdiği paradan bıkmıştıkaydirigubbakcemile bne de onu bornoz askılığı olarak kullandım mafoldumbenevlenirken de taa izmirden gönderdi onu bana..içinde koşu bandı, twisti,küreği,bisikleti,masaj aleti hepsi var..ama kullanmadığım odada öyle duruyor...ben yüzmeyi seviyorum ya da açık havada yürümeyi ...ramazandan sonra yüzmeye başlamayı planlıyorum bakalım..hem o zaman dek kof kilolarımı atmış olurum diye umut ediyorum...

cumartesi...60 dk dışarda yürüyüş
pazar....90 dk dk dışarda yürüyüş
pazartesi...45 dk bantta yürüyüş
salı.....:mymeka:
çarşamba....:mymeka:
perşembe....:mymeka:
cuma....:mymeka:
:kedi::kedi:

selamm kızlarr bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 66,5
bu hafta 67
yani artıdaımm maleseff ama toparladım hemen kendimi

merhaba kızlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,başarılar herkese
çok koptum topikten,aslında pc başına bile oturamıyorum
düğünler,oğluşumun doğumgünü hazırlıkları partisi vs derken giremiyorum nete,kusura bakmayın nolur
kilo bildirimini yapayım
başlangıç:82
şimdiki:75,500
bu hafta giden:900gr
hedef kilo:60

görüşürüz,kaçamaksız bir gün diliyorum muck!

ya canım misafirin geldi ama normal bir durum..yüklenme kendine..

haklısın canım bu hafta dikkat edicem daha düzenli yapmaya çalışıcam pazar günü gidiyor babam:çok üzgünüm:annem yalnız kaldı memlekette yaz geldiğinde ist durmuyorlar onlar için daha iyi havası suyu temiz özellikle annem için tansiyon şeker kolesterol hepsi var orda daha iyiyim diyorkaydirigubbakcemile3

selam yağmur gözlü sende yenisin gerçi yenilerden kimseyi tanımıyorum ee malum sende beni tanımyorsunudur 1 aydır falan urayamıyorum umreye falan gittim o yüzden birazz kop tum anlıycan ama bundan sonraaa buralardayım gerçi 1 hafta olmuycam pazardan sonraa burdayımm kalan kilolarımı vericemmm inşş hep beraberrr veririz o zaman kaynaşırızz şekerimmm

ya serradenizin başladığı kilo ulaşmak istediği kilo benimkide aynı ama yolun yarısını geçmiş.Bravo
Dün akşam misafirim vardı.
Akşam yemeği yemedim ama 3 poğaça, 2 kaşık makarna salatası ve 1 dilim soslu kek....
Bu hafta kilom farketmeyecek diye üzülüyorum şimdi.
ama önünde o lezzetli şeyler dururken kısa kısa kasa kasa bu kadar yedimmm:sinifsinif:

off kızlar çok utanıyorum herşey güzel gidiyor derken bozuluyo sanki kendimi toparlamam lazım cnm fena derecede çikolata ve börek istiyor kilo bildirimi bugün olduğunu unutmuşum 1.7 kg vermişim eğer kendimi tutamaz yersem alacağım nasıl engelleyeceğim kendimi neyse özür kızlar unutmuşum maalesef günlerri çok karıştırıyorum evde oturmaktan yapacağım işim de yok sanırım ondan
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…