Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize kocaman Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Neyse zorum sabah 06:15de uyandımbaktım benim kızda okula hazırlanıyor hadi bende tekrar yatmıyayım dedim ve sıcak suyumu alıp buraya attım kendimi
Kahvaltı etmiyorum şimdilik malum dışarda edeceğiz ama bol bol su içerim ki metabolizmam suda boğulsun ki çırpınmak zorunda kalsın
Valla ilerde ne nasip kısmet olur bilemem ama şimdilik sadece eşimin hayali olarak kalıcak gibihe bu işe girerde iyi kazanırsa o zamanda Allah kerim
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah bizler için ....Aminnnn
Kız sende benim kafadasın
Bende bazen ay bir tane daha mı olsa diyorum ( ki ben tam tersine kız manyağıyım) hatta eşimde bakarsın bu seferde bir oğlumuz olur diyor sonrada anammmm delimisin tam rahat etmişken rahatını bozacaksın diye kendi kendime söyleniyorum
Çocukları inanılmaz seviyorum, hamilelik süreci benim için tam bir keyif oluyorama işte kilomda var ve daha beter olmaktan korkuyorum
Aslında doğurupda gram fazlası olmayanlardan olsam kesin şimdiye kadar bir tane daha doğurmuştum
Benim ikiside normal doğum ve hep diyorum bir daha olsa yine normal isterim diye
Geçen gün eşim yine 3.cü çocuk muhabbeti yaptı arabayla eve dönerken anammmm kıyamet koptu ablamız bir başladı söylenmeye istemem diye aaa bir baktık nerden geldiyse zaten siz bana geçmişte şöyle kızdınız böyle kızdınıza geldiAslında sinirinden ağlamak için bahane aradı ve direk kardeş istemediğinden ağlıyor olmamak için başka konuları bahane edip bir güzel ağladı eeee gelde şimdi 3.cüyü düşün yani benim biraz değil çok zor
Ay kıyamam ben o ablacığaaaaa. Ne içlenmişşşşşş :)
evettt hepimiz bekliyoz duyumm lazım olanlar varr3 kızdan sonra oğlanmı oldu promosyon olarak
bendede ıkı kız var promosyon ıstıyom bende:)
saka bıyana ben ıstemıyom ama esım belkı bırtanede oglumuz olur dıye ıstıyo hayırlısı bakalım
bıraz kılo verırsem kandırcak heralde benı
ama bende kanmaya meyıllıyım 3 couk ıdeal bence
saglıklı olsunda cınsıyet arka planda ama kızımız oldugundan gönul erkek ıstıyo
hatta keske cesaretım olsa senın gıbı 4 lesem kardeslık cok güzel bence
gercı sezeryanlıyım 4.zorr:)
sen görümcenlerden erkek cocuk formulü öğrencektın hanı bızım için
o cakma olan görümcen degılse ve aran ıyıyse ögrensene bı zahmet benım için denemek bızden takdır Allahtan:)
günaydın cecooSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Neyse zorum sabah 06:15de uyandımbaktım benim kızda okula hazırlanıyor hadi bende tekrar yatmıyayım dedim ve sıcak suyumu alıp buraya attım kendimi
Kahvaltı etmiyorum şimdilik malum dışarda edeceğiz ama bol bol su içerim ki metabolizmam suda boğulsun ki çırpınmak zorunda kalsın
Valla ilerde ne nasip kısmet olur bilemem ama şimdilik sadece eşimin hayali olarak kalıcak gibihe bu işe girerde iyi kazanırsa o zamanda Allah kerim
Bende bazen ay bir tane daha mı olsa diyorum ( ki ben tam tersine kız manyağıyım) hatta eşimde bakarsın bu seferde bir oğlumuz olur diyor sonrada anammmm delimisin tam rahat etmişken rahatını bozacaksın diye kendi kendime söyleniyorum
Çocukları inanılmaz seviyorum, hamilelik süreci benim için tam bir keyif oluyorama işte kilomda var ve daha beter olmaktan korkuyorum
Aslında doğurupda gram fazlası olmayanlardan olsam kesin şimdiye kadar bir tane daha doğurmuştum
Benim ikiside normal doğum ve hep diyorum bir daha olsa yine normal isterim diye
Geçen gün eşim yine 3.cü çocuk muhabbeti yaptı arabayla eve dönerken anammmm kıyamet koptu ablamız bir başladı söylenmeye istemem diye aaa bir baktık nerden geldiyse zaten siz bana geçmişte şöyle kızdınız böyle kızdınıza geldiAslında sinirinden ağlamak için bahane aradı ve direk kardeş istemediğinden ağlıyor olmamak için başka konuları bahane edip bir güzel ağladı eeee gelde şimdi 3.cüyü düşün yani benim biraz değil çok zor
kiz benim promosyon baskaydi kisiye özel..önce 2 kiz dogurdum...sonra yalanciktan oglan sahibi oldum..2 haftada bir gelen evi birbirine katan dizgenlenemez deli tay3 kızdan sonra oğlanmı oldu promosyon olarak
bendede ıkı kız var promosyon ıstıyom bende:)
saka bıyana ben ıstemıyom ama esım belkı bırtanede oglumuz olur dıye ıstıyo hayırlısı bakalım
bıraz kılo verırsem kandırcak heralde benı
ama bende kanmaya meyıllıyım 3 couk ıdeal bence
saglıklı olsunda cınsıyet arka planda ama kızımız oldugundan gönul erkek ıstıyo
hatta keske cesaretım olsa senın gıbı 4 lesem kardeslık cok güzel bence
gercı sezeryanlıyım 4.zorr:)
sen görümcenlerden erkek cocuk formulü öğrencektın hanı bızım için
o cakma olan görümcen degılse ve aran ıyıyse ögrensene bı zahmet benım için denemek bızden takdır Allahtan:)
kiz bizim bu durumlar Akdenizin kisi gibi..yani yagis cok olmaz ama firtinada eksilmez...don olmaz günes birden dogar ama 10 dakika sonrasi icin kimse Garantie veremez...yani ne diiim a mi diim b mi diiimİnşallah fırtına bir an önce geçer de güneşli günlere kavuşursunuz diyim ben de :)
İnşallah güzel gelişir herşey :)
Günaydınlar , herkese güzel bir gün diliyorum :)
günaydın topik halkıı
kilolarımızdan kurtulmayı ümit ederek bir güne daha başladık
acaba diyorum biz yanlışmı yapıyoruz:26::26:
hep kilo vericez kilo vermeliyiz.yok veremiyoruz diyoruz.
birde ben kilo verdim.ayy çokkk kilo veriyorum
ne yapsamda kilo alamıyorummu desekkızlar ben ciddiyim bişeyi 40 kere dersen olurmuş yaa
acaba beynimizi kandırabilirmiz böyle
beyin inanırsa vücut ona uyar zaten..bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama bi denemmekde fayda var
mesela ben çocuklarım uslu durmadığı yaramazlık yaptıkları zaman ,akşam babalarına...tabi babayı bulursak,amann babasıı bu gün beni hiçç üzmedi çok usllu durdu amann çok akıllı benim kızım gibi laflar ederim ertesi gün yaramsazlık etmez ama ertesi gün yine aynı telkinlerde hemen hemen her gün yapmasalarda olumlu şeyler yapmış gibi anlatırım babalarına veyua telde anlatıyormuş gibi yaparım..bu benim çocuklarda fevkalade işe yarıyor bi gaza geliyorlar ne dem tamam annecimm..o gün kuzu oluyorlar
küçük kız kreşe başladığındadaçocuğa fırsat vermeden aman banim kızım okulunu çokk sevdiii öğretmenini arkadaşlarını çokk sevdi diye her allahoım günü dır dır beynie soktum. çok şükür hiç şikayet etmedi etmiyor işallah bundan sonrada olmaz
neyse yani çocuklarda işe yarıyorsa bizde niye işe yaramasın:26:
mesela biri birine iltifatlar etsekarşıdakihemen bi ışıldar duruşu biledeğişir
ben ne ediyom hep kndime hakaret .yok yaşlandım yok kırıştım bak şu halime tır gibiyimm
daha neler neler
sağolsu nçevremin bu konudaki katkıları çokk büyük zatençokk severler görür görmez selamdan önce AAAAA amma kilo almışın demeyi
neyse kızlarr bu günden itibaren HEPİMİZZ ZAYIFIZZFISTIK GİBİYİZZZ
a-
evettt hepimiz bekliyoz duyumm lazım olanlar varr
günaydın cecoo
bence senin küçük cadı daha çok sorun çıkartır yeni bir kardeşte
sen yazdıkça benim kızları yazıyosun sanki..büyükler mülayim biraz ağır kanlı dobracı süsü püsü olmayan kızlar küçükler dağdan gelip bağdakini kovan cinsten çene dil cilve süs hepsi mevcutt
allah hayırlı uzun ömür versin
kiz benim promosyon baskaydi kisiye özel..önce 2 kiz dogurdum...sonra yalanciktan oglan sahibi oldum..2 haftada bir gelen evi birbirine katan dizgenlenemez deli taysonra bir kiz daha dogurdum..allahta dediki ya kulum 3 dogum 3.üde sezeryan..öküz gibi oldun zaten kilodan..yani seni cogaltip yeni bir hayvani cins yaratabilirim...öküz inek gillerden..iyisimi su esantiyon oglani(deli tay) al senin olsun..birdahada dogurma..sen simdi oglan istersin falan bir daha dogurursun dünyanin dengesi sasar tövbe tövbe
ya isin esprisi elbette bunlar.benim ilk esimden 2 kizim oldu..ilk esim rahmetli olduktan 5 sene sonra bu evrimini tamamlayamamis bazen insan bazen öküz olan kocamla evlendim..onunda ilk esinden bir oglu vardi..birkac yil önce annesi oglani istemiyorum artik..esirgene kurumuna vericem aliyorsan al deyince(resmen esya alisverisi gibi oldu) benim bu kahrolmayasica vicdanim gel gel ne olursan gene gel dedi...oglan bizim kiz bizim yani
o konuyu ögrenecegim hayatim..yok bizim cakma degil..en ufagin bir üst olani ama son zamanlarda biraz gurur yaptim..beni dislamis gibi halleri var..bir yere gidiyorlar söylemiyorlar beraber kahvaltiya toplaniyorlar söylemiyorlar...bende birinin bana isinin düsüp yenge nasilsin demesini bekliyorumyani biraz sabret..isleri düsünce nasilsa taniyacaklar beni..banada isleri oldukca sik düser.. zaten abilerinin bir oglu olsun istiyorlar..yani bebek düsünüyorum dersem her ayrintiyi eksiksiz verirler muzagi dogurayim diye
kiz bizim bu durumlar Akdenizin kisi gibi..yani yagis cok olmaz ama firtinada eksilmez...don olmaz günes birden dogar ama 10 dakika sonrasi icin kimse Garantie veremez...yani ne diiim a mi diim b mi diiim
askolsun hayatim..o kendinle barisik oldugun icin konustugun benzetmeler yoksa kim var tir gibi kiz..benim sondan 2.numara görümcem 160 Kilo civari o bile tir Kadar degil..pikap falan..mesela ben 2 ay öncesine Kadar münübüs gibiydim simdi 7 kisilik aile arabasi oldum..kismetse yilbasina 5 kisilik normal bir araba olucam..sonrada 2 kapili park sorunu olmayanlardan insallah [/QUOT
kız güldürdün benı sabah sabah
merak etme her erkegın içinde potansıyel bır öküz vardır bızımkılerdede var fıtratları bozuk:)
ıyı ozaman sen öğrenınce beraber denerız:)
ama mutlaka cevap beklıyom senden sabırla:)
günaydın kızlar. bir kaç saat önce tam bişeler yazıyodum dr sıramız geldi kızım hastaydı ya iki gündürde öksürmeye başladı. meğerse sinüzit olmuş bi poşet ilacı aldık döndük. maşallah yine kaynatmışsınız. çok şükür bitirebildim ama. çocuk muhabbetine girmişsiniz. büyük çocuğun kardeş istememesi doğal üstelik sizin büyükler azıcık ergenlik bunalımındalardı yanlış hatırlamıyosam. sormadan yapacaksıız gelip aranıza girecek halleri yok yakız oğlan farketmez bence kalabalık aile olmak çok güzel. biz öldüğümüz zaman onlar birbirine destek olacak inşallah. düşünsenize tek çocuk olsalar biz ölünce kimsesiz kalacaklar. uyyyyyy düşüncesi bile tüğlerimi diken diken ediyo. :18::18::18::18: onu beşi bilmem istiyosanız beklemeyin zaman geçiyo yaşlanıyoruz. rezervler bitmeden aileyi tamamlamak gerekiyo ben şu an 3. ye hamileyim ama 4. yü istiyorum. bu biraz büyüsün allah nasip kısmet ederse istiyorum.
yaw oğlan eve gelecek ben ne yemek yapacam bilmiyom. bi çorbamı koysam ocağa acaba:44::44::44::44:
çok geçmiş olsun kelebeğimmKizlaaaaar gelemedim bi turlu...
Gecmis cok yok ama sonra okurum ins
Benim bidikim hasta olmus
Gece boyu dogru düzgün uyumadık ...
Oğlumda başlangıçta sanki....
Neyse dünden beri bişey var bizim evde sürekli bişeyler kırılıp dökülüyor ... Bide cocuklar hasta...
Regly zamanımda geldi...
İstah felaketti...5 gündür homini gırtlak yiyorum ..800 gram artidayim ..
Dün oglum nasıl olduysa calışma masasının ayağını kırmış ...
Bi dondüm arkamı kızın altın künyesi yerde... Biraz sonra kapı çaldı babamiz geldi yeni aldığı kol saati küt yere..cami param parça oldu...(ödemesi bitseydi öyle kirsaydin bari dedim)
Neyse sabah oldu... Bi gürültüye uyandim şangiiiiiiiiiiirtttt.... Evde biri var sandim.. Bi kalktım... Fortmantonun aynası kopmuş ...tuz buz olmus...
Özellikle sabahki olay cok korkuttu beni... Hayrolsun ins...
Bugün kendimi toparladım ins cumaya hic olmazsa kafamda çantaları patlatmadan, artisiz atlatsam bunada raziyim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
kiz kesin göz var sizde...biraz evde üzerlik falan Yak..dua oku...bilhassa nazar dualari...aman diim ihmal etme..nazar insanin yuvasini yikiyor Allah korusun..Kizlaaaaar gelemedim bi turlu...
Gecmis cok yok ama sonra okurum ins
Benim bidikim hasta olmus
Gece boyu dogru düzgün uyumadık ...
Oğlumda başlangıçta sanki....
Neyse dünden beri bişey var bizim evde sürekli bişeyler kırılıp dökülüyor ... Bide cocuklar hasta...
Regly zamanımda geldi...
İstah felaketti...5 gündür homini gırtlak yiyorum ..800 gram artidayim ..
Dün oglum nasıl olduysa calışma masasının ayağını kırmış ...
Bi dondüm arkamı kızın altın künyesi yerde... Biraz sonra kapı çaldı babamiz geldi yeni aldığı kol saati küt yere..cami param parça oldu...(ödemesi bitseydi öyle kirsaydin bari dedim)
Neyse sabah oldu... Bi gürültüye uyandim şangiiiiiiiiiiirtttt.... Evde biri var sandim.. Bi kalktım... Fortmantonun aynası kopmuş ...tuz buz olmus...
Özellikle sabahki olay cok korkuttu beni... Hayrolsun ins...
Bugün kendimi toparladım ins cumaya hic olmazsa kafamda çantaları patlatmadan, artisiz atlatsam bunada raziyim
tamam hic süphen olmasin o cevabi yakinda ögrenip söyleyecegim sana..sabir kismini ayreten begendimkiz benim promosyon baskaydi kisiye özel..önce 2 kiz dogurdum...sonra yalanciktan oglan sahibi oldum..2 haftada bir gelen evi birbirine katan dizgenlenemez deli taysonra bir kiz daha dogurdum..allahta dediki ya kulum 3 dogum 3.üde sezeryan..öküz gibi oldun zaten kilodan..yani seni cogaltip yeni bir hayvani cins yaratabilirim...öküz inek gillerden..iyisimi su esantiyon oglani(deli tay) al senin olsun..birdahada dogurma..sen simdi oglan istersin falan bir daha dogurursun dünyanin dengesi sasar tövbe tövbe
ya isin esprisi elbette bunlar.benim ilk esimden 2 kizim oldu..ilk esim rahmetli olduktan 5 sene sonra bu evrimini tamamlayamamis bazen insan bazen öküz olan kocamla evlendim..onunda ilk esinden bir oglu vardi..birkac yil önce annesi oglani istemiyorum artik..esirgene kurumuna vericem aliyorsan al deyince(resmen esya alisverisi gibi oldu) benim bu kahrolmayasica vicdanim gel gel ne olursan gene gel dedi...oglan bizim kiz bizim yani
o konuyu ögrenecegim hayatim..yok bizim cakma degil..en ufagin bir üst olani ama son zamanlarda biraz gurur yaptim..beni dislamis gibi halleri var..bir yere gidiyorlar söylemiyorlar beraber kahvaltiya toplaniyorlar söylemiyorlar...bende birinin bana isinin düsüp yenge nasilsin demesini bekliyorumyani biraz sabret..isleri düsünce nasilsa taniyacaklar beni..banada isleri oldukca sik düser.. zaten abilerinin bir oglu olsun istiyorlar..yani bebek düsünüyorum dersem her ayrintiyi eksiksiz verirler muzagi dogurayim diye
kiz bizim bu durumlar Akdenizin kisi gibi..yani yagis cok olmaz ama firtinada eksilmez...don olmaz günes birden dogar ama 10 dakika sonrasi icin kimse Garantie veremez...yani ne diiim a mi diim b mi diiim
askolsun hayatim..o kendinle barisik oldugun icin konustugun benzetmeler yoksa kim var tir gibi kiz..benim sondan 2.numara görümcem 160 Kilo civari o bile tir Kadar degil..pikap falan..mesela ben 2 ay öncesine Kadar münübüs gibiydim simdi 7 kisilik aile arabasi oldum..kismetse yilbasina 5 kisilik normal bir araba olucam..sonrada 2 kapili park sorunu olmayanlardan insallah [/QUOT
kız güldürdün benı sabah sabah
merak etme her erkegın içinde potansıyel bır öküz vardır bızımkılerdede var fıtratları bozuk:)
ıyı ozaman sen öğrenınce beraber denerız:)
ama mutlaka cevap beklıyom senden sabırla:)
bende normal dogumu desteklıyorum ama malesef ıkısıde sezeryan mecburı odu
uyuzden 3. son olacak mecburen aslıond bende kız manyagıyım ıkı kızımında hamılelıklerınde cok dua ettım hayırlı ve saglıklı kızlarım olsun dıye
3.yude düşünüyodum ozamanlar ınsallah 3.de erkek olur dıyodum
ama ufaklıgı buyuturken vazgectım dogurmaktan
esım hıc yardımcı olmuyo cook sevıyo ama bakmaya gelınce tık yok
bende dedım sen haketmıyosun 3.yu dıye ama bu ara cok ısteklı
bende kıyamıyom heralde dogurcam:)
bıde benım kaynana eltımınde benımde dogurmamızı ıstemıyo kısları gelınce 1 cocuk daha olursa keyıflerı bozulcak dıye
ona ınat dogur dıyo esım:)galıba kaynanaya ınat dogurcam:)
ufak kızım daha 1.5 yasında 1 sene sonra falan ınsallah hayırlısı bakalım
gittim yürüyüsümü yaptim geldiiiiiiiiiiiim
1 Saat 15 dakika yani
8572 adim yani
7,71 km
yanii 561 kalori
yeterince aciklayici oldummu acaba
bu akilli telefonlarda pek akilliymis yaa
canim adim uzunlugunu kac santim veriyorsun ki? bnimki 85 falan o ara..belki sen 1 metre veriyorsan yada ne bileyim öyle birsey...canım bende adımsayarla ölüçüyodum i ara ama 10.000 adımı 5km zannediyodum yanlış mı biliyoruz acaba hangimiz?:)
ben kırmızı kart dönemini içimin sökülmesi olarak yaşıyorum 2 yılda bir böle oluyorum aynen böyle 3 gün devam etse 3 kilo verecek kadar gidiyo bildiğiniz gibi değil kafamı evden dışarı çıkartamama 15 dak bi wc karnım ağrıyo kocaya eziyet:)
evin temizlenmesi lazım bende tık yok ama bi yerden başlamam lazım yapmış kendi çapında temizlikler ama erkek işi işte... bugün akşama kadar toplantı da bende buralardayımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?