Bu gidişle citir olcan eninde sonunda
Ekmegide az daha yiyeydin beyazcanim süper olurdu
Örtmenim cok tatlisin ...:)))
iyi ki geldinn .....tez zamanda zayıflarsn ins
günaydın cecoo
bence senin küçük cadı daha çok sorun çıkartır yeni bir kardeşte
sen yazdıkça benim kızları yazıyosun sanki..büyükler mülayim biraz ağır kanlı dobracı süsü püsü olmayan kızlar küçükler dağdan gelip bağdakini kovan cinsten çene dil cilve süs hepsi mevcutt
allah hayırlı uzun ömür versin
bende normal dogumu desteklıyorum ama malesef ıkısıde sezeryan mecburı odu
uyuzden 3. son olacak mecburen aslıond bende kız manyagıyım ıkı kızımında hamılelıklerınde cok dua ettım hayırlı ve saglıklı kızlarım olsun dıye
3.yude düşünüyodum ozamanlar ınsallah 3.de erkek olur dıyodum
ama ufaklıgı buyuturken vazgectım dogurmaktan
esım hıc yardımcı olmuyo cook sevıyo ama bakmaya gelınce tık yok
bende dedım sen haketmıyosun 3.yu dıye ama bu ara cok ısteklı
bende kıyamıyom heralde dogurcam:)
bıde benım kaynana eltımınde benımde dogurmamızı ıstemıyo kısları gelınce 1 cocuk daha olursa keyıflerı bozulcak dıye
ona ınat dogur dıyo esım:)galıba kaynanaya ınat dogurcam:)
ufak kızım daha 1.5 yasında 1 sene sonra falan ınsallah hayırlısı bakalım
Kaç yaşlarındalar bu cadılar?? İlk çocuk= bol sorumluluk. Ah ah ne çektimmm :)
yaaaaa niye kimseler yok topiktee:84:
ağlarım amaa,ben yalnızz vee mutsuz bir kadınımm
biriniz gelin şurayaa
kizlar ya üzerimde inanilmaz bir aclik var mutfaga dalip ne buldumsa tikinmak istiyorum...
ya 1 Saat öncesine Kadar hersey yolundaydi...son bir Saat ocaga pirasa yemegi korken bana birseyler oldu..kiz nuget istedi..onu kizartirken 12 tane nugetin 2 sini ona verip 10 tanesini yedigimi hayal ettim resmen yaaaaaaaaa...ama sadece 1 tanecik yedim..dedim herhalde öyle yemegi Zamani hafif yollu birseyler atistirayim dedim...ekmek arasi birseyler yedim yarim litre su ictim..koca bir Armut yedim yok banamisin demiyor :18::18::18::18:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat yemeden atlatmam lazim bu günkü kalori miktarim aksama yiyecegim bir Tabak pirasa ve bir kase yogurtla sinirli..aksamada cok var ..bu ne aclik hissi nooldu bana birden bire...cakma istah acici dualarmi etti bana nee
yemiyecegiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
yememeliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
CECOM senın kvdede hakkatten gıcıkmıs hos benımkıde pek asagı sayılmaz
sende ona ınat dogur bıtane daha:)
benımkıler bıde ısımlere karısıyo olay cıkıyo her zaman ılk cocugumun ısmını kayınpederın ıstedıgı ısmı koymadık dıye aylarca
konusmadı bızımle 6 aylıkken falan düzeldı aramız
ama onların ıstedıgı ısımde azizeydi hanı hıc sevmedıgım bır ısım
sımdı 3.yü yapsam kesın kalpten gıder gıtmezsede ısım için olay yapar
benımkıler memleketten yetısıyo senınkı dıbınde allah yardımcımız olsun
CECOM senın kvdede hakkatten gıcıkmıs hos benımkıde pek asagı sayılmaz
sende ona ınat dogur bıtane daha:)
benımkıler bıde ısımlere karısıyo olay cıkıyo her zaman ılk cocugumun ısmını kayınpederın ıstedıgı ısmı koymadık dıye aylarca
konusmadı bızımle 6 aylıkken falan düzeldı aramız
ama onların ıstedıgı ısımde azizeydi hanı hıc sevmedıgım bır ısım
sımdı 3.yü yapsam kesın kalpten gıder gıtmezsede ısım için olay yapar
benımkıler memleketten yetısıyo senınkı dıbınde allah yardımcımız olsun
duyumcum bendede var o yeme ısteklerı ay takvımıne ınanırmısın bılmıyorum ama ben cok ınanırım
ay takvımıne göre ay buyume fazında buda tam kılo alma dönemlerı oluyo yanı ıstah kontrolü sart
yoksa ayın 19una kadar tehlıkelı dönemdeyız
merabalar ayın 19 una kadar noluyo yardımmmmmmmmm bende 89 kiloyum
bu saate kadar yelek yaptım yav delirdim zannedersem. ama süslemesine geçtim nihayet. bir sıkıntı olmazsa yarın tamamen bitiririm. gözlerim görmez oldu artık. ama inatla burayada gelim öyle gidim dedim
ayyy herkeste m, var bu isme burun sokma meselesi. deliriyorum ha. oğlumun ismine karıştılar ama bundan sonrası bana ait. oğlum olsaydı babamın adını koyacaktım inada. benim kp nin adı mustafa babamın adı muhammed dedimki muhammed mustafa olsun kp surat büktü muhammed derler mustafa demez kimse diye. bende saftirik ısrar etmedim eşimin kalbi kırılmasın diye. mustafa kaldı. kızımda da sıla olacak dedim sıla oldu kv adı fatma ama yüzüne söledim asla senin adını koymayacam dedim. o da anlayışlı istemem zaten dedi. ortanca kaynım koydu kızına onun adını da. oda iki isimli fatma azra. asla azrayı sölemiyolar hatta kaynım bir kere kızına azra gel demiş kp vay efendim sen nasıl fatma demezsin diye kıyametleri kopardıuyuz ediyo insanı. bir kriz de bu bebekte çıkacak ama yağma yok.
butun kaynanalar aynı işte ıllakı karıscaklar
kızının adına karar verebıldınmı
günaydınlarrrrr
bu evde tartı yok yaaaa... tartısız hayat bir garip geliyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?