80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaa niye kimseler yok topiktee:84:

ağlarım amaa,ben yalnızz vee mutsuz bir kadınımm
biriniz gelin şurayaa

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Biraz geç oldu ama şükür gelebildim
Yine inanılmaz yoğun bir gün geçirdim ve şu anda heryerim ağrıyor
Sabah İKEAda kahvaltı faslı yaptık sonra çocukları oradaki top havuzuna bırakıp bir güzel bütün mağazayı gezdik 1 saat boyunca. Ordan direk istanbul foruma geçtik benim büyük cadıya bayramlık bakmak için ama maalesef aldığım iki gömlekte olmadı cadıya Kolları kaslı olduğundan kol kısmı hafif sıktı artık ilk fırsatta değiştirmeye gitmem gerekiyor :26:
Yeğenleri okula bıraktıktan sonrada pazara daldık ve rahat 2 saat daha dolaştık hatta en son ayaklarım inanılmaz ağrıdıda bir yere oturup az dinlenmek zorunda kaldım

Malum bugün balık günü yapacağız demiştik zaten Eve gelir gelmez bir güzel hamsi buğlama yaptık yanına bol salata ve bir güzel akşam yemeği ziyafeti çektik
Keşke her zaman böyle hafif ve lezzetli olsa her akşam yemeğimiz

Sorma canım gerçektende tamda dediğin gibiler
Büyük cadıya bazen resmen diyorum rus askeri gibisin diye küçüğünede arsız diyorum ben arsız değilim anneciğimmmmmmmmmm sadece çot seviyorum diyor

Aaa valla ben bir tane daha doğuracağım desem kv kalpten gider
Kadın ikinciyi bile duyduğunda inanılmaz bozuldu inan bir kez olsun 9 ay boyunca birşeye ihtiyacın varmı demedi hatta kızıma 20 günlükken mevlüt yaptım ona bile son anda arıza çıkardı neymiş ona özel dememişim sadece toplum içinde mevlüt şu günü demişim diye gelmeyeceğim demiş eşime bir güzel telefon açıp hayatımda ilk kez KVye fırça attım sen nasıl trip yaparsın kızması gereken benim insan telefon açıp ben babanne olarak şunu yapacağım der yada hiç söylemeden bir çeşit de olsa birşey yapar gelir diye. Sonuçta bütün hazırlıkları annem tek başına yapmak zorunda kalmıştı ve o bile çok üzüldü sanki baba ocağından çocuk getiriyorsun bu ne böyle diye

İnanırmısın 10 gün olucak annemler geleli ve kadın hala bir telefon açıpta hoşgeldin dünür dememdi yada bana telefon açıpta gözün aydın annenler gelmiş selam söyle demedi
Bende iki gün önce gittiğimde sırf gıcıklığına elini öpmedim zaten fazla muhattap olmuyoruz iyice soğuk yaptım ve ben KVyi tanıyorsam bayram öncesi bir kriz yaratır bu konuda o zamanda ben diyeceğim sen beni evlat yerine koyuyormusun ki ben seni anne yerine koyayım kaç senedir sana anne demiyorum onun bile farkında değilsin demezsem banaa banu demesinler
Sonra istediği kadar oğlunu şişirmeye çalışsın eşimde sonuçta herşeyin farkında
Bak gece gece KVyi anınca anında sinirlerim tepeme çıktı kadının tavrı beni cin ifrit ediyor ama yinede inat etmeye devam ediyor kadın herkesi kendinden uzaklaştırdığı halde

Kaç yaşlarındalar bu cadılar?? İlk çocuk= bol sorumluluk. Ah ah ne çektimmm :)

Canım benim büyük 13 yaşına giriyor bu ay Ufaklıkta 3 yaşında

yaaaaa niye kimseler yok topiktee:84:

ağlarım amaa,ben yalnızz vee mutsuz bir kadınımm
biriniz gelin şurayaa

Canım yettim diyeceğim ama bıdı bıdı çene yapmaktan ancak geldim bak yine uzun bir roman oldu benim yazılar
Sen ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dayanamammmmmmmmmmmmmmmm
Ağlama göz bebeğim sana kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
CECOM senın kvdede hakkatten gıcıkmıs hos benımkıde pek asagı sayılmaz
sende ona ınat dogur bıtane daha:)
benımkıler bıde ısımlere karısıyo olay cıkıyo her zaman ılk cocugumun ısmını kayınpederın ıstedıgı ısmı koymadık dıye aylarca
konusmadı bızımle 6 aylıkken falan düzeldı aramız
ama onların ıstedıgı ısımde azizeydi hanı hıc sevmedıgım bır ısım
sımdı 3.yü yapsam kesın kalpten gıder gıtmezsede ısım için olay yapar
benımkıler memleketten yetısıyo senınkı dıbınde allah yardımcımız olsun

duyumcum bendede var o yeme ısteklerı ay takvımıne ınanırmısın bılmıyorum ama ben cok ınanırım
ay takvımıne göre ay buyume fazında buda tam kılo alma dönemlerı oluyo yanı ıstah kontrolü sart
yoksa ayın 19una kadar tehlıkelı dönemdeyız

Canım ben bizimkine isim konusunda da hak tanımadım
İlk kız olacağını öğrendiğimde bir kaç isim belirledim sonra eşime Beyzanur adı daha çok hoşuma gidiyor hem nur kurandada geçiyor demiştim eşimde 9 ay sen karnında taşıyorsun karar senin diyince onlarda karışamadı
İkincide bari bunun adını oğlum ( dolaylı olarak kendileri ) koysun dedi KV bende kusura bakma 9 ay ben taşıyorum üstüne doğum sancılarını ben çekiyorum isim hakkı benimdir dedim ve konuyu daha acılmadan kapattım
Hee bazen eşime diyorum sırf anana gıcıklık olsun diye bir kızım daha olursa eşimin babannesinin adını ( Yani kvnin KVsi ) oğlan olursada gidip eşimin Ağa Baba dedikleri ( eşimin Babannesinin babası ki eşim 15 yaşındayken vefat etmiş ) adını koyarım inan KV çıldırır o zaman
Ben kızımın adını beyzanur koydum gitti kendi kızı ceydanur koydu kızım bile şu anda sinir oluyor başka isimmi bulamamışlar diye ama işte fesatlık hani elinde olsa aynı ismi koyacak

benım ufak kızım 1.5 yasında bende ısmını beyza düşünüyordum
ama esımın kuzenının esının adıydı sülaleye gırısı bıraz problemlı bı kadındı pek sevılmedı esımde
onun adı dıye ıstemedı ortak karar verdık ve sümeyye gülce koyduk
gülce esımle benım ısımlerımızın bas hecelerı:)bıde ablası cok ıstedı gülce ısmını bızde
onun gönlüde olsun dıye koyduk
bazen dıyorum sümeyyede abla olcak bırtane daha kardes yapıcam sıze dıye
buyuk kızım en ıkısınede bakamam dıye ıstemıyo:)daha 7 yasında yavrucuk
bana yardım edıyoya kardesıne bakarken yazın sokagada cıkartıyordu
oyuzden bır kardes daha ıstemıyo:)
aslında ısım hakkı gercekten annenındır hamılelık dogum bakım derken tum yuk annede
ama bızım buyukler herseye karısacakya aman karıssalarda hep bızım ıstedıgımız oluyo :)

bu saate kadar yelek yaptım yav delirdim zannedersem. ama süslemesine geçtim nihayet. bir sıkıntı olmazsa yarın tamamen bitiririm. gözlerim görmez oldu artık. ama inatla burayada gelim öyle gidim dedim

ayyy herkeste m, var bu isme burun sokma meselesi. deliriyorum ha. oğlumun ismine karıştılar ama bundan sonrası bana ait. oğlum olsaydı babamın adını koyacaktım inada. benim kp nin adı mustafa babamın adı muhammed dedimki muhammed mustafa olsun kp surat büktü muhammed derler mustafa demez kimse diye. bende saftirik ısrar etmedim eşimin kalbi kırılmasın diye. mustafa kaldı. kızımda da sıla olacak dedim sıla oldu kv adı fatma ama yüzüne söledim asla senin adını koymayacam dedim. o da anlayışlı istemem zaten dedi. ortanca kaynım koydu kızına onun adını da. oda iki isimli fatma azra. asla azrayı sölemiyolar hatta kaynım bir kere kızına azra gel demiş kp vay efendim sen nasıl fatma demezsin diye kıyametleri kopardı uyuz ediyo insanı. bir kriz de bu bebekte çıkacak ama yağma yok.

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama benim gözler kapanıyor
Hesapta salonu toplayacaktım ama size daldım neyse sabah artık

size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi

merabalar ayın 19 una kadar noluyo yardımmmmmmmmm bende 89 kiloyum

merabalar ayın 19 una kadar noluyo yardımmmmmmmmm bende 89 kiloyum

canım 19unda bısey olmuyo ama ınsanlar gunluk yasantılarında ayı taklıt ederlermıs bılımsel gercek bu
oyuzden su anda ay buyume fazında yanı yavas yavas buyuyor ve dolunay olucak en sonunda
dolunay olana kadar yavas yavas buyudugu için ınsanlarda bu dönemde daha hızlı kılo alabılıyo
ama dolunay dönemınde küçülürken ınsanların daha kolay kılo verdıgı dönemdır ınternetten arastır bak ay takvımının ınsan ustunde etkısı dıye anlarsın
bende 89 kıloyken hırslandım suan 83 84 arasıyım yuruyuslere devam edebılsem ınıcek kılolar ama

butun kaynanalar aynı işte ıllakı karıscaklar
kızının adına karar verebıldınmı

butun kaynanalar aynı işte ıllakı karıscaklar
kızının adına karar verebıldınmı

benimki kaynana değil malesef kayınbaba kadından beter. kv olsa başedebilirim en azından laf söylerim içimi rahatlatırım. ama erkek olunca karşısında bişe de denmiyo. adam psikopat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…