- 20 Ocak 2013
- 4.045
- 748
- 178
cecommmmmSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Biraz geç oldu ama şükür gelebildim
Yine inanılmaz yoğun bir gün geçirdim ve şu anda heryerim ağrıyor
Sabah İKEAda kahvaltı faslı yaptık sonra çocukları oradaki top havuzuna bırakıp bir güzel bütün mağazayı gezdik 1 saat boyunca. Ordan direk istanbul foruma geçtik benim büyük cadıya bayramlık bakmak için ama maalesef aldığım iki gömlekte olmadı cadıyaKolları kaslı olduğundan kol kısmı hafif sıktı artık ilk fırsatta değiştirmeye gitmem gerekiyor :26:
Yeğenleri okula bıraktıktan sonrada pazara daldık ve rahat 2 saat daha dolaştık hatta en son ayaklarım inanılmaz ağrıdıda bir yere oturup az dinlenmek zorunda kaldım
Malum bugün balık günü yapacağız demiştik zatenEve gelir gelmez bir güzel hamsi buğlama yaptık yanına bol salata ve bir güzel akşam yemeği ziyafeti çektik
Keşke her zaman böyle hafif ve lezzetli olsa her akşam yemeğimiz
Sorma canım gerçektende tamda dediğin gibiler
Büyük cadıya bazen resmen diyorum rus askeri gibisin diye küçüğünede arsız diyorum ben arsız değilim anneciğimmmmmmmmmm sadece çot seviyorum diyor
Aaa valla ben bir tane daha doğuracağım desem kv kalpten gider
Kadın ikinciyi bile duyduğunda inanılmaz bozulduinan bir kez olsun 9 ay boyunca birşeye ihtiyacın varmı demedi hatta kızıma 20 günlükken mevlüt yaptım ona bile son anda arıza çıkardı neymiş ona özel dememişim sadece toplum içinde mevlüt şu günü demişim diye gelmeyeceğim demiş eşime bir güzel telefon açıp hayatımda ilk kez KVye fırça attım sen nasıl trip yaparsın kızması gereken benim insan telefon açıp ben babanne olarak şunu yapacağım der yada hiç söylemeden bir çeşit de olsa birşey yapar gelir diye. Sonuçta bütün hazırlıkları annem tek başına yapmak zorunda kalmıştı ve o bile çok üzüldü sanki baba ocağından çocuk getiriyorsun bu ne böyle diye
İnanırmısın 10 gün olucak annemler geleli ve kadın hala bir telefon açıpta hoşgeldin dünür dememdi yada bana telefon açıpta gözün aydın annenler gelmiş selam söyle demedi
Bende iki gün önce gittiğimde sırf gıcıklığına elini öpmedimzaten fazla muhattap olmuyoruz iyice soğuk yaptım ve ben KVyi tanıyorsam bayram öncesi bir kriz yaratır bu konuda o zamanda ben diyeceğim sen beni evlat yerine koyuyormusun ki ben seni anne yerine koyayım kaç senedir sana anne demiyorum onun bile farkında değilsin demezsem banaa banu demesinler
Sonra istediği kadar oğlunu şişirmeye çalışsın eşimde sonuçta herşeyin farkında
Bak gece gece KVyi anınca anında sinirlerim tepeme çıktıkadının tavrı beni cin ifrit ediyor ama yinede inat etmeye devam ediyor kadın herkesi kendinden uzaklaştırdığı halde
Canım benim büyük 13 yaşına giriyor bu ayUfaklıkta 3 yaşında
Canım yettim diyeceğim ama bıdı bıdı çene yapmaktan ancak geldimbak yine uzun bir roman oldu benim yazılar
Sen ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dayanamammmmmmmmmmmmmmmm
Ağlama göz bebeğim sana kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok özledim sizleri bi daha bu kadar yalnız bırakmayın benii
valla kızlaraynı yaşlarıda yakın zayen ..kv lerde seninki birincilikalırr nazi sANKİ
BENİM GÖRÜMCELER DAHA BASKIN kv yide onlar şişiririr..
benimde büyük kızımda kv ben istemem ne koyarlarsa koysunlar dedi önce bizde Aleyna koynukk,anamm meğer numarayumış bi surat bi afra tafra kavga meğer ismi konmadı diyeymiş hem istemem dedi hemde kavgasını etti bizde değiştirdik ismini kv ismi alim aslında şimdi iyiki çift isim koymuşuz diyorum o zaman bilmiyordum allahın isimi olduğundan tek konmazmış..günahmış..
alim nida oldu kızın adı.hoş ondanda memnun olmadılar çift oldu diye ya çevre falan epey fişekledi bunları..neyse oluyor hep ama eltimin oğlu oldu ve kendi koydu adını kp adı olsun diye istediler ya takan olmadı .bide tek erkek torun..
allah allahh hiç bilmiyordum bi araştıralım netteduyumcum bendede var o yeme ısteklerı ay takvımıne ınanırmısın bılmıyorum ama ben cok ınanırım
ay takvımıne göre ay buyume fazında buda tam kılo alma dönemlerı oluyo yanı ıstah kontrolü sart
yoksa ayın 19una kadar tehlıkelı dönemdeyız
sen ne yaptın ya ayyüzlümm karar verebildinmi ismine bebişinbu saate kadar yelek yaptım yav delirdim zannedersem. ama süslemesine geçtim nihayet. bir sıkıntı olmazsa yarın tamamen bitiririm. gözlerim görmez oldu artık. ama inatla burayada gelim öyle gidim dedim
ayyy herkeste m, var bu isme burun sokma meselesi. deliriyorum ha. oğlumun ismine karıştılar ama bundan sonrası bana ait. oğlum olsaydı babamın adını koyacaktım inada. benim kp nin adı mustafa babamın adı muhammed dedimki muhammed mustafa olsun kp surat büktü muhammed derler mustafa demez kimse diye. bende saftirik ısrar etmedim eşimin kalbi kırılmasın diye. mustafa kaldı. kızımda da sıla olacak dedim sıla oldu kv adı fatma ama yüzüne söledim asla senin adını koymayacam dedim. o da anlayışlı istemem zaten dedi. ortanca kaynım koydu kızına onun adını da. oda iki isimli fatma azra. asla azrayı sölemiyolar hatta kaynım bir kere kızına azra gel demiş kp vay efendim sen nasıl fatma demezsin diye kıyametleri kopardıuyuz ediyo insanı. bir kriz de bu bebekte çıkacak ama yağma yok.
olamazzzgünaydınlarrrrr
bu evde tartı yok yaaaa... tartısız hayat bir garip geliyor:)))
tartısız ve cep tel siz yaşayamayız artık onlarla yatıp onlarla kalkıyoz ..al orayada bir tartı
maalesef bişey gröemedim canım