80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cecommmmm

çok özledim sizleri bi daha bu kadar yalnız bırakmayın benii

valla kızlaraynı yaşlarıda yakın zayen ..kv lerde seninki birincilikalırr nazi sANKİ
BENİM GÖRÜMCELER DAHA BASKIN kv yide onlar şişiririr..
benimde büyük kızımda kv ben istemem ne koyarlarsa koysunlar dedi önce bizde Aleyna koynukk,anamm meğer numarayumış bi surat bi afra tafra kavga meğer ismi konmadı diyeymiş hem istemem dedi hemde kavgasını etti bizde değiştirdik ismini kv ismi alim aslında şimdi iyiki çift isim koymuşuz diyorum o zaman bilmiyordum allahın isimi olduğundan tek konmazmış..günahmış..
alim nida oldu kızın adı.hoş ondanda memnun olmadılar çift oldu diye ya çevre falan epey fişekledi bunları..neyse oluyor hep ama eltimin oğlu oldu ve kendi koydu adını kp adı olsun diye istediler ya takan olmadı .bide tek erkek torun..
allah allahh hiç bilmiyordum bi araştıralım nette
sen ne yaptın ya ayyüzlümm karar verebildinmi ismine bebişin
günaydınlarrrrr

bu evde tartı yok yaaaa... tartısız hayat bir garip geliyor:)))
olamazzz
tartısız ve cep tel siz yaşayamayız artık onlarla yatıp onlarla kalkıyoz ..al orayada bir tartı
maalesef bişey gröemedim canım

dün eşime dedimki ya benim netteki arkadaşlar bebek için hediye göndermek istiyolarmış. hangi bebek dedi. yuh kaç bebek söz konusu bizim hayatımızda dedim. surat ifadesi şuna yakındı siz manyakmısınız dedi bizim arkadaşlıklarımızı ne zannediyo bunlar acaba:44::44::44::44:

yok yaw hala konuyu açmıyoz. ne olacak belli değil. bizde son karar doğumdan sonra verilir.
görünmüyomu foto. ay bunu nasıl yüklüyoduk biz delirecem

file:///C:/Users/GULSARI/Pictures/%C3%A7ocuklar/20131010_100307.jpg
file:///C:/Users/GULSARI/Pictures/%C3%A7ocuklar/20131005_114122.jpg

günaydınn kızlarr

sizi çook ösledimm

bu gün bende bismillahdeyip temizliğe başlayım
ben farkında deyilim bayramın bu kadar yaklaştığının..eeee şaşkın balık beyazz
neyse size bakmadanda iş güç yapamıyorum ,,bi el atıyım şu duyarları bi siliyim bu gün..EVİMİN KÜÇÜLK OLMASI ŞİMDİ İŞİME YARIYOR Bİ SALON 2 ODA zaten salonda oturuyorum ve çok eşyam yok 3 kanepe konsol vitrin..kanepelerimi silsem duvarla bu günlük yeter bana anca yaparım enerji diye bişey kalmadı bende çünkü..hemen yorulup soluk soluğa kalıyorum ..geçen babaannemle alaaddin tepsine çıktık ben soluk soluğa sanki kalbim yerinden çıkıcak maşallah babaannemde tık yok ..ne soluklanma ne bi yavaşlam BEN YETİŞEMEDİM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ama bana ne oldu bilemedim 3 senedir bu haldeyim çokk yorgun bitkin bıkkın halsiz isteksizz ölsemde orda rahat rahat yatsam istiyorum resmen
yemek yapmak çay bardağı bile yıkamak zor geliyor ..artık kimse kınarmı bana pasaklımı der dağınıkmı der o bile unrumda deyil .çokk yorgunumm..dr da her gittiğimde söylüyorum anlatıyorum ama bişeyde çıkmıyor pisikiyatride pek etki etmedi bi nebze sadece o kadar..offff offbu temizlik nasıl yapılacak
benki her allahın günü evimi siler süpürür çeşit çeşit yemeklerimi böreklerimi yaparken gün aşırı halı kanepe silerken nasıl bu hale geldimm bilmiyorum

anammm ben iş yapıcam güya amma yazmışımm

canım bişey göremedim maalesef neydi merak ettim doğrusu:44:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah yine erkenden uyandım işlere giriştim direk
Bugün evdeyim diye sevinirken annem ve kız kardeşim öğlende bana geleceklerini dün müjdelediler ulen ne güzel yayılıp keyif yapacaktım dedim nasıl gülüyorlar biz yabancı değiliz uzannnnnnnnn diye
Her yerimi bitirdim de bizimkiler gelmeden az keyif yapayım dedim

Yarında yine gündem belli ; Annemle birlikte baklava yapacağız tabi ben ancak bir iki tane yerim zaten gelen misafirler için asıl yapım sebebi
Anammmmmmm bayramada az kaldı yaaaaaa laaaaaaa

merabalar ayın 19 una kadar noluyo yardımmmmmmmmm bende 89 kiloyum

Aramıza hoşgeldinnnnnnnn
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Aaaa benim görümceler ayrı bir cins
Küçüğü annesinin kopyası ve resmen benden nefret ettiğini telefonda yüzüme haykırdı ( sanki ben ona bayılıyorum ) ki ben ona ilk zamanlar kendi kardeşimden daha yakın davranıyordum
Büyük tam iki yüzlü :26: Bana gelir ay sen haklısın ama işte anamız ne yapsak olmuyor idare et ben uyaracağım onu der KVye gider senin eşşeğin kancık der
Büyüğüyle konuşuyoruz ama huyunu bildiğimden ona göre konuşuyorum ve fazla lavbali olmuyorum
Küçüğüyle mecbur kalmadığım sürece hiç konuşmuyorum çünkü geçmişte hem eltisiyle hemde arkadaşıyla ( ki ikisinide tanıyor ve konuşuyordum ) bir olup bana iftira attılar neymiş ben hesapta onunla ilgili hakaretlerde bulunmuşum falan diye
Eşim çok istiyor eskisi gibi olalım diye ama asla ne hakkımı helal ediyorum onlara nede görümcelerle eskisi gibi can ciğer olurum

Eniştede bir alem
Biz kuzuya birşey göndermek istedikten sonra o niye mani oluyormuş ki
Kız eğer adamcağız tedirgin oluyorsa sende kargo için adres vereceğine şubeden teslim al hem eşimin de içi rahat eder

Ellerine ve emeğine sağlık canım gerçekten çok çok güzel olmuş
Rabbim inşallah iyi günlerde giydirmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnn

çok sağol canım umarım sağlıcakla dünyaya gelir de güzel güzel giyer. bakayım o gelene kadar iki tane daha yapmak istiyorum. bugün arkadaşa gidecektim. tutturdu ben bugün tatlı yapacam sana da yapalım. yok istemiyom diyom dinletemiyom illa iş çıkaracaklar. zorla kaşındınız yapın o zaman dedim. söylemesi ayıp ben bir kere tatlı yaptım hayatımda (baklava tarzı) çok ta güzel olmuştu ama birdaha yapmadım bu sene hazır baklava yufkasıyla yapmaya niyetliydim ama fırınım güzel pişirmiyo diye vaz geçtim. ama allah demekki gönlüme göre vermek istiyo hoş benim pek misafirimde gelmez ama neyse ben yerim

çok ciciiiii..... ne marifetli hatunlar var yaaa.... maşallah....

yok kız ne mağrifeti. internetten zorla çıkardım modeli. becerememde böyle işleri baksana yakası olmadı. kenarlarını çevirdimde hatalar gizlendi normalde beceremem ama hırslanıp yapacam dersem de elimden kurtulmaz çok şükür. keçi inadı varda azıcık. bir defasında mekikle yapılan bi oya vardı. mekik kısmına bir sürü para verip yaptırıyolar. benimde mekik yapan tanıdığım kimse yoktu. modelde çok hoşuma gidiyodu. hırslandım 1 hafta gece gündüz uğraştım ama sonunda becerebildim

aaa el emeğinden kıymetlisi yoktur.... bayılırım elde yapılan şeylere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…