merhabaaaaaaa kimler var eskilerden burada:26::26::26:
Selamün Aleykümmmmmmm
Annemleri uğurlayıp anında kendimi yine buraya attım
Allahtan akşam yemeğimde hazırbir tek salata yapacağım
Ohhhhhhh dünya varmış yaw bir kere de bir iki saat tembellik yapayım dimi ama
Merhabaler
Ben yeni sayılmam ama benim başladığımda herhalde yoktunya da benim balık hafızası beni kandırıyor yine
merhaba yok bende seni hatırlamıyorum hafızan gayet iyi
Bende katılmak istiyorum şu anda 79 kiloyum 60 olmak istiyorum
uzuuuun zamandir yoksunuz sanirim ben bir yildir burdayim ve sizi hiiiiic gormedim. tekrar hosgeldiniz o zaman
hosgeldin canim buyur gel ne demek
aman da amannn pek tatlı olmuşlarrEki Görüntüle 828021
bu da yeleği
valla çok güzel olmuşşyok kız ne mağrifeti. internetten zorla çıkardım modeli. becerememde böyle işleri baksana yakası olmadı. kenarlarını çevirdimde hatalar gizlendinormalde beceremem ama hırslanıp yapacam dersem de elimden kurtulmaz çok şükür. keçi inadı varda azıcık. bir defasında mekikle yapılan bi oya vardı. mekik kısmına bir sürü para verip yaptırıyolar. benimde mekik yapan tanıdığım kimse yoktu. modelde çok hoşuma gidiyodu. hırslandım 1 hafta gece gündüz uğraştım ama sonunda becerebildim
merhabaaaaaaa kimler var eskilerden burada:26::26::26:
aman da amannn pek tatlı olmuşlarriyi günlerde giyer işallah ..çok güzel olmuş
valla çok güzel olmuşştebrik ederim hemde pcden çıkarmışın büyük azim
Canım cooook güzel olmus... Eline saglık
Canım nerelerdeydin sen ....:)kacak Hoşgeldinballaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrben yuvamı özlediiimm, yerim hala duruyor mu ? :26::26:
Canım nerelerdeydin sen ....:)kacak Hoşgeldin
Canım HoşgeldiiiiiiinBende katılmak istiyorum şu anda 79 kiloyum 60 olmak istiyorum
Canım siz bayağı eskilerdensinz... Gecmisi karistirirken gormuştum ...merhabaaaaaaa kimler var eskilerden burada:26::26::26:
Canım cam sakızı ,çoban armağanı iste...hatıra kalsın ...bana adres yazabilcen midün eşime dedimki ya benim netteki arkadaşlar bebek için hediye göndermek istiyolarmış. hangi bebek dedi. yuh kaç bebek söz konusu bizim hayatımızda dedim. surat ifadesi şuna yakındısiz manyakmısınız dedi bizim arkadaşlıklarımızı ne zannediyo bunlar acaba:44::44::44::44:
Bence de kaptis cok garip geliyor banada :))))))günaydınlarrrrr
bu evde tartı yok yaaaa... tartısız hayat bir garip geliyor:)))
Benim ufaklikta cok nazar varmış...
sende sağoll kelebeğimmm
maşallah diyelim tekrar
doğrusu ben nazarainanırımda bsadece çocuklara nazar deyer sanırdımm
hatta gülerdimbizlerin nneyine nazar olucak biz çocukmuyuz diye ama yaşayayaşaya görüyoruzki herşeye nazar deyiyor
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah yine erkenden uyandım işlere giriştim direk
Bugün evdeyim diye sevinirken annem ve kız kardeşim öğlende bana geleceklerini dün müjdeledilerulen ne güzel yayılıp keyif yapacaktım dedim nasıl gülüyorlar biz yabancı değiliz uzannnnnnnnn diye
Her yerimi bitirdim de bizimkiler gelmeden az keyif yapayım dedim
Yarında yine gündem belli ; Annemle birlikte baklava yapacağıztabi ben ancak bir iki tane yerim zaten gelen misafirler için asıl yapım sebebi
Anammmmmmm bayramada az kaldı yaaaaaa laaaaaaa
Aramıza hoşgeldinnnnnnnn
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Aaaa benim görümceler ayrı bir cins
Küçüğü annesinin kopyası ve resmen benden nefret ettiğini telefonda yüzüme haykırdı ( sanki ben ona bayılıyorum) ki ben ona ilk zamanlar kendi kardeşimden daha yakın davranıyordum
Büyük tam iki yüzlü :26: Bana gelir ay sen haklısın ama işte anamız ne yapsak olmuyor idare et ben uyaracağım onu der KVye gider senin eşşeğin kancık der
Büyüğüyle konuşuyoruz ama huyunu bildiğimden ona göre konuşuyorum ve fazla lavbali olmuyorum
Küçüğüyle mecbur kalmadığım sürece hiç konuşmuyorum çünkü geçmişte hem eltisiyle hemde arkadaşıyla ( ki ikisinide tanıyor ve konuşuyordum ) bir olup bana iftira attılar neymiş ben hesapta onunla ilgili hakaretlerde bulunmuşum falan diye
Eşim çok istiyor eskisi gibi olalım diye ama asla ne hakkımı helal ediyorum onlara nede görümcelerle eskisi gibi can ciğer olurum
Eniştede bir alem
Biz kuzuya birşey göndermek istedikten sonra o niye mani oluyormuş ki
Kız eğer adamcağız tedirgin oluyorsa sende kargo için adres vereceğine şubeden teslim alhem eşimin de içi rahat eder
Ellerine ve emeğine sağlık canım gerçekten çok çok güzel olmuş
Rabbim inşallah iyi günlerde giydirmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnn
amanda aman kimler gelmis hosgelmisballaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrben yuvamı özlediiimm, yerim hala duruyor mu ? :26::26:
tesekkurler canim. nette cok guzel seyler varCanım cooook güzel olmus... Eline saglık
hele ayakkabı gorunumundeki patige bittim
canim her aksam menuler paylasiliyo. cuma gunleri kilo bildirimi yapiliyo. iki hafta listeye giremiyosun sonra listedesin. uygulanan belli bi diyet yok. sadece birbirimize destek oluyoz.merabalar ama ben burda kilo vermek hakkında bi şey bulamadım biraz yardımcı olursaız sevinirim
Kızlar ailecek hastayiz hele kızım cok kötü ...
diyet filan hak getire
ins kilo almadan dönebilirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?