hoşş geldiinnnnballaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrben yuvamı özlediiimm, yerim hala duruyor mu ? :26::26:
olmazz tabiiiihoş buldum canım :)) aslında buralardaydım ama fırsat bulup yazamadım, az birazda tembelik ettim ama özledim sizleri çokayyy hiç bir şey değişmemiş sanki, sadece incelmeler olmuş sanırım, herkez az da olsa eksilere düşmüş ama ben hala yerimde sayıyorum, bir düzen oturtamadım kendime daha . . . sizsiz olmuyor arkadaşlarım canlarım
aminn kelebeğimm ..nazar çok zor bi durumCanım cam sakızı ,çoban armağanı iste...hatıra kalsın ...bana adres yazabilcen mi
ben bi aya ancak veririm kargoya zaten:))))
Bence de kaptis cok garip geliyor banada :))))))
Benim ufaklikta cok nazar varmış...
Çığırından çıkmış gibi ağlama feryatları olduğunu görünce benimkiler... Normal degil dediler..
Dedesi okutmuş birine...
Adam telefonda daha...
Sarışın renkli gözlü , dikkat çeken bi bebek cok nazar var demiş
Hepimiz şok olduk...
Cocuklara yıldızları daha düşük oldugundan çabuk nazar deger derler...
Doğruymuş ...
Bu arada biz koca insanlara da nazar deger....
Annem ben cocuktum diyor... Oyun oynarken... Kadınlar arasında konuşuyormuş ... Biri demiski ben bakisimla sunu yaparım, bunu yaparım ... İstersen şu karşıdan gelen hocayı düşürüveriyim demiş...
(Karşıdan gelende dedem,öğretmenmis) kadın bi bakmış ... Dedem düz yolda düşmüş :))))))))
Rabbim bizi ve ailemizi kem gözlerden korusun
hoş geldin canımmmerabalar ama ben burda kilo vermek hakkında bi şey bulamadım biraz yardımcı olursaız sevinirim
cocuk 2,5 senedir benim yanimda yasiyor..16 sina yeni girdi..12,5 tu yanima geldi iste..iyilik yap denize at demişler..
bir çocuğa sahip çıkmak ona annelik yapmak hem zor hemde çokk sevap.
boşver sen onu senin vicdanın rahat üstüne düşeni yapmışın ,
şimdi senin yanında sanırım çocuk ,kaç yaşında duyum
ay benim cakma sanada yeter banada..gel ortak olalik hiiiiiiiiiiiiiic sorun degilne güzel
keşke benimde azmimi canlı tutacak
beni heyecanlandıracak
kızdırıp kilo verdirecek bi çakmam olsaydı
çokkk şanslısın çokkk
senlede bir denklesemedik gitti yoldasim yaaslmlarrrr naslsnz kızlar ben iim işte okul ev kızım koştrmaca ve griple gecıo gunler şu toplantılar yeme duzenimi bozdu biraz bi de sabahın köründe ders kahvaltı k flakes oluo bu ara hep ...o zaman da cauk acıkıorm
sabah : bir kase k flakes sütle
ara :çeyrekten de az simit bi parça peynir bir zeytin kucuk bir poğaca
öğle : bi peynirli sandviç kepekli ekmekle bir bardak meyve suy
ara : iki dilim armut iki mandalina
akşam : üç yk pilav dört yk barbunya,salata (planlıyorum yemeyi :))
ara: bir tahıllı activia ( bu çok ii geldi bana baya bi tok tutuyo )
spor : koşturmaca :)
ne biri yalniz ve mutsuz kadinmi dedi..tam bana göre...bende yalniz ve mutsuz bir kadinim..ha ne dersinyaaaaa niye kimseler yok topiktee:84:
ağlarım amaa,ben yalnızz vee mutsuz bir kadınımm
biriniz gelin şurayaa
niieeee 19 una kadarmi..allahim daha 9 gün var:18::18::18::18::18:duyumcum bendede var o yeme ısteklerı ay takvımıne ınanırmısın bılmıyorum ama ben cok ınanırım
ay takvımıne göre ay buyume fazında buda tam kılo alma dönemlerı oluyo yanı ıstah kontrolü sart
yoksa ayın 19una kadar tehlıkelı dönemdeyız
yahu ne Kadar yürekten diledinse aksama Kadar yürüdüm..abartmiyorum saatlerce yürüdüm vallagünaydın kızlar. umarım az kalorili bol hareketli ve mutlu bir gün geçirirsiniz
ay sorma bende bu gün herifle konusurken yahu dedim daha kizlara selam veremedim iki gündür yokum ne kizlari dedi netten arkadaslar dedim..birgün basimiza bir is getirecen ya hayirlisi diye ic cektidün eşime dedimki ya benim netteki arkadaşlar bebek için hediye göndermek istiyolarmış. hangi bebek dedi. yuh kaç bebek söz konusu bizim hayatımızda dedim. surat ifadesi şuna yakındısiz manyakmısınız dedi bizim arkadaşlıklarımızı ne zannediyo bunlar acaba:44::44::44::44:
ne Kadar eski mesela:44::44::44::44::44: seni gözüm isiriyor bende 2 senelik eskiyim..seninde gözün beni isiriyormumerhabaaaaaaa kimler var eskilerden burada:26::26::26:
durmazmi hosgeldin kiz naberballaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrben yuvamı özlediiimm, yerim hala duruyor mu ? :26::26:
bak Burda Kilo verme hakkinda hersey var..yeterki sormerabalar ama ben burda kilo vermek hakkında bi şey bulamadım biraz yardımcı olursaız sevinirim
Kaç saat yürüdünyürüdünSabah:
yolda giderken dalindan minik bir salkim kara üzüm kopardim yedim..20 dak.sonra:
bir haslanmis yumurta
2 yk melemen
1 Hindi sucuk(kizarmis)
1 yk yogurtlu makarna
domates-salatalik
2 kk Beyaz peynir
2 dilim ekmek
ara:1 kahve(sekersiz kremasiz)
ögle:herifin dönerinden 2 büyük isirik
ara: yok
aksam:
bir kase yogurt
1 Tabak buharda pismis yagsiz tuzsuz taze fasulye
ara:
1 fincan form cayi
spor:6,5 Saat yürüyüs
kahvalti kacmis gibi duruyor ama acisini cikardim valla
hemen bakiyorum hayatimSana mesaj atmıştım
vaktin varsa bakabilir misin
Kaç saat yürüdünyürüdün
hay maşallah
cakma sana fasulye mı haslamis
ne iyi görümcen var
cocuk 2,5 senedir benim yanimda yasiyor..16 sina yeni girdi..12,5 tu yanima geldi iste..
ay benim cakma sanada yeter banada..gel ortak olalik hiiiiiiiiiiiiiic sorun degil
senlede bir denklesemedik gitti yoldasim yaa
ne biri yalniz ve mutsuz kadinmi dedi..tam bana göre...bende yalniz ve mutsuz bir kadinim..ha ne dersin
niieeee 19 una kadarmi..allahim daha 9 gün var:18::18::18::18::18:
yahu ne Kadar yürekten diledinse aksama Kadar yürüdüm..abartmiyorum saatlerce yürüdüm vallakiz birde su duyumun kocasi kuzu olsun vede cakmaya inat saray gibi bir evi olsun ama hayirlisiyla olsun diyede dilesene..belliki Esref saatlerin yogun yani
ay sorma bende bu gün herifle konusurken yahu dedim daha kizlara selam veremedim iki gündür yokum ne kizlari dedi netten arkadaslar dedim..birgün basimiza bir is getirecen ya hayirlisi diye ic cekti
ne Kadar eski mesela:44::44::44::44::44: seni gözüm isiriyor bende 2 senelik eskiyim..seninde gözün beni isiriyormu
durmazmi hosgeldin kiz naber
bak Burda Kilo verme hakkinda hersey var..yeterki sorkilo haricindede cok sey okursun burasi kadinlar hamami gibi bir sey
merabalar ama ben burda kilo vermek hakkında bi şey bulamadım biraz yardımcı olursaız sevinirim
kizlar face bu günün hatira resmini koydum..cakmayla beraberiz
Canım Hoşgeldiiiiiiin
kendini tanıtır mısın ?
Canım siz bayağı eskilerdensinz... Gecmisi karistirirken gormuştum ...
masallah güzel kilolar vermişsin :)
iremi tanıyor olmalısın (Wintersun)
baska kimse yok sanırım :)
her zaman bekleriz
varya sen anlatiyon benim icimin yaglari eriyo. sanki cakma benim gorumcemkizlar cakma sonunda isyan etti bu gün..beni cagirdi ya yürüyerek gittim.hava cok soguktu yanaklarim morarmis resmen soguktan...iceri girince ya bu ne hal..öleceksin kaldirimlarda ..daha nereye Kadar Kilo vereceksin..yüzün minnacik oldu yetmezmi demezmi...dedim sen bu Kadar yürüyüse Kilo verdimmi saniyorsun...en son sende kahvaltidayken 69 u nihayet bu Sabah gördüm dedim ondan sonrada birdaha görmedim...görmedigim yetmedi her gün 200-300 gr üstüne geldi...69 u gördüm demez olaydim hayal oldu birdaha göremedim dedim...bir Zaman Kilo verme duruyor sonra birden gider dedi..bende gitsin artik diye pes etmeden yürüyorum iste dedim
ay dedi dün lahmacun yaptik(ki bizede 2 tane göndermis) azicik yedim ama Sabah ac karna 68 geldim dedi..yani hususi bana Kilo almis gibi yapiyorki bende artik birakayim ipin ucunu..etekleri tutusmaya basladi ona yetisecem diye:))
ya dün minnacik yedim 4 lahmacun birde büyük pide ..ona ragmen ac karna 68 olmusum dedi..(önceden 65 oldugunu iddea ediyorduda) dedim bu azicikmiyahu 4 lahmacun birde koca pide kiymali Hemde...dünde künefe yerkenki resmi koymus face...sen azicik yedim deyince bende sandimki yarim lahmacun bir isirikta pide diyeceksin güldü ama icin icin gicik Aldi benden
ay bunun etekleri tutustukca bana baska bir azim geldi yaaa.nerdeyse 50 Kilo olmak icin cabalayacam haaaaaaa
günaydın kızlarr günün ilk bildirimi denden gelsin çarşoya gidicemde
bildirim
başlangıç..86
geçen hafta..76.2
bu hafta..76.0
giden..200 gr
toplam giden..10
hedef..65
spor ..çarşı yürüme
ayyy sen çakma diyince hemen face açıp baktımmm kuzum sen beş basarsın ona yaaaa hem kısaydı galiba o demi senden kilolu görünüyo da..kizlar face bu günün hatira resmini koydum..cakmayla beraberiz
banuuu hoşgeldin canım nasılsın seni burda görmek çok güzelevet baya eskiyim . iremi tanıyorum evet,
cok merak ediyom acaba dogurunca kac kilo olacam. dun arkadaslar dort kilo civari daha alirsin dediler. ayyy hastane cantasina baskuludemi koysam ayaga kalkar kalkmaz.hemen tartilirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?