80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ballaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ben yuvamı özlediiimm, yerim hala duruyor mu ? :26::26:
hoşş geldiinnnnnerelerdesin sen özlettin kendini..
yerin orda duruyor kalbimizde çok sevindim geldiğine kulakları çınlasın ist 87 de gelmiyor ,onunda menü paylaşımları süperdi keşke
olmazz tabiiii ..bizsiz h,ç olurmuu ..sen yokken kızlar baya kilo verdi .hadi sende kaldığın yerdan devam
aminn kelebeğimm ..nazar çok zor bi durum allah kem gözlerden saklasın
merabalar ama ben burda kilo vermek hakkında bi şey bulamadım biraz yardımcı olursaız sevinirim
hoş geldin canımm

bizim topikde böyle işte hayata dair ne varsa bizdede o varyanındada kilo veriyoruz

cocuk 2,5 senedir benim yanimda yasiyor..16 sina yeni girdi..12,5 tu yanima geldi iste..

ne güzel

keşke benimde azmimi canlı tutacak

beni heyecanlandıracak

kızdırıp kilo verdirecek bi çakmam olsaydı

çokkk şanslısın çokkk
ay benim cakma sanada yeter banada..gel ortak olalik hiiiiiiiiiiiiiic sorun degil

senlede bir denklesemedik gitti yoldasim yaa

yaaaaa niye kimseler yok topiktee:84:

ağlarım amaa,ben yalnızz vee mutsuz bir kadınımm
biriniz gelin şurayaa
ne biri yalniz ve mutsuz kadinmi dedi..tam bana göre...bende yalniz ve mutsuz bir kadinim..ha ne dersin
niieeee 19 una kadarmi..allahim daha 9 gün var:18::18::18::18::18:
günaydın kızlar. umarım az kalorili bol hareketli ve mutlu bir gün geçirirsiniz
yahu ne Kadar yürekten diledinse aksama Kadar yürüdüm..abartmiyorum saatlerce yürüdüm valla kiz birde su duyumun kocasi kuzu olsun vede cakmaya inat saray gibi bir evi olsun ama hayirlisiyla olsun diyede dilesene..belliki Esref saatlerin yogun yani

ay sorma bende bu gün herifle konusurken yahu dedim daha kizlara selam veremedim iki gündür yokum ne kizlari dedi netten arkadaslar dedim..birgün basimiza bir is getirecen ya hayirlisi diye ic cekti

merhabaaaaaaa kimler var eskilerden burada:26::26::26:
ne Kadar eski mesela:44::44::44::44::44: seni gözüm isiriyor bende 2 senelik eskiyim..seninde gözün beni isiriyormu

ballaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ben yuvamı özlediiimm, yerim hala duruyor mu ? :26::26:
durmazmi hosgeldin kiz naber

merabalar ama ben burda kilo vermek hakkında bi şey bulamadım biraz yardımcı olursaız sevinirim
bak Burda Kilo verme hakkinda hersey var..yeterki sorkilo haricindede cok sey okursun burasi kadinlar hamami gibi bir sey

kizlar bu gün günümün hemen her saatini yürüyerek gecirdim yemin ederim..sirayla söyle:
Sabah evden 30 dak. restoranta yürüdük..acikbüfe kahvalti icin...orada 1 Saat kaldiktam sonra carsiya yürüdük(45 dak)
carsida magaza gezisi(45 dak) sonra eve döndük (30 dak) .1 bardak kahve ictik geri carsiya esimin randevusu vardida(1 saaat 10 dak) ..randevu yerinde 40 dakika oyalandiktan sonra geri eve( 40 dakika)..eve geldim esim cakmalara gitmisti..aksam yemegimi yerken tel geldi..cakma diger görümcemde yemektelermis bizide cagirdi..yürüyerek oraya(45 dak) orada 2 Saat Kadar oturduktan sonra eve(45 dak) ..haaa eve geldimde olay bittimi ..ne gezeeeeeeeeeeeeeeeeer 21.00 de mutfga girdim temizlige tam 22.00 de bitti..simdi oturdum..ama ayaklarimi hissetmiyorum valla...
uzun lafin kisasi:390 dakika yürüyüs..yani 6,5 Saat yürüdüm resmen e kackalori harcamisimdir..bunun yarisindan fazlasini tempolu hizli yürüyüs olarak hesaplarsak bence 1500-2000 kalori kesin harcamisimdir degilmi:44::44::44::44::44::44:

Sabah:
yolda giderken dalindan minik bir salkim kara üzüm kopardim yedim..20 dak.sonra:

bir haslanmis yumurta
2 yk melemen
1 Hindi sucuk(kizarmis)
1 yk yogurtlu makarna
domates-salatalik
2 kk Beyaz peynir
2 dilim ekmek

ara:1 kahve(sekersiz kremasiz)

ögle:herifin dönerinden 2 büyük isirik

ara: yok

aksam:
bir kase yogurt
1 Tabak buharda pismis yagsiz tuzsuz taze fasulye

ara:
1 fincan form cayi

spor:6,5 Saat yürüyüs

kahvalti kacmis gibi duruyor ama acisini cikardim valla

kizlar cakma sonunda isyan etti bu gün..beni cagirdi ya yürüyerek gittim.hava cok soguktu yanaklarim morarmis resmen soguktan...iceri girince ya bu ne hal..öleceksin kaldirimlarda ..daha nereye Kadar Kilo vereceksin..yüzün minnacik oldu yetmezmi demezmi...dedim sen bu Kadar yürüyüse Kilo verdimmi saniyorsun...en son sende kahvaltidayken 69 u nihayet bu Sabah gördüm dedim ondan sonrada birdaha görmedim...görmedigim yetmedi her gün 200-300 gr üstüne geldi...69 u gördüm demez olaydim hayal oldu birdaha göremedim dedim...bir Zaman Kilo verme duruyor sonra birden gider dedi..bende gitsin artik diye pes etmeden yürüyorum iste dedim

ay dedi dün lahmacun yaptik(ki bizede 2 tane göndermis) azicik yedim ama Sabah ac karna 68 geldim dedi..yani hususi bana Kilo almis gibi yapiyorki bende artik birakayim ipin ucunu..etekleri tutusmaya basladi ona yetisecem diye:))
ya dün minnacik yedim 4 lahmacun birde büyük pide ..ona ragmen ac karna 68 olmusum dedi..(önceden 65 oldugunu iddea ediyorduda) dedim bu azicikmi yahu 4 lahmacun birde koca pide kiymali Hemde...dünde künefe yerkenki resmi koymus face...sen azicik yedim deyince bende sandimki yarim lahmacun bir isirikta pide diyeceksin güldü ama icin icin gicik Aldi benden
ay bunun etekleri tutustukca bana baska bir azim geldi yaaa.nerdeyse 50 Kilo olmak icin cabalayacam haaaaaaa

Kaç saat yürüdünyürüdün
hay maşallah
cakma sana fasulye mı haslamis
ne iyi görümcen var

hoşş geldin duyum bacıı

nerelerdesin kedini yollara vurdun bize gelmez oldun aşk olsun

çakmayla resmini koymuşun bi bakalım şu çakmayanasıl zayıflamış..ben karıştırıyorıum hangisi çakma bi biraz daha genç olan var bi de kolları bilezikli ikiside birbirine çokk benz,yor ..bu gün tan olarak görürüm işallah ama kız şifresini değiştirmiş facesinin anca akşaöma

sen çok yaşşa duyum bizim topiğin adı cuk oturdu şimdi KADINLAR HAMAMI tamda öyle valla ..

günaydın kızlarr günün ilk bildirimi denden gelsin çarşoya gidicemde

bildirim

başlangıç..86

geçen hafta..76.2
bu hafta..76.0
giden..200 gr
toplam giden..10
hedef..65
spor ..çarşı yürüme

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Az daha bugün Cuma olduğunu unutup kendimi annemlerin evine atıyordum
Kahvaltıya beni bekliyor hatun ondan sonrada hemen baklava faslına girişeceğiz

Fazla uzatmadan bildirimimide yapıp kaçıyorum ;

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Fark ; 0 ( bunada şükür çünki bir kaç güne kadar regl olmam gerekiyordu ama hala yok birşey :26: )

Spor; 45 dakika yüzme ( 1 gün ), 2 saat yürüyüş

Canım düzenli takip edersen menüleri görebilirsin kafana takılan birşey oluncada sorarsın emin ol arkadaşlardan biri mutlaka yanıtlar
Ben bir kaç gündür yoğunluktan pek menü paylaşamıyorum ama emin ol bayramdan sonra bomba gibi geliyorum

kizlar face bu günün hatira resmini koydum..cakmayla beraberiz

Kızzzzzzzzzzzz ben buradaki albümüne resim koydun sandım bir an ve bir de ne göreyim biz senle arkadaş değilmişiz sonra facede olduğu jetonu düştü
Arkadaşlık gönderdim kabul edersin bir zahmet

Son düzenleme:

evet baya eskiyim . iremi tanıyorum evet,

gunaydin topigimin guzel hatunlari. kurbanlik pazarindayim.esim ve cocuklar gezerken bende arabada oturdum size takiliyom
bildirimimi yapayim ama ben bu gunun cuma oldugunu unuttum bi guzel kahvaltimi yaptim da ole tartildim
baslangic: 85.5
gecen hafta: 90.6
buhafta: 90.6
giden: 0

mumkunse artida olan yoksa listede son sirada yer almak istiyorum. malum banum da ayni benim durumumda

varya sen anlatiyon benim icimin yaglari eriyo. sanki cakma benim gorumcem
günaydın kızlarr günün ilk bildirimi denden gelsin çarşoya gidicemde

bildirim

başlangıç..86

geçen hafta..76.2
bu hafta..76.0
giden..200 gr
toplam giden..10
hedef..65
spor ..çarşı yürüme

masallah 76 olmussun darisi bizlerin basina.

cok merak ediyom acaba dogurunca kac kilo olacam. dun arkadaslar dort kilo civari daha alirsin dediler. ayyy hastane cantasina baskuludemi koysam ayaga kalkar kalkmaz.hemen tartilirmisim

kizlar face bu günün hatira resmini koydum..cakmayla beraberiz
ayyy sen çakma diyince hemen face açıp baktımmm kuzum sen beş basarsın ona yaaaa hem kısaydı galiba o demi senden kilolu görünüyo da..
evet baya eskiyim . iremi tanıyorum evet,
banuuu hoşgeldin canım nasılsın seni burda görmek çok güzel

cok merak ediyom acaba dogurunca kac kilo olacam. dun arkadaslar dort kilo civari daha alirsin dediler. ayyy hastane cantasina baskuludemi koysam ayaga kalkar kalkmaz.hemen tartilirmisim

eve döner dönmez tartılırsın cumaya da denk gelirse öööle bi bildirim yaparsın ki o hafta en başa lırız seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…