80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın 6 kişi yemeğe misafirim var bu akşamdan börek ve tatlıyı çorbayı yapcam yarın da temizliği eşime yaptırır devam ederim..nasıl da yorgunum Allahım hiç dermanım yok ama kaldı mı kalıyor diye ertelemedim artık...

evdeki pc kafayı yedi kızlar ben c.tesi pazar yazamayabilirim haberiniz olsun kızlar..herkese iyi haftasonları diliyorum aman yediklerimize dikkat....

kızlar bu hafta hiç giremedim çok yoğunum özür dilerim. kilo mu bildirip çıkıyorum. 2 hafta önce 79 bu hafta 79 giden yok.herkese öptüm

merhabalar ben geldim, utanarak geldim ama...
üzgünüm hic giremedim 1 bucuk haftadir.....
2 hafta izinliydimya, saliverdim kendimi, cok gezdim bide tabi kilo aldim off offf
negüzel bikere 82,7 yi görmüsken 86 yi nasil görürsün bugün ((
200gr daha almisim rejime giremiyorum yardim edin bana nolur ya bunalima girdim ((
pazartesi isbasi, umarim düzelirim, evde oturdukca yiyorum yiyorum yuyorummm... ((
86 ciktim ya inanamiyorum.... DUR diyemiyorum kendime........
göbekten fark ediliyo 3 kilo aldim 1 ayda.......
ben 86 ya tam 2 ay önce inmistim, 2 ayim bosa gitti ((

listedende cikarilacam biliyorum, hak ettim ((

gecen hafta 85,8
bu hafta 86

artik DURRRRRRRRRRRRRR demeliyim kendime.........
sporu biraktim 2 hafta, kilolar geldi tabi ((

artik DURRRRRRRRRRRRRR demeliyim kendime.........
sporu biraktim 2 hafta, kilolar geldi tabi ((

slm aylin seni merak ettik çoğumuz . ama almışın yine ama sorun değil sonunda farkına varmışın hatanın panik yapma. önce başardığına göre gene başarabilirsin .ama önce bunu istemen lazım. kararlı olduğun sürece yapamayacağın şey yok. neden kendini bıraktın bi bunu düşün bide bu yola girmeden önceki hedeflerini hayallerini eminm silkelenip eski aylin kaldığı yerden dvm edicektr

selam kızlar herkes bu hafta süperr tabiki aylin hariç
aylin sen napıyorsun kuzum bak zarif ve hoş bir kiloya çok istikrarlı gidiyordun kendine gell kaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka::tomato::tomato:

selma süpersin karpuz diyetini nasıl uyguladın bana özelden yazarmısın bak gitmiş biraz daha canım

zalimi çok ii kilo vermişsin

bebeqcim sevgili rakibem nerelerdesin canım ?

kilosunu koruyanları tebrik eden (ben onlara dahilim bu hafta ama haftaya gidecek kilomu koruma altına almak istemiyorum) arkadaşıma teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…