selamün aleyküm kızlarrrrr
Bugün erkenci sayılırım
Sabahtan anneme çıkmıştım zatenBaklavamızı 2 tepsi yaptık bir güzel 55er kattan Onları fırında düşük derecede pişirip hazırda bekletiyoruz Pazartesi günü annem şerbetliyecek inşallah
Baya yorulduk baklavayı yaparken ( benim küçük cadıda tabi bize yardım edeceğim bahanesiyle bize daha çok iş çıkardı)
akşam üzerede kızıma aldığım gömlekleri değiştirmeye gittim dönüşte annemlerde yemeğimi yedim ve eve kaçtım
Bizimki yine arabasıyla uğraştığından dışarlardayken bende sizlere bakayım dedim
canım çok çok geçmiş olsun
Umarım şu anda daha iyisindir
eski duyum yok artik..kiriklarini aldirdim mutlulugumun.....bu herif beni bu hale getirdi...gercekler acidir baklava tatlidir..öyleyse cecenun yaptigi baklava gercek degildirhayırrrrrrrr
Olamamazzz
Nolur değiştirrr:18::18:
Görünce korktum ben
Pisikolojimi bozucanKızım ben eski kedi duyumu istiyomm:84:
cecoo beyenmiş ama ben beyenmedimm
lütfen 7 yaş ve üstü bi resim olsuneski duyum yok artik..kiriklarini aldirdim mutlulugumun.....bu herif beni bu hale getirdi...gercekler acidir baklava tatlidir..öyleyse cecenun yaptigi baklava gercek degildir
Oy kiyamam tamam tamam degiseyim bari
kiz ayni kisidenmi bahsediyoruz acaba..hangi resimi diyorsun sen:44::44::44::44: resme minik bir mesaj at ipucu olsun ben bir bakaayimBu arada senin çakmanın kim oldugunu tam olarak anlamış bulunuyorum
Biri daha var ya çok benziyor biraz daha genç:44: Ikisini karıştırmıştım ben sanırım o da küçük görümcen
sanırım yaşçada senden baya büyük bu çakma:44:..yalnız şaka maka çokk kilo vermiş bu kadın
Kaç ayda bu hale geldi acep:26:
Eski resimleriyle arasında dağlar var
Hakkaten diyet yapmıyormu bu hatunn
Acele cevap kestane kebap
lütfen 7 yaş ve üstü bi resim olsun
Ben korku filmi izleyemiyorum..:18::18::18:
Yoksa aramızdaki aşk korkuya dönüşücek
kiz ayni kisidenmi bahsediyoruz acaba..hangi resimi diyorsun sen:44::44::44::44: Resme minik bir mesaj at ipucu olsun ben bir bakaayim
bu nasil:26::26::26::26:
cecoo beyenmiş ama ben beyenmedimm
hoş geldinn
ohh ne güzel bayram hazırlıkları yapılıyor
Misafirlere afiyet olsun
Ama sana cısssyemek yok
Bende ne kadınım ,ele verir dalkını kendi yutar salkımı
Baha bu gün yedim 1 dilim baklava
son koydugum resimde mavi giymistim o mukız bu son koyduğun resimdeki köşe takımı sanırım siyah ağırlıklı evdeki çiğ köfteci enişte sen ve çakma aynı koltukta o resimi diyom:26:bilmiyorum ama bazı resimlerde çok kilolu gördüm ben
ay sen cok yasa emigüzellbuu hahh işte yaaa o neydi öyle korktum
,işte buu
yalnız ve yalnız bi kadın
Kız biraz ürkütücüydü doğru ama ben gördüm anlamında beğendim
Olsun şekerim inşallah sana kilo yapmazbayramdada yiyeceğin en fazla 2 parça olur inşallah...Aminnnnnnnnnnn
adaşımm gelmişşşşşşşşşş pardon yoldaşımmmmmmmmmmm
son koydugum resimde mavi giymistim o mu
ay sen cok yasa emi
hadi ya bende gercekten begendim dedin sandim..aslinda yönetime söyleyelim birde gördüm butonu yapsin azdaha gidiyorduk kuru gürültüye
evet evet o arada ufak tefek kalan o..sevgili cakmam benim
ay sorma onlarin sülalesi bol bol pisirir resim ceker sonrada yer..bende o akima uydum 25 Kilo aldim aldigim kilolari 34 Kilo olarak fazasiyla geri verdim cok sükürvalla gözüm almıyor o kadarını mavimi
siyahmı
karışık desenli amma
kız bu hatunun lahmacun yaparken fotolarıda var o deyilmi ayyyyy sanırım bu hatunun kocasının lokanta gibi bi yeri var öyle resimlerde gördüm ama
bide ammayemişiniz yaaa her yerde kebaplar çiğ köfteler lahmacunlar pastalarr annemmmm
gördümmmm gördümmmmm sonunda hen gördüm hem tanıdım
ama bayakilo vermiş duyumm tabi senin yanında tonbişş ama incelme var
ay sorma onlarin sülalesi bol bol pisirir resim ceker sonrada yer..bende o akima uydum 25 Kilo aldim aldigim kilolari 34 Kilo olarak fazasiyla geri verdim cok süküray evet kiz o lahmacun acan iste..o hatun...
anamm insan yarışırken kendi dengiyle yarışır:26: yazık o hatunla aranızda her yönden çok fark var
kaza bakıp .... yıtacakk bu kadınn kendini heder edicek ..allah korusun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?