80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldinn

ohh ne güzel bayram hazırlıkları yapılıyor

Misafirlere afiyet olsun

Ama sana cısssyemek yok

Bende ne kadınım ,ele verir dalkını kendi yutar salkımı
Baha bu gün yedim 1 dilim baklava

hayırrrrrrrr

Olamamazzz

Nolur değiştirrr:18::18:

Görünce korktum ben

Pisikolojimi bozucan Kızım ben eski kedi duyumu istiyomm:84:
eski duyum yok artik..kiriklarini aldirdim mutlulugumun.....bu herif beni bu hale getirdi...gercekler acidir baklava tatlidir..öyleyse cecenun yaptigi baklava gercek degildir

cecoo beyenmiş ama ben beyenmedimm

oy kiyamam tamam tamam degiseyim bari

Bu arada senin çakmanın kim oldugunu tam olarak anlamış bulunuyorum

Biri daha var ya çok benziyor biraz daha genç:44: Ikisini karıştırmıştım ben sanırım o da küçük görümcen

sanırım yaşçada senden baya büyük bu çakma:44:..yalnız şaka maka çokk kilo vermiş bu kadın

Kaç ayda bu hale geldi acep:26:

Eski resimleriyle arasında dağlar var

Hakkaten diyet yapmıyormu bu hatunn

Acele cevap kestane kebap

eski duyum yok artik..kiriklarini aldirdim mutlulugumun.....bu herif beni bu hale getirdi...gercekler acidir baklava tatlidir..öyleyse cecenun yaptigi baklava gercek degildir

Oy kiyamam tamam tamam degiseyim bari
lütfen 7 yaş ve üstü bi resim olsun

Ben korku filmi izleyemiyorum..:18::18::18:

Yoksa aramızdaki aşk korkuya dönüşücek

kiz ayni kisidenmi bahsediyoruz acaba..hangi resimi diyorsun sen:44::44::44::44: resme minik bir mesaj at ipucu olsun ben bir bakaayim

kiz ayni kisidenmi bahsediyoruz acaba..hangi resimi diyorsun sen:44::44::44::44: Resme minik bir mesaj at ipucu olsun ben bir bakaayim

kız bu son koyduğun resimdeki köşe takımı sanırım siyah ağırlıklı evdeki çiğ köfteci enişte sen ve çakma aynı koltukta o resimi diyom:26:bilmiyorum ama bazı resimlerde çok kilolu gördüm ben

cecoo beyenmiş ama ben beyenmedimm

Kız biraz ürkütücüydü doğru ama ben gördüm anlamında beğendim

Olsun şekerim inşallah sana kilo yapmaz bayramdada yiyeceğin en fazla 2 parça olur inşallah...Aminnnnnnnnnnn

son koydugum resimde mavi giymistim o mu

güzellbuu hahh işte yaaao neydi öyle korktum

,işte buu

yalnız ve yalnız bi kadın
ay sen cok yasa emi

Kız biraz ürkütücüydü doğru ama ben gördüm anlamında beğendim

Olsun şekerim inşallah sana kilo yapmaz bayramdada yiyeceğin en fazla 2 parça olur inşallah...Aminnnnnnnnnnn

hadi ya bende gercekten begendim dedin sandim..aslinda yönetime söyleyelim birde gördüm butonu yapsin azdaha gidiyorduk kuru gürültüye

naslsnzzz kızzzlarr
ben iim daha iim çok şükür dun dokzda yattım ondan gelemedm ama baya bi toparlamşm çok şükür kendimi
iki gunluk menumu yazıp bildirimim yapıorm kaptanm gelnce listeye grmeye hak kazanıcam sonnda sonnda dedigime bakmayn çok da cabuk gecti iki hafta bu topik bana çok ii gelıo yahu çok kasmadm ama üç klo gtti şimdiden

dunku menum
sabah : bir kase k flakes sütle
ara : bir elma
öğle : bir kepekli ekmekle tost ,soguk çay
ara : üç adet kepekli biskuvi
akşam : üç adet dolma
bir kase mercimek çorbası
bir dilim ekmek
ara : yok
bugunku menum
sabah : bir kase mercimek çorbası iki dlim ekmek
ara : bir activia
öğle : iki dolma yogurt
ara : dört adet kepekli biskuvi
akşam : dört yk taze fasulye
dört yk bulgur pilavıı,haydari
ara : yok

spor : yok

son koydugum resimde mavi giymistim o mu

ay sen cok yasa emi

hadi ya bende gercekten begendim dedin sandim..aslinda yönetime söyleyelim birde gördüm butonu yapsin azdaha gidiyorduk kuru gürültüye

valla gözüm almıyor o kadarını mavimi
siyahmı
karışık desenli amma
kız bu hatunun lahmacun yaparken fotolarıda var o deyilmi ayyyyy sanırım bu hatunun kocasının lokanta gibi bi yeri var öyle resimlerde gördüm ama

bide ammayemişiniz yaaa her yerde kebaplar çiğ köfteler lahmacunlar pastalarr annemmmm

ay sorma onlarin sülalesi bol bol pisirir resim ceker sonrada yer..bende o akima uydum 25 Kilo aldim aldigim kilolari 34 Kilo olarak fazasiyla geri verdim cok sükür ay evet kiz o lahmacun acan iste..o hatun...

gördümmmm gördümmmmm sonunda hen gördüm hem tanıdım

ama bayakilo vermiş duyumm tabi senin yanında tonbişş ama incelme var

cok inceldi anam bunuda sakladi tüm kis..sonra birden bir cikti ortaliga kiskanmadim desem yalan ama hirslanmadim..taaki o haliyle bana hava atana Kadar..dedim dur sen senden ince olmazsam ...cabaladim oldum..ama bu defada tartida Eksi basmasiyla hava atiyor..dedim Ulan tartidada senden Eksi basicam..göreceksiniz elmi Yaman beymi yaman

ay sorma onlarin sülalesi bol bol pisirir resim ceker sonrada yer..bende o akima uydum 25 Kilo aldim aldigim kilolari 34 Kilo olarak fazasiyla geri verdim cok sükür ay evet kiz o lahmacun acan iste..o hatun...

anamm insan yarışırken kendi dengiyle yarışır:26: yazık o hatunla aranızda her yönden çok fark var

kaza bakıp .... yıtacakk bu kadınn kendini heder edicek ..allah korusun :26:

anamm insan yarışırken kendi dengiyle yarışır:26: yazık o hatunla aranızda her yönden çok fark var

kaza bakıp .... yıtacakk bu kadınn kendini heder edicek ..allah korusun :26:

ay sorma bunu anlayamadi gitti..aramizda Yas farki sadece 1 yil..hatta analarimizin demesine göre 1 yildanda az...ama iste hatun takti bir kere..kiz bayram geliyor sirf onun kiskancligi yüzünden gereksiz bayram sitresi yasiyorum..ne giysem simdi bu hatun beni nasilsa taklit edecek..birde dügün var önümüzde haftaya:18::18::18::18::18: dügün kiyafetini hazirladim ama sormasa bari hic degilse süpriz olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…