Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Bugün erkenci sayılırım
Sabahtan anneme çıkmıştım zatenbaklavamızı 2 tepsi yaptık bir güzel 55er kattan onları fırında düşük derecede pişirip hazırda bekletiyoruz Pazartesi günü annem şerbetliyecek inşallah
Baya yorulduk baklavayı yaparken ( benim küçük cadıda tabi bize yardım edeceğim bahanesiyle bize daha çok iş çıkardı)
Akşam üzerede kızıma aldığım gömlekleri değiştirmeye gittim dönüşte annemlerde yemeğimi yedim ve eve kaçtım
Bizimki yine arabasıyla uğraştığından dışarlardayken bende sizlere bakayım dedim
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım şu anda daha iyisindir
ay sorma bunu anlayamadi gitti..aramizda Yas farki sadece 1 yil..hatta analarimizin demesine göre 1 yildanda az...ama iste hatun takti bir kere..kiz bayram geliyor sirf onun kiskancligi yüzünden gereksiz bayram sitresi yasiyorum..ne giysem simdi bu hatun beni nasilsa taklit edecek..birde dügün var önümüzde haftaya:18::18::18::18::18: dügün kiyafetini hazirladim ama sormasa bari hic degilse süpriz olsa
ay sorma bunu anlayamadi gitti..aramizda Yas farki sadece 1 yil..hatta analarimizin demesine göre 1 yildanda az...ama iste hatun takti bir kere..kiz bayram geliyor sirf onun kiskancligi yüzünden gereksiz bayram sitresi yasiyorum..ne giysem simdi bu hatun beni nasilsa taklit edecek..birde dügün var önümüzde haftaya:18::18::18::18::18: dügün kiyafetini hazirladim ama sormasa bari hic degilse süpriz olsa
cok inceldi anam bunuda sakladi tüm kis..sonra birden bir cikti ortaligakiskanmadim desem yalan ama hirslanmadim..taaki o haliyle bana hava atana Kadar..dedim dur sen senden ince olmazsam ...cabaladim oldum..ama bu defada tartida Eksi basmasiyla hava atiyor..dedim Ulan tartidada senden Eksi basicam..göreceksiniz elmi Yaman beymi yaman
ayip ettin yoldasim kacarmi..söyle bir 7-8 Kilo daha gitsin...dosta düsmana ilan edicem zatenkimblrrr ne guzel olcannnnresm isterizzz
amiiin insallah yuce rabbim sesimizi duyarda banada hayirlisiyla söyle aydinlik ferah bir ev nasip eder...ya sorma o Kadar destek olduk karsiligindada ne oldu biliyormusun bir araya gelip toplanip yerler icerler bir tel acipta duyum sende gel demezler...yemek umrumda degil dislanmak zoruma gidiyor..ablaminda dedigi gibi ne Kadar uzak o Kadar huzur biliyorum ama genede zoruma gidiyor isteamannn boşver ederse etsin.kendini gülünç duruma düşürmekden başka ne yapabilşr .
aslında üzülünicek bi durum bu kadın niye kendi gibi olamıyorda seni taklit ediyor.:26:.
bide ayıp evini saraya çevirmişiniz ne güzel olmuş o harabe..maşallah valla iyi içinden çıktınız .
mutfağına bayıldım çok güzel olmuş allah daha iyilerini sana verir işallah
kiz bende sana cevap yazdim ya..senin ismi bulamiyorum face de benimkini yazdim arkadaslik gönder diyeduyumcum face adresımı attım özelden yoksa atamadımmı baksana herkes resımlere yorum yapıyo
ben daha göremedım basım kelmı
bravo bravookız basardım galıba ekledım duyumsenı gördunmu
baslangiç 87.5
gecen hafta:86
bu hafta:84.5
giden:1.5
toplam gidennazar:
hedef:68
öyleyim demio kadar haaaa
süpersin
yok bayram kahkesi o..omavılı olan sensın galıba kandıl sımıdımı ne yapıyodunuz
ama cakma kım tam anlamadım sıyah köse takımlı resımdekı kadınmı
bıde sen almanyadamı yasıyodun dıkkatımden kacmıs
saol cnm yoldaşmm bnmmmhep boyle gtmez tabi de ilk haftalar die byle sonra spora başlarm bi şeklde dvm ederm ben de yoluma inşş da bi daha geri almam o çok daha muhim cunku bıktım artık alıp vermekten
su odun kocasi 4 cocuklu cakma görümceli kisma Kadar keyifle okudum o kisimdan sonra kendime bayagi bayagi acidim beeeeeeenolurr bu kalsın
bi korku filmi yaptın ...olmadı korktumm
bi romantik takıldın sanırım... bünyen kaldırmadı
sonra....bizi duygusallığa götürdün ....baktıkça içim acıdı ama ses etmedim
amaa no olurr yeter bu iyi kalsın ..komik bi kedii
seni ne korkunç....ne yalnız.....ne üzgün ...görmek istemiyorummmm
seni neşeli .espirili..hayat dolu..odun bi kocası çakma bi görümcesi, 4 çocuklu topimizin medarı iftiharı duyum olarak görmek istiyorum ....bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?