80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

COK SAGOL CANIM VALLA DAHA IYIYIM COK sukur
ama rahat yokkı bayram üstü temızlık telası
benım ufaklıkta 1.5 yasında oda pek bırakmıyo benı
ust uste gelıyo allah yardımcımız olsun bayramı atlattıkmı rahatı
gercı bayram sonrası ısmekın kurslarına b aslıycam
heveslendım busene iğne oyasıyla dikiş kursuna gıdıcem ınsallah

kimblrrr ne guzel olcannnn resm isterizzz

amannn boşver ederse etsin .kendini gülünç duruma düşürmekden başka ne yapabilşr .

aslında üzülünicek bi durum bu kadın niye kendi gibi olamıyorda seni taklit ediyor.:26:.

bide ayıp evini saraya çevirmişiniz ne güzel olmuş o harabe ..maşallah valla iyi içinden çıktınız .

mutfağına bayıldım çok güzel olmuş allah daha iyilerini sana verir işallah

duyumcum face adresımı attım özelden yoksa atamadımmı baksana herkes resımlere yorum yapıyo
ben daha göremedım basım kelmı

ben pazartesiden beri siteye giriş yapamadım pc bozulmuştu . tlfnumdan ınternete giriş yapamıyorum .bu akşam geldi pc menulerımı paylaşamadım .ama diyete devam ettim .ve 1 kilo vermişim sanırım yazı paylasamayınca guruba dahıl edılemıyorum yenı oldugun için bana yardımcı olurmusunz bu konuda ne yapmam gerek

baslangiç 87.5
gecen hafta:86
bu hafta:84.5
giden:1.5
toplam giden
hedef:68

Son düzenleme:
kimblrrr ne guzel olcannnn resm isterizzz
ayip ettin yoldasim kacarmi..söyle bir 7-8 Kilo daha gitsin...dosta düsmana ilan edicem zaten

amiiin insallah yuce rabbim sesimizi duyarda banada hayirlisiyla söyle aydinlik ferah bir ev nasip eder...ya sorma o Kadar destek olduk karsiligindada ne oldu biliyormusun bir araya gelip toplanip yerler icerler bir tel acipta duyum sende gel demezler...yemek umrumda degil dislanmak zoruma gidiyor..ablaminda dedigi gibi ne Kadar uzak o Kadar huzur biliyorum ama genede zoruma gidiyor iste

duyumcum face adresımı attım özelden yoksa atamadımmı baksana herkes resımlere yorum yapıyo
ben daha göremedım basım kelmı
kiz bende sana cevap yazdim ya..senin ismi bulamiyorum face de benimkini yazdim arkadaslik gönder diye

o kadar haaaa

süpersin
öyleyim demi

yok bayram kahkesi o.. mavili benim..tam o kahke resminde esiyle ayakta firina taraf duranda cakma..evet almanyada yasiyorum

saol cnm yoldaşmm bnmmm hep boyle gtmez tabi de ilk haftalar die byle sonra spora başlarm bi şeklde dvm ederm ben de yoluma inşş da bi daha geri almam o çok daha muhim cunku bıktım artık alıp vermekten

saol cnm yoldaşmm bnmmm hep boyle gtmez tabi de ilk haftalar die byle sonra spora başlarm bi şeklde dvm ederm ben de yoluma inşş da bi daha geri almam o çok daha muhim cunku bıktım artık alıp vermekten

yok yok eminim almazsin...bak ben aldiim 4 senedir

nolurr bu kalsın

bi korku filmi yaptın ...olmadı korktumm

bi romantik takıldın sanırım... bünyen kaldırmadı

sonra....bizi duygusallığa götürdün ....baktıkça içim acıdı ama ses etmedim

amaa no olurr yeter bu iyi kalsın ..komik bi kedii

seni ne korkunç....ne yalnız.....ne üzgün ...görmek istemiyorummmm

seni neşeli .espirili..hayat dolu..odun bi kocası çakma bi görümcesi, 4 çocuklu topimizin medarı iftiharı duyum olarak görmek istiyorum ....bu kadar

su odun kocasi 4 cocuklu cakma görümceli kisma Kadar keyifle okudum o kisimdan sonra kendime bayagi bayagi acidim beeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…