80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su odun kocasi 4 cocuklu cakma görümceli kisma Kadar keyifle okudum o kisimdan sonra kendime bayagi bayagi acidim beeeeeee

sen acınacak deyil ,takliti yapılacak kadar ilgi çeken bi kadınsın demekki bu görümcenin var bildiği.

hem üzülmeo odundan hepimizin evinde değişik modelleri mevcut..görümcede al birini vur ötekine onlardanda var.

yani üzme kendini elimizdeki odunlarla mutlu olucaz başka yolu yok

neyse ben gidiyim yatıyım artık yarunda çarşının yolları göründü bana

iyi gecelerrrr

ay yerim ben senin teselli edisini kiz ne üzülecem ceke ceke arsizlasmisim artik o Dakka aci cekiyorum sonra kaldigim yerden devam direnise

neyse ben gidiyim yatıyım artık yarunda çarşının yolları göründü bana

iyi gecelerrrr
iyi geceler canim..

slm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah mektup gibi oldu ya neyse
sizlere hem iyi hem kötü haberlerle geldim
öncelikle dukan yapıyordum 3 gün yaptım felaket hastalandım iyide gidiyordu ama hastanelik oldum
tabiki dukandan değil hastalıgım sadece çok kötü bagısıklıgım düşmüş cigerlerim falan felaket durumdayım
az buçuk toparlandım ve dukanı bırakmak zorunda kaldım neyse saglık olsun deyip vazgeçtim
veeee iyi haber kredi işimiz oldu bu ay bebek işine baslıcaz inş
ama bazı sorunlarım var su an cigerlerim çok kötü ozamana toparlanabilirmiyim hala bilmiyorum
ayrıca su sigarayı bırakınca asırı öksürük oluyormuş afedersiniz ama balgam falan atabilmek için çok öksürmeler oluyormuş
şu andada öksürürken cigerlerim sökülüyor ve hala sigara içiyorum sabah içmeyim diye telkin ettim kendimi akşama kadar da içmedim
sonra yaktım işte yarın tekrar denicem bırakmamak üzere ama korkuyorum bir yandanda işlermlerimizi yaparken bu öksürükler falan bebegin tutunmasını falan etkilermi siz arkadaslarımdan bu konularım hakkında fikir istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım
acil cevaplarını bekliyorum kızlar yarın yeni bir başlangıç yapmam lazım ve desteginize ihtiyacım var şimdi çıkmam gerek sonra gelicem hepinizi kocaman öpüyorum

merhaba arkadaşlar bende 84,5 kiloyum hiç bi zaman çok zayıf olmadım ama evlendikten sonra 3 sene içerisinde 18 kilo aldım şimdi hem bebiş istiyorum hemde hamile kalmadan önce kilo vermek hoş 7-8 aydır korunmuyoruz ama hamile kaldığımda yok.Klomen çatlatma iğnesi vs..gene olmadı kısacası hem şişmanım hemde bebiş yok Bugün diyete başladım ve 2.günüm

merhaba öncelikle geçmiş olsun .sigara konusunda evet öksürük oluyor 15 gun sonra azalıyor ve 1 ayda anca vucudundan sıgaranın etksını atıyorsun .ben bıraktıgım için deneymlerimden sölüyorum .bebek konusunda şöle söleyebirim ben 2 asılama 1 tup bebek ve 2 kımyasal gebelık gecırdım . toplamda4 dusuk yaptım . ozet geceyım dedım yardım cı olmak ıcın sıgarayı bıraktıktan sonrakı ay bebek ısıne baksan daha faydalı olur hemde vucudun ve cıgerlerının toplanması kolay olur ve saglıklı vucutta bebk daha cabuk tutunur . ama yınede buna sen karar verceksın eger kendını hazır ve saglıklı motıve olmus hıssedıyorsan hemen yapmalısın:) herşeyin gönlünce olması dilegiyle :)

hayırlı olsun canımm
işallah allah gönlüne göre verir bir an önce bebişin olur
sigarayıda nolurr bir daha eline bile alma,,madem böyle bi işe başlıycan bencede vücudun bi temizlensin
istersen bi dr danış daha iyi olur

hoşgeldinn canımm aramıza

işallah kilolarından kurtulur ve hayırlısıyla seninde bebişin olur
..kilo herşeyimize engel belki kilo verince kolaylaşır hamile kalmanda

çokk yorgunum

zar zor yazıyorum ya menümü yazıyım sonrada yatıyım

zaten bayram nedeniyle kapalıyız sanırım herkesin işi var kimse yok normal olarak

sabah
1 yumurta
2 dl ekmk
3 zetn

ara
1 br süt

öğle yok

akşam
2 dlm börek
az peynir
tahin
azıcık ekmk

ara
az fıstık

• kahvaltı
  • 1 kase pepecura
  • öğlen
  • 1bardak sekersiz çay
  • yarım kibrit kutusu peynir
  • 4 zeytin
  • 2 dilim ekmek
  • 1yumurta
  • akşam
  • 1porsiyon bezelyeli tavuk yemeği
  • 1kase yogurt

merhabaa herkeseee
bugun yne koştrmaca vardı pazara falan gttm geldm sıcak guzel bi gundu
menum : sabah : üç dlim kepek ekmegi suda pişmiş dört dilim sucuk ,peynir zeytin
ara : yarım muz
ara :iki incir
öğle : iki adet dolma yogurt
ara : bir armut bir erik
akşam : dört yk bulgur plavı, beş yk taze fasulye b kase de cacık
ara:bir mandalina

spor:yok

canim hiic sigara icmedigim icin haliylede hic birakma cabam olmadigi icin sana yardimci olamayacagim malesef..ama insallah birakirsin ve birdahada yeniden baslamazsin..zarardan baska birsey degil...

merhaba canim insallah tez zamanda kilolarindan kurtulur bebisinide kucagina alirsin

kizlar dün Sabah 70.4 tüm ya bu Sabah 70.9 oldum..yani 71 i büyük ihtimal yarin görürüm..bu gün iyide kacirdim zaten..uzun zamandir hic bu Kadar yememistim neyse arada kacamakta gerekiyor zaten aylardir Dogru dürüst bir kacamak yapmamistim..nasilsa günden güne artiyor bari bir defada yedimde artti diyeyim degilmi ama

ayin 20 sinede dügün var..ay ben böyle almaya devam edersem cakmaya gün dogacak acilen birseyler yapmaliyim..herifide isten cikarmislar hep evde artik..o evde oldumu diette yapilmiyorki Dogru düzgün:18::18::18::18:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bugün bir türlü sabahtan uğramaya fırsatım olmadı malum haftasonu ve eşim evdeydi
Hadi kahvaltı hazırlayayım, kahvaltı faslı ve sofrayı topla derken saat 11e geliyordu eşim dışarda işim var dedi tabi bende fırsattan istifağde benide kuaföre atıver bari dedim bayırı çıkmak zor geldi
Erken gittiğim halde baya kalabalıktı ama şükür 2 saatte işim bitti Annemde sağ olsun ufaklığı aldı kuaförden ki koku ya dokunursa diye
Tabi benim küçük cadı fırsattan istifağde kadını markete sokuğ bir güzel kendine Pepeli bowling seti aldırmış birde anannesine diyormuş ki benim evde yok ama bundan lüpten almamız lazım bunu diye Annem kopmuş hallerine gülmekten karnım ağrıdı onun haline diyor

Saçım tam istediğim gibi oldu yine ( aynı reng zaten )
Kaç haftadır kaşlarımıda ellemiyordum artık kuaför ablam bile isyan etti kız bu ne hal kaç aydır almıyorsun bunları dedi dedim ne yapayım almaya kalkışınca yamuk oluyor bende sinir oluyorum o yüzden tek kaş olmayı tercih ederim dedim nasıl gülüyor

Yarın silip süpürünce bayram için hazır sayılırım
Bugün yoğunluktan ancak ütülerimi aradan çıkartabildimde

Umarım herkesin günü çok güzel geçmiştir

Ne güzel yaaa aslında bende istiyorum o ismek kurslarına ama işte ufaklığı bırakmak olmuyor zaten spor için ayrı kalıyoruz birde ismek için bırakırsam iyice sinir olur bana
Annem seve seve bakar ama işte onlarda Almanyaya döndüklerinde kim bakacak üstelik KV kendi gidiyor kurslara onada kakalayamam yani benim kurs işi ancak benim ufaklık anaokuluna başlayınca
İnşallah çok güzel şeyler yaparsın kursta da bizlerlede paylaşırsın

Canım biz herkesi seve seve dahil ediyoruz
Kilo bildirimini unuttuysan bugün yarın en geç yap ki bildirimin yapılmış olsun ve önümüzdeki haftada düzenli paylaşım yaparsan listeye dahil olursun herhalde Liste içinde kaptanımıza fazla iş olmasın diye iki hafta düzenli paylaşım şartı koştuk ki listede sadece kalıcı arkadaşlarımız olsun diye

Canım çok çok geçmiş olsun
Aslında herşeyde bir hayır vardır hazır bu kadar öksürürken sigarayıda bıraksan çok daha rahat olurdun Ben hastayken pek içemezdim canım istesede günde 3 yada 5i geçmezdi. Valla henüz benim çok yeni sigarayı bırakmam ama eşiminde beni uyardığı gibi inan çok sık aklıma geliyor ve kendi kendime balkona bir sigaraya çıkardım eskiden olsa diyip duruyorum ama sonrada yaw içmiyorum ki ben diyip başka birşeyle oyalanıyorum hee ama itiraf etmeyliyim bir tane içsem yine dayanamam başlarım diye korkuyorum ki o konuda da eşim uyardı dayanamaz içmeye başlarsın o yüzden sakın bir tanede olsa içmeye niyetlenme diye inşallah aynı şekilde devam edeceğim şükür 15 gün oldu sanırım darısı herkesin başına

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar vereceğiz birlikte Aminnnnnnnnnnn

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kendimi televizyonda gördüm
ay insan insana bu Kadar benzer ancak..dügün tv acikti..hic tanimadigim birilerinin dügününe bakiyordum resmen kendimi görmüs gibi oldum kadinin birini görünce o sac o yüz o Kilo ayni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…