su odun kocasi 4 cocuklu cakma görümceli kisma Kadar keyifle okudum o kisimdan sonra kendime bayagi bayagi acidim beeeeeee
ay yerim ben senin teselli edisinisen acınacak deyil ,takliti yapılacak kadar ilgi çeken bi kadınsın demekkibu görümcenin var bildiği.
hem üzülmeo odundan hepimizin evinde değişik modelleri mevcut..görümcede al birini vur ötekine onlardanda var.
yani üzme kendini elimizdeki odunlarla mutlu olucaz başka yolu yok
iyi geceler canim..neyse ben gidiyim yatıyım artık yarunda çarşının yolları göründü bana
iyi gecelerrrr
ay yerim ben senin teselli edisinikiz ne üzülecem ceke ceke arsizlasmisim artik o Dakka aci cekiyorum sonra kaldigim yerden devam direnise
iyi geceler canim..
kimden saklaniyorsundaha gidemedimm bennsaklanıyorumdaa
slm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah mektup gibi oldu ya neyse
sizlere hem iyi hem kötü haberlerle geldim
öncelikle dukan yapıyordum 3 gün yaptım felaket hastalandım iyide gidiyordu ama hastanelik oldum
tabiki dukandan değil hastalıgım sadece çok kötü bagısıklıgım düşmüş cigerlerim falan felaket durumdayım
az buçuk toparlandım ve dukanı bırakmak zorunda kaldım neyse saglık olsun deyip vazgeçtim
veeee iyi haber kredi işimiz oldu bu ay bebek işine baslıcaz inş
ama bazı sorunlarım var su an cigerlerim çok kötü ozamana toparlanabilirmiyim hala bilmiyorum
ayrıca su sigarayı bırakınca asırı öksürük oluyormuş afedersiniz ama balgam falan atabilmek için çok öksürmeler oluyormuş
şu andada öksürürken cigerlerim sökülüyor ve hala sigara içiyorum sabah içmeyim diye telkin ettim kendimi akşama kadar da içmedim
sonra yaktım işte yarın tekrar denicem bırakmamak üzere ama korkuyorum bir yandanda işlermlerimizi yaparken bu öksürükler falan bebegin tutunmasını falan etkilermi siz arkadaslarımdan bu konularım hakkında fikir istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım
acil cevaplarını bekliyorum kızlar yarın yeni bir başlangıç yapmam lazım ve desteginize ihtiyacım var şimdi çıkmam gerek sonra gelicem hepinizi kocaman öpüyorum
hayırlı olsun canımmslm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah mektup gibi oldu ya neyse
öncelikle dukan yapıyordum 3 gün yaptım felaket hastalandım iyide gidiyordu ama hastanelik oldum
tabiki dukandan değil hastalıgım sadece çok kötü bagısıklıgım düşmüş cigerlerim falan felaket durumdayım
az buçuk toparlandım ve dukanı bırakmak zorunda kaldım neyse saglık olsun deyip vazgeçtim
ama bazı sorunlarım var su an cigerlerim çok kötü ozamana toparlanabilirmiyim hala bilmiyorum
ayrıca su sigarayı bırakınca asırı öksürük oluyormuş afedersiniz ama balgam falan atabilmek için çok öksürmeler oluyormuş
şu andada öksürürken cigerlerim sökülüyor ve hala sigara içiyorum sabah içmeyim diye telkin ettim kendimi akşama kadar da içmedim
sonra yaktım işte yarın tekrar denicem bırakmamak üzere ama korkuyorum bir yandanda işlermlerimizi yaparken bu öksürükler falan bebegin tutunmasını falan etkilermi siz arkadaslarımdan bu konularım hakkında fikir istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım
acil cevaplarını bekliyorum kızlar yarın yeni bir başlangıç yapmam lazım ve desteginize ihtiyacım var şimdi çıkmam gerek sonra gelicem hepinizi kocaman öpüyorum
hoşgeldinn canımm aramızamerhaba arkadaşlar bende 84,5 kiloyum hiç bi zaman çok zayıf olmadım ama evlendikten sonra 3 sene içerisinde 18 kilo aldım şimdi hem bebiş istiyorum hemde hamile kalmadan önce kilo vermekhoş 7-8 aydır korunmuyoruz ama hamile kaldığımda yok.Klomen çatlatma iğnesi vs..gene olmadı kısacası hem şişmanım hemde bebiş yok Bugün diyete başladım ve 2.günüm
canim hiic sigara icmedigim icin haliylede hic birakma cabam olmadigi icin sana yardimci olamayacagim malesef..ama insallah birakirsin ve birdahada yeniden baslamazsin..zarardan baska birsey degil...slm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah mektup gibi oldu ya neyse
merhaba canim insallah tez zamanda kilolarindan kurtulur bebisinide kucagina alirsinmerhaba arkadaşlar bende 84,5 kiloyum hiç bi zaman çok zayıf olmadım ama evlendikten sonra 3 sene içerisinde 18 kilo aldım şimdi hem bebiş istiyorum hemde hamile kalmadan önce kilo vermekhoş 7-8 aydır korunmuyoruz ama hamile kaldığımda yok.Klomen çatlatma iğnesi vs..gene olmadı kısacası hem şişmanım hemde bebiş yok Bugün diyete başladım ve 2.günüm
COK SAGOL CANIM VALLA DAHA IYIYIM COK sukur
ama rahat yokkı bayram üstü temızlık telası
benım ufaklıkta 1.5 yasında oda pek bırakmıyo benı
ust uste gelıyo allah yardımcımız olsun bayramı atlattıkmı rahatı
gercı bayram sonrası ısmekın kurslarına b aslıycam
heveslendım busene iğne oyasıyla dikiş kursuna gıdıcem ınsallah
ben pazartesiden beri siteye giriş yapamadım pc bozulmuştu . tlfnumdan ınternete giriş yapamıyorum .bu akşam geldi pc menulerımı paylaşamadım .ama diyete devam ettim .ve 1 kilo vermişim sanırım yazı paylasamayınca guruba dahıl edılemıyorum yenı oldugun için bana yardımcı olurmusunz bu konuda ne yapmam gerek
slm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah mektup gibi oldu ya neyse
merhaba arkadaşlar bende 84,5 kiloyum hiç bi zaman çok zayıf olmadım ama evlendikten sonra 3 sene içerisinde 18 kilo aldım şimdi hem bebiş istiyorum hemde hamile kalmadan önce kilo vermekhoş 7-8 aydır korunmuyoruz ama hamile kaldığımda yok.Klomen çatlatma iğnesi vs..gene olmadı kısacası hem şişmanım hemde bebiş yok Bugün diyete başladım ve 2.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?