80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kizlar dügün tv ye bakiyordum ya..dügünde aradim aradim gelin yok..bir hatun var gelinlik gibi birsey giymis ama öyle kabarik falan degil..dedim herhalde gelin bu.ama bir gelin icinde pek civik ...sazcilara laf atiyor..elinde kasik oynuyor ama cok rahat oynuyor yani gelinden cok kaynana dersin..ama kaynanalik icinde pek genc..sonlara Dogru önüne geleni cagiriyor Foto cektirmek icin..ay dedim bu ne is..böyle gelin olmaz ama günün kadini oldugu kesin..dedim herhalde bunun ikinci evliligi..adet yerini bulsun dügünü yapmislar..neyse en sonda Foto koydular..gelin sandigim kadin yaninda damat gibi bir Adam önlerindede 3 cocuk..hah dedim Dogru anlamisim..bunlarin ikinci evliligiymis... derkeeen bir yazi geldi bilmem kimin sünnet töreni ay basindan bakmayinca olaya ortadan girip sonuna Kadar bakinca insan böyle aptallasabiliyor yani
yok yani bana neyse ikinci evlilikmi ilkmi...tanimam etmem..belcikada bir aile..derdi bana düstü yani

Bende pek severim aslında düğün tvyi ama nedense benim uydu göstermiyor artık Aslında benim teknoloji manyağı koca salona 2 uydu taktı birinde hiç yok diğerinde de varmı şu anda bilmiyorum :26: Bi ara aklımdayken bakarım inşallah iyi oluyordu açıp bir güzel milletle oynuyordum

iyi yine bakmak senin isine yariyormus..oynadikcada gider kilocuklar..ben film izler gibi izliyorum kim ne giymis..kim kimin kimiymis..gelin nasil olmus..falan filan iste

maasallah hatunlarda tombis tombis ya genelinde...bu ülkede zayif kalabilmek gercekten marifet..bir 7-8 Kilo daha vereyimde dügünler baslasin

kiz masmavi nerelerdesin sen ya..nihayet görebildim..gerci face den senin ve o sevimli ogluslarini görüyorum ama topikte baska oluyor..

elmaşekerm de yok gelmıo mu artık

sorma yoldasim ya yazdan beri oda yok piyasada...o sira benim leptopa kaynar sekerli cay döküldü..leptop sizlere ömür.. herifte bana cikisinca kackere dedim leptopla ugrasirken birseyler yeme icme diye..bende onu protosto ettim aylarca onun leptopunu kullanmadim...o sirada buda firar etmis..tabi baktimki gidenin yerine yeni leptop gelmiyor..baslarim gururuna dedim aldim herifin leptopunu önüme
face den bir selammi caksak acaba:44::44::44::44: yani rahatsiz etmekte istemiyorum..belali gibi yapismayayim diyorum ama bence o iyice dagitti..bayagi Kilo Aldi gibime geliyor...yoksa gelirdi gelirdi..
zaten onda bu arkadas komsu ziyaretleri kisitlanmadikca Kilo almayada dur demesi zor gibi gibi

kizlar bu gün benim su son numaraya biraz siir ezberleteyim dedim..cocuk baktiki kafasi basmayacak benzeri kelimelerle o bana siir düzdü birazda face de duyurulur

Bende 86 kiloyum arkadişlerrrr omru hayatımda bu kadar kılo almamıştım...1adet bebem var😃😃😃😘doğum o bu derken dana gibi oldum ....😂😂😂😂😂😩😖😤
Motive olmak adına burada sizinle paylaşımda bulunacağım umarım guzel bilgilet ve hoş sohbetlerımız olurrrrr 😃😃😃😃😃😃 şimdiden herkese başarılar dilerrrrrım😃😃😃😃😃

günaydın topiğimin fıstık hatunları. geçmişte boğuldum yüzdüm yanınıza geldim. malum iki gündür doğru düzgün uğrayamadım buraya. bayram alışverişi insanı bitiriyo heleki kalabalıksa bam bambaşka. allah büyük şehirlerde yaşayanlara yardım etsin amiiiiiiin. bayram diye fiyatları katlamışlarda katlamışlar. oğlana bi pantolon alayım dedim 50 lira dediler. oha dedim yani küçücük çocuk kıyafetleri. kız için elbiseler 80 lira. vallahi hamileyim demedim gezdim araştırdım en uygun nerde ne var onları buldum. kız da biraz kazık yedim ama oğlanınkileri ucuza kapattım çok şükür. pantolonları hemde kışlık 22 ye buldum swithleri de tanesi 7 liradan aldım baya hesaplı geldi. hayır pahalı dedikleri bişeye benzese yazlık resmen eee burası muş iki haftaya kaban giyilir burda. şimdiden buz gibi oldu bile. bu gün de azıcık bayram temizliği dedikleri o şeyden yapmaya çalışacam. dün oturma odasının camını sildim perdesini yıkadım ama ben asmadım tabi komşu kızını çağırdım. ama eşimben astım zannetti tam kızacaktı yemin ettim sustu.

canım aramıza hoş geldin de gecenin 3 ünde yazmışsın hayırdır uykumu tutmadı bebişmi uyutmadı

kız kıyafetleri yapmaya başladım başlamasına ama ya erkek olursa ben napacam:18::18::18::18:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili hayırlı pazarlar

Kahvaltı faslını atlatıp kendimi hemen buraya attım
Eşim arabayla ilgili dışarı çıkınca süpürge açmadan bir bakayım dedim ne var ne yok diye ama maşallah pazar sakinliği esiyor topikte eee normaldir bayrama çeyrek var

Aramıza hoşgeldin
İNşallah birlikte çok güzel kilolar veririzde hedeflerimize ulaşırız

kız kıyafetleri yapmaya başladım başlamasına ama ya erkek olursa ben napacam:18::18::18::18:

canım sende o zaman yeşil, orange yada krem tonlarında yap o yukarki seti çokta güzel olur bence heleki şöyle mint yeşili tonlarında
Çok güzel şeyler çıkacağına eminim

cevaplarınız için çok sagolun kızlar valla iyiki varsınız çok yardımcı oldunuz tekrardan teşekkürler
sigarayı bu sabah itibari ile bıraktım arada nikotin sakızı çigniyorum oda çok sigara istedimde
yani sabahtan beri 1 tane sakız kullandım 2 güne kadar onuda kaldıracam zaten 3 günmüş nikotinin etkisi ayrıca
sigarada çok daha iyiymiş evet bu konuyu çözdüm ve daha mutlu hissediyorum kendimi
sayenizde kızlar iyiki varsınızn
tedavi konusuna gelince hasta olmama daha 12 gün falan var ayrıca ilaçlarını kullanımıda bi 10 gün sürecek elde var 25 gün
sanırım buda toparlanmam için yeterli diye düşünüyorum artık rabbimden hayırlısı
tekrardan hepinize ayrıayrı teşekkür ederim iyi tatiller

beyazcan
Lilyum
Giriş tarihi
Jan 2013
günaydın kızlarr günün ilk bildirimi denden gelsin çarşoya gidicemde

bildirim

başlangıç..86

geçen hafta..76.2
bu hafta..76.0
giden..200 gr
toplam giden..10
hedef..65
spor ..çarşı yürüme

ceco34
2013de Fıstık gibi olucaz
Giriş tarihi
Mar 2011
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Az daha bugün Cuma olduğunu unutup kendimi annemlerin evine atıyordum
Kahvaltıya beni bekliyor hatun ondan sonrada hemen baklava faslına girişeceğiz

Fazla uzatmadan bildirimimide yapıp kaçıyorum ;

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Fark ; 0 ( bunada şükür çünki bir kaç güne kadar regl olmam gerekiyordu ama hala yok birşey )

Spor; 45 dakika yüzme ( 1 gün ), 2 saat yürüyüş

ayyuzlum0211
Lale
Giriş tarihi
Nov 2011
gunaydin topigimin guzel hatunlari. kurbanlik pazarindayim.esim ve cocuklar gezerken bende arabada oturdum size takiliyom
bildirimimi yapayim ama ben bu gunun cuma oldugunu unuttum bi guzel kahvaltimi yaptim da ole tartildim
baslangic: 85.5
gecen hafta: 90.6
buhafta: 90.6
giden: 0

duyum
acaba bir gün...
Giriş tarihi
Oct 2011
bildirim veriyorum
baslangic:79
gecen hafta:70.3
bu hafta:70.4
gelen:100 gr
toplam giden:8600
hedef:65
spor:15 saatin üstü yürüyüs

SueSue
kilolara veda zamanı....
Giriş tarihi
Dec 2010
baslangiç 87.5
gecen hafta:86
bu hafta:84.5
giden:1.5
toplam giden
hedef:68

kızlar ya ben sadece 5 kişinin bildirimini görebiliyorum bende mi bi hata var nolur bi kontrol edin

liste formtım bursada kalmış tekrar format oluşturacam ama yanlışlık yapmak istemiyorum

Son düzenleme:
beni de alcan mı listeye iki hafta oldu evt aslnda oy sevndm yaa

hazır grmşken menumu de yazayım da çıkaym akşam gremeyeblrm cunku
sabah : bir kepekli peynirli tost bir bardak süt domates salatalık
ara : bir mandalin
öğle: dört ızgara köfte bi kaç çatal patlıcan ezme bir dilim ekmek
ara : bir activia
akşam : bir lahmacun ibol salata ayran (planlıorm )
spor : temzlk

optmmmm sizi

Abooooow
Kaptancigim ben bildirim yapmadım dimiiiiiii (((
Evde ki herkes hasta olunca benim kafa gitti...((((
Artık is isten gecti ama belki kabul edersin....
Bayramda mı böyle gecicek
Esimin ateşi düşmek bilmiyor ya

Bu arada bu cuma günkü. Kilomdu
umuyorum bayramda kilolarıma kilo katmam
bayramdan sonra bomba gibi burdayim ama...
bayramda da burdayim hem
kilo vermek icin Ekim,Kasım, Aralık en güzel aylar gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…