anaaaaaaaaaaaaaaaaa kendimi televizyonda gördüm
ay insan insana bu Kadar benzer ancak..dügün tv acikti..hic tanimadigim birilerinin dügününe bakiyordum resmen kendimi görmüs gibi oldum kadinin birini görünce o sac o yüz o Kilo ayni ben
iyi yine bakmak senin isine yariyormus..oynadikcada gider kilocuklar..ben film izler gibi izliyorum kim ne giymis..kim kimin kimiymis..gelin nasil olmus..falan filan isteBende pek severim aslında düğün tvyi ama nedense benim uydu göstermiyor artıkAslında benim teknoloji manyağı koca salona 2 uydu taktı birinde hiç yok diğerinde de varmı şu anda bilmiyorum :26: Bi ara aklımdayken bakarım inşallah iyi oluyordu açıp bir güzel milletle oynuyordum
kiz masmavi nerelerdesin sen ya..nihayet görebildim..gerci face den senin ve o sevimli ogluslarini görüyorum ama topikte baska oluyor..
elmaşekerm de yok gelmıo mu artık
Bende 86 kiloyum arkadişlerrrr omru hayatımda bu kadar kılo almamıştım...1adet bebem var😃😃😃😘doğum o bu derken dana gibi oldum ....😂😂😂😂😂😩😖😤
Motive olmak adına burada sizinle paylaşımda bulunacağım umarım guzel bilgilet ve hoş sohbetlerımız olurrrrr 😃😃😃😃😃😃 şimdiden herkese başarılar dilerrrrrım😃😃😃😃😃
Bende 86 kiloyum arkadişlerrrr omru hayatımda bu kadar kılo almamıştım...1adet bebem var😃😃😃😘doğum o bu derken dana gibi oldum ....😂😂😂😂😂😩😖😤
Motive olmak adına burada sizinle paylaşımda bulunacağım umarım guzel bilgilet ve hoş sohbetlerımız olurrrrr 😃😃😃😃😃😃 şimdiden herkese başarılar dilerrrrrım😃😃😃😃😃
kız kıyafetleri yapmaya başladım başlamasına ama ya erkek olursa ben napacam:18::18::18::18:
beni de alcan mı listeyebeyazcan
Lilyum
Giriş tarihi
Jan 2013
günaydın kızlarr günün ilk bildirimi denden gelsin çarşoya gidicemde
bildirim
başlangıç..86
geçen hafta..76.2
bu hafta..76.0
giden..200 gr
toplam giden..10
hedef..65
spor ..çarşı yürüme
ceco34
2013de Fıstık gibi olucaz
Giriş tarihi
Mar 2011
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Az daha bugün Cuma olduğunu unutup kendimi annemlerin evine atıyordum
Kahvaltıya beni bekliyor hatun ondan sonrada hemen baklava faslına girişeceğiz
Fazla uzatmadan bildirimimide yapıp kaçıyorum ;
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Fark ; 0 ( bunada şükür çünki bir kaç güne kadar regl olmam gerekiyordu ama hala yok birşey )
Spor; 45 dakika yüzme ( 1 gün ), 2 saat yürüyüş
ayyuzlum0211
Lale
Giriş tarihi
Nov 2011
gunaydin topigimin guzel hatunlari. kurbanlik pazarindayim.esim ve cocuklar gezerken bende arabada oturdum size takiliyom
bildirimimi yapayim ama ben bu gunun cuma oldugunu unuttum bi guzel kahvaltimi yaptim da ole tartildim
baslangic: 85.5
gecen hafta: 90.6
buhafta: 90.6
giden: 0
duyum
acaba bir gün...
Giriş tarihi
Oct 2011
bildirim veriyorum
baslangic:79
gecen hafta:70.3
bu hafta:70.4
gelen:100 gr
toplam giden:8600
hedef:65
spor:15 saatin üstü yürüyüs
SueSue
kilolara veda zamanı....
Giriş tarihi
Dec 2010
baslangiç 87.5
gecen hafta:86
bu hafta:84.5
giden:1.5
toplam giden
hedef:68
kızlar ya ben sadece 5 kişinin bildirimini görebiliyorum bende mi bi hata var nolur bi kontrol edin
liste formtım bursada kalmış tekrar format oluşturacam ama yanlışlık yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?