80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Aslında bütün gün dışardayım ama nedense eve girince sanki nefes bile alamıyorum :26:
Uzun zamandır böyle oluyorum ve kendimi oyalayacak birşeyler bulamıyorumda

Şimdi deminden beri eşime yalvarıyorum bari halalarına gidelim diye ama henüz ikna edemedim ama benim adım banuyla 5 dakika sonra kendi der hadi giyin bari diye
Ya biliyorum bayramda görüşeceğiz de işte içim sıkılıyor ama şimdilik eşim anlamamakta direniyor :26:
Eğer ortadan yok olursam zaten anlayın ki herifi ikna ettim

Bu arada herkes pazar gezmesinde herhalde baya bir sakin şu andada

Tüh yaaa halaları evde yokmuş tam herif ikna olmuştu neyse biraz hava almaya çıkalım çok sıkıldım sonra yine damlarım nasılsa

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] çarşı yürüme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 90.6 [/TD] [TD] 90.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +5.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 45 dakika yüzme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 15 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minikkelebk [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

gecen haftanın kilo bildirimini yapmamıştım. malum pc bozulmuştu 83,5la baslamıstım bu hatfa 83 olmuşum:2:44::44: şimdi bugun ki menümü söleyim.
  • kahvaltı
  • 1adet haşlanmış yumurta
  • domates
  • 2adet zeytin
  • 3çatal çökelek
  • şekersiz çay
  • 2dilm ekmek
  • öğlen ızgara kofte 4adet
  • salata
  • aksam
  • pepecura
cok yavas veriyorum sanırım bu bayramı atlatıp sporuda iyice dahil etmem lazım .ama bu hafta cok yogundum pc bozuktu .ve yollardaydım . eşimim memleketine gittik . malum uzun yol cok zor ve kalabalıktı bayram dolayısıyla 4 gun kaldık ve eve donduk şimdide bayram için annemlere gitmem gerekecek .daha kurban kesılıcek bu hafta bitmek bilmedi yaaa cok yorgunum. bide bayram temizligi ya bayram tatlısı yap e yiyeme

hosgeldin canim aramiza..insallah kilocuklardan hepberaber güzel güzel kurtuluruz

Eki Görüntüle 830319

kızlar bunlar nasıl çoook hoşuma gitti benim
benimdeeeeeeeeeeeeeeeee

kız kıyafetleri yapmaya başladım başlamasına ama ya erkek olursa ben napacam:18::18::18::18:
bana gönder banaaaaaa
Başlangıç. 80
geçen hafta..68.5
bu hafta.69.5
Gelen. 1
toplam giden..10.5
hedef..57
neeeeeeeeeeeee 1 Kilo aldinmi cok abartmissin cooooooook olmadi bu..sana ceza olarak bayramda bogazini tutmayi veriyorum

ellerine saglik kaptanim...iki rakip cantayi yemisiz bu hafta...pek hirs yapmadigimiz belli oluyor..no no no bu hafta bayrama ragmen arti olacagiz baska caresi yok

naber millet..cok yogun bir pazar gecirdim-.kahvaltiyi cakmalarda yaptik..aksam yemegini ayni gurup bizde....ama yürüyüsümü ihmal etmediiiiiiim
öyleden sonra ikinci el cocuk pazari vardi..oraya gittik..allahim bir pastalar yapmislar..sicak sicak Waffel lar..o koku bitirdi beni..cakma dayanamadi koca bir dilim Pasta Aldi..diger görümcemde kahve ismarladi..bir önceki günde baska yerde cocuk pazari vardi gene cakmayla gitmistik..oradada Pasta kokulari beni bitirdi ama yememistim...bu sefer kesin yiyecegim dedim..ama önce alisveris..cok Uygun cocuk kiyafetleri aldim son numarama...sonrada solugu pastalarin karsisinda aldim...ama ben ne yaptimmmm:YEMEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM canim cok istedi ama genede yemedim..bir baktim cakma elinde pastayla girdi kafeteryaya...dedim yemem... ben yemeyince oda ancak yarisini yiyebildi..sanirim karsisinda benim yemeden durmam onu vicdanen rahatsiz etti

aqy bu gün tüm gün boyunca yüzün coktü yeter Kilo verme cirkinlesiyorsun deyip Durdu..ondan bir gün öncede bir tanisla yürüyüsteydim..kadin bana demistiki..ay senin görümcende cok Verdi ama o cok ihtiyarladi sense aksine genclestin yüzün hic cökmedi dipdiri capcanli ekstra birseymi yapiyorsun yok dedim spor sadece yürüyüs..kanim sürekli hizli calisiyor haliylede bünye canli o yemeyerek Verdi..ben az yiyip cok yürüyerek fark sadece bu

Sabah:
2 dilim ekmek
2 catal yogurt kaymagi
2 tk,recel
2-3 catal sucuklu yumurta
1 Hindi sucuk
3-4 catal peynir
3 yk yogurt
5-6 tane p.kizartmasi
(cok gibi ama degil aslinda hepsini bir servis tabagina koy anca doldurur..doldurmaz bile)

ara:yok
ögle:yok
ara:yok

aksam:
1 Tabak kurufasulye
5-6 kasik bulgurpilavi
2 bardak ayran
2-3 kasik patlican biber közleme konservesi
ara:3 kuru kayisi
1 yk.cekirdek

benim bu günkü menüm 1500 kalori olmustur herhalde hesaplamadim ama:44::44::44::44:

spor:75 dakika cok hizli tempo yürüyüs(Hemde ormanda sapsari dallarin icinde kulagimda karisik müzik..süperdi süper.).

kizlar hanginizdiniz hatirlamiyorum su oglan olsun diye görümceme verilen ipucunu ögrendim yaziyorum
ama yazmadan öncede sunu belirtmekte fayda görüyorum:
hersey neticede allahin istedigi gibi olur..bu yöntemin garantisi yok...aman diim oglan olsun diye yapipita umutlanipta sonra hayalkirikligi yasamayin ....bu doktorum görümcewme tavsiye ettigi yöntem sadece ama hicbir sekilde garantisi ve tibbi ispatlanmisligi yok..sadece tavsiye...oladabilir olmayadabilir...su yada bu sebeple kimsenin günahina girmek istemem...

adetin basladigi günden itibaren 14.günde bir defalik iliski olacak..o zamana kadarda erkek kesinlikle birsey yapmayacak..nefsine Hakim olucak yani..14.gün 1 defaligina iliski olucak...kadin mümkünse (ay iste bu kismi anlatmasi cok utandiriyor beni ama nasil anlatayim simdi yani kadin bizim oralarda domalma denen durumda olucak kocasiyla birlesirken öf ya dinlerken bu Kadar utanmamistim yazarken yerin dibine giriyorum resmen
erkegin önden birkac ay bol bol et yemesi tavsiye ediliyor

oh be bitti...

dedigim gibi bu sadece tavsiye oladabilir omayadabilir..

slm kizlar bayram oncesi islerimi toparladim kurban pazarina gidiyoz bizimki hayvani almis cocuklara gostermeye gidecez. carsi acayip kalabalik offffff

sanirum kilo verdirici tozdan oyle oldu o yoksa niye coksun saglikli verse

slm kizlar bayram oncesi islerimi toparladim kurban pazarina gidiyoz bizimki hayvani almis cocuklara gostermeye gidecez. carsi acayip kalabalik offffff

sanirum kilo verdirici tozdan oyle oldu o yoksa niye coksun saglikli verse
ay sorma bir alemler zaten..az bönce bizim ortak tanidigimiz bir arkadas geldi...isi düsmüste(zaten insanlarin isi düsmese beni hatirlayanda olmaz ya neeyse buna sükür) ..haftasonu bizim cakmayla ortanca görümcelerimden biri dügüne gitmislerdi..bu gelen hatunda oradaydi hep beraber oturmuslar..bizimkiler sigara icmek icin wc ye gidince bu hatunda onlarla gitmis..benim görümceler baslamislar yakinmaya...yok dayilari yeni ölmüs cok üzgünlermis..iclerinden dügüne gitmek gelmiyormus ama mecburen gidiyorlarmis.baslamis aglamaya..bu hatunda demis acinizi anliyorum ama Hayat bu ne yapican...bunlarin sigarasi bitmis cikmislar masaya giderken bizimkiler direkt piste Hemde sadece ikisi(büyük ve ortanca görümcem:)) dügün boyu oynamislar ...
bu hatunda kazani iyi kaynatanlardan yani..baktim ayaküstü cekistirmeye basladi...yok Kilo veremiyormus..benim icin onlara demiski bak sizin gelin ne güzel zayifladi onlarda demiski o kadarda iyi degil cok abartiyor falan...ya görümcelerimi deli divane asik degilim ama baskalarinin onlari bana cekistirmelerinede dayanamiyorum..cünkü benim iyiligin icin degil yad muhabbet olsun falan diyede degil benden lafi cekecek oraya atacak..o anlatirken he müü diyerek dinledim..en son demezmi ya abla onlar neysede üstleri baslari cok kirliydi günlük kiyafeti giymis gelmisler dügüne demezmi cok utandim..niye bu laflari duymami saglayacak Kadar dikkatsiz bu görümcelerim ama ona hissettirmedim..dedim minik cocuklari var..belki kucagindayken batirmistir cocuklar belki yolda olmustur yani insanlik hali dedim zoraki ama oladabilir dedi ve konu böylece kapanmis oldu

isi düsmese gelenim olmaz demisken aklima geldi..bir yakinin noter isleri vardi..kadincagiz Düzgün türkce konusamiyor ve anlamiyor diye benden yardim istedi..nerdeyse 1 senedir konsolusluklara gide gele yol ezberledim..onla kalsa birde Telefon acmami istiyor..Telefon acmak birsey degilde en az 1-2 Saat bekliyorsun telesekreter Dakka basi konusuyor..siz 7 siradasiniz siz 6.siradasiniz derken güc bela 2-3 siraya geliyorum bu arada en az 1 Saat ortalama 1,5 Saat gecmis oluyor tan 2.3.siraya geliyorum tak kapaniyor cildiriyorum...kadina olmaz yapamamda diyemiyorum...neyse gecen hafta nihayet islerini hallettik..hanii su benim koca cocugu krese görmeyi bile zor becermisti ya hah iste o gün..dün aksam 9 gibi geldi....ohoooo abla hosgeldin dedim..nasilsa isi bitti benden birsey istemeye degil ziyarete gelmis sandim..ne gezeeeeeeeeeeeeeeeer kadin nemezmi kiz biz vekalet vermeyi unuttuk ne vekaleti..insan bilmedigi birseyi unuturmu..dedim sen bana öyle birsey bahsetmeddinki yok bende bilmiyordum...simdi vekalet vermek gerek..benle birdaha gelsene konsolosluga.....dedim valla abla senin bu konsolosluk sevdandan gide gele yollara öyle alistimki acana konsolosluga baskonsolosmu olsam ki dedim yok giderim cani sagolsun..allaha sükür akil vermis güc vermis niye yardim etmeyeyim ama gel görki konsolosluk icin sabahin köründe yollara düsücez..8.30 da acilan konsolosluk icin 7.15 de orada olmamiz gerekki ilk siralari alalim yoksa aksama Kadar sira gelmiyor..yaz olsa neyse birde kis soguk..saatlerceayak üstü dikil..belimde rahatsiz dedim canin sagolsun gideriz noolcak... ama esim tutamadi kendini bir kahkaha patlatti....cünkü Cuma günü onunla konsolosluga son gittikten sonra isini hallettikten sonra evde resmen dansettim esimin karsisinda yasasin bitti bitti kurtuldum diye kadin allahtan birsey anlamadi cok ayip olacakti cooook...gerci onada gönül koydum yalan yok..o sirnakli..ama hiristiyan..yani onlarin bayrami orucu falan cok baska Zaman ve günde..bana israr ediyorki ille yarin(bu gün icin) gidelim diye..dedim abla nasil geliim senle yarin arife günü tatlilar yemekler yapilacak isler yapilacak cocuklar yikanip paklanacak ben nasil geleyim senle..o zanam bayramda Hemde Kurban bayrami yani..dedim bu hafta benden sana fayda yok abla..haftaya gidelim..kadin demezmi pazar günü belcikaya gidecegiz belgeyi vermem gerek diye.. dedim o Zaman cumaya gidelim..bu 2 gün zaten imkansiz...
yani ne diim allahin gücüne gidecek diye birsey diyemiyorum ama bazende insanlarin sadece isleri düstügünde beni tanimalarina bozuluyorum yalanmi diim

ne güzel ne güzel yalniz degilim

yok degilsin canım kahvaltımı yaptıktan sonra dolanayım az bakayı ne var ne yok dedim bide bişey soracam ya bu ticker eklemeye çalısıyorum ama bir türlü beceremedim yaayardımcı olurmusunuz bana neden olmuyor acaba taktım şimdiii yapmazsam çatlarım

iiyi akşamlar kızlarr

menüm
sabah
1 dlm peynir
5 zetin
2 dlm ekmk

ara
1 elma

öğle
5 kaşık pırasa yoğurt

ara
2 mandalina
akşam

1.5 etliekmek
ayran
boll su

çok yorgunum kızlar yumurta kapıya dayandı ve işlerim yeni bitti..hatta tam bitmediçoccuklar yıkancak daha

yarın zor bir gün beni bekliyor.allah yardımcım olsun..
şimdiden hepinize iyi bayramlarr

• kahvaltı
  • 1adet haslanmıs yumurta
  • yarım kbrıt kutusu peynır
  • 2adet zeytın
  • bıber domates
  • 1bardak sut
  • 2dılım kızarmı ekmek
  • öğlen
  • bezelyelı tavuk
  • 1dılım ekmek
  • bır kase yogurt
  • ara ogun 3 adet mandalın
  • aksam
  • 1kase mercımek
  • 1dılım ekemk
  • bır kase pepecura
ay bugun ne cok sey yemısım yaaaaa

bu arada belki pepeçura nedir diye merak eden vardır hmen acıklayım rze bölgesine ait bir tatlı ama tamamen kara üzümden yapılıyor ve içine hiç şeker konmuyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anammm yarın bayram ve doğal olarak son telaşlı saatlerimizi yaşıyoruz evde
Birazdan küçük cimcimeyide yıkıyacağım en sonda ben duşumu alır artık yatarım
Tabi daha şimdi erkende
Bugün Rahmetli babannemle dedemin mezarlık ziyaretlerinide aradan çıkardık yarın çok kalabalık olur diye
Sabah Eşim ve babam kurbanlık peşine koşacaklarından kahvaltı faslında bir tek annem, kızlarım, kardeşimle ailesi ve ben olacağız Yarın biraz daha sakin geçer eşim gelene kadar ondan sonra sülaleyi gezeceğiz

Bu arada bugün tam akşam üzere sizlere bakacağım sırada Almanyada birlikte okuduğumuz ortaokuldan beri can ciğer olduğum Dostumun istanbula hatta Pierre Lotiye geldiğini gördüm faceden tam sitem edecekken hala orada olduklarını söyledi ve ben nasıl jet hızıyla hazırlandıysam 10 dakika içinde yanına gittim
En son 4 sene evvel görüşmüştük hatta biraz daha bile fazla İnanılmaz özlemişim gerçekten arkadaşımı
Birlikte az da olsa sohbet ettik hasret giderdik hatta Can arkadaşım beni gördüğüne inanamadı 10 dakikaya oradayım diyince şaka yapıyorum sanmış beni karşısında görünce çok sevindi Banada çok çok iyi geldi hem arkadaşımı görmek hemde manzaraya karşı çay içmeyeli çok uzun zaman olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…