- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hosgeldin canim aramiza..insallah kilocuklardan hepberaber güzel güzel kurtuluruzBende 86 kiloyum arkadişlerrrr omru hayatımda bu kadar kılo almamıştım...1adet bebem var😃😃😃😘doğum o bu derken dana gibi oldum ....😂😂😂😂😂😩😖😤
Motive olmak adına burada sizinle paylaşımda bulunacağım umarım guzel bilgilet ve hoş sohbetlerımız olurrrrr 😃😃😃😃😃😃 şimdiden herkese başarılar dilerrrrrım😃😃😃😃😃
benimdeeeeeeeeeeeeeeeee
bana gönder banaaaaaakız kıyafetleri yapmaya başladım başlamasına ama ya erkek olursa ben napacam:18::18::18::18:
neeeeeeeeeeeeeBaşlangıç. 80
geçen hafta..68.5
bu hafta.69.5
Gelen. 1
toplam giden..10.5
hedef..57
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] çarşı yürüme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 90.6 [/TD] [TD] 90.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +5.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 45 dakika yüzme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 15 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minikkelebk[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
naber millet..cok yogun bir pazar gecirdim-.kahvaltiyi cakmalarda yaptik..aksam yemegini ayni gurup bizde....ama yürüyüsümü ihmal etmediiiiiiim
öyleden sonra ikinci el cocuk pazari vardi..oraya gittik..allahim bir pastalar yapmislar..sicak sicak Waffel lar..o koku bitirdi beni..cakma dayanamadi koca bir dilim Pasta Aldi..diger görümcemde kahve ismarladi..bir önceki günde baska yerde cocuk pazari vardi gene cakmayla gitmistik..oradada Pasta kokulari beni bitirdi ama yememistim...bu sefer kesin yiyecegim dedim..ama önce alisveris..cok Uygun cocuk kiyafetleri aldim son numarama...sonrada solugu pastalarin karsisinda aldim...ama ben ne yaptimmmm:YEMEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM canim cok istedi ama genede yemedim..bir baktim cakma elinde pastayla girdi kafeteryaya...dedim yemem...ben yemeyince oda ancak yarisini yiyebildi..sanirim karsisinda benim yemeden durmam onu vicdanen rahatsiz etti
aqy bu gün tüm gün boyunca yüzün coktü yeter Kilo verme cirkinlesiyorsun deyip Durdu..ondan bir gün öncede bir tanisla yürüyüsteydim..kadin bana demistiki..ay senin görümcende cok Verdi ama o cok ihtiyarladi sense aksine genclestin yüzün hic cökmedi dipdiri capcanli ekstra birseymi yapiyorsunyok dedim spor sadece yürüyüs..kanim sürekli hizli calisiyor haliylede bünye canli o yemeyerek Verdi..ben az yiyip cok yürüyerek fark sadece bu
ay sorma bir alemler zaten..az bönce bizim ortak tanidigimiz bir arkadas geldi...isi düsmüste(zaten insanlarin isi düsmese beni hatirlayanda olmaz ya neeyse buna sükür) ..haftasonu bizim cakmayla ortanca görümcelerimden biri dügüne gitmislerdi..bu gelen hatunda oradaydi hep beraber oturmuslar..bizimkiler sigara icmek icin wc ye gidince bu hatunda onlarla gitmis..benim görümceler baslamislar yakinmaya...yok dayilari yeni ölmüs cok üzgünlermis..iclerinden dügüne gitmek gelmiyormus ama mecburen gidiyorlarmis.baslamis aglamaya..bu hatunda demis acinizi anliyorum ama Hayat bu ne yapican...bunlarin sigarasi bitmis cikmislar masaya giderken bizimkiler direkt piste Hemde sadece ikisi(büyük ve ortanca görümcem:)) dügün boyu oynamislar ...slm kizlar bayram oncesi islerimi toparladim kurban pazarina gidiyoz bizimki hayvani almis cocuklara gostermeye gidecez. carsi acayip kalabalik offffff
sanirum kilo verdirici tozdan oyle oldu o yoksa niye coksun saglikli verse
ne güzel ne güzel yalniz degilim
isi düsmese gelenim olmaz demisken aklima geldi..bir yakinin noter isleri vardi..kadincagiz Düzgün türkce konusamiyor ve anlamiyor diye benden yardim istedi..nerdeyse 1 senedir konsolusluklara gide gele yol ezberledim..onla kalsa birde Telefon acmami istiyor..Telefon acmak birsey degilde en az 1-2 Saat bekliyorsun telesekreter Dakka basi konusuyor..siz 7 siradasiniz siz 6.siradasiniz derken güc bela 2-3 siraya geliyorum bu arada en az 1 Saat ortalama 1,5 Saat gecmis oluyor tan 2.3.siraya geliyorum tak kapaniyor cildiriyorum...kadina olmaz yapamamda diyemiyorum...neyse gecen hafta nihayet islerini hallettik..hanii su benim koca cocugu krese görmeyi bile zor becermisti ya hah iste o gün..dün aksam 9 gibi geldi....ohoooo abla hosgeldin dedim..nasilsa isi bitti benden birsey istemeye degil ziyarete gelmis sandim..ne gezeeeeeeeeeeeeeeeerkadin nemezmi kiz biz vekalet vermeyi unuttuk ne vekaleti..insan bilmedigi birseyi unuturmu..dedim sen bana öyle birsey bahsetmeddinki yok bende bilmiyordum...simdi vekalet vermek gerek..benle birdaha gelsene konsolosluga.....dedim valla abla senin bu konsolosluk sevdandan gide gele yollara öyle alistimki acana konsolosluga baskonsolosmu olsam ki dedim yok giderim cani sagolsun..allaha sükür akil vermis güc vermis niye yardim etmeyeyim ama gel görki konsolosluk icin sabahin köründe yollara düsücez..8.30 da acilan konsolosluk icin 7.15 de orada olmamiz gerekki ilk siralari alalim yoksa aksama Kadar sira gelmiyor..yaz olsa neyse birde kis soguk..saatlerceayak üstü dikil..belimde rahatsiz dedim canin sagolsun gideriz noolcak... ama esim tutamadi kendini bir kahkaha patlatti....cünkü Cuma günü onunla konsolosluga son gittikten sonra isini hallettikten sonra evde resmen dansettim esimin karsisinda yasasin bitti bitti kurtuldum diye kadin allahtan birsey anlamadi cok ayip olacakti cooook...gerci onada gönül koydum yalan yok..o sirnakli..ama hiristiyan..yani onlarin bayrami orucu falan cok baska Zaman ve günde..bana israr ediyorki ille yarin(bu gün icin) gidelim diye..dedim abla nasil geliim senle yarin arife günü tatlilar yemekler yapilacak isler yapilacak cocuklar yikanip paklanacak ben nasil geleyim senle..o zanam bayramda Hemde Kurban bayrami yani..dedim bu hafta benden sana fayda yok abla..haftaya gidelim..kadin demezmi pazar günü belcikaya gidecegiz belgeyi vermem gerek diye.. dedim o Zaman cumaya gidelim..bu 2 gün zaten imkansiz...
yani ne diim allahin gücüne gidecek diye birsey diyemiyorum ama bazende insanlarin sadece isleri düstügünde beni tanimalarina bozuluyorum yalanmi diim[/QUO
ooo çok eziyetli uğraşmış şididen kolya gelsin .ama çok sabırlı ve iyi niyetlisin .olsun sen yardım etmişşin ne derler kul bilmezse ALLAH bilir bu iyi niyetini
- kahvaltı
- 1adet haslanmıs yumurta
- yarım kbrıt kutusu peynır
- 2adet zeytın
- bıber domates
- 1bardak sut
- 2dılım kızarmı ekmek
- öğlen
- bezelyelı tavuk
- 1dılım ekmek
- bır kase yogurt
- ara ogun 3 adet mandalın
- aksam
- 1kase mercımek
- 1dılım ekemk
- bır kase pepecura
ay bugun ne cok sey yemısım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?