Canim ablalarm kardeslerim arrtk zayflamak istiyorum ne olur bana da yardmcı olun lutfen bir diyete baslyorum ama hep yari yolda brkyorum bazılari zayflarsn sen yaparsn diyorlar bazlari sen yapamazsn deyim azmimi kryorlar ben skldm artk kilolu olmaktan zayf olmak ve istedigim kyafeti giymek istiyorum cok sey istemyorumki ne olur bir elin nesi var iki elin sesi var misli birlikten kuvvet dogar srf zayflamak icin akapuntur bile düşünüyoruz ve zayflayamazsam psikolojik olarak baya cokmus olcam(
insallah insallah ne diiimisi düsmese gelenim olmaz demisken aklima geldi..bir yakinin noter isleri vardi..kadincagiz Düzgün türkce konusamiyor ve anlamiyor diye benden yardim istedi..nerdeyse 1 senedir konsolusluklara gide gele yol ezberledim..onla kalsa birde Telefon acmami istiyor..Telefon acmak birsey degilde en az 1-2 Saat bekliyorsun telesekreter Dakka basi konusuyor..siz 7 siradasiniz siz 6.siradasiniz derken güc bela 2-3 siraya geliyorum bu arada en az 1 Saat ortalama 1,5 Saat gecmis oluyor tan 2.3.siraya geliyorum tak kapaniyor cildiriyorum...kadina olmaz yapamamda diyemiyorum...neyse gecen hafta nihayet islerini hallettik..hanii su benim koca cocugu krese görmeyi bile zor becermisti ya hah iste o gün..dün aksam 9 gibi geldi....ohoooo abla hosgeldin dedim..nasilsa isi bitti benden birsey istemeye degil ziyarete gelmis sandim..ne gezeeeeeeeeeeeeeeeerkadin nemezmi kiz biz vekalet vermeyi unuttuk ne vekaleti..insan bilmedigi birseyi unuturmu..dedim sen bana öyle birsey bahsetmeddinki yok bende bilmiyordum...simdi vekalet vermek gerek..benle birdaha gelsene konsolosluga.....dedim valla abla senin bu konsolosluk sevdandan gide gele yollara öyle alistimki acana konsolosluga baskonsolosmu olsam ki dedim yok giderim cani sagolsun..allaha sükür akil vermis güc vermis niye yardim etmeyeyim ama gel görki konsolosluk icin sabahin köründe yollara düsücez..8.30 da acilan konsolosluk icin 7.15 de orada olmamiz gerekki ilk siralari alalim yoksa aksama Kadar sira gelmiyor..yaz olsa neyse birde kis soguk..saatlerceayak üstü dikil..belimde rahatsiz dedim canin sagolsun gideriz noolcak... ama esim tutamadi kendini bir kahkaha patlatti....cünkü Cuma günü onunla konsolosluga son gittikten sonra isini hallettikten sonra evde resmen dansettim esimin karsisinda yasasin bitti bitti kurtuldum diye kadin allahtan birsey anlamadi cok ayip olacakti cooook...gerci onada gönül koydum yalan yok..o sirnakli..ama hiristiyan..yani onlarin bayrami orucu falan cok baska Zaman ve günde..bana israr ediyorki ille yarin(bu gün icin) gidelim diye..dedim abla nasil geliim senle yarin arife günü tatlilar yemekler yapilacak isler yapilacak cocuklar yikanip paklanacak ben nasil geleyim senle..o zanam bayramda Hemde Kurban bayrami yani..dedim bu hafta benden sana fayda yok abla..haftaya gidelim..kadin demezmi pazar günü belcikaya gidecegiz belgeyi vermem gerek diye.. dedim o Zaman cumaya gidelim..bu 2 gün zaten imkansiz...
yani ne diim allahin gücüne gidecek diye birsey diyemiyorum ama bazende insanlarin sadece isleri düstügünde beni tanimalarina bozuluyorum yalanmi diim[/QUO
ooo çok eziyetli uğraşmış şididen kolya gelsin .ama çok sabırlı ve iyi niyetlisin .olsun sen yardım etmişşin ne derler kul bilmezse ALLAH bilir bu iyi niyetini
hosgeldin canim.kimin ne dedigi hic önemli olmamali senin icn--neticede hersey sende bitiyor...sen kendine inanacaksin ve yapacaksin..ama baslangic icin gir bir diete girme..ufak degisiklikler yap yeter..birazda hareketlen..aman diim ac kalma..bak kendiliginden nasilda gidiverecek kilolarinCanim ablalarm kardeslerim arrtk zayflamak istiyorum ne olur bana da yardmcı olun lutfen bir diyete baslyorum ama hep yari yolda brkyorum bazılari zayflarsn sen yaparsn diyorlar bazlari sen yapamazsn deyim azmimi kryorlar ben skldm artk kilolu olmaktan zayf olmak ve istedigim kyafeti giymek istiyorum cok sey istemyorumki ne olur bir elin nesi var iki elin sesi var misli birlikten kuvvet dogar srf zayflamak icin akapuntur bile düşünüyoruz ve zayflayamazsam psikolojik olarak baya cokmus olcam(
aya bizim herif agir grip oldu yataga düstü..benimde bogazim cok agriyor yutkunamiyorum vede tirtir titriyorum sanirim bende yataga düstüm düsecegim...kis cayina yüklendim ama bünyeye girdi mikrop birkere:83:
Dogru söylüyorsun..bana pahaliya maal olacak ama dinlenmek zorundayim..bogazima dikkat edecegim ama enerjiye vitmine ihtiyacim var meyve bal pekmez kacinilmaz..neyse yilbasina daha cok var veririm insallah gericanım benim dikkat et waallla bu zamnada yapışan hastalık kolay kolay geçmiyor
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ay ben sizi çok özleidmmmmmmmmmmmm nasılsınız nasıl gidiyor??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?