80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok yorgunm menumu yazaym oncee herkese ii bayramlarrr diliyorumm
sabah : iki dilim ekmek bi kk peynir zeytn çay
ara : bir activia
öğle : yok
akşam : dört yk ıspanalkı yumurta iki sıkım çiğköfte bir dilim ekmek
ara : soguk çay
spor :yok

Naber kizlar yorgunluktan oluyorum tatlilar dolmalar sarmalar alisveris yuruyus derken dsha yeni uzanabildim hersey yolunda ..bu sene kurban kesemedik allah affetsin allah sevdiklerimi ve sevenlerimi korusun yarabbim ... zorda darda kalanlarin oksuzlerin yetimlerin hastalarin yuregi aciyla dolu olanlarin yardimcisi olsun amiiiin

Canim ablalarm kardeslerim arrtk zayflamak istiyorum ne olur bana da yardmcı olun lutfen bir diyete baslyorum ama hep yari yolda brkyorum bazılari zayflarsn sen yaparsn diyorlar bazlari sen yapamazsn deyim azmimi kryorlar ben skldm artk kilolu olmaktan zayf olmak ve istedigim kyafeti giymek istiyorum cok sey istemyorumki ne olur bir elin nesi var iki elin sesi var misli birlikten kuvvet dogar srf zayflamak icin akapuntur bile düşünüyoruz ve zayflayamazsam psikolojik olarak baya cokmus olcam(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Karga kahvaltısını etmeden uyandım doğal olarak
Eşimi uğurlayıp güzel bir kahve yaptım kendime gelmek için

Günün anlamı üzerine benden sizlere gelsin Her bayram bu şarkıyla kızçelerimi uyandırırım ve bana offfff anne yaa yinemi der büyük olan

Bu Gün Bayram (Barış Manço) - YouTube

Eki Görüntüle 831309

ARamıza hoşgeldin canım
Bayramda biraz sakin olur buralar belki ama bayram sonrası hepbirlikte çok güzel bir start verir şu kilolardan kurtuluruz inşallah...Aminnnnnnn

günaydın canım arkadaşlarımm

HEPİNİZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
ilk ben girerim sanmıştım ama ceco erkenci çıktı

eşim camiye gitti namaza bende bi bakıyım sonra istesemde gelemem zor bi gün beni bekliyor allah yardımcım olsun.

ALLAH hepimize hayırlı uğurlu güzel bi bayram yaşatsın

canlarrrrr

nice mutlu bayramlara... bir dahaki bayramda amaçsız (zayıf) olarak bayramlaşmak ümidiyle

selam kızlar 2 3 gundur yoktum ortalıkta temızlıkten fırsatım olmadı
annemın temızlıgınede yardım edınce bıraz yogun gectı
hepınıze hayırlı bayramlar...rabbım sevdıklerımızle nıce bayramlar nasıp etsın ınsallah.
ben kırmızı et yemıyorum o yuzden bayramda bıraz sıkıntı oluyo
ama bol baharatlı olursa ve ben yaparsam köfte yıyebılıyorum ama bunlarda bana artı olarak dönmez heralde
neyse bayram dolayısıyla pek tenha burası ınsallah ara ara bakabılırız
malum es dost akraba zıyaretı falan öptüm hepınızı

hepimizin Kurban bayrami Kutlu olsun...daha nice nice bayramlara sevdiklerimizle sagligimizla keyfimizle gireriz insallah

ay kizlar anlatacak o Kadar cok sey varki nerden baslasam acaba:26::26::26::26:
tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cakmadan baslayacagim..
face arife günü kaynanamda dolma sarma yapmistik..benim görümcenin biride resmimizi face koymus..bu gün Sabah kaynanama bayramlasmaya gittik ki bu cakmalarda orada kahvalti(dolmalar sarmalar yogurtlu etli corbalar)yapiyorlardi...konu dolmadan oradanda face deki resme geldi..benim cakma ne dese begenirsiniz: ay ikimizinde resmini koyduk sadece senin resmi begenmisler benimkini begenmemisler herkese küstüm demezmi buda birseymi asil bombayi kaynanam patlatti:
sen cok zayifladin yüzün cöktü ihtiyarladin begenilecek bir yerin kalmadiki demezmi allahim ben soktan soka girdim..kocasi kuru kuru diye bizim cakmaya seslendi..bunu 2 gündür yanimda hep yapiyor..ben ciddi olarak zayiflamaya basladim ya..aklinca beni sogutacak zayiflamaktan ...oysa her gecen gün + lardayim son 10 gündür ama inanmiyorlar hususi yalan söylüyorum saniyorlar..ee insanin Fikri neyse zikride o dur yani..beni kendileri gibi sandiklari icin lafima güvensizler
bana yeter zayiflama sarktin soldun diyen cakma Hanim anasi öyle diyince aha gelininde soldu sarkti diyemedi nedense

aya bizim herif agir grip oldu yataga düstü..benimde bogazim cok agriyor yutkunamiyorum vede tirtir titriyorum sanirim bende yataga düstüm düsecegim...kis cayina yüklendim ama bünyeye girdi mikrop birkere:83:

bu gün menü yazmasam olurmu..10 dakikada bir yedim..bayramlasmaya gittigim heryerde bir iki catalda olsa yedim yani...bircogunu unuttum bile ne yedimse

bu nasil bayram kardesim ya..2 Saat oldu eve geleli..ne gelen var ne giden..ne zili calan cocuklar...(ki bu güne Kadar hic olmadi ya...türk mahallelerinde cok oluyorda benim bulundugum yerde cok cok az turk var..onlar ancak almanlarin cadilar bayraminda kapiya geliyorlar ..birde yilbasinda..baskada gelen giden olmaz..cocuk sevindiremiyorum valla...aslinda eskiler gibi icinde hem para hem Seker olan mendiller yapsam bunuda duyursam :26::26::26: turkiyeden Biel gelen olur vallahi

kizlar ben yarim Saat kestirmeye gidiyorum..misafir gelmezse tabi..bütün etim aciyor gibi böyle bir tuhafim allahim insallah yataga düsmem insallah

aya bizim herif agir grip oldu yataga düstü..benimde bogazim cok agriyor yutkunamiyorum vede tirtir titriyorum sanirim bende yataga düstüm düsecegim...kis cayina yüklendim ama bünyeye girdi mikrop birkere:83:

canım benim dikkat et waallla bu zamnada yapışan hastalık kolay kolay geçmiyor

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ay ben sizi çok özleidmmmmmmmmmmmm nasılsınız nasıl gidiyor??????

canım benim dikkat et waallla bu zamnada yapışan hastalık kolay kolay geçmiyor
Dogru söylüyorsun..bana pahaliya maal olacak ama dinlenmek zorundayim..bogazima dikkat edecegim ama enerjiye vitmine ihtiyacim var meyve bal pekmez kacinilmaz..neyse yilbasina daha cok var veririm insallah geri

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ay ben sizi çok özleidmmmmmmmmmmmm nasılsınız nasıl gidiyor??????

kacak vaaar yakalayin Cabuk Cabuk..

Son düzenleme:
nerelerdesin dilaram ya ..gözleimiz yolda kaldi senle ugrasmadan sana takilmadan gecmiyor gunler gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…