Bunu yaparsan ben bilem gelebilirimbu nasil bayram kardesim ya..2 Saat oldu eve geleli..ne gelen var ne giden..ne zili calan cocuklar...(ki bu güne Kadar hic olmadi ya...türk mahallelerinde cok oluyorda benim bulundugum yerde cok cok az turk var..onlar ancak almanlarin cadilar bayraminda kapiya geliyorlar ..birde yilbasinda..baskada gelen giden olmaz..cocuk sevindiremiyorum valla...aslinda eskiler gibi icinde hem para hem Seker olan mendiller yapsam bunuda duyursam :26::26::26: turkiyeden Biel gelen olur vallahi
Kacak ki tam kaç :)))ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ay ben sizi çok özleidmmmmmmmmmmmm nasılsınız nasıl gidiyor??????
birdahaki bayrama yapicam sözBunu yaparsan ben bilem gelebilirim
Kacak ki tam kaç :)))
gelmis hemencecik gitmiş
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ay ben sizi çok özleidmmmmmmmmmmmm nasılsınız nasıl gidiyor??????
birdahaki bayrama yapicam sözama sözümü birinin bana hatirlatmasi gerek yoksa unuturum..simdiden diiim
Ben yazdım yazdım yazdım
Ben süper zekanın şarjı bitmiş ...
Kapandı...
Herseyde silinmiş
menunu okurken kesin aksamada pisi yemistir bu dedim ama yememissin cok sukurherkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.herkese ailesiyle nice bayramlar dilerim sağlık ve huzur dolu inşallahh...gel gelelim bugun ki menüme vallahi kendimi bügün asıray kapmamak fazla yememk için zorladımçünkü heryerde bir ikram bir zoraki davet ve yemeyince küsüşme adeti varr bugunkı lıstemdekı çikolatanın pişmanlıgını hayla yaşıyorum yanlız:84::84::84::84::84::84::105::105::105::105::105::105:
- menümmm
- kahvaltı
- 4 adet minik bişi
- yarım kibrit kutusu beyaz peynir
- 3adet zeytin bir bardak çay
- öğlen
- 6minik adet bişi 4çtal lor peynir
- 1çikolata
- akşam
- 1tabak yagsız et
- 1kase pepçura
Hahay bayramda menü yazmissin :) incelemedim ama menü yazabildigin icin sana bol bol aalkışherkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.herkese ailesiyle nice bayramlar dilerim sağlık ve huzur dolu inşallahh...gel gelelim bugun ki menüme vallahi kendimi bügün asıray kapmamak fazla yememk için zorladımçünkü heryerde bir ikram bir zoraki davet ve yemeyince küsüşme adeti varr
bugunkı lıstemdekı çikolatanın pişmanlıgını hayla yaşıyorum yanlız:84::84::84::84::84::84::105::105::105::105::105::105:
- menümmm
- kahvaltı
- 4 adet minik bişi
- yarım kibrit kutusu beyaz peynir
- 3adet zeytin bir bardak çay
- öğlen
- 6minik adet bişi 4çtal lor peynir
- 1çikolata
- akşam
- 1tabak yagsız et
- 1kase pepçura
Evet canım ya bi de kırk yılda bir uzun yazasim tuttucok sinir bozucu oluyor degilmi
Hahay bayramda menü yazmissin :) incelemedim ama menü yazabildigin icin sana bol bol aalkış
Evet canım ya bi de kırk yılda bir uzun yazasim tuttu
eltilerim+kilolarım ve benden bahs ettim onlarda gitti
menunu okurken kesin aksamada pisi yemistir bu dedim ama yememissin cok sukur
hadi ya en heyecanli kismi kacirmisiz tühHahay bayramda menü yazmissin :) incelemedim ama menü yazabildigin icin sana bol bol aalkış
Evet canım ya bi de kırk yılda bir uzun yazasim tuttu
eltilerim+kilolarım ve benden bahs ettim onlarda gitti
bravo bravoyok valla bende öle düşünmüştüm öğlen yemeğini yerken ne yalan soleyım:)bugun kurbanbayrmaı dolayısıyla babamın marketine ben bakmak zorunda kaldım oda kurbanlıkla ilgilendi bakkalda bana kaldı malesef övlende yiyecek bişey bulamadım ya sabah ne vardıysa kahvaltıda öğlende onla idare ettim zaten marketteki tüm abur cuburlar gözüme gözüme baktı durduu..allahtan 2de babm geldide tam abur cubur stersinden kurtardım bu defa bayramlasmaya gittiğim evlerdeki ikram stersi gerdi beniii ama azimle delmeyecem ve kilo vermek için mücadeleye devam edecem:18::18::18::18:
Evet kaptanım ya...:) netin gumburtusune gitti...hahahayyyt eltileri çekiştirmene fırsat vermedi i internet:)))
azcık çekiştireydik iyiyidi:)
hadi ya en heyecanli kismi kacirmisiz tüh
bravo bravosen bu isi basaracan gibi gibi
canım sen nişanda kaç kiloydun ki bunlar halaa sninle dalga gecebiliyo??Evet kaptanım ya...:) netin gumburtusune gitti...
ay özet geceyim....
her görüştüğümüzde benim kilolarım mesele oluyor..
dogum yaptım ...hele buyuguyle, küçüğü sürekli ay ne olcak bilmem ne...
yok nişanda sana alınanlar olmaz dimi...ay oluyo mu (sanki dalga geciyorlar)
sanki degil resmen dalga geciyorlar ...ay ne kadar inceydi belin..
Zaten sismisim birden psikolojim sıfır ...eşime söyleyince ...ağzın yok mu cevabını ver diyo du
ama iste ben kalb kırmayı sevmiyorum
neyse sonra sonra kocam beni böyle de beğeniyor bilmem ne demeye başladım ...
Size oluyo mu nisaninizda alınanlar dedim :)))
neyse
ay kizlar anlatacak o Kadar cok sey varki nerden baslasam acaba:26::26::26::26:
tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cakmadan baslayacagim..
face arife günü kaynanamda dolma sarma yapmistik..benim görümcenin biride resmimizi face koymus..bu gün Sabah kaynanama bayramlasmaya gittik ki bu cakmalarda orada kahvalti(dolmalar sarmalar yogurtlu etli corbalar)yapiyorlardi...konu dolmadan oradanda face deki resme geldi..benim cakma ne dese begenirsiniz: ay ikimizinde resmini koyduk sadece senin resmi begenmisler benimkini begenmemisler herkese küstüm demezmibuda birseymi asil bombayi kaynanam patlatti:
sen cok zayifladin yüzün cöktü ihtiyarladin begenilecek bir yerin kalmadiki demezmiallahim ben soktan soka girdim..kocasi kuru kuru diye bizim cakmaya seslendi..bunu 2 gündür yanimda hep yapiyor..ben ciddi olarak zayiflamaya basladim ya..aklinca beni sogutacak zayiflamaktan ...oysa her gecen gün + lardayim son 10 gündür ama inanmiyorlar hususi yalan söylüyorum saniyorlar..ee insanin Fikri neyse zikride o dur yani..beni kendileri gibi sandiklari icin lafima güvensizler
bana yeter zayiflama sarktin soldun diyen cakma Hanim anasi öyle diyince aha gelininde soldu sarkti diyemedi nedense
aya bizim herif agir grip oldu yataga düstü..benimde bogazim cok agriyor yutkunamiyorum vede tirtir titriyorum sanirim bende yataga düstüm düsecegim...kis cayina yüklendim ama bünyeye girdi mikrop birkere:83:
canım sen nişanda kaç kiloydun ki bunlar halaa sninle dalga gecebiliyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?