80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz kacak söyle bakiiim simdi kacakligin beticesi artimi eksimi bünyende
gerci kala komsuya arkadasa bol istahli ziyaretlere devam ediyorsan durum iyi degil demektir ama insallah düsündügüm gibi degildir:26::26::26:

Bunu yaparsan ben bilem gelebilirim
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ay ben sizi çok özleidmmmmmmmmmmmm nasılsınız nasıl gidiyor??????
Kacak ki tam kaç :)))
gelmis hemencecik gitmiş

Milli macı izliyor musunuz kızlar
ben izleyemiyorum bile anca dinliyorum
yoksa kalbden gidicem:18:

herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.herkese ailesiyle nice bayramlar dilerim sağlık ve huzur dolu inşallahh...gel gelelim bugun ki menüme vallahi kendimi bügün asıray kapmamak fazla yememk için zorladım çünkü heryerde bir ikram bir zoraki davet ve yemeyince küsüşme adeti varr
  • menümmm
  • kahvaltı
  • 4 adet minik bişi
  • yarım kibrit kutusu beyaz peynir
  • 3adet zeytin bir bardak çay
  • öğlen
  • 6minik adet bişi 4çtal lor peynir
  • 1çikolata
  • akşam
  • 1tabak yagsız et
  • 1kase pepçura
bugunkı lıstemdekı çikolatanın pişmanlıgını hayla yaşıyorum yanlız:84::84::84::84::84::84::105::105::105::105::105::105:

menunu okurken kesin aksamada pisi yemistir bu dedim ama yememissin cok sukur

Hahay bayramda menü yazmissin :) incelemedim ama menü yazabildigin icin sana bol bol aalkış
cok sinir bozucu oluyor degilmi
Evet canım ya bi de kırk yılda bir uzun yazasim tuttu
eltilerim+kilolarım ve benden bahs ettim onlarda gitti

Hahay bayramda menü yazmissin :) incelemedim ama menü yazabildigin icin sana bol bol aalkış

hahahayyyt eltileri çekiştirmene fırsat vermedi i internet:)))
azcık çekiştireydik iyiyidi:)

Son düzenleme:
menunu okurken kesin aksamada pisi yemistir bu dedim ama yememissin cok sukur

yok valla bende öle düşünmüştüm öğlen yemeğini yerken ne yalan soleyım:)bugun kurbanbayrmaı dolayısıyla babamın marketine ben bakmak zorunda kaldım oda kurbanlıkla ilgilendi bakkalda bana kaldı malesef övlende yiyecek bişey bulamadım ya sabah ne vardıysa kahvaltıda öğlende onla idare ettim zaten marketteki tüm abur cuburlar gözüme gözüme baktı durduu..allahtan 2de babm geldide tam abur cubur stersinden kurtardım bu defa bayramlasmaya gittiğim evlerdeki ikram stersi gerdi beniii ama azimle delmeyecem ve kilo vermek için mücadeleye devam edecem:18::18::18::18:

hadi ya en heyecanli kismi kacirmisiz tüh

bravo bravo sen bu isi basaracan gibi gibi

hahahayyyt eltileri çekiştirmene fırsat vermedi i internet:)))
azcık çekiştireydik iyiyidi:)
Evet kaptanım ya...:) netin gumburtusune gitti...
ay özet geceyim....

her görüştüğümüzde benim kilolarım mesele oluyor..
dogum yaptım ...hele buyuguyle, küçüğü sürekli ay ne olcak bilmem ne...
yok nişanda sana alınanlar olmaz dimi...ay oluyo mu (sanki dalga geciyorlar)
sanki degil resmen dalga geciyorlar ...ay ne kadar inceydi belin..
Zaten sismisim birden psikolojim sıfır ...eşime söyleyince ...ağzın yok mu cevabını ver diyo du
ama iste ben kalb kırmayı sevmiyorum
neyse sonra sonra kocam beni böyle de beğeniyor bilmem ne demeye başladım ...
Size oluyo mu nisaninizda alınanlar dedim :)))
neyse

hadi ya en heyecanli kismi kacirmisiz tüh

bravo bravo sen bu isi basaracan gibi gibi

ay inşallahhh başarırım aslında buraya yazacam diye gündüz yemek yerken kendimi sorumlu hissediyorum sizleride görünce şevkim artıyor .vallahii herkes azimle ugrasıyor bak vermıslerde deyıp motıve oluyorum demek kı oluyor.diye heycanım artıyor inşllah bu cuma gecen cumadan daha fazla gitmiş olur .çünkü 500grcık gitmiş gecen cuma

canım sen nişanda kaç kiloydun ki bunlar halaa sninle dalga gecebiliyo??

Çok sinir bozucu yaaaaa. Açık açık diyo bi de seni beğenmişler beni beğenmemişler diye. Annesinin yaptığı da feci bişi. Yani öyle düşünsen bile dememelisin. Kızın sonuçta yahu dimi??? Ama senin adına seviniyorum; okadar kilo verip beğenilmen süper

aya bizim herif agir grip oldu yataga düstü..benimde bogazim cok agriyor yutkunamiyorum vede tirtir titriyorum sanirim bende yataga düstüm düsecegim...kis cayina yüklendim ama bünyeye girdi mikrop birkere:83:

İnşallah ağır bir şekilde atlatmazsın geçmişler olsun.

Bu arada alınan 2 takım kıyafet Onlarida eşim kendisi aldı ...Ama isteee ne olduuuuuben zayıflamaya başladım .. Cok üstüme gelen büyük eltim aynı orantida kilo almaya... Bugün aaaa sen yine mı zayıfladın ... Yok cok kilo verme... Canım kalmaz cocuklara bakamaz misim.... Dedim daha cok var...Bu sefer inanmaz gibi tavırlar ...Neyse kızlar isin özün şu ben öyle cok hızlı kilo vermedim ama baş koyduğum bu yoldanda donmedim ...Yavaş yavaş olsun... Devam edin yeter ki...16 ayda 18 kilo olmus... Eh bunada sukur... Aylarca yapamadığımda oldu ama en azından kilo mu kontrol ettim... Ve devam ettim... Bi 10 kilo daha verdigimde cok merak ediyorum suratlarını ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…