80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy bu muhabbet coktanıdık geldi bana benimde görümcemle kayınvalıdemın muhabbeti cocukda doguramadın ama cok kılo aldın nasıl olacak bu kılolardan cocugunda olmazz bunlarda arkasından gelen muhabbetlerr ilk zaman cevap vermiyordum ama artık susmuyorum vallahi 4 düşük yapıp benım gibi iki tüp bebek tedavisi 1 asılam görseniz heralde siz çatlardınız dedim keza bir dogumda 35 kilo aldıgını hatırlattım görümceme inanın ki şuanda benden daha kilolu ama herseferinde böle ana kız üstüme oynuyorlar kızdırmak için ama karar aldım artık susmayacam seni çok iyi anlıyorum şekerim

Pembehipopotam canım sende sana bişey söyleyenleri kafana takma...
Ayni seyleri sende yasarsın ins

Eh böyle üzülmek güzel olmuyor ama bi yandanda bizi kilo vermeye teşvik ediyor
aman en iyisi öyle cevabını catlatip rahat etmek...
yoksa icinde kocaman oluyolar

Canım nişanda 58
Evlenirken. 53 filandim
ayyyy ne güzel ben adet olduğumda 12 yaşındayken 48 kiloydum altı ay sonra 60 +18 kilo yani
ondan sonrada hiç o kilonun altına inmedim malesef

ooo kötü bi hikayen var benim gibi... doğumda mı gitti bebişin??

Eh böyle üzülmek güzel olmuyor ama bi yandanda bizi kilo vermeye teşvik ediyor
aman en iyisi öyle cevabını catlatip rahat etmek...
yoksa icinde kocaman oluyolar

ya bende evlenırken 48 kiloydum evet kilo aldım hemde cok ama elimde olmadan ve yıllardır hiç durmadan tedavi gördüm ama hanılar kzım bu kadar eziyet çekiyorsun bak saglıgında bozuluyor kıloda aldın azıcık ara ver hem sana ıyı gelır hemde kılonu verırısın kılo aldım dıye uzuluyorsun deseler dilinemi yapısır acaba niçin kalp kırmak hoslarına gidiyor bilmiyorum ama artık susmayacam sustukça insanı aptal yerıne koyuyorlar vallahı bugun kı cevaptan sonra bı hafıflık hissettim belki tartıda gitmedi ama ruhumda bı hafiflik olduu birden darısı tüm içine atanlaaa inşallah

ayyyy ne güzel ben adet olduğumda 12 yaşındayken 48 kiloydum altı ay sonra 60 +18 kilo yani

Ay ineriz artık iremcigim ins ya
bana da düğün Zamanı biseyler oldu gören sok oluyodu..ama cok güzeldi beya :))) ne giycem sorunun olmayan bi dünya ...
ne giysen güzel oluyor..
ins hep birlikte tekrar zayıflayabiliriz kaptanım

yok canım benim bebekler 3aylık oluyor ondan sonra kalpleri duruyor.tüm araştırmlara ragmen sonuc cıkmadı şimdi kasımda tekrar genetik test yapacaklar bakalım nasip hep beraber verecez kilolarımızı ben inanıyorum.ben kilo alamıyorum diye cok üzülmüştüm nişanlık ve gelinligimde model bulamamıstım zayıfım dıye tamırata gitmişti ve modelini harab etmişlerdi maeseef bide şimdiki halme bakkk

Benimkilerin öyle cok laf sokar durumu yoktur ama ne oluyosa kilolarım dert oldu hepsine
canim benim Rabbim sanada güzel güzel sağlıklı bebisler versin... İsteyen herkese ins
hepimizin kilo almak icin sebepleri oldu biseyler iste
sende öyle yap ,kalp kırmak iyi degil ama en azından cevap vermek dediğin gibi hafifletiyor insanı sanki

Kızlar herkese hayırlı bayramlar tekrardan...
Ben kaçar cok işim var aslında ..
Macın bitmesini bekliyorum..
Yarın anacigima gidecegiZ,erkenden kahvaltıya ...

inşalllah canım ama bana ütopya gibi geliyo inana 12 yaşındaki kiloya 60 a dönmek

amin inşallahh .kalp kırmayı sevmem ama artık dayanamaycaktım bunada cevap vermezsem çatlayacaktım yani:)bişiy soracam ya şu kilo çizelgeleriniz varya onları nasıl yapıyorsunuz ben ugrastım ama olmadı güzelmiş ınsanı motıve eden bişiy nasıl yapıldıgı konusunda yardımcı olurmusunuz?

bende 4. tüp bebekte ilk defa gebelik yaşadım onunda kalbi durdu sonuç kan pıhtılaşması çıktı baktılar demi sende ona bakmışlardır yani.. üzerine 2 tane daha denedik ama yine olmadı yine olmadı

inşalllah canım ama bana ütopya gibi geliyo inana 12 yaşındaki kiloya 60 a dönmek
Canım ütopya dersen zaten ütopya olur... Onan kendine ki... Çatır çatır gitsin kilolar :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlc
Canım bu linkten yapabilirsin
denedin mi

İyi akşamlar arkadaşlar.herkesin kurban bayramını kutlarım,umarım herkesler iyidir.bende kaçaklardan biriyim:))aslında burdan kopmak demek fazla olan kilolara yenilerini eklemek demek.en azından bende öyle oluyor.bu sıralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum..kum döküyorum ve idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum.Allah beterinden saklasın valla çok zor.bu yüzden diyete adapte olamıyorum.inşallah bayramdan sonra hızlı bir dönüş yapabilirim.en azından yılbaşına kadar on kilo verebilsem çok sevineceğim.

bende 4. tüp bebekte ilk defa gebelik yaşadım onunda kalbi durdu sonuç kan pıhtılaşması çıktı baktılar demi sende ona bakmışlardır yani.. üzerine 2 tane daha denedik ama yine olmadı yine olmadı

benımkıne sımdı bakıyorlar bakmamıslardı daha once benım denemelerımde ilk asılamam pozıtıftı ılk tup bebek pozıtıftı. ikide kimyasal gebelik oldu son tüpbebek denemesınden sonra kendılıgınden bu pıhtılasmayla genetık testı 3 düşük yapmayınca bu testler yapılmıyormus sımdı yapmaa karar verdıler anlayacan

böyle bi mantık olabilir mi yaaa illla 3 kayıp mı olması lazım giden bebişler annnenin yaşadıkları ne saçmaaaa

yaaaa kaçarsan böööle olur kaçakkkkk seniii
tekrar hoşgeldin

böyle bi mantık olabilir mi yaaa illla 3 kayıp mı olması lazım giden bebişler annnenin yaşadıkları ne saçmaaaa

malesef canım bu sektörü artık tamamen para üstüne kurdular malesef gideni yada yaşananları pek önemsemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…