aynen aynen
denedinmi çizelgeyi
ayy bu muhabbet coktanıdık geldi bana benimde görümcemle kayınvalıdemın muhabbeti cocukda doguramadın ama cok kılo aldın nasıl olacak bu kılolardan cocugunda olmazz bunlarda arkasından gelen muhabbetlerr ilk zaman cevap vermiyordum ama artık susmuyorum vallahi 4 düşük yapıp benım gibi iki tüp bebek tedavisi 1 asılam görseniz heralde siz çatlardınız dedim keza bir dogumda 35 kilo aldıgını hatırlattım görümceme inanın ki şuanda benden daha kilolu ama herseferinde böle ana kız üstüme oynuyorlar kızdırmak için ama karar aldım artık susmayacam seni çok iyi anlıyorum şekerim
Pembehipopotam canım sende sana bişey söyleyenleri kafana takma...
Ayni seyleri sende yasarsın ins
Ay ineriz artık iremcigim ins ya
bana da düğün Zamanı biseyler oldu gören sok oluyodu..ama cok güzeldi beya :))) ne giycem sorunun olmayan bi dünya ...
ne giysen güzel oluyor..
ins hep birlikte tekrar zayıflayabiliriz kaptanım
bende 4. tüp bebekte ilk defa gebelik yaşadım onunda kalbi durdu sonuç kan pıhtılaşması çıktı baktılar demi sende ona bakmışlardır yani.. üzerine 2 tane daha denedik ama yine olmadı yine olmadı
İyi akşamlar arkadaşlar.herkesin kurban bayramını kutlarım,umarım herkesler iyidir.bende kaçaklardan biriyim:))aslında burdan kopmak demek fazla olan kilolara yenilerini eklemek demek.en azından bende öyle oluyor.bu sıralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum..kum döküyorum ve idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum.Allah beterinden saklasın valla çok zor.bu yüzden diyete adapte olamıyorum.inşallah bayramdan sonra hızlı bir dönüş yapabilirim.en azından yılbaşına kadar on kilo verebilsem çok sevineceğim.
benımkıne sımdı bakıyorlar bakmamıslardı daha once benım denemelerımde ilk asılamam pozıtıftı ılk tup bebek pozıtıftı. ikide kimyasal gebelik oldu son tüpbebek denemesınden sonra kendılıgınden bu pıhtılasmayla genetık testı 3 düşük yapmayınca bu testler yapılmıyormus sımdı yapmaa karar verdıler anlayacan
ay kizlar anlatacak o Kadar cok sey varki nerden baslasam acaba:26::26::26::26:
tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cakmadan baslayacagim..
face arife günü kaynanamda dolma sarma yapmistik..benim görümcenin biride resmimizi face koymus..bu gün Sabah kaynanama bayramlasmaya gittik ki bu cakmalarda orada kahvalti(dolmalar sarmalar yogurtlu etli corbalar)yapiyorlardi...konu dolmadan oradanda face deki resme geldi..benim cakma ne dese begenirsiniz: ay ikimizinde resmini koyduk sadece senin resmi begenmisler benimkini begenmemisler herkese küstüm demezmibuda birseymi asil bombayi kaynanam patlatti:
sen cok zayifladin yüzün cöktü ihtiyarladin begenilecek bir yerin kalmadiki demezmiallahim ben soktan soka girdim..kocasi kuru kuru diye bizim cakmaya seslendi..bunu 2 gündür yanimda hep yapiyor..ben ciddi olarak zayiflamaya basladim ya..aklinca beni sogutacak zayiflamaktan ...oysa her gecen gün + lardayim son 10 gündür ama inanmiyorlar hususi yalan söylüyorum saniyorlar..ee insanin Fikri neyse zikride o dur yani..beni kendileri gibi sandiklari icin lafima güvensizler
bana yeter zayiflama sarktin soldun diyen cakma Hanim anasi öyle diyince aha gelininde soldu sarkti diyemedi nedense
aya bizim herif agir grip oldu yataga düstü..benimde bogazim cok agriyor yutkunamiyorum vede tirtir titriyorum sanirim bende yataga düstüm düsecegim...kis cayina yüklendim ama bünyeye girdi mikrop birkere:83:
bu nasil bayram kardesim ya..2 Saat oldu eve geleli..ne gelen var ne giden..ne zili calan cocuklar...(ki bu güne Kadar hic olmadi ya...türk mahallelerinde cok oluyorda benim bulundugum yerde cok cok az turk var..onlar ancak almanlarin cadilar bayraminda kapiya geliyorlar ..birde yilbasinda..baskada gelen giden olmaz..cocuk sevindiremiyorum valla...aslinda eskiler gibi icinde hem para hem Seker olan mendiller yapsam bunuda duyursam :26::26::26: turkiyeden Biel gelen olur vallahi
İyi akşamlar arkadaşlar.herkesin kurban bayramını kutlarım,umarım herkesler iyidir.bende kaçaklardan biriyim:))aslında burdan kopmak demek fazla olan kilolara yenilerini eklemek demek.en azından bende öyle oluyor.bu sıralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum..kum döküyorum ve idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum.Allah beterinden saklasın valla çok zor.bu yüzden diyete adapte olamıyorum.inşallah bayramdan sonra hızlı bir dönüş yapabilirim.en azından yılbaşına kadar on kilo verebilsem çok sevineceğim.
yaaaa kaçarsan böööle olur kaçakkkkk seniii
tekrar hoşgeldin
Evet kaptanım ya...:) netin gumburtusune gitti...
ay özet geceyim....
her görüştüğümüzde benim kilolarım mesele oluyor..
dogum yaptım ...hele buyuguyle, küçüğü sürekli ay ne olcak bilmem ne...
yok nişanda sana alınanlar olmaz dimi...ay oluyo mu (sanki dalga geciyorlar)
sanki degil resmen dalga geciyorlar ...ay ne kadar inceydi belin..
Zaten sismisim birden psikolojim sıfır ...eşime söyleyince ...ağzın yok mu cevabını ver diyo du
ama iste ben kalb kırmayı sevmiyorum
neyse sonra sonra kocam beni böyle de beğeniyor bilmem ne demeye başladım ...
Size oluyo mu nisaninizda alınanlar dedim :)))
neyse
ay inşallahhh başarırım aslında buraya yazacam diye gündüz yemek yerken kendimi sorumlu hissediyorum sizleride görünce şevkim artıyor .vallahii herkes azimle ugrasıyor bak vermıslerde deyıp motıve oluyorum demek kı oluyor.diye heycanım artıyor inşllah bu cuma gecen cumadan daha fazla gitmiş olur .çünkü 500grcık gitmiş gecen cuma
Çok sinir bozucu yaaaaa. Açık açık diyo bi de seni beğenmişler beni beğenmemişler diye. Annesinin yaptığı da feci bişi. Yani öyle düşünsen bile dememelisin. Kızın sonuçta yahu dimi??? Ama senin adına seviniyorum; okadar kilo verip beğenilmen süper
İnşallah ağır bir şekilde atlatmazsıngeçmişler olsun.
Bu arada alınan 2 takım kıyafet Onlarida eşim kendisi aldı ...Ama isteee ne olduuuuuben zayıflamaya başladım .. Cok üstüme gelen büyük eltim aynı orantida kilo almaya... Bugün aaaa sen yine mı zayıfladın ... Yok cok kilo verme... Canım kalmaz cocuklara bakamaz misim.... Dedim daha cok var...Bu sefer inanmaz gibi tavırlar ...Neyse kızlar isin özün şu ben öyle cok hızlı kilo vermedim ama baş koyduğum bu yoldanda donmedim ...Yavaş yavaş olsun... Devam edin yeter ki...16 ayda 18 kilo olmus... Eh bunada sukur... Aylarca yapamadığımda oldu ama en azından kilo mu kontrol ettim... Ve devam ettim... Bi 10 kilo daha verdigimde cok merak ediyorum suratlarını ...
Canım nişanda 58
Evlenirken. 53 filandim
ayy bu muhabbet coktanıdık geldi bana benimde görümcemle kayınvalıdemın muhabbeti cocukda doguramadın ama cok kılo aldın nasıl olacak bu kılolardan cocugunda olmazz bunlarda arkasından gelen muhabbetlerr ilk zaman cevap vermiyordum ama artık susmuyorum vallahi 4 düşük yapıp benım gibi iki tüp bebek tedavisi 1 asılam görseniz heralde siz çatlardınız dedim keza bir dogumda 35 kilo aldıgını hatırlattım görümceme inanın ki şuanda benden daha kilolu ama herseferinde böle ana kız üstüme oynuyorlar kızdırmak için ama karar aldım artık susmayacam seni çok iyi anlıyorum şekerim
Bu arada bahsettiğiniz o saçma kilolar ne yahu??!! 48 ne 53 ne?!?! İlkokul kilolarım olsa gerekhatta 48 anca giyilen beden olur :) normal kilo dediğin 60tan başlar bence
ama amma ama ben bunlarin hepsine cevap yazmistim Hemde uzun uzun
ama amma ama ben bunlarin hepsine cevap yazmistim Hemde uzun uzun
hepinize hayırlı bayramlar kızlar. biliyorum biraz erken oldu ama idare edin. biraz yorucu geçiyor. normalde iki dakikada yapacağım işleri miskin hayvan gibi iki saatte yapınca işler uzadııııııı gittiiiiii inşallah bayramdan sonra bol bol hasret gideririz.
ay artık 48i ruyamda gorurumde o ayrı mesele şimdi 60gorsem bayılırdım sevıncımden
sevincten bayilmakmi kiz ben deliririm herhalde..60 hayal bile edemiyorum ya...ama sadece 10 Kilo versem 60 i kesin görürüm...aslinde ne 10 kilolar verdin neden olmasinki:26::26::26::26::26: ama biraz kuskuluyum...ama yazin okullar tatil olana Kadar neden olmasin...7.ayda okullar tatil...7nci ayi sayma...8 ay var...yilbasina Kadar 65 olucam insallah..geriye kaliyor 5 Kilo 6 ayda bes Kilo cokta umutsuz degil aslindaay birden gaza geldim durup dururken..eski hedefe ulasmadan yeni hedefmi belirlesem ne
yazma duygucum yazma kasma kendini:) yediklerin süt olsun
ece emiyo demi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?