80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse bu akşamlık herkese iigeceler tatlı rüyalar diliyorum .yarın görüşmek dileğiyle

Ne biçim insanlar var??!! İstersen 200 kilo ol; bunca şey yaşıyosun ve sana destek olmaları gerekirken yaptıklarına bak!! İnşallah kilolarını verir, dört bir yanını da bebişlerinle doldurur onlara kapağın alasını yaparsın canım.

Pembehipopotam canım sende sana bişey söyleyenleri kafana takma...
Ayni seyleri sende yasarsın ins

Susmuyorlar, susmuyorlar... Ama inşallah bayram sonrası buranın da desteği ile olaya girişeceğim

Her mağzadan alışveriş yapabilecek olmanın dayanılmaz rahatlığı... En çok özlediğim şey :/

bende 4. tüp bebekte ilk defa gebelik yaşadım onunda kalbi durdu sonuç kan pıhtılaşması çıktı baktılar demi sende ona bakmışlardır yani.. üzerine 2 tane daha denedik ama yine olmadı yine olmadı

Bebişin geleceği zamanı biliyordur annesi. İnşallah en kısa zamanda, sağlıkla sıhhatle gelir :)

Geçmiş olsun :/

Annenin psikolojisi hiç düşünülmüyor. Bilmiyorlarki çift çizgiyi görür görmez ne hayaller kuruluyor, anne moduna girilip nasıl yediğine, içtiğine ve hatta giyimine dikkat ediliyor... Allah bu işi sadece para kapısı olarak görenleri kahretsin. Çok sinirleniyorum...!!

Bu arada bahsettiğiniz o saçma kilolar ne yahu??!! 48 ne 53 ne?!?! İlkokul kilolarım olsa gerek hatta 48 anca giyilen beden olur :) normal kilo dediğin 60tan başlar bence

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinizi çoook özledim
Sabahdan beri okadar yoğun bir gün geçirdik ki sizlere anlatamam
Eşim ve babam malum hayvan peşindeydiler öğlene kadar Bizde annemlerle birlikte güzelce kahvaltımızı edip sonrada eşim gelene kadar mutfakta bulaşıktı yemekti uğraştım durdum.
Eşim geldikten sonra hadi biraz da etlerle boğuştuk tabi önce öğle yemeğimizi yedik
Öğleden sonra iki gün önce doğum yapan ve KVsinin evinde kalan çakma eltime ( eşimin amca gelini ) gittik
Hem amcalarını ziyaret ettik hemde kuzucuğu sevdik

Mis gibi cennet kokuyordu ve insan bebek kucağına aldıkca doğurası geliyor şükür iki dene varda RAbbim olmayanlara versin diye bol bol dua ettim kuçağımdayken

En son eşimin halalarınada çaya gittik ve tabi eve gelmemiz 11i buldu
Bol bol sohbet edip güldük gerçekten iyi geldi
Yarında eşimin uyuz kardeşi gelecekmiş neyse evime gelen misafire beş karış surat yapmam ama Allah biliyor ya içimden konuşmak bile gelmiyor ama işte hatır icin, Allah rızası için idare edeceğiz artık
Onlar gidincede zaten Annemlere geçeceğiz Amcamlar gelecek diye yine gece gelirim ama neyse

BOşver sen uyma onlara devam et fıstık gibi olda iyice çatlasınlar

aya bizim herif agir grip oldu yataga düstü..benimde bogazim cok agriyor yutkunamiyorum vede tirtir titriyorum sanirim bende yataga düstüm düsecegim...kis cayina yüklendim ama bünyeye girdi mikrop birkere:83:

Çok çok geçmiş olsun ikinizede
İnşallah RAbbim tez zamanda şifa verir ....Aminnnnnnnnnnnnnn

Aynı şey bizimde gündüz dikkatimizi çekti :44:
Aslında bir yandan iyi sonuçta herkes sen veya ben değil Allah korusun iki şeker için canınından olan çocuklarda gördük maalesef İnsanların ne niyette olduğunu bilemiyor Anneler ve çocuklarını salmayarak en güzel önlemi alıyorlar
İnan bütün gün saat 5e kadar sadece 1 tane çocuk geldi

Aramıza tekrar hoşgeldin kaçak
İnşallah bundan sonra bir daha kaybolmaz ve kurtlar tarafından kapılmazsın Birlikte çok güzel kilolar veririz inşallah....Aminnnnn

kızlar menumu yazcam da iice sacmaladım ben ya bugun ne yapsam ki bayramda da yazıomuyzz

Canım nişanda 58
Evlenirken. 53 filandim

Bu arada bahsettiğiniz o saçma kilolar ne yahu??!! 48 ne 53 ne?!?! İlkokul kilolarım olsa gerek hatta 48 anca giyilen beden olur :) normal kilo dediğin 60tan başlar bence

ama amma ama ben bunlarin hepsine cevap yazmistim Hemde uzun uzun

hemencecık menümü yazayım
  • kahvaltı
  • 2çatal beyaz peynir
  • 3tane kusbası yagsız et
  • 1bardak sekersız cay
    • 2adet bişi
    • öğlen
    • 1tabak pepecura
    • aksam
    • 1tabak kuru fasulye
    • 1kasık pılav
    • 1sekerpare
    • 1dılım kepek ekmegı
    • yogurt
    1bucuk saate yuruyus yaptım bugun aksam yemegınden sonra yedıklerım cok fazla gozukunce gozume

hepinize hayırlı bayramlar kızlar. biliyorum biraz erken oldu ama idare edin. biraz yorucu geçiyor. normalde iki dakikada yapacağım işleri miskin hayvan gibi iki saatte yapınca işler uzadııııııı gittiiiiii inşallah bayramdan sonra bol bol hasret gideririz.

herkes bayramda:)))
bayram sonrası görüşürüz artık bol bollllll

ay artık 48i ruyamda gorurumde o ayrı mesele şimdi 60gorsem bayılırdım sevıncımden

sevincten bayilmakmi kiz ben deliririm herhalde..60 hayal bile edemiyorum ya...ama sadece 10 Kilo versem 60 i kesin görürüm...aslinde ne 10 kilolar verdin neden olmasinki:26::26::26::26::26: ama biraz kuskuluyum...ama yazin okullar tatil olana Kadar neden olmasin...7.ayda okullar tatil...7nci ayi sayma...8 ay var...yilbasina Kadar 65 olucam insallah..geriye kaliyor 5 Kilo 6 ayda bes Kilo cokta umutsuz degil aslinda ay birden gaza geldim durup dururken..eski hedefe ulasmadan yeni hedefmi belirlesem ne

kizlar bu bayram bana pahaliya mal olucak galiba..ben hasta olmak üzereyim hasta olmayayim diye balli caylar tatlilar yemekler enerji olsun diye yedimde yedim..bayramda bahaneymis yani...daha birde 60 lari hayal ediyorum olsun önce hayal sonra gercek....hayal etmeden gercek olmuyorki hicbirsey

ay sen bu kadar vermişsin şuncacık kalmış minnacık kalmış bence veririsin hemde şu dediğin sürelerden daha erken
yeterki inan bide vermişşin yani çizelgenden belli oluyor
ay bende dünya gözüyle verdiğimi görebilsem bii

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine çok geçte olmuş olsa gelebildim
Sabah kahvaltı faslından sonra biraz evi toparlamak zorundaydım. Sonrada malum uyuz Görümcem geldi ailesiyle
Zaten baştan belliydi fazla oturmayacakları ama bu sefer yarım saat zor durdular
Onlar gider gitmez anneme attık kendimizi akşam yemeğine amcam gelicek hazırlık yapalım diye ama bir gittik amcamlar bizden 10 dakika evvel varmış bile
Neyse bir yandan annem onlarla sohbet ederken bizde yok yeni geldiklerinde nescafe servisi, yok masayı hazırla, yok tatlı faslı, yok çay faslı, yok türk kahvesi faslı ve en sonda da meyve faslı derken ne bende nede kızkardeşimde kımıldayacak takaat kalmadı

Misafirler gider gitmez dağınıklığımızı ( çocuklar talan etti evi ) toparlayıp herkes kendini evine attı
Yarın sırf kendimize ayırıp hep birlikte ailece biraz gezelim istiyorum hem dinlenmiş oluruz hemde şöyle yeşil alana gidelim istiyorum komşu ablam şu anda annesinde ama müsaitlermi bilmiyorum olmadı onlara bayramlık gidelim istiyorum tabi daha kesin birşey yok olmadı başka bir yerlere gider hoş vakit geçiririz
Eşim çocukları bırakıp sinema yapalım diyor ama asıl bayram çocuklara birde iki gündür annemde felaket yoruldu birde çocuklara bak demek istemedim hatta eşim kardeşimede dedi baldız sizde gelin diye ama 4 çocuğu aynı anda kadıncağıza bırakırsak kesin kafayı yer artık

Çok şükür bugünüde atlattık ama beslenme konusuna hiçççççç girmeyelim abartmadım ama tatlı yedim yalan yok

yazma duygucum yazma kasma kendini:) yediklerin süt olsun
ece emiyo demi annesi

off kaptanmm bnm sana çok şey dicem ama içime dıorm hepsini totem yapıorm kendimce
tmm cnm ii olur valla kararlıyım ama vercem gecsn bayram
evt emıo teyzesi ek gıdaya da başladık bi bucuk aydır falan maşalalh ii gdıo şmdlk yeme duzenmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…