80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır size yazamıyorum malum tatıldeyım..kilo bildiriminde bulunmak için bugun biraz gecıktım ama ancak acabıldım pc yi..kilom aynı cunkı dıyet spor vs yapamıyorum buraya gelelı..bu arada troid tahlıllerimi yaptırdım ilacın dozunu arttırdı dr.cunkı bir önceki tahlillere nazaran artıs soz konusu..kilo verenleri kutluyorum herkese slmlar...sevgiler..

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Veremeyen arkadaşlar moralinizi bozmayın , devam..
ınşallah başaracağız.

Aylincim moralini bozma lütfen zararın neresinden dönersen kardır.Sakın bırakma kendini nasıl olsa zayıflayamıyorum iradesizim vs.deme.Hemen başla tekrar rejime.Otur bugün ne yedin ve yarın en fazla neler yiyebilirsin düşün.Ve bunun dışına çıkma.Malesef bende seninle aynı durumdayım yedikçe yiyorum halbuki bu hafta en az 1,5-2 veririm diyordum çünkü memlekete gittim hiç yemek yiyemediğim günler oldu.Oraya gidince hep öyle olur.Ama kahve beni mahvetti birde tiroid ilacımı almamışım yanıma iki günde şiştim.Şunu biliyorumki öyle yada böyle gidecek bu kilolar.Başaracağız vazgeçmek yok.:lepi:

Merhabalar , hepiniz iyisinizdir umarım.
Dün dr görüşmemiz vardı.Bu görüşmede şişmanlığın sağlık üzerine atkilerini slaytla vs anlattı.O kadar güzel motive ediyor ki insanı.ılk kez bu kadar önemsiyorum.Sağlıklı bir şekilde hedefime ulaşmak istiyorum.Kısaca özetleyip sizlerle paylaşayım istedim.
Arkadaşlar dr diyor ki;

Kurallarımız var,bunlara uyulacak.Buzdolabının kapağına yapıştırın dedi.

1- Öğün sayısını artır,3 ana ,3 ara olmak üzere 6 öğün olacak.
2- Yavaş ye,bir öğün yiyiş süren 20 dk bulacak.(ben bunu henüz yapamıyorum,hızlı yiyordum,dikkat ediyorum)
3- Verilen beslenme listeni azaltmada, çoğaltmada(çünkü kişinin durumuna göre kalori hesabı veriyor)
4- Öğün dışı kaçamak yapıp atıştırma,
5- Mutlaka egzersiz şart, yürüme, aerobik vs ne yapabiliyorsanız.
6- Kesinlikle aç kalmak yok.
7- Ünlülerin veya gazetelerin verdiği diyetlere itibar etmeyin her bünye faklıdır.Şok diyet yapmayın.
8- Sabırlı ol,acele etme hedefiniz çok kısa olmayacak.

Dün o gazla , çok güzel börek ,kek yapmıştım misafirime ,yemedim.Oooooho önce olsa lop lop götürmüştüm.Misafirimi yollayınca gece ,eşimle 45 dk tempolu yürüdüm.
Vicdanım ,moralim rahat yattım.
ınşallah bu gazla epey giderim.
Hepimize kolay gelsin....

günaydın kızlar

artemis canım üzülme inşallah herşey yoluna girer sen moralli ol opuyorumnanaktan

selma teşekkür ederim bunu kaç gün yaptın canım özelden de yazdım ama burdanda sorayım opuyorumnanaktan

aylin itirafını yapıp bir daha uğramadın ayıp oluyor ama gelmeyeyim oraya bırakmak yok

Hamiye paylaşımın için teşekkür ederim. inan arada böyle verilen bilgiler bana çimdik atmış gibi oluyor tekrar tekrar yeniden iyi oluyor bence
ayrıcada o kadar güzel şey yapıp hiç yememişsin ucuncan accık baksaydın şimdi kontrollüsün sonra dayanamadığın anlar olursa nolcak dr un hiç yememi dedi

Merhabalar , hepiniz iyisinizdir umarım.

hamiye canım dr desteğiyle ve birbirimizin desteğiyle inşallah bu kilolardan kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…