merhabalar ben geldim, utanarak geldim ama...
üzgünüm hic giremedim 1 bucuk haftadir.....
2 hafta izinliydimya, saliverdim kendimi, cok gezdim bide tabi kilo aldim off offf
negüzel bikere 82,7 yi görmüsken 86 yi nasil görürsün bugün((
200gr daha almisim rejime giremiyorum yardim edin bana nolur ya bunalima girdim((
pazartesi isbasi, umarim düzelirim, evde oturdukca yiyorum yiyorum yuyorummm...((
86 ciktim ya inanamiyorum.... DUR diyemiyorum kendime........
göbekten fark ediliyo 3 kilo aldim 1 ayda.......
ben 86 ya tam 2 ay önce inmistim, 2 ayim bosa gitti((
listedende cikarilacam biliyorum, hak ettim((
gecen hafta 85,8
bu hafta 86
Merhabalar , hepiniz iyisinizdir umarım.
Hamiye paylaşımın için teşekkür ederim. inan arada böyle verilen bilgiler bana çimdik atmış gibi oluyor tekrar tekrar yeniden iyi oluyor bence
ayrıcada o kadar güzel şey yapıp hiç yememişsin ucuncan accık baksaydın şimdi kontrollüsün sonra dayanamadığın anlar olursa nolcak dr un hiç yememi dedi
Merhabalar , hepiniz iyisinizdir umarım.
Sevgili baharnaz ,kesinlikle hiç yeme demiyor.Diyelim ki bir dilim börek yedin, o günkü yiyeceğin başka şeylerden ekmek vs feragat edeceksin.Yiyecekler arasında değişim yapabilcem.
Orada yemedim derken, inan ki hiç zorlanmadım.Dedim ya dr un etkisindeydim hala o şişmanlığn sebep olduklarını gündüz izleyince akşam yiyemedim.Kendime bile bile bu kötülüğü yapmak istemiyorum artık.
Tabiki zorlandığım ,yenileceğim anlar olacak ama telafi etmek şartıyla.
Mesela günde iki top dondurma serbest başka şeylerden kısarak ,ölçülü olarak yiyebilecem.
Bu bilgilendirmelerden sizlerle paylaşırım inş.
Sevgilerimle...
günaydın flekscim nasılsın
sevdemer bebeg lavita selma aylin handerya sonuyok baharnaz daha ismini sayamadığım arkadaşlar sizleri çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?