80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bayram sakinliği hala devam ediyor anlaşılan
Neyse umarım artı olarak dönüşü olmaz bizlere yarın kesin herkeste artı olurda bir sonraki bildirimi kast ediyorum

Benim beslenme bu sabah baya bir baltalandı annemin yaptığı börekten yedim biraz birde tabiki kavurma Ayyy ne yapam artı çıkarsamda çıkarım nasılsa pazartesi yine spor salonuna dönüş yapacağım ( malum bayram nedeniyle kapalı )
Bİr hafta sonra hem psikatristime gidiceğim ilaçlarımı yazsın tekrar hemde gitmişken diyetisyenden randevu alabilirsem onuda aradan çıkarmak istiyorum böyle tek başına beceremiyorum bu ara yine bezginlikten

yakalayamaz kiii yakalayamaz kiiii PP

nerelerdesin dilaram ya ..gözleimiz yolda kaldi senle ugrasmadan sana takilmadan gecmiyor gunler gecmiyor
:))))))) sırf sen takılıyon diye gelmiyorum diyomuşum :)))) alındığımdan değil haaa sen rahat etme diye :)

kiz kacak söyle bakiiim simdi kacakligin beticesi artimi eksimi bünyende
gerci kala komsuya arkadasa bol istahli ziyaretlere devam ediyorsan durum iyi degil demektir ama insallah düsündügüm gibi degildir:26::26::26:
felaket durumdayım sorma işin ilk günleriiii çok güzel gidiyordu kilolar şimdi gerisin geri geliyorlar hasreime dayanamadılar :)

ama yaaa sen bizimi kandırdınnn bizi özlediğini söleyerek kaçıp gitmişsin hemennnn
yokkkk kuzum hiç kandırırmıyımmmm ben sizi valla çok özledim

yarın ki bildirimleri çok merak ediyorum salı sabahı da ben tartılıcam büyük kabus beni bekliyorrrr

ay bu gün önce 7,30da kalkıp hem yürüyüş yaptım hemde oramanda kestane topladım saat 9 kadar 9,30da kahvaltımı yaptım .kahvaltıdan sonra tekrar ormana gittim kestane toplamak için ama kendimi orda unutmmuşum saat 15,30da cıktım oramandan kahvaltı ve ara ogunum gumburtuye gıttı o yuzden.menumde bıraz kısa olacak ama aksam yemegımı bıraz kacırmıs olabılırım ama cok zevklıydı bu kestane ısı yarında kaldıgım yerden devam edecem .inşallah.
  • menüm
  • kahvaltı
  • salatalık domates biber
  • 1kıbrıt kutusu beyaz peynır
  • 6adet zeytın
  • 2dılım ekmek
  • 1bardak sekersız cay
  • aksam 1kase kuru fasulte 4 kasık pılav
  • 1dılım ekmek
  • kara üzzüm

Elmaşekerimmmmmmmmm seni görmek güzellllllllll

İnşallah bayramdan sonra hepimiz bir araya gelip bir güzel kaldığımız yerden devam ederiz

Selam bebekler :)
Arabadayim eve dogru gidiyoruz arttik
Ben fena abarttım bu yeme isini
Yarın kesin 75 çıkarım
Bi ara eşim ortadan kayboldu
Alışveriş yapmış bana
Kotun düğmesi zor kapandı
İcine rahat girmek istiyorum ama bu yemeyle cok zor...
Yarın hazır tartı gunuyken ben bu yemeye dur diyorum artık
İns toparlamam uzun sürmez
Yılbaşına kadar fena asılmamız lazım topigimizin citirciklari.....
Hepimiz hedefler mi koysak kendimize

arkandayımmm yoldaşşşş yürüü senn
yürüyecem yürümesinede bu bayram bogaz Aldi basini gitti valla..kiz face son Dakka resmi koydum gördünmü

neeeeeee ben rahat etmiim diye mi gelmiyorsun...
al satarim bal satarim elma sekeri beni satmis ben ne satarim

yarın ki bildirimleri çok merak ediyorum salı sabahı da ben tartılıcam büyük kabus beni bekliyorrrr

bende ama yasabhalr olmasin muhtemelen o markali cantalardan bu haftada yiyecegim gibi gibi:26::26::26::26:

kizlar face yeni fotolar koydum...su cakmayi deli etmek adina begeni bekliyorum duyurulur..her begenide hatun triplere giriyor

bu gün sondu..yarin yepyeni bir baslangic yapiyorum..60 lara Dogru söyle yelken acacagim...son 10 Kilo..bugün annemle konustum...70 oldum deyince sevindi.ama dedi 62-63 olursan daha süper olur dedi..biliyor inadimi..kafaya koyupta yapmadigin seyi görmedigim icin vereceginden eminim dedim..hafif gaz kokuyordu bu laf ama neeyse

yarindan itibaren menü yazmaya basliyorum.
ilk menüde aksam yemegi Mangal olacak ama :18::18::18::18:
cakma Kurban kesti bizleride mangala davet etti..simdi hic Uygun düsmeyecek dietteyim demek ama ben onu bir yoluna uydururum artik caresi yok..bolca salata yerim diyecegim ama onlar salatayada dünyanin yagini atiyorlar...bulduuum..yarin Mangal partisine erken giderim yardim etmek maksatli..yanimdada bolca patlicam kirmizi biber götürür onlari közlerim afiyetlede yerim..aradada elime bir sis alirim tek tük yerim göstererekten böylece menü hafif siddetli artci depremle atlatilmis olur..

kizlar bu Sabah bir rüya gördüm..rüyamda benim annem bizdeymis..Sabah uyaniyoruz(rüyamda tabi) annemin gelis kagitlarina bakiyorum..birde ne göreyim o Sabah annemin türkiyeye dönüs günüymüs..heyecanla anneme diyorumki anne bu gün gidiyormussun..Cabuk valizini falan hazirlayalim..ucus saatine bakiyorum 18.00 tarih 19 ekim 2013 hesapliyorum diyorumki 15 i bayramdi..demekki cumartesine geliyor..yani bu gün diyorum rüyamda...herifin sesine uyandim:44::44::44::44::44:
cok etkilendim rüyamdam...tabi telefona sarildim..uzun zamandir konusmadigim hadar uzun konustum

nerde bu millet ya sabahtan beri deli gibi kendi kendime konusuyorum..bayram kutlamayan bir benmiyim acaba:26::26::26:

öf ya böylede cok SIKICI oluyor..yarin Sabah erkenden kalkacagim..erkenden konsolosluga gitmem gerekiyor bir tanisa yardim icin...of ya bu soguklardada eziyet gibi ama yokta diyemiyorum iste ne yapayim

neeyse ben yatiyorum..kimsecikler yok nasilsa..ben yinede iyi geceler diim belki birileri gelir Okur dimi selamsiz sabahsiz kacmis olmuyyim öyle ..

neeyse ben yatiyorum..kimsecikler yok nasilsa..ben yinede iyi geceler diim belki birileri gelir Okur dimi selamsiz sabahsiz kacmis olmuyyim öyle ..

ıyı geceler canım benım pek fırsat olmuyo arada bı bakıp kacıyorum
bayramdan dolayı pek tenha topıkte zaten pazartesıden ıtıbaren tam gaz devam edıcez ınsallah
senle baslayamadıgımız ender sarac hareketlerımız var unutma
gercı ben bıgun yapıp bırakmıstım:)
pazartesıden sonra lahana detoksunada baslayalım ınsallah eksılerı özledım

Bu mesajda ağzımı ne sulandırdı bilemedim....? Mangal mı desem, közlenmîş patlıcan biber mi desem, bol yağlı salata mı desemmmmmm,????!??!?

döndünnn müüüüüüü

işte ilk bildirim geliyooooor.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 90.6
bu hafta:91
fark: +400 gr
toplam: 5500 gr

anam bu bildirim dün olacaktı ama kkısmet. dün 95.2 çıkmıştım eşime dedim ahamda kilo veriyom diye amaaaaaa dün çok ayakta durdum tatvan a gittik uçurtma uçurmaya çalıştık falan çok eğlendim ama malesef bu bana ödem olarak döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…