ahada kafaya koydum yeni hedef 60 Banane Banane 60 olucam :84: :84: :84: :84: :84:
yakalayamaz kiii yakalayamaz kiiiiDogru söylüyorsun..bana pahaliya maal olacak ama dinlenmek zorundayim..bogazima dikkat edecegim ama enerjiye vitmine ihtiyacim var meyve bal pekmez kacinilmaz..neyse yilbasina daha cok var veririm insallah geri
kacak vaaar yakalayin Cabuk Cabuk..
:))))))) sırf sen takılıyon diye gelmiyorum diyomuşum :)))) alındığımdan değil haaa sen rahat etme diye :)nerelerdesin dilaram ya ..gözleimiz yolda kaldi senle ugrasmadan sana takilmadan gecmiyor gunler gecmiyor
felaket durumdayım sorma işin ilk günleriiii çok güzel gidiyordu kilolar şimdi gerisin geri geliyorlar hasreime dayanamadılar :)kiz kacak söyle bakiiim simdi kacakligin beticesi artimi eksimi bünyende
gerci kala komsuya arkadasa bol istahli ziyaretlere devam ediyorsan durum iyi degil demektir ama insallah düsündügüm gibi degildir:26::26::26:
yokkkk kuzum hiç kandırırmıyımmmm ben sizi valla çok özledimama yaaa sen bizimi kandırdınnn bizi özlediğini söleyerek kaçıp gitmişsin hemennnn
yürüyecem yürümesinede bu bayram bogaz Aldi basini gitti valla..kiz face son Dakka resmi koydum gördünmüarkandayımmm yoldaşşşş yürüü senn
neeeeeee ben rahat etmiim diye mi gelmiyorsun...yakalayamaz kiii yakalayamaz kiiiiPP
:))))))) sırf sen takılıyon diye gelmiyorum diyomuşum :)))) alındığımdan değil haaa sen rahat etme diye :)
felaket durumdayım sorma işin ilk günleriiii çok güzel gidiyordu kilolar şimdi gerisin geri geliyorlar hasreime dayanamadılar :)
yokkkk kuzum hiç kandırırmıyımmmm ben sizi valla çok özledim
yarın ki bildirimleri çok merak ediyorum salı sabahı da ben tartılıcam büyük kabus beni bekliyorrrr
neeyse ben yatiyorum..kimsecikler yok nasilsa..ben yinede iyi geceler diim belki birileri gelir Okur dimi selamsiz sabahsiz kacmis olmuyyim öyle ..
yarindan itibaren menü yazmaya basliyorum.
ilk menüde aksam yemegi Mangal olacak ama :18::18::18::18:
cakma Kurban kesti bizleride mangala davet etti..simdi hic Uygun düsmeyecek dietteyim demek ama ben onu bir yoluna uydururum artik caresi yok..bolca salata yerim diyecegim ama onlar salatayada dünyanin yagini atiyorlar...bulduuum..yarin Mangal partisine erken giderim yardim etmek maksatli..yanimdada bolca patlicam kirmizi biber götürür onlari közlerim afiyetlede yerim..aradada elime bir sis alirim tek tük yerim göstererekten böylece menü hafif siddetli artci depremle atlatilmis olur..
yakalayamaz kiii yakalayamaz kiiiiPP
:))))))) sırf sen takılıyon diye gelmiyorum diyomuşum :)))) alındığımdan değil haaa sen rahat etme diye :)
felaket durumdayım sorma işin ilk günleriiii çok güzel gidiyordu kilolar şimdi gerisin geri geliyorlar hasreime dayanamadılar :)
yokkkk kuzum hiç kandırırmıyımmmm ben sizi valla çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?