80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş yapamadım ama sanırsam anladığım kadarıynan elmaşekerim teşrif etmiş. kıııııız nerdesin sen? bizden ayrılanı kilolar yer bilmiyonmu sen

herkeseee günaydınnnn bildirimi yapapyım o kadar da fena degl gibii o kadar yemeye ilk haftalar die boyle bu kızlar bnm saltanat da biter yaknda çok sonra zor zor gider klolar amannn gtsnn de yavaş gtsn naslsa uzun zaman var yaza
başlangıç: 87.5
geçen hafta: 84.5
bu hafta:83.9
giden: 600
toplam giden : 3600
spor:yok

başlangıç: 80
geçen hafta: 69.5
bu hafta: 69.4
Giden. 100
toplam giden 10.5

bunada sukur
ben cok fazla cikicam sanmıştım
her yerde yemek yemek olunca...
ama düşününce ister istemez dikkat ettigimi anladım
mesela hic çikolata yemedim
annemin evindeki baklava hariç hic bi yerde yemedim ...
artık önümüze bakicazz

selam herkese herkes iyidir inşallah.helal valla bayramda olsa kilolar verilmiş.bende p.tesiden itibaren menüleri yazıcam.yılbaşına kadar on kilo hedefim var.başarırım inşallah.idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik içiyorum,ilaç p.tesi bitiyor.kızlar bu hastalığı doğal olarak geçirecek birşeyler biliyormusunuz.

kizlar face yeni fotolar koydum...su cakmayi deli etmek adina begeni bekliyorum duyurulur..her begenide hatun triplere giriyor

canım ya bende çok merak ediyorum seni ve çakmayı.benimle de face arkadaşı olurmusunvalla çok güzel beğeni yaparım güzel yorumlar yazarım çakma feleğini şaşırır yeminle

selam kızlar bayramda yedıgım çıkolatalar ve esımın evde olmasından dolayı bır haftadır yedıklerım
bana artı olarak dönmüşpazartesı adam işbası ben dıyet bası yapcam:)
baslangıc 89
gecen hafta 83.5
buhafta 84.5
gelen +1

Az daha bugünün cuma olduğunu unutuyordum

Utanmadan bildirimimi yapayım :26: çok fazla kaçırmadığıma adım gibi eminim ama sizlerinde ilk zamanlar tahmin yürüttüğünüz gibi şu kullandığım ilaçlar bana kilo aldırıyor anlaşılan
Dün hatta eşimle konuşurken de yine bir ağlama krizine girdim şu lanet kilolardan kurtulamıyorum diye hee sonra yine eşimin motivasyonuyla kendime geldim ama bazen gerçekten ümitsizliğe kapılıyorum :26:
Neyse RAbbim büyük inşallah bunda da bir hayır vardır diyorum ve yinede devam ediyorum

Hemen önümüzdeki hafta hem psikatristime gidiyorum ( ilaçları ya değiştirecek yada keseceğim ) birde diyestisyenden randevu alacağım Ondan sonrada gitmezse kilolar şaşarım zaten eşimede dedim hiç istemiyorum ama dahiliye doktorum son çare cerrahi müdahale demişti. Eşimde bende istemiyoruz ama daha fazla kilo alırsam ( Allah korusun ) o zaman artık bilmiyorum ne yapacağımı

Başlangıç: 120 kg
Geçen hafta: 104.8 kg
Bu hafta: 105 kg
Gelen: 200 gr
Hedef: şimdilik 85 kg

Spor: toplam 4 gün 1er saat yürüyüş en az

Çantayı kesin yiyeceğim kafaya ama inanın elimden geleni yapıyorum inşallah gider artık şu kilolar yaaa ne güzel 2li haneleri görmüşken yine 3lülere döndüm ağrıma gidiyor yeminle ama yapacak birşey yok dikkat etme ve spor haricinde

Baslangic: 79
Gecen hafta: 70.4
Bu hafta: 71.0
Gelen: 600 gr
Toplam giden: 8000 gr
Hedef: 60
Spor: 3-4 saat yuruyus

Not: bu hafta son arti insallah bundan sonra hedefe kitleniyorum haberiniz ola

Selamlar ben de 4 ay gibi bir surede 18 kilo verdim sonra cok uzun sure 82 kiloda kaldim.simdi 3 haftadir adiri yiyerek 3 kilo aldim ne yazik ki.yeme aliskanligim cok iyiydi bozdum yine ama pazartesiden itibaren tekar duzene sokmayi planliyorum 3 aylik hedefim 15 kilo verip 70 e inmek basaracagima inaniyorum

önce bidirimi yapayım
  • başlangıç 83,500gr
  • bu hafta 81,900gr
  • hedef 60
  • giden 1,100gr
    menümüde yazayımda
    • kahvaltı
    • yarım kıbrıt kutusu peynır
    • 5adet zeytin
    • 5çatal çökelekli yumurta
    • şekersiz çay
    • 2dilim ekmek
    • araöğün
    • 1dilim ekmek
    • 5adet kuşbaşı et
    • öğlen
    • 5adet sarma
    • 1adet köfte
    • üzüm
    • bir dilim ekmek
      akşam
    • akşam 5adet köfte
    • salata
      spor olarakta saatlerce ormanda kestane aramakla geçirdim çok zevkli bir iş insan kendini ormanda unutuyor.

Son düzenleme:
galiba aradığım yerdeyim.
geç mi kaldım bilmiyorum ama.
ben de yarın başlıyorum diyete inşallah.
yarın sabah uyandığım zaman tartılıp kilomu da yazarım.
o halde şu vakitten itibaren ben de bu başlıktayım.
dün akşam tartıldığımda 89 kiloydum ama çok yemiş içmiştim
yarın sabah tartılayım bakalım. 87-88 arasında bir şey çıkarım herhalde.
herkese başarılar. herkese geçmiş olsun.
allah bu hastalığı atlatmamızı nasip etsin.
hep gülelim tombik tombik
tombik tombik güleceğimiz son aylarımız olsun bu aylar.

Yolun uzun ama maşallah ne kadar güçlüsün ki 16 kilo vermişsin. Eminim 2-3 haftaya yine iki basamaklılara dönüş olacak inşallah.

Ben bu pzt başlayamam sanırım ama en kısa zamanda menü yazarak başlamaya çalışacağım. Fakat ben geç kilo alıp veren bi insanım. Yani ayda en fazla 2 kilo gider. Sizleri duydukça imreniyorum vallahi :)

Maalesef bende çok yavaş kilo verenlerdenim ama işte bakalım çabalamaya devam Birazdan netten bakayımda diyetisyene randevu alabilecekmiyim birde diğer psikatri bölümüne tabi ( aynı güne randevu verirler herhalde )

Birşeyler yapmak zorundayım yoksa olacak iş değil

İstemek başarmanın yarısı
Diyetisyen olayı mantıklı bence. Burda aile hekimleri sevkedip numara aldıracakmış artık. Ama taaaa ocakta :/ yine de o vakte kadar buranın desteğini alıp sonra da gitmeyi düşünüyorum inşallah.

herkese selaaaaaaaaaaaaaaam
naber millet...ben cok zor vede cok hasta bir gün gecirdim sefilleri oynuyorum resmen...herifi gezmeye saldim sabaha Kadar dans edicez Burda hep beraber..muhabbete hazirmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz

Canım şimdi Devlet hastanesinde randevu almak istedim diyetisyen için ama 50 Lira muayene ücreti alıyorlarmış :26: SSK karşılamıyormuş onu
Neyse eşimde devlet hastanesine okadar para vereceğine bize daha yakın olan bir hastane var ( zaten oraya gitmek istiyordum diyetisyene ) ona gidersin dedi hem 46 Lira muayenesi hemde çok daha yakın yürüyerek bile gidilir diğer hastaneye arabayla gidip birde 5 lira otopark parası vermem gerekirdi

herkese selaaaaaaaaaaaaaaam
naber millet...ben cok zor vede cok hasta bir gün gecirdim sefilleri oynuyorum resmen...herifi gezmeye saldim sabaha Kadar dans edicez Burda hep beraber..muhabbete hazirmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz

Ben hazırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Bu arada sanada çooook geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir

Aaaaaa Yolcuuuuuuu canım seni buralarda görmek ne güzel Hoşgeldinnnnnnnnn

Nasılsın görüşmeyeli

Bu mesajda ağzımı ne sulandırdı bilemedim....? Mangal mı desem, közlenmîş patlıcan biber mi desem, bol yağlı salata mı desemmmmmm,????!??!?
hepsini dedin gitti zaten
ay evet kiz artik basliyalim su endersaraca da Kilo veremesekte incelelim..3 haftada 1 beden diyordu yanlis hatirlamiyorsam:44::44::44::44::44::44:

geçmiş yapamadım ama sanırsam anladığım kadarıynan elmaşekerim teşrif etmiş. kıııııız nerdesin sen? bizden ayrılanı kilolar yer bilmiyonmu sen
yok civi tutmuyor nedense:44::44::44::44:
yoldasim gidecek gidecek biraz sabir biraz gayret yaza inceecigiz insallah

canim sari bir cicek var adini tam bilmiyorum ama ben cok kullandim..bol bol su ic su seni hem güzellestirir hem zayiflatir hem iltihaplarindan kurtarir

canim bazen metobolizma duruyor bunu en iyide ben bilirim vallahi...ben o 104 lerden bu kiloya gelene Kadar ne umutsuzluklar yasadim..ama umudum umutsuzlugumdan daha guclu oldu bu yüzdende basardim..sen anladim beni degilmi

3 ayda 15 Kilo cok gibi gel bunu 5 aya yay sen bence..daha kalici olur..sarkamalarin solmalarin olmaz...

Ayrica bu cakma kimdir yahu :)

buldun buldun aradigin tamda burasi. yeterki kararli ol..hem muhabbet hem diet hem spor ne ararsan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…