- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kizlar face yeni fotolar koydum...su cakmayi deli etmek adina begeni bekliyorum duyurulur..her begenide hatun triplere giriyor
canim ozelden bana face adini yaz ben sana arkadaslik gonderirim
Az daha bugünün cuma olduğunu unutuyordum
Utanmadan bildirimimi yapayım :26: çok fazla kaçırmadığıma adım gibi eminim ama sizlerinde ilk zamanlar tahmin yürüttüğünüz gibi şu kullandığım ilaçlar bana kilo aldırıyor anlaşılan
Dün hatta eşimle konuşurken de yine bir ağlama krizine girdim şu lanet kilolardan kurtulamıyorum diyehee sonra yine eşimin motivasyonuyla kendime geldim ama bazen gerçekten ümitsizliğe kapılıyorum :26:
Neyse RAbbim büyük inşallah bunda da bir hayır vardır diyorum ve yinede devam ediyorum
Hemen önümüzdeki hafta hem psikatristime gidiyorum ( ilaçları ya değiştirecek yada keseceğim ) birde diyestisyenden randevu alacağımOndan sonrada gitmezse kilolar şaşarım zaten eşimede dedim hiç istemiyorum ama dahiliye doktorum son çare cerrahi müdahale demişti. Eşimde bende istemiyoruz ama daha fazla kilo alırsam ( Allah korusun ) o zaman artık bilmiyorum ne yapacağımı
Başlangıç: 120 kg
Geçen hafta: 104.8 kg
Bu hafta: 105 kg
Gelen: 200 gr
Hedef: şimdilik 85 kg
Spor: toplam 4 gün 1er saat yürüyüş en az
Çantayı kesin yiyeceğim kafaya ama inanın elimden geleni yapıyoruminşallah gider artık şu kilolar yaaa ne güzel 2li haneleri görmüşken yine 3lülere döndüm ağrıma gidiyor yeminle ama yapacak birşey yok dikkat etme ve spor haricinde
Yolun uzun ama maşallah ne kadar güçlüsün ki 16 kilo vermişsin. Eminim 2-3 haftaya yine iki basamaklılara dönüş olacak inşallah.
Ben bu pzt başlayamam sanırım ama en kısa zamanda menü yazarak başlamaya çalışacağım. Fakat ben geç kilo alıp veren bi insanım. Yani ayda en fazla 2 kilo gider. Sizleri duydukça imreniyorum vallahi :)
Maalesef bende çok yavaş kilo verenlerdenim ama işte bakalım çabalamaya devamBirazdan netten bakayımda diyetisyene randevu alabilecekmiyim birde diğer psikatri bölümüne tabi ( aynı güne randevu verirler herhalde )
Birşeyler yapmak zorundayım yoksa olacak iş değil
İstemek başarmanın yarısı
Diyetisyen olayı mantıklı bence. Burda aile hekimleri sevkedip numara aldıracakmış artık. Ama taaaa ocakta :/ yine de o vakte kadar buranın desteğini alıp sonra da gitmeyi düşünüyorum inşallah.
herkese selaaaaaaaaaaaaaaam
naber millet...ben cok zor vede cok hasta bir gün gecirdim sefilleri oynuyorum resmen...herifi gezmeye saldim sabaha Kadar dans edicez Burda hep beraber..muhabbete hazirmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz
hepsini dedin gitti zatenBu mesajda ağzımı ne sulandırdı bilemedim....? Mangal mı desem, közlenmîş patlıcan biber mi desem, bol yağlı salata mı desemmmmmm,????!??!?
ay evet kiz artik basliyalim su endersaraca da Kilo veremesekte incelelim..3 haftada 1 beden diyordu yanlis hatirlamiyorsam:44::44::44::44::44::44:ıyı geceler canım benım pek fırsat olmuyo arada bı bakıp kacıyorum
bayramdan dolayı pek tenha topıkte zaten pazartesıden ıtıbaren tam gaz devam edıcez ınsallah
senle baslayamadıgımız ender sarac hareketlerımız var unutma
gercı ben bıgun yapıp bırakmıstım:)
pazartesıden sonra lahana detoksunada baslayalım ınsallah eksılerı özledım
yok civi tutmuyor nedense:44::44::44::44:geçmiş yapamadım ama sanırsam anladığım kadarıynan elmaşekerim teşrif etmiş. kıııııız nerdesin sen? bizden ayrılanı kilolar yer bilmiyonmu sen
yoldasim gidecek gidecek biraz sabir biraz gayret yaza inceecigiz insallahherkeseee günaydınnnn bildirimi yapapyım o kadar da fena degl gibii o kadar yemeyeilk haftalar die boyle bu kızlar bnm saltanat da biter yaknda çok sonra zor zor gider klolar amannn gtsnn de yavaş gtsn naslsa uzun zaman var yaza
başlangıç: 87.5
geçen hafta: 84.5
bu hafta:83.9
giden: 600
toplam giden : 3600
spor:yok
canim sari bir cicek var adini tam bilmiyorum ama ben cok kullandim..bol bol su ic su seni hem güzellestirir hem zayiflatir hem iltihaplarindan kurtarirselam herkese herkes iyidir inşallah.helal valla bayramda olsa kilolar verilmiş.bende p.tesiden itibaren menüleri yazıcam.yılbaşına kadar on kilo hedefim var.başarırım inşallah.idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik içiyorum,ilaç p.tesi bitiyor.kızlar bu hastalığı doğal olarak geçirecek birşeyler biliyormusunuz.
canim bazen metobolizma duruyor bunu en iyide ben bilirim vallahi...ben o 104 lerden bu kiloya gelene Kadar ne umutsuzluklar yasadim..ama umudum umutsuzlugumdan daha guclu oldu bu yüzdende basardim..sen anladim beni degilmiAz daha bugünün cuma olduğunu unutuyordum
Utanmadan bildirimimi yapayım :26: çok fazla kaçırmadığıma adım gibi eminim ama sizlerinde ilk zamanlar tahmin yürüttüğünüz gibi şu kullandığım ilaçlar bana kilo aldırıyor anlaşılan
Dün hatta eşimle konuşurken de yine bir ağlama krizine girdim şu lanet kilolardan kurtulamıyorum diyehee sonra yine eşimin motivasyonuyla kendime geldim ama bazen gerçekten ümitsizliğe kapılıyorum :26:
Neyse RAbbim büyük inşallah bunda da bir hayır vardır diyorum ve yinede devam ediyorum
Hemen önümüzdeki hafta hem psikatristime gidiyorum ( ilaçları ya değiştirecek yada keseceğim ) birde diyestisyenden randevu alacağımOndan sonrada gitmezse kilolar şaşarım zaten eşimede dedim hiç istemiyorum ama dahiliye doktorum son çare cerrahi müdahale demişti. Eşimde bende istemiyoruz ama daha fazla kilo alırsam ( Allah korusun ) o zaman artık bilmiyorum ne yapacağımı
Başlangıç: 120 kg
Geçen hafta: 104.8 kg
Bu hafta: 105 kg
Gelen: 200 gr
Hedef: şimdilik 85 kg
Spor: toplam 4 gün 1er saat yürüyüş en az
Çantayı kesin yiyeceğim kafaya ama inanın elimden geleni yapıyoruminşallah gider artık şu kilolar yaaa ne güzel 2li haneleri görmüşken yine 3lülere döndüm ağrıma gidiyor yeminle ama yapacak birşey yok dikkat etme ve spor haricinde
3 ayda 15 Kilo cok gibi gel bunu 5 aya yay sen bence..daha kalici olur..sarkamalarin solmalarin olmaz...Selamlar ben de 4 ay gibi bir surede 18 kilo verdim sonra cok uzun sure 82 kiloda kaldim.simdi 3 haftadir adiri yiyerek 3 kilo aldim ne yazik ki.yeme aliskanligim cok iyiydi bozdum yine ama pazartesiden itibaren tekar duzene sokmayi planliyorum 3 aylik hedefim 15 kilo verip 70 e inmek basaracagima inaniyorum
Ayrica bu cakma kimdir yahu :)
buldun buldun aradigin tamda burasi. yeterki kararli ol..hem muhabbet hem diet hem spor ne ararsan yanigaliba aradığım yerdeyim.
geç mi kaldım bilmiyorum ama.
ben de yarın başlıyorum diyete inşallah.
yarın sabah uyandığım zaman tartılıp kilomu da yazarım.
o halde şu vakitten itibaren ben de bu başlıktayım.
dün akşam tartıldığımda 89 kiloydum ama çok yemiş içmiştim
yarın sabah tartılayım bakalım. 87-88 arasında bir şey çıkarım herhalde.
herkese başarılar. herkese geçmiş olsun.
allah bu hastalığı atlatmamızı nasip etsin.
hep gülelim tombik tombik
tombik tombik güleceğimiz son aylarımız olsun bu aylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?