80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaaaa Yolcuuuuuuu canım seni buralarda görmek ne güzel Hoşgeldinnnnnnnnn

Nasılsın görüşmeyeli
han sarhos hanci sarhos yolda yabanci sarhos bunlar tanis cikti bende kafa sarhos bir kadeh votka enerji ictim vallahi kafam sarhooooooooooooos

sagol canim daha beterim desem yeri var..sümüklü sümüklü yaziyorum ama leptoptan Virus gecmiyor degilmi yoksa hemen bir kosu Maske takayim

Kız mesaj atmıştım özelden görmedin mi doğrusunu buldum mu acep

merhabaa,bende 81 kiloyum ve henüz 18 yaşımdayım lütfen bana yardım edin bi diyet listesi önerin hızla zayıflayıp bir daha verdiğim kiloları geri almayacağım bir diyet lütfeeen :18:

hoşbuldum canım...seni görünce bakam dedim...ben iyiyim sen nasılsın....

İyi diyelim iyi olalım yuvarlanıp gidiyoruz tabiri cahizse
Bir kaç aydır Psikatriye gidiyorum ve kullandığım ilaçlar bana artı olarak döndü ama yinede azimliyim o kilolar gidecek
Pazartesi yada en geç salı diyetisyenden randevu alacağım
Psikatriyede bir kaç gün sonrası gidiceğim ya ilaçımı değiştirsin yada bırakayım diyeceğim

Tek güzel olan 20 gün evvel aşağı yukarı sigarayı bırakmış olmam belki bir iki kiloda ondan gelmiştir emin değilim ama şükür artık içmiyorum canım istiyor o ayrı ama inadım inat içmeyeceğim

Bakalım hayatımı yoluna sokmaya çabalıyorum kilolarda elbet gidecek

merhabaa,bende 81 kiloyum ve henüz 18 yaşımdayım lütfen bana yardım edin bi diyet listesi önerin hızla zayıflayıp bir daha verdiğim kiloları geri almayacağım bir diyet lütfeeen :18:

Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte sağlıklı beslenerek ve sporumuzu yaparak çok güzel kilolar vereceğiz
Bende henüz liste yok ama gittikten sonra sizlerle de paylaşırım seve seve

evvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt kocisi gezmeye saldim..ama bu seferki gezme pazarligi cok SIKI oldu...Adama sihirli degnek degmis gibi iki gündür..bir hafta oldu daha kedi köpek gibi dalasmadik yani hayretlerdeyim
bu Sabah cock cooook ama coooooooooook hastaydim..grip ama ne grip..aksi gibi bir tanislada baska sehire konsolosluga gidecektik ..herif Sabah dedi ara gitme bu halde gidemezsin..dediem bu gün kadinin son günü..bu gün gitmezsem isleri yatacak banada güvendi mecburum gidecegim dedim..ay sabahin ayazinda ki her yer sis..gözgözü görmüyor ..görse ne yazar ..gözlerimin yasindan ben zaten birsey göremez haldeyim...gittik..yaklasik 45 dakika disarda sirabekledik..donduuuuuuuuuuuum tirtir titredim bayilacak gibiydim...neyse islerini hallettim ..kadin tutturdu seni bir corbaciya götürecegim sicak sicak ic yat..dedim yok valla ablacim hic iyi degilim..öyle restorantlarda dolasacak halim yok..beni eve at yeter..neyse güc bela eve geldim..yollar bir uzadiki anlatamam..yani hastaneye gitsem kesin beni 1 hafta yatirirlardi o halde...eve geldim..zile basiyorum acan yok..bir baktim araba yook allahim bu Adam Sabah Sabah nerede..donmusum hastayim ayakta duramiyorum disari buz....aradim..yakinlardaymis 10 dakkadan geldi ama o 10 dakika bana oldu 10 Saat..hemen pijamalari cektim üstüme yorgani koltuga getirdim girdim icine..Adam cagiz acimis Halime(ki kolay kolay acimaz) yok sana birseyler yapayim ic(ki senede 1 kere duyarim bu lafi ondan) yok sana birseyler hazirlayayim..gel corbaciya gidelim...bu günde corbaci yollari acilmisti bana yani...gitti simidi cok seviyorum diye simit börek acma almis gelmis...birde limonlucay yapti...bizim cakma aradi gelin kahvalti hazirladim diye..dedim benim kafami kessen kolum kipirdamaz ama sen git...zaten bende yatmak istiyorum...Adam sözde bana iyilik yapicak..cok kötüyüm diye gitmedi..allahim Adam bir türkü soylüyor bagira bagira...birseyler soruyor..5 dakkada bir ille birsey ic...
yani bünyem aliskin degil bu Kadar ilgiye tam sersemledim..aksamüstü cakma mangala cagirdi..gittik..ama beterim gitmeye hic mecalim yok ama bu bayram evlerine gidip bayramlasamadim...bu günde son gün mecbur sümügümü ceke ceke gittik..neyse biz bindik arabaya..ya benim bu herif son golü atti..yani ayip kacmasin gol derken günün son cikisi:aldi beni Sabah sürünerek gittigim sehre gezmeye götürdü..allahim midem bulaniyor basim dönüyor ayakta duracak halim yok...dedim her hafta beni gezdirmeni bekledim sen kendini gewzdirdin..beni gezdirecek bu günümü buldu dedim gözünü seveyim eve gidip koltuga uzanip sicacik cayimi icmek bin kere daha iyi

sigara için tebrik ediyorum seni canım....inan senden yana çok umutluyum..sakın pes etme..senin azmini hevesini gördükçe inan çok etkileniyorum inşallah bende senin gibi azimli olabilirim...neyse sonuç olarak Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin....ben artık kaçmalıyım..Allaha emanet ol canım...

Aplam benim Allah ağzınızın tadını hic bozmasın

Canım bi kere bütün bunları unut bi liste verin incecik olayım demissin...
Daha Yaşın cok küçük
Azm edersen 3-5 aya incecik olursun...
Az az yemek, bol su ve sporla
Her aksam menünü yazmaya calış...
Bunun cok faydasını görürsün

Son düzenleme:
ay herifle gezme pazarligini anlatacaktim pazarlik haric herseyi anlatmisim haaaaaaaaaa gelelim pazarliga...herifle gezmedeyken eve gelmek istedim hasta oldugumdan..ama sen istiyorsan cik gez benim halim yok dedim..tamam ama kaca Kadar dedi..ne demek kaca Kadar herzamanki vakte Kadar..yani 2-3? dedim herzaman 2-3 e kadarmi geziyorsun..en gec geceyarisi...evli barkli adamsin ne isin var o saatte sokaklarda dedim..bu arada marketin indirim saatiydi..dedim yolu marketin oradan gecirde sebze düsmüsse sebze alayim...o halde bile evin ekonomisini düsünüyorum yaaferim bana..yani benden birtane daha bulsam evleenirim gözümü kirpmadan neyse bizim firsatci marketin oradan gecersem kaca Kadar dedi..eh hadi güzel hatirina 12.30 e Kadar dedim..alisveris bitti eve birakirken ee güzel karicim askim simdi ne zamana Kadar dedi sevimli sevimli bakarak hadi bu Tatli diline hos bakisina 1 olsun dedim ...yani beni kandirdi gibi ama neeyseeeeeeee

Aplam benim Allah ağzınızın tadını hic bozmasın

amiiin amiiin ama bu ara öyle tatlandiki korkmaya basladim..acaba galipten birseyler beni denek olarakmi kullaniyor..yani su kadincagiz itten rezil sinir sitres aci hepsi icice..suna birden bire mutluluk siringalayalimda bakalim nasil tepkiler gösteriyor gibisinden denek muamelesimi görüyorum acaba..yok yani gercekten aliskin degilim..kuskularim artiyor bu sebeple ay bu asiri ilgi alaka Sevgi beni bozmasin simdi

Cecoooooooo canım tebrikler hala sigara icmemissin ki bu bıraktığın anlamına geliyor

kiz ceco o lafa giren benim görümce ha aman diim bir pot kirma..arkadaslik falan gönderir Kabul etme..burayi kesvederse hic iyi olmaz..keyfim kacar

Güzel dilekklerin için çok ama çok sağ ol
İnşallah herşey çok daha güzel olur hepimiz için
Keşke azmimin karşılığını çok daha çabuk alabilseydim ama işte bunda da vardır bir hayır

Bu arada teşekkür ederim uğradığın için Sende Allaha emanet ol....Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ....aminnnnnnnn

Anammmmmmmm pazarlığınız gülümsetti beni Rabbim ağzınızn tadını hiç bozmasın ....Aminnnnnnnnnnn

Güzel düşün ki güzel olsun :)
Bu arada eski hallerinle arasında yeni resimlerin daglar kadar fark var....:) simdi supersin.... Ama hala yolumuz var... Daha cok verip, daha fıstık olcaz ins...:) ya ablanda süper zayıflamış ... Zayiflayinca cok da güzel olmus maşallah ... Bu arada gorumcenin 65 olduguna inanasim gelmedi, cok daha fazla duruyor

kiz ceco o lafa giren benim görümce ha aman diim bir pot kirma..arkadaslik falan gönderir Kabul etme..burayi kesvederse hic iyi olmaz..keyfim kacar

Merak etme canım burada olan burada kalır
İçin rahat olsun keyfimizi kaçırırmıyız hiç

ay bu gün aramizda gecen esprileri duysan karnina agrilar girerdi herhalde..adamin tüm sempatikligi üstündeydi ya...yani evlendik evleneli ilk defa bu gün iyiki bosayamamaisim bu adami dedim..ikinci kere dermiyim bilemem yani ..dedim ya kendimi denek gibi hissediyorum bünye aliskin degil bu isin sonunda ne olabilir acaba :103: :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…