han sarhos hanci sarhos yolda yabanci sarhosAaaaaa Yolcuuuuuuucanım seni buralarda görmek ne güzel Hoşgeldinnnnnnnnn
Nasılsın görüşmeyeli
sagol canim daha beterim desem yeri var..sümüklü sümüklü yaziyorum ama leptoptan Virus gecmiyor degilmi yoksa hemen bir kosu Maske takayimCanım şimdi Devlet hastanesinde randevu almak istedim diyetisyen için ama 50 Lira muayene ücreti alıyorlarmış :26: SSK karşılamıyormuş onu
Neyse eşimde devlet hastanesine okadar para vereceğine bize daha yakın olan bir hastane var ( zaten oraya gitmek istiyordum diyetisyene ) ona gidersin dedi hem 46 Lira muayenesi hemde çok daha yakın yürüyerek bile gidilirdiğer hastaneye arabayla gidip birde 5 lira otopark parası vermem gerekirdi
Ben hazırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Bu arada sanada çooook geçmiş olsun canımumarım daha iyisindir
Aaaaaa Yolcuuuuuuucanım seni buralarda görmek ne güzel Hoşgeldinnnnnnnnn
Nasılsın görüşmeyeli
han sarhos hanci sarhos yolda yabanci sarhosbunlar tanis cikti bende kafa sarhos bir kadeh votka enerji ictim vallahi kafam sarhooooooooooooos
sagol canim daha beterim desem yeri var..sümüklü sümüklü yaziyorum ama leptoptan Virus gecmiyor degilmi yoksa hemen bir kosu Maske takayim
hoşbuldum canım...seni görünce bakam dedim...ben iyiyim sen nasılsın....
merhabaa,bende 81 kiloyum ve henüz 18 yaşımdayım lütfen bana yardım edin bi diyet listesi önerin hızla zayıflayıp bir daha verdiğim kiloları geri almayacağım bir diyet lütfeeen:18:
gördüm cevapta yazdim ya o buldugun dogrusu degil..hiiic alaka yok..birkere ben sigara icmiyorumKız mesaj atmıştım özelden görmedin midoğrusunu buldum mu acep
İyi diyelim iyi olalımyuvarlanıp gidiyoruz tabiri cahizse
Bir kaç aydır Psikatriye gidiyorum ve kullandığım ilaçlar bana artı olarak döndüama yinede azimliyim o kilolar gidecek
Pazartesi yada en geç salı diyetisyenden randevu alacağım
Psikatriyede bir kaç gün sonrası gidiceğim ya ilaçımı değiştirsin yada bırakayım diyeceğim
Tek güzel olan 20 gün evvel aşağı yukarı sigarayı bırakmış olmambelki bir iki kiloda ondan gelmiştir emin değilim ama şükür artık içmiyorum canım istiyor o ayrı ama inadım inat içmeyeceğim
Bakalım hayatımı yoluna sokmaya çabalıyorumkilolarda elbet gidecek
evvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt kocisi gezmeye saldim..ama bu seferki gezme pazarligi cok SIKI oldu...Adama sihirli degnek degmis gibi iki gündür..bir hafta oldu daha kedi köpek gibi dalasmadik yani hayretlerdeyim
bu Sabah cock cooook ama coooooooooook hastaydim..grip ama ne grip..aksi gibi bir tanislada baska sehire konsolosluga gidecektik ..herif Sabah dedi ara gitme bu halde gidemezsin..dediem bu gün kadinin son günü..bu gün gitmezsem isleri yatacak banada güvendi mecburum gidecegim dedim..ay sabahin ayazinda ki her yer sis..gözgözü görmüyor ..görse ne yazar ..gözlerimin yasindan ben zaten birsey göremez haldeyim...gittik..yaklasik 45 dakika disarda sirabekledik..donduuuuuuuuuuuum tirtir titredim bayilacak gibiydim...neyse islerini hallettim ..kadin tutturdu seni bir corbaciya götürecegim sicak sicak ic yat..dedim yok valla ablacim hic iyi degilim..öyle restorantlarda dolasacak halim yok..beni eve at yeter..neyse güc bela eve geldim..yollar bir uzadiki anlatamam..yani hastaneye gitsem kesin beni 1 hafta yatirirlardi o halde...eve geldim..zile basiyorum acan yok..bir baktim araba yookallahim bu Adam Sabah Sabah nerede..donmusum hastayim ayakta duramiyorum disari buz....aradim..yakinlardaymis 10 dakkadan geldi ama o 10 dakika bana oldu 10 Saat..hemen pijamalari cektim üstüme yorgani koltuga getirdim girdim icine..Adam cagiz acimis Halime(ki kolay kolay acimaz) yok sana birseyler yapayim ic(ki senede 1 kere duyarim bu lafi ondan) yok sana birseyler hazirlayayim..gel corbaciya gidelim...bu günde corbaci yollari acilmisti bana yani...gitti simidi cok seviyorum diye simit börek acma almis gelmis...birde limonlucay yapti...bizim cakma aradi gelin kahvalti hazirladim diye..dedim benim kafami kessen kolum kipirdamaz ama sen git...zaten bende yatmak istiyorum...Adam sözde bana iyilik yapicak..cok kötüyüm diye gitmedi..allahim Adam bir türkü soylüyor bagira bagira...birseyler soruyor..5 dakkada bir ille birsey ic...
yani bünyem aliskin degil bu Kadar ilgiye tam sersemledim..aksamüstü cakma mangala cagirdi..gittik..ama beterim gitmeye hic mecalim yok ama bu bayram evlerine gidip bayramlasamadim...bu günde son gün mecbur sümügümü ceke ceke gittik..neyse biz bindik arabaya..ya benim bu herif son golü atti..yani ayip kacmasin gol derken günün son cikisi:aldi beni Sabah sürünerek gittigim sehre gezmeye götürdü..allahim midem bulaniyor basim dönüyor ayakta duracak halim yok...dedim her hafta beni gezdirmeni bekledim sen kendini gewzdirdin..beni gezdirecek bu günümü buldudedim gözünü seveyim eve gidip koltuga uzanip sicacik cayimi icmek bin kere daha iyi
merhabaa,bende 81 kiloyum ve henüz 18 yaşımdayım lütfen bana yardım edin bi diyet listesi önerin hızla zayıflayıp bir daha verdiğim kiloları geri almayacağım bir diyet lütfeeen:18:
Aplam benim Allah ağzınızın tadını hic bozmasın
sigara için tebrik ediyorum seni canım....inan senden yana çok umutluyum..sakın pes etme..senin azmini hevesini gördükçe inan çok etkileniyorum inşallah bende senin gibi azimli olabilirim...neyse sonuç olarak Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin....ben artık kaçmalıyım..Allaha emanet ol canım...
ay herifle gezme pazarligini anlatacaktim pazarlik haric herseyi anlatmisim haaaaaaaaaagelelim pazarliga...herifle gezmedeyken eve gelmek istedim hasta oldugumdan..ama sen istiyorsan cik gez benim halim yok dedim..tamam ama kaca Kadar dedi..ne demek kaca Kadar herzamanki vakte Kadar..yani 2-3? dedim herzaman 2-3 e kadarmi geziyorsun..en gec geceyarisi...evli barkli adamsin ne isin var o saatte sokaklarda dedim..bu arada marketin indirim saatiydi..dedim yolu marketin oradan gecirde sebze düsmüsse sebze alayim...o halde bile evin ekonomisini düsünüyorum yaaferim bana..yani benden birtane daha bulsam evleenirim gözümü kirpmadan neyse bizim firsatci marketin oradan gecersem kaca Kadar dedi..eh hadi güzel hatirina 12.30 e Kadar dedim..alisveris bitti eve birakirken ee güzel karicim askim simdi ne zamana Kadar dedi sevimli sevimli bakarak hadi bu Tatli diline hos bakisina 1 olsun dedim ...yani beni kandirdi gibi ama neeyseeeeeeee
Güzel düşün ki güzel olsun :)amiiin amiiin ama bu ara öyle tatlandiki korkmaya basladim..acaba galipten birseyler beni denek olarakmi kullaniyor..yani su kadincagiz itten rezil sinir sitres aci hepsi icice..suna birden bire mutluluk siringalayalimda bakalim nasil tepkiler gösteriyor gibisinden denek muamelesimi görüyorum acaba..yok yani gercekten aliskin degilim..kuskularim artiyor bu sebepleay bu asiri ilgi alaka Sevgi beni bozmasin simdi
kiz ceco o lafa giren benim görümce ha aman diim bir pot kirma..arkadaslik falan gönderir Kabul etme..burayi kesvederse hic iyi olmaz..keyfim kacar
Güzel dilekklerin için çok ama çok sağ ol
İnşallah herşey çok daha güzel olur hepimiz için
Keşke azmimin karşılığını çok daha çabuk alabilseydim ama işte bunda da vardır bir hayır
Bu arada teşekkür ederim uğradığın içinSende Allaha emanet ol....Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ....aminnnnnnnn
Anammmmmmmm pazarlığınız gülümsetti beniRabbim ağzınızn tadını hiç bozmasın ....Aminnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?