80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cecoooooooo canım tebrikler hala sigara icmemissin ki bu bıraktığın anlamına geliyor

Sorma canım gerçekten ben bile kendime hayret ettim
Dün eşimin kuzeni geldi ( kendisi sigara kullanır ) çocuk balkona bile tedirgin çıktı canım çeker diye ama hakikaten felaket canım istedi gece bizde kaldı kuzende inan defalarca şeytanla savaştım bir tane içip içmememe konusunda sonuçta ben kazandım ve içmedim

Şükür yaaa çok zorlasada arada yinede içmemeye kararlıyım

Merak etme canım burada olan burada kalır
İçin rahat olsun keyfimizi kaçırırmıyız hiç
süper süper

evet ya ablamda süper Verdi..ama su anda ben ondan 6-7 Kilo daha zayifim ki bu durum 10 senede bir kere olur..oda bu aralar sigarayi birakmaya calisiyor ya sanirim o sebeple veremiyor..genede eminim benden zayif duruyordur..onda böyle bir durum var yani..gerci benden birazda uzun onun farkida olabilir ama yok yok yaradilistan sansli..Tipi cok güzel..
elbette önümüzde daha cok kilolar var özelliklede benim 10 Kilo...yaza daha fistik daha havali daha bi Artist olucam insallah..cakma tam dagilacak taaam
ha bu arada benim 5 görümcemin 2 si aclik grevine baslamis benim bu son resimlerden sonra..3.görümcem haftaya türkiyeden geliyor onada süpriz olucak ee nede olsa yoklugunda 2-3 Kilo verdim yani...oda baslar eder 3 aclik grevi..
ama ben zaten oldu bitti karsiyim aclik grevine..Adam gibi ye..aksam hafif ye birazda arkatakimlari kaldir hareket et o Kadar yani

oh oh hem Kilo vericen hem sigaradan kurtulacan..bence seni muhtesem bir yaz bekliyor gibi gibi

aa ben size son bombayi söylemedim
sanirim yeni bir cakma doguyor...
benim görümcelerden biri son 3 gündür aclik grevinde..birde duydumki pazargünkü dügüne elbise giyecekmis..ben yazdan beri elbise giyiyorum ya cakmadan beklerken bu ataga kalkti..daha 1 kere bile görmedim onu elbiseyle..yani yakisirmi yakismazmi tartisilir ama buna cesaret ettiyse kesin yeni rakibim olucak kesin kesin ya 1 cakma iyiydide 2 olursa sinir bozucu olur gibime geliyor ama bakalim noolcak

oh oh hem Kilo vericen hem sigaradan kurtulacan..bence seni muhtesem bir yaz bekliyor gibi gibi

İnşallah canım inşallahhhhhhhhhh artık bir sonraki yaz benim için son olsun kilolarla savaş açısından
Bıktım yeminle bari bitirmesemde şu 8li haneleri görmüş olayım bu yaz

İnşallah canım inşallahhhhhhhhhh artık bir sonraki yaz benim için son olsun kilolarla savaş açısından
Bıktım yeminle bari bitirmesemde şu 8li haneleri görmüş olayım bu yaz

görürsün canim yeterki görecegine inan..hepberaber görücez..umudumuzu yitirecegiz Zaman Zaman elbette ama yitirilmemis umutlarimiz bizi yeniden diriltecek...bu yaz 80 lerde seneye yazda 6o larda ..imkansiz yada zor birsey degil..sadece gayret sabir Irade o kadar

hiççbiri senngibi çıtır olamaz kalıbımı koyarım

hadi ya gercektenmi :44::44::44::44: inanayimmi ya olurlarsa allahim bana atacaklari havayi sokacaklari lafi hayal bile edemiyorum

işte bu tedirginlk olursa sende onlar başarlı olur yoldaşm kendine bi guven senn bi havan bi klasın var yahu ciddiyim bak

işte bu tedirginlk olursa sende onlar başarlı olur yoldaşm kendine bi guven senn bi havan bi klasın var yahu ciddiyim bak
bak bu son yazdiklarin iyi geldi bana tabi canim benden ince olsalar noolcak beim klaasim var klasim..hatta birde kalasim var

ay biryandan gözüm yasariyor bir yandan burnum akiyor..bir yandan hapsirik pespese ama yatamiyorumda..iyiki burasida var kör topal ayakta kaliyorum hic degilse

kizlar ya ben bitki caylari bal derken iyice mideyi sisirdim.hadi bitki cayi neysede bir caybardagina yakin bal yedim oturdugum yerde..aksam aksam cok oldu degilmi..ama tez iyileseyim diye limonlu balli bitki cayi icmeliydim

bak bu son yazdiklarin iyi geldi bana tabi canim benden ince olsalar noolcak beim klaasim var klasim..hatta birde kalasim var

aynen oyle cnm sadece zayf olmak işe yaramıo ki fıstık hatun olmak için giyim kuşam falan da lazım o zevk sende fazlasıyla var bence ayrıca bana da azim verıosn çok ii bi örneksn tümm topgmze hepmzz fıstıkk olcazzz iznindeyizzz son kaçamaklar pazartesi toparlama zamanııı en geç

valla banada öyle geliyorki sen konustun ben gaza geldim yani karsilikli gazlasiyoruz gibime geliyor guzel sözlerin icinde ayrica tesekkür ederim canim..dedigim gibi bakan göz güzel olunca gördügüde güzel oluyor yani bu mudur budur

ay kizlar aksam aksam gülme krizlerim geliyor benim..galipten sesler gene mutluluk hormonumu yükledi nedir..
ya burada konusurken bir yandanda 2.el esyalara bakiyordum.. bazen cok Uygun seyler oluyorda..neyse bir ayakkabi gördüm..hah dedim tam benim pazar günkü dügünde giyecegim kiyafete göre bir bakayim dedim..allahim oda ne
hatun ayakkabiyi giymis ama tek ayagina öteki ayakta siyah corap pantolon sanki herifinin ayagi..o Kadar alakasiz duruyorlarki yanyana hadi sizde bakin:
Sexy high heels pumps rot gogo gr 36 tally in Nordrhein-Westfalen - Bottrop | eBay Kleinanzeigen

insallah bıdaha ıcmezsın canım allah yardımcın olsun
darısı benım kocamın basına ınsallah
kılo aldırsa bıle takma sıgaradan kurtulmak yeter
bız bıraz daha hırslanalım gıdecek bu kılolar baska yolu yok

uyku zamanııı yarın başlıcam ender saraca pazartesi de toparlıcam duzeni inşşş opyrm kızlarrrr yaşasın diyet kardeşligiii
duyumum yoldaşmmm gel yamacıma bakaymmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…