- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Cecoooooooo canım tebrikler hala sigara icmemissin ki bu bıraktığın anlamına geliyor
süper süperMerak etme canım burada olan burada kalır
İçin rahat olsun keyfimizi kaçırırmıyız hiç
evet ya ablamda süper Verdi..ama su anda ben ondan 6-7 Kilo daha zayifim ki bu durum 10 senede bir kere olur..oda bu aralar sigarayi birakmaya calisiyor ya sanirim o sebeple veremiyor..genede eminim benden zayif duruyordur..onda böyle bir durum var yani..gerci benden birazda uzun onun farkida olabilir ama yok yok yaradilistan sansli..Tipi cok güzel..Güzel düşün ki güzel olsun :)
Bu arada eski hallerinle arasında yeni resimlerin daglar kadar fark var....:) simdi supersin.... Ama hala yolumuz var... Daha cok verip, daha fıstık olcaz ins...:) ya ablanda süper zayıflamış ... Zayiflayinca cok da güzel olmus maşallah ... Bu arada gorumcenin 65 olduguna inanasim gelmedi, cok daha fazla duruyor
Sorma canım gerçekten ben bile kendime hayret ettim
Dün eşimin kuzeni geldi ( kendisi sigara kullanır ) çocuk balkona bile tedirgin çıktı canım çeker diyeama hakikaten felaket canım istedi gece bizde kaldı kuzende inan defalarca şeytanla savaştım bir tane içip içmememe konusunda sonuçta ben kazandım ve içmedim
Şükür yaaa çok zorlasada arada yinede içmemeye kararlıyım
oh oh hem Kilo vericen hem sigaradan kurtulacan..bence seni muhtesem bir yaz bekliyor gibi gibi
İnşallah canım inşallahhhhhhhhhh artık bir sonraki yaz benim için son olsun kilolarla savaş açısından
Bıktım yeminlebari bitirmesemde şu 8li haneleri görmüş olayım bu yaz
aa ben size son bombayi söylemedim
sanirim yeni bir cakma doguyor...
benim görümcelerden biri son 3 gündür aclik grevinde..birde duydumki pazargünkü dügüne elbise giyecekmis..ben yazdan beri elbise giyiyorum ya cakmadan beklerken bu ataga kalkti..daha 1 kere bile görmedim onu elbiseyle..yani yakisirmi yakismazmi tartisilir ama buna cesaret ettiyse kesin yeni rakibim olucak kesin kesinya 1 cakma iyiydide 2 olursa sinir bozucu olur gibime geliyor ama bakalim noolcak
hadi ya gercektenmi :44::44::44::44: inanayimmi ya olurlarsahiççbiri senngibi çıtır olamaz kalıbımı koyarım
hadi ya gercektenmi :44::44::44::44: inanayimmi ya olurlarsaallahim bana atacaklari havayi sokacaklari lafi hayal bile edemiyorum
bak bu son yazdiklarin iyi geldi banaişte bu tedirginlk olursa sende onlar başarlı olur yoldaşm kendine bi guven senn bi havan bi klasın var yahu ciddiyim bak
bak bu son yazdiklarin iyi geldi banatabi canim benden ince olsalar noolcak beim klaasim var klasim..hatta birde kalasim var
aynen oyle cnm sadece zayf olmak işe yaramıo ki fıstık hatun olmak için giyim kuşam falan da lazım o zevk sende fazlasıyla var bence ayrıca bana da azim verıosn çok ii bi örneksn tümm topgmze hepmzz fıstıkk olcazzz iznindeyizzzson kaçamaklar pazartesi toparlama zamanııı en geç
İyi diyelim iyi olalımyuvarlanıp gidiyoruz tabiri cahizse
Bir kaç aydır Psikatriye gidiyorum ve kullandığım ilaçlar bana artı olarak döndüama yinede azimliyim o kilolar gidecek
Pazartesi yada en geç salı diyetisyenden randevu alacağım
Psikatriyede bir kaç gün sonrası gidiceğim ya ilaçımı değiştirsin yada bırakayım diyeceğim
Tek güzel olan 20 gün evvel aşağı yukarı sigarayı bırakmış olmambelki bir iki kiloda ondan gelmiştir emin değilim ama şükür artık içmiyorum canım istiyor o ayrı ama inadım inat içmeyeceğim
Bakalım hayatımı yoluna sokmaya çabalıyorumkilolarda elbet gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?