tamam yapmayanada ceza verelim boylece mecbur hissederiz o gun yapmaya
geldim yamacina
tamam yapmayanada ceza verelim boylece mecbur hissederiz o gun yapmaya
Oooh ohherkese selamlar ben ender saracımı yapmaya baslıycam bırazdan
dambıllarımda var ıpımde hazır sabah aksam yapalım bakalım
adam 3 haftada 2 beden dıyo ben 1 bedenede razıyım malum
bu aralar artılardayım
aksamaada kesın yapıcam 8 9 gıbı
pazartesıde lahana corbası yapcazmı kızlar bısey söyleyın
bırlıkten kuvvet dogar gaz verelım bırbırımızekı daımı olsun
ay kizlar aksam aksam gülme krizlerim geliyor benim..galipten sesler gene mutluluk hormonumu yükledi nedir..
ya burada konusurken bir yandanda 2.el esyalara bakiyordum.. bazen cok Uygun seyler oluyorda..neyse bir ayakkabi gördüm..hah dedim tam benim pazar günkü dügünde giyecegim kiyafete göre bir bakayim dedim..allahim oda ne
hatun ayakkabiyi giymis ama tek ayagina öteki ayakta siyah corap pantolon sanki herifinin ayagi..o Kadar alakasiz duruyorlarki yanyana hadi sizde bakin:
Sexy high heels pumps rot gogo gr 36 tally in Nordrhein-Westfalen - Bottrop | eBay Kleinanzeigen
günaydın canlarım. dün akşam misafirlikteydim siz ekmişsiniz kocaları muhabbet tam gazdün bayramın son günüydü ya akşama kadar evde yemek yaptım akşam eşime dedim hadi arkadaşına gidelim aradı adamda kırmadı beni. tamam dedi on beş dk ordayız. neyse hazırlandık kapıya çıktık asansörü çağırdık geldi ama benim kız ayakkabıda henüz sağı solu bilemediği için bekledik derken asansörü başkası çağırdı. tam hadi gidiyoz dedik düğmeye bastık asansör yanımıza geliyodu ki elektirikler kesildi. allahım nasıl bir his. 20 sn sonra kesilse kesin içinde kalırdık. bende korkudan doğururdum:18::18::18: neyse merdivenden indik arabaya bindik. bizimkine dedim ki hadi burası 2. kat ta gideceğimiz yerde ne halt edecez. nasıl yani dedi. dedim onlar 5. katta oturuyolar. nasıl çıkacam ben oraya. meğerse bizimki unutmuş onların evinin katını yok yaw dedi. gittik başladık merdivenleri çıkmaya. ama nefes nefese kaldım. sağolsun eşim beni hiç bırakmadı eeee nede olsa sonu hastanede bitebilir bu işin bırakmayı bi tarafı yemedi gece felaket fırtına vardı tekrar dönüşte elektirik geldi ama ben nasıl korkuyorum tekrar asansöre binmeye aşağı inene kadar nasıl dua ettim. anlayacağınız siz burda hoş sohbet ederkene ben üç buçuk atıyomuşum
bu sabah kız kardeşim bilinmezliğe doğru yola çıktıerasmus programı ile çek cumhuriyetine gitti. gece konuşuyoruz abla çok korkuyom dedi. doğrusu onun yerinde olmak istemezdim. şu sıralar kiev hava limanına inmesi gerekiyodu ama bir saat oldu hala indiğini göremiyorum. umarım ters bişe yoktur. aktarmalı gidecek. akıllım yanına sözlükte almamış. telefona indirdim ama netsiz çalışırmı bilmem diyodu. onun için çok zorlayıcı olacak bu deneyim ama ana kuzumuz azıcık zorluk görsün bakalım nasıl olacak.
wayyyy herkes kendine guzel hedefler koyuyor guzeeeeel. gecen ben bilmem esim bilirde bir cift vardi. kadin cokkiloluymus. hani kocalar eslerini kucaklarinda tasiyolar ya esi demis sen cok kilolusun bu yarisma ciksa ben seni kaldiramam. kadin. unun uzerine yanlis hatirlamihosam 25 kilo civari vermis. biraz yuzu cökmus gibiydi ama masallah dedim. sonra esime donup gelecek ay 12 kilo versem katilirmiyiz bu yarismaya dedim. yok ben yinede kaldiramam seni dedi. askolsun dedim.
hoş geldin aramızagaliba aradığım yerdeyim.
geç mi kaldım bilmiyorum ama.
ben de yarın başlıyorum diyete inşallah.
yarın sabah uyandığım zaman tartılıp kilomu da yazarım.
o halde şu vakitten itibaren ben de bu başlıktayım.
dün akşam tartıldığımda 89 kiloydum ama çok yemiş içmiştim
yarın sabah tartılayım bakalım. 87-88 arasında bir şey çıkarım herhalde.
herkese başarılar. herkese geçmiş olsun.
allah bu hastalığı atlatmamızı nasip etsin.
hep gülelim tombik tombik
tombik tombik güleceğimiz son aylarımız olsun bu aylar.
sende hoş geldin aramızamerhabaa,bende 81 kiloyum ve henüz 18 yaşımdayım lütfen bana yardım edin bi diyet listesi önerin hızla zayıflayıp bir daha verdiğim kiloları geri almayacağım bir diyet lütfeeen:18:
allahh allahhhevvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt kocisi gezmeye saldim..ama bu seferki gezme pazarligi cok SIKI oldu...Adama sihirli degnek degmis gibi iki gündür..bir hafta oldu daha kedi köpek gibi dalasmadik yani hayretlerdeyim
bu Sabah cock cooook ama coooooooooook hastaydim..grip ama ne grip..aksi gibi bir tanislada baska sehire konsolosluga gidecektik ..herif Sabah dedi ara gitme bu halde gidemezsin..dediem bu gün kadinin son günü..bu gün gitmezsem isleri yatacak banada güvendi mecburum gidecegim dedim..ay sabahin ayazinda ki her yer sis..gözgözü görmüyor ..görse ne yazar ..gözlerimin yasindan ben zaten birsey göremez haldeyim...gittik..yaklasik 45 dakika disarda sirabekledik..donduuuuuuuuuuuum tirtir titredim bayilacak gibiydim...neyse islerini hallettim ..kadin tutturdu seni bir corbaciya götürecegim sicak sicak ic yat..dedim yok valla ablacim hic iyi degilim..öyle restorantlarda dolasacak halim yok..beni eve at yeter..neyse güc bela eve geldim..yollar bir uzadiki anlatamam..yani hastaneye gitsem kesin beni 1 hafta yatirirlardi o halde...eve geldim..zile basiyorum acan yok..bir baktim araba yookallahim bu Adam Sabah Sabah nerede..donmusum hastayim ayakta duramiyorum disari buz....aradim..yakinlardaymis 10 dakkadan geldi ama o 10 dakika bana oldu 10 Saat..hemen pijamalari cektim üstüme yorgani koltuga getirdim girdim icine..Adam cagiz acimis Halime(ki kolay kolay acimaz) yok sana birseyler yapayim ic(ki senede 1 kere duyarim bu lafi ondan) yok sana birseyler hazirlayayim..gel corbaciya gidelim...bu günde corbaci yollari acilmisti bana yani...gitti simidi cok seviyorum diye simit börek acma almis gelmis...birde limonlucay yapti...bizim cakma aradi gelin kahvalti hazirladim diye..dedim benim kafami kessen kolum kipirdamaz ama sen git...zaten bende yatmak istiyorum...Adam sözde bana iyilik yapicak..cok kötüyüm diye gitmedi..allahim Adam bir türkü soylüyor bagira bagira...birseyler soruyor..5 dakkada bir ille birsey ic...
yani bünyem aliskin degil bu Kadar ilgiye tam sersemledim..aksamüstü cakma mangala cagirdi..gittik..ama beterim gitmeye hic mecalim yok ama bu bayram evlerine gidip bayramlasamadim...bu günde son gün mecbur sümügümü ceke ceke gittik..neyse biz bindik arabaya..ya benim bu herif son golü atti..yani ayip kacmasin gol derken günün son cikisi:aldi beni Sabah sürünerek gittigim sehre gezmeye götürdü..allahim midem bulaniyor basim dönüyor ayakta duracak halim yok...dedim her hafta beni gezdirmeni bekledim sen kendini gewzdirdin..beni gezdirecek bu günümü buldudedim gözünü seveyim eve gidip koltuga uzanip sicacik cayimi icmek bin kere daha iyi
seni kutluyorumm ve alkışlıyorum azmin daim olsunSorma canım gerçekten ben bile kendime hayret ettim
Dün eşimin kuzeni geldi ( kendisi sigara kullanır ) çocuk balkona bile tedirgin çıktı canım çeker diyeama hakikaten felaket canım istedi gece bizde kaldı kuzende inan defalarca şeytanla savaştım bir tane içip içmememe konusunda sonuçta ben kazandım ve içmedim
Şükür yaaa çok zorlasada arada yinede içmemeye kararlıyım
ayyyyyay kizlar aksam aksam gülme krizlerim geliyor benim..galipten sesler gene mutluluk hormonumu yükledi nedir..
ya burada konusurken bir yandanda 2.el esyalara bakiyordum.. bazen cok Uygun seyler oluyorda..neyse bir ayakkabi gördüm..hah dedim tam benim pazar günkü dügünde giyecegim kiyafete göre bir bakayim dedim..allahim oda ne
hatun ayakkabiyi giymis ama tek ayagina öteki ayakta siyah corap pantolon sanki herifinin ayagi..o Kadar alakasiz duruyorlarki yanyana hadi sizde bakin:
Sexy high heels pumps rot gogo gr 36 tally in Nordrhein-Westfalen - Bottrop | eBay Kleinanzeigen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?