80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlarım. dün akşam misafirlikteydim siz ekmişsiniz kocaları muhabbet tam gaz dün bayramın son günüydü ya akşama kadar evde yemek yaptım akşam eşime dedim hadi arkadaşına gidelim aradı adamda kırmadı beni. tamam dedi on beş dk ordayız. neyse hazırlandık kapıya çıktık asansörü çağırdık geldi ama benim kız ayakkabıda henüz sağı solu bilemediği için bekledik derken asansörü başkası çağırdı. tam hadi gidiyoz dedik düğmeye bastık asansör yanımıza geliyodu ki elektirikler kesildi. allahım nasıl bir his. 20 sn sonra kesilse kesin içinde kalırdık. bende korkudan doğururdum:18::18::18: neyse merdivenden indik arabaya bindik. bizimkine dedim ki hadi burası 2. kat ta gideceğimiz yerde ne halt edecez. nasıl yani dedi. dedim onlar 5. katta oturuyolar. nasıl çıkacam ben oraya. meğerse bizimki unutmuş onların evinin katını yok yaw dedi. gittik başladık merdivenleri çıkmaya. ama nefes nefese kaldım. sağolsun eşim beni hiç bırakmadı eeee nede olsa sonu hastanede bitebilir bu işin bırakmayı bi tarafı yemedi gece felaket fırtına vardı tekrar dönüşte elektirik geldi ama ben nasıl korkuyorum tekrar asansöre binmeye aşağı inene kadar nasıl dua ettim. anlayacağınız siz burda hoş sohbet ederkene ben üç buçuk atıyomuşum
bu sabah kız kardeşim bilinmezliğe doğru yola çıktı erasmus programı ile çek cumhuriyetine gitti. gece konuşuyoruz abla çok korkuyom dedi. doğrusu onun yerinde olmak istemezdim. şu sıralar kiev hava limanına inmesi gerekiyodu ama bir saat oldu hala indiğini göremiyorum. umarım ters bişe yoktur. aktarmalı gidecek. akıllım yanına sözlükte almamış. telefona indirdim ama netsiz çalışırmı bilmem diyodu. onun için çok zorlayıcı olacak bu deneyim ama ana kuzumuz azıcık zorluk görsün bakalım nasıl olacak.

selam kızlar tartı çooook fena bi rakam gösterdi babamın evine geldim kıbrıs maceram çok hızlı ve kısacıktı sanki

dün antalyaya geldim yarın gece bursaya dönüyorum
izin verirseniz listeyi pazartesi çıkartsam olur mu çünkü burda da bilgisayarım yok yeni liste hazırlamak biraz meşaketli nolur nolurrrrrr

herkese selamlar ben ender saracımı yapmaya baslıycam bırazdan
dambıllarımda var ıpımde hazır sabah aksam yapalım bakalım
adam 3 haftada 2 beden dıyo ben 1 bedenede razıyım malum
bu aralar artılardayım
aksamaada kesın yapıcam 8 9 gıbı
pazartesıde lahana corbası yapcazmı kızlar bısey söyleyın
bırlıkten kuvvet dogar gaz verelım bırbırımızekı daımı olsun

Oooh oh azimli birilerini görmek ne güzel :)
bende start verdim bugün bakalım
sabahta 69.2 çıktım ...
oooooh yürüyüşümde bitmek üzere
Cok sukur....
1 Ocak minikkelebk (suan hala siskokelebk olsamda:2:) 62.5 kilo olup citir kelebek olma yolunda ilerlicek ins :)))))

wayyyy herkes kendine guzel hedefler koyuyor guzeeeeel. gecen ben bilmem esim bilirde bir cift vardi. kadin cokkiloluymus. hani kocalar eslerini kucaklarinda tasiyolar ya esi demis sen cok kilolusun bu yarisma ciksa ben seni kaldiramam. kadin. unun uzerine yanlis hatirlamihosam 25 kilo civari vermis. biraz yuzu cökmus gibiydi ama masallah dedim. sonra esime donup gelecek ay 12 kilo versem katilirmiyiz bu yarismaya dedim. yok ben yinede kaldiramam seni dedi. askolsun dedim.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ancak gelebildim ama kusura bakmayın artık
Sabahtan beri koşturuyorum yine
Kahvaltı faslından sonra evin temizliğine giriştim. Bİr yandan da çamaşır yıkayıp astım
Tam işler bitti derken eşim hadi yapı markete gidelim dedi. Kızın odası kışın baya soğuk oluyor ve ne yaptıysak soğuğu kesememiştik en sonunda köpük döşemeye karar verdik. Tabi bu durumda birde badana yapmak gerekecek cadıların odasını
Hangi reng olsun diye sorma gafletinde bulunduk ve cadılar biri pembe biri mavi diye didişmeye başladılar
Önümüzdeki haftasonu inşallah bir aksilik olmazsa kızların odasını yapacağız
Baya yorgunluk olucak ama neyse mecbur havalar iyice soğmadan yapmak lazım

Anaaaaaaa şimdi aklıma geldi önümüzdeki cuma benim kızın doğum günü ve cumartesi arkadaşlarını davet etmek istiyordu :44: neyse olmadı eşimle konuşup bir sonraki haftaya atacağız tadilatı

Hakikaten gülmekten karnıma ağrılar girdi yeminle gerçektende çok eğreti bir görüntüymüş
Enişte haklı o ne öyle

Çok geçmiş olsun canım yine verilmiş sadakan varmış dediğin gibi Allah korusun o korkuyla sancın da tutabilirdi
Bu arada kız kardeşin içinde Allah kavuştursun İNşallah Allahın izniyle çok güzel bir başarıyla mezun olup döner sağ sağlim yanınıza

Eşimin halalarıda hep diyorlar bize katılsanıza şu yarışmaya ikinizde hepsini kesin yaparsınız diye tabi bir tek taşıma olayı deng gelirse kesin kaybederiz hee birde acı biber yiyemem
Halalarda diyor kız bir 15 - 20 kilo verince orada kesin arabayı siz kazanır gelirsiniz diye ama eşim diyor yok yaw biz birbirimize laf sokar millete rezil oluruz diyor

hemen menümü paylaşım yağmur yüzünden elektrikler gitmeden
  1. kahvaltı
  2. çay
  3. 2adet zeytin
  4. 2çatal peynir
  5. 6çatal kavurmalı yumurta
  6. 1 dilim ekmek
  7. ara öğün
  8. karaüzüm
  9. öğlen
  10. 1tabak nohut yemeği
  11. 5kaşık bulgur pilavı
  12. 1dilim ekmek
  13. ara 6adet kestane
  14. akşam
  15. 6kaşık nohut
  16. 5çatal muhlama
yemekten sonra 15dklık bi yürüyüş yaptım yagmur engel oldu çünkü

Son düzenleme:
ben de yapıcam ender saracı gunde bir kez ancak yapablrm herhalde dun yaptım ama deneme amaclıydı gerçi bnm dambıl ve ipim yok şişelerden faydalanayım bari ipte hayali olsun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr
çok yoğun ve yorgun bi bayram geçirdim ve ölüyorum

oturduğum yerde uyukluyorum resmen

sizleride çok özledim bu arada

elma şekerim bi gelmiş kaçmışş,, aşk olsun ona bizden kaçılırmı hiçç

bu arada bayram kilo olarak geldi sanırım tartılmaya vaktim olmadı ama öyle gibi geliyor bana
neyse yarın yeniden başlıyorum işallah

hoş geldin aramıza
ama ismin ştahımı açtı TADELLE canım tadelle istedi şimdi nasıl olcak
merhabaa,bende 81 kiloyum ve henüz 18 yaşımdayım lütfen bana yardım edin bi diyet listesi önerin hızla zayıflayıp bir daha verdiğim kiloları geri almayacağım bir diyet lütfeeen :18:
sende hoş geldin aramıza
öyle bi diyet yokmaleseff
olsa burda inler cinler top oynardı hiç kimseler olmazdı
uğraşarak didinerek veriyoz ama sen daha çok küçüksün biz gibi çok uğraşmazsın çabuk verirsin canım
allahh allahhh

maşşalahhh maşşalahhh allah bozmasın
seni kutluyorumm ve alkışlıyorum azmin daim olsun
ayyyyy

o ne kızz öylee bii şamda biri damda allahh bee

ne üşengeç karıymış birini giymiş öbür ayak üşümesin ..erkekmi yoksa bu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Halalarımızı ağırladık, çayımızı içtik, sohbetimizi ettik ve onları uğurlar uğurlamaz kendimi buraya attım
Akşam gayet güzel geçti hatta üniversiteyi kazanan kuzenlerde bizdeydi ( biri yarın sabah dönüyor bursaya diğeride pazartesi sabahı sakaryaya gidecek )

Kaldı bir gün ondan sonra pazartesi inşallah yine çok güzel ve yoğun bir topiğimiz olur bende yediklerimi paylaşmaya başlarım

günaydın fıstık olmuş ve olmaya çaba gösteren kk kızları

konyadan soğuk bir günden selamlar sizlere

bugün soba kurma merasimimiz var .hayırlısıyla ısınıcaz işallah,aslında kaloriferimiz var ama bu mahalleye henüz doğalgaz gelmedi ve kömürlü olan kaloriferi yakmak zor gelyor artık bana, yakarım sobamı otururum bende..
bu arada benim herif sizi kıskanıyor kızlar .kk girme teşebüsslerim herifin sayesinde hüzünlü sonla bitti şimdi o uyuyorda saklı gizli açtım pc yi,,
ayy demekki evde olsa zor görücem ben sizi yola gitmesi iyi oluyormuş meğer

neyse şimdi uyanır gelir kahvaltı faslı başlar ben gidiyimde hazırlayım çayı

bugun tatilim son günüydü ve artık evimdeyimm hemen menümü yazayım
  1. kahvaltı
    1. çay
    2. 2adet zeytin
    3. 2dilim kepek ekmeği
    4. yarım kibrit kutusu peynir 5çatal kadar çökelek
    5. öğlen
    6. tavuklu bezelye yemeği
    7. 1dilim ekmek
    8. üzüm
    9. ara öğün 4kaşık pepeçura
    10. akşam
    11. çay kestane
    buguünüde böle geçirdim artık darısı yarına inşallah yanlız kendimi çok şiş hissediyorum bugün nedense uykumuda tam alamadım havalarda soğuk bugun mızıklam günüm sanırım

iyi akşamlar

ama niye kimseler gelmemişş

aaaaaaaaa doğru ya bu gün pazarr
valla yazarken aklıma geldi unutmuşum:26:

bu gün yine yoğn ve yorgun bi gün geçirdim tabi diyet miyet hak getite

bahçedeydik bu gün elma armut topladık çok yorukduk .geç kalınca toplamak için çoğu altına dökülmüş ve çürümüş onları seç ayır kasala baya yordu
onlarla uğraşırken nerden baksam 1 kilo elma yemişimdir

neyse menümü yazıyım

sabah

1 dlm peynr
5 zeytin
3 dlm ekmk
domates

ara
elma

öğle
elma
elma
elma
elma

akşam
mangalda et
az ekmk

gece

2 mandalin
1 elma
bol bol su

herkese selam..gerci herkes dedigime bakmayin odada kimsecikler yok..dügünden yeni geldim..sicagi sicagina yazayim dedim...ay kizlar bu gün cok hos bir iltifat duydum..benim bir arkadasin akrabasi kadina demiski valla senin kanki(ki ben oluyorum kastettigi kanki) görümcelerinin icinde cicek gibi acmis..helal olsun kadina demis duyunca pek bir hosuma gitti yalanmi diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…