face resimleri koydum...özellikle cakmaylada cektirdim yani..cakma ben ve benim son numaramyorumöari bekliyorum hatunlar
supersin canim
ben de varım ben deee :)) 10 gündür dukan yapıyorum 80.5 le başladım 3.5 gitti bile :)
herkese selam..gerci herkes dedigime bakmayin odada kimsecikler yok..dügünden yeni geldim..sicagi sicagina yazayim dedim...ay kizlar bu gün cok hos bir iltifat duydum..benim bir arkadasin akrabasi kadina demiski valla senin kanki(ki ben oluyorum kastettigi kanki) görümcelerinin icinde cicek gibi acmis..helal olsun kadina demisduyunca pek bir hosuma gitti yalanmi diim
face resimleri koydum...özellikle cakmaylada cektirdim yani..cakma ben ve benim son numaramyorumöari bekliyorum hatunlar
hoş geldinnben de varım ben deee :)) 10 gündür dukan yapıyorum 80.5 le başladım 3.5 gitti bile :)
herkese selam..gerci herkes dedigime bakmayin odada kimsecikler yok..dügünden yeni geldim..sicagi sicagina yazayim dedim...ay kizlar bu gün cok hos bir iltifat duydum..benim bir arkadasin akrabasi kadina demiski valla senin kanki(ki ben oluyorum kastettigi kanki) görümcelerinin icinde cicek gibi acmis..helal olsun kadina demisduyunca pek bir hosuma gitti yalanmi diim
ben akşamı bekliycem seni görmek için kız şifresini söylemiyorface resimleri koydum...özellikle cakmaylada cektirdim yani..cakma ben ve benim son numaramyorumöari bekliyorum hatunlar
sağlık olsunnn sen bi hamlede verirsin o kiloyu3 gündür agir grip dolayisiyla yedim ictim yattim..ve sonuc:72.6 yani 3 gunde 1,5 Kilo..iyimi iyimi
işallahh görücezz11.ayin 31 de 12. Ayda ve 3 ayda yine dugunler vsr. Ilk iki cok yakin degil ama 3. Aydaki yakin. Abiye giyinmek gerekecek yani bu dugunler ssyesinde benim hedef 7. Aya gelmeden engec 3. Ayda gerceklesmis olacak insallah ...heytttt be duyumu birde o gun gormek lazim :))))
oyyyy oyyy kıyam sanaaa benbanane banane yine birtek ben göremiyom seniiiiii sırf seni görmek için açacam şu face sayfasını herhalde. meraktan ortadan ikiye ayrılacam hazır ayrılmışkende bebişi alıverirler artık
günaydın kızlar. dün pikniğe gittik. hava serindi ama kabanlarımızı giydik öyle oturduk. çocuklar çok eğlendiler ama öyle bi toza bulandılar anlatamam. isterdimki tatilde şöyle bir kaç günlüğüne bir yerlere gidelim gezelim ama sırf hamileyim diye bir yere kımıldayamadık. hoş birazda benden kaynaklandı. ben yolculuk yapamam dedim memlekete gitmedim eee yolculuk yapamayan başka yere tatile de gidemez dimikendi kazdığım kuyuya düştüm yani. aslında aklıma gelmedi buraya çok yakın bir yer var yüzen ada adında bingöl tarafında keşke oraya gitseydik. dün öğleden sonra aklıma geldi bu yerin varlığı. sabahtan olsaydı kesin ikna ederdim bizimkini. artık kolay kolay bir yere gidemeyiz ne bizimkinin tatili olur nede benim durumum artık müsade eder. zaten haftaya bizimkinin belgıratta toplantısı var. diyorum ki acaba haftaya doğursammı senin gidememen için biliyosunuz bi almanya toplantısı vardı nasıl dua ettiysem istanbuldan dönmek zorunda kaldı. vizesi çıkmadı tam eve geldi 1 aylık vize vermişler
dedim ya ancak doğunca belirleriz biz o ismi ondan önce hiçbir mutabakata varamayacaz heriflegünaydın kızlarr hepinizi kocaman öpüyorum
aman okul açıldı şükür,haydi kızlar okulaaa,sabah ikisinide postaladım şimdi çayımı içiyim ev işi beni bekler
herifde evde yatıyor gece çalıştı sabah geldi eveöğleyede yolcu bakalım hayırlısıyla
hakkat koca evdeyken diyet yapmak daha zor ben fırsarları iyi değerlendiremiyorum sanırım:26:
hoş geldinnmaşallah sana çok güzel vermişin kiloları
yakışırr duyumumaa helal sana
ben akşamı bekliycem seni görmek için kız şifresini söylemiyor.bendemi açsam acep kendime face:44:
sağlık olsunnn sen bi hamlede verirsin o kiloyuyürüü be duyumm yürüüü
işallahh görücezzsende bu azim oldukça daha erken bile görürüz. .allahımm darısı bizimde basımıza
oyyyy oyyy kıyam sanaaa benkız aç bi face sende .senin herif kızarsa sende söylemeyiver nerden bilecek ismini başka bişey yapıver gör duyumu
allah gönlüne göre versin işallahh gidemesin enişte
kızz ismi belli oldumu bebişinn hiç haber yok
Merhaba kızlar ben daha önce yine bu gruba 80 kilo ile gelmiştim. . Sonra 63 kilo ile diyeti bırakmıştım ancak ben kullandigim antidepresanlar sonrasinda tekrar kilo aldim uzun sure 68-69 larda kaldim sonra antidepresan kullanmaya baslayinca 5 ay sonunda tedavim bittiğinde 80 kiloyu gördüm kendimi cok kötü hissediyorum bana yardım edinnn
kızlar yeniden hoşgeldiniz o zamanuzun sure sonra yine burdayim kizlar once turkiye tatili sinra kaynanamlars kurban tatili derken ugruyamadim ama bu tatiller bana pahaliya mal oldu 83 kilodan 88 kiliya ciktim buhranlar geciriyorum kafayi yiyorum buvun yeniden ayran detoksu dietine basladim ins bu sefer bozmadan yola dewam cok kotu durumdayim nolur yardim edin.gecmise baktimda ender sarcain hareketlerine baslamissiniz bende basladim sizinle bugun desteklerinizi bekliyorum
dedim ya ancak doğunca belirleriz biz o ismi ondan önce hiçbir mutabakata varamayacaz herifle
kızlar yeniden hoşgeldiniz o zaman
yeniden hoş geldin aramızaaMerhaba kızlar ben daha önce yine bu gruba 80 kilo ile gelmiştim. . Sonra 63 kilo ile diyeti bırakmıştım ancak ben kullandigim antidepresanlar sonrasinda tekrar kilo aldim uzun sure 68-69 larda kaldim sonra antidepresan kullanmaya baslayinca 5 ay sonunda tedavim bittiğinde 80 kiloyu gördüm kendimi cok kötü hissediyorum bana yardım edinnn
hoşgeldinnnuzun sure sonra yine burdayim kizlar once turkiye tatili sinra kaynanamlars kurban tatili derken ugruyamadim ama bu tatiller bana pahaliya mal oldu 83 kilodan 88 kiliya ciktim buhranlar geciriyorum kafayi yiyorum buvun yeniden ayran detoksu dietine basladim ins bu sefer bozmadan yola dewam cok kotu durumdayim nolur yardim edin.gecmise baktimda ender sarcain hareketlerine baslamissiniz bende basladim sizinle bugun desteklerinizi bekliyorum
yeniden hoş geldin aramızaa
işallah tekrardan kiloları verirsin canımm
hoşgeldinnn
üzme kendini yeni gelen kilo çabuk gidermiş ,işallah hemencecik verirsin sende
selam kızlar ben geldimmmm
evime geldim oğluşm geldi kp kbirader gelip bırakıp gittiler kv gelmemiş günü varmış kendi bilir
dün gece 12 de antalyadan otobüse bindim eve gelmeden doğruuu okula gittim pejmurde ve bitik bi haldeyim hiççç sormayınnn ev ciddi anlamda toz içinde çikonun ve benim yıknamam lazım ama bunları kim yapacak bilemiyorum ciddenn
yeni gelen arkadaşlar eski olup tekrar katılan arkadaşlar tekrar hoşgeldinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?