80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

face resimleri koydum...özellikle cakmaylada cektirdim yani..cakma ben ve benim son numaram yorumöari bekliyorum hatunlar

3 gündür agir grip dolayisiyla yedim ictim yattim..ve sonuc:72.6 yani 3 gunde 1,5 Kilo..iyimi iyimi

11.ayin 31 de 12. Ayda ve 3 ayda yine dugunler vsr. Ilk iki cok yakin degil ama 3. Aydaki yakin. Abiye giyinmek gerekecek yani bu dugunler ssyesinde benim hedef 7. Aya gelmeden engec 3. Ayda gerceklesmis olacak insallah ...heytttt be duyumu birde o gun gormek lazim :))))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bir gün aradan sonra gelebildim şükür
Aslında dün aklım buradaydı ama okadar çok yorgundum ki inanın yazacak halim yoktu
Sabah kahvaltı faslından sonra biraz evi toparlayıp kendimizi Annemlerle sokağa attık. Hep birlikte iki araba emirgan korusuna gittik pazar keyfi yapmak için
Çayımızı demleyip sohbet ettik uzun uzun sonrada muzurluk olsun diye bol bol resim çekildik

Bu sabahta saat 06:30da uyandım ve kızı okula gönderir göndermez akşamlık zeytinyağlıı dolmamıda yaptım
Öğlende annemle yine sosyete pazarına gideceğiz eeee oradan dönüştede kendimi spor salonuna atacağımdan yemek yapmaya fırsatım olmaz diye düşündüm
Aslında reglmin son günü bugün ama nedense hala ağrım var ve davul gibi hissediyorum kendimi neyse inşallah yarına birşeyciğim kalmayacak

ben de varım ben deee :)) 10 gündür dukan yapıyorum 80.5 le başladım 3.5 gitti bile :)

Aramıza hoşgeldin
Maşallah ne güzel yapabiliyorsun dukanı ben o konuda biraz iradesizim herhalde çünkü iki denememdede beceremedim ya hastanelik oldum yada ağladım durdum ( baş ağrısı yapmıştı ilk denediğimde )
İnşallah patır patır gider kilolarımızda şu işkence biter

Gerçekten çok hoş cıkmışsın inan senin kadar olsam hayatta kilo vereceğim diye yırtınmazdım herhalde ama sen yinede devam et bende devam etmeye çalışayım

Son düzenleme:
face resimleri koydum...özellikle cakmaylada cektirdim yani..cakma ben ve benim son numaram yorumöari bekliyorum hatunlar

banane banane yine birtek ben göremiyom seniiiiii sırf seni görmek için açacam şu face sayfasını herhalde. meraktan ortadan ikiye ayrılacam hazır ayrılmışkende bebişi alıverirler artık

günaydın kızlar. dün pikniğe gittik. hava serindi ama kabanlarımızı giydik öyle oturduk. çocuklar çok eğlendiler ama öyle bi toza bulandılar anlatamam. isterdimki tatilde şöyle bir kaç günlüğüne bir yerlere gidelim gezelim ama sırf hamileyim diye bir yere kımıldayamadık. hoş birazda benden kaynaklandı. ben yolculuk yapamam dedim memlekete gitmedim eee yolculuk yapamayan başka yere tatile de gidemez dimi kendi kazdığım kuyuya düştüm yani. aslında aklıma gelmedi buraya çok yakın bir yer var yüzen ada adında bingöl tarafında keşke oraya gitseydik. dün öğleden sonra aklıma geldi bu yerin varlığı. sabahtan olsaydı kesin ikna ederdim bizimkini. artık kolay kolay bir yere gidemeyiz ne bizimkinin tatili olur nede benim durumum artık müsade eder. zaten haftaya bizimkinin belgıratta toplantısı var. diyorum ki acaba haftaya doğursammı senin gidememen için biliyosunuz bi almanya toplantısı vardı nasıl dua ettiysem istanbuldan dönmek zorunda kaldı. vizesi çıkmadı tam eve geldi 1 aylık vize vermişler

günaydın kızlarr hepinizi kocaman öpüyorum

aman okul açıldı şükür,haydi kızlar okulaaa ,sabah ikisinide postaladım şimdi çayımı içiyim ev işi beni bekler
herifde evde yatıyor gece çalıştı sabah geldi eve öğleyede yolcu bakalım hayırlısıyla
hakkat koca evdeyken diyet yapmak daha zor ben fırsarları iyi değerlendiremiyorum sanırım:26:

ben de varım ben deee :)) 10 gündür dukan yapıyorum 80.5 le başladım 3.5 gitti bile :)
hoş geldinnmaşallah sana çok güzel vermişin kiloları
yakışırr duyumumaa helal sana
ben akşamı bekliycem seni görmek için kız şifresini söylemiyor.bendemi açsam acep kendime face:44:
3 gündür agir grip dolayisiyla yedim ictim yattim..ve sonuc:72.6 yani 3 gunde 1,5 Kilo..iyimi iyimi
sağlık olsunnn sen bi hamlede verirsin o kiloyu yürüü be duyumm yürüüü
işallahh görücezz sende bu azim oldukça daha erken bile görürüz..allahımm darısı bizimde basımıza
banane banane yine birtek ben göremiyom seniiiiii sırf seni görmek için açacam şu face sayfasını herhalde. meraktan ortadan ikiye ayrılacam hazır ayrılmışkende bebişi alıverirler artık
oyyyy oyyy kıyam sanaaa benkız aç bi face sende .senin herif kızarsa sende söylemeyiver nerden bilecek ismini başka bişey yapıver gör duyumu

allah gönlüne göre versin işallahh gidemesin enişte

kızz ismi belli oldumu bebişinn hiç haber yok

Merhaba kızlar ben daha önce yine bu gruba 80 kilo ile gelmiştim. . Sonra 63 kilo ile diyeti bırakmıştım ancak ben kullandigim antidepresanlar sonrasinda tekrar kilo aldim uzun sure 68-69 larda kaldim sonra antidepresan kullanmaya baslayinca 5 ay sonunda tedavim bittiğinde 80 kiloyu gördüm kendimi cok kötü hissediyorum bana yardım edinnn

uzun sure sonra yine burdayim kizlar once turkiye tatili sinra kaynanamlars kurban tatili derken ugruyamadim ama bu tatiller bana pahaliya mal oldu 83 kilodan 88 kiliya ciktim buhranlar geciriyorum kafayi yiyorum buvun yeniden ayran detoksu dietine basladim ins bu sefer bozmadan yola dewam cok kotu durumdayim nolur yardim edin.gecmise baktimda ender sarcain hareketlerine baslamissiniz bende basladim sizinle bugun desteklerinizi bekliyorum

dedim ya ancak doğunca belirleriz biz o ismi ondan önce hiçbir mutabakata varamayacaz herifle

kızlar yeniden hoşgeldiniz o zaman

yeniden hoş geldin aramızaa
işallah tekrardan kiloları verirsin canımm
hoşgeldinnn

üzme kendini yeni gelen kilo çabuk gidermiş ,işallah hemencecik verirsin sende

yeniden hoş geldin aramızaa
işallah tekrardan kiloları verirsin canımm

hoşgeldinnn

üzme kendini yeni gelen kilo çabuk gidermiş ,işallah hemencecik verirsin sende

yaaa gercektenmi gelen kilolar cabukmu geri gidio cok sewindim walla destege cok ihtiyacim war

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ama sitenin sıkı takiğiçisiyim 1.73 boyundayım 81 kiloyum en fazl 71 72 kg olduğum zamaları bilyorum üni.de okurken aldım bu kiloları şimdide sabahları kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkeli su içiyorum, kahvaltıda az kepekli ekmek peynir haşlanmış yumurta,domates biber yeşillik yiyorum uzun zaman tok tutyoroglenlerı yoğurtla roka tere, yiyorum 7 otlu çay içiyorum, ikindin acı kahve içiyorum acıktıkca elma yıyorum (yeşil tatlı elma), akşamlarıda yaptıgım yemekten 5-6 kaşık yıyorum ve limonku yşillik yıyorum. 3.gündeyim herseyı bir arada yapıyorum bakalım etkısı ne olacak merak ediyorum he bu arada günde 15 dk merdiven inip çıkıyorum

Son düzenleme:
duyumm maşallahhhh subhanallahh ne güzel olmuşum oylee sennn

valla genç kız gibi olmuşun ışıl ışıl olmuşun saç renginde çok yakışmışş 10 numarasın valla

kızz biyerlerini kaşı nazar deymesin.

seni çokkk çokk beyendim amma velakin pc arıza kabul etmedi en kısa zamanda tekrardan beyenicem valla

yalnızz senin çakma zayıflamış amaa çökmüş resmen:26: annen gibi durmuş yanında ,yazık kız üzüldüm hatuna kendini heder etti kocadı zayıflıycam diye adam gibi yapsaydı ya şu işi .kendine yazık etmiş

valla seni görünce kendimden utandım yalnız .ben halis mulis obez bir hatunken kıçımı kaldırıp yürümğüyom doğru düzgün diyet yapmıyom sanki ihtiyacım yok .ayıp ayıp bana tüüü çıtırr olmuşhatun hala kıçını yere koymuyor harıl harıl yürüyor ben yan gelip yatıcam fırasatını bulsam

selam kızlar ben geldimmmm

evime geldim oğluşm geldi kp kbirader gelip bırakıp gittiler kv gelmemiş günü varmış kendi bilir

dün gece 12 de antalyadan otobüse bindim eve gelmeden doğruuu okula gittim pejmurde ve bitik bi haldeyim hiççç sormayınnn ev ciddi anlamda toz içinde çikonun ve benim yıknamam lazım ama bunları kim yapacak bilemiyorum ciddenn

yeni gelen arkadaşlar eski olup tekrar katılan arkadaşlar tekrar hoşgeldinizz

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kizllar...
face deki o hos yorumlariniz icin cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tesekkur ederim...belkide hayatimiz boyunca hic yüzyüze gelip bir kahve muhabbetinde bulunamayacsagiz ama biliyorumki biryerlerde yasiyor ve yasattiyorsunuz ..bilmedigim o yerlerden taaaaaaaaaaaaaa bu yerlere4 Kadar uaznip yüregimi isittiginiz icin sizi coook seviyorum..iyiki varsiniz

hosgeldin canim...insallah kocisinden birseyler araklamis gelmissindir Allah birdaha kavustursun nsallah...ya bende Kilo beter durumda bu Sabah tam 73 ü gördüm..günlük 500 gr dan fazlasi geliyor..bu Kilo olamaz degilmi..acaba ödemlerimmi artiyor:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…