80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizdeeee seniiiiiii seviyoruzzzz

sagol canim hos sözlerin icin..o haliyle beni elestirip duruyor yeter artik cok cöktün diye..aslinda bu seferki verdigim kiloda fazla bir cokme hissetmedim kendimde..hatta su konsolosluk islerine gittigim hatunda aynisini dedi..masallah bu sefer hic cokmeedin diye...asa varya kaptanim tam resminde tam yerinde koymus lafi valla..süper di süper

canim ya birden siki baslarsan sonu gelmez gibi..bazi ayrintilari metobolizman yavaslayincami devam etseydin acaba:44::44::44::44:

erkek mi erkekmi dur tüfegimi kapip geliyorum hemen

hep beraber insallah canim yaza fistik olucaz fistik
banane banane yine birtek ben göremiyom seniiiiii sırf seni görmek için açacam şu face sayfasını herhalde. meraktan ortadan ikiye ayrılacam hazır ayrılmışkende bebişi alıverirler artık
yahu ac artik su face si ya..herifin elbet vrdir zayif bir noktasi ara bul kullan ikna et birsekilde..duyumu herkes görmüs ben göremedim..cakmasina herkes hava atti ben atamadim de..beni toplumdan soyutlamana ne hakkin var de

ay insallah canimda bu 3 günlük grip bana 2-3 Kilo olarak geri geetirdi kilocuklari..isin yoksa yürü dur simdi

canim hepimiz ve herkesten önce sen kendi kendine yardim edeceksin..su olumsuz karamsar havadan cik önce..geldikleri gibi giderde o kilolar yeterki inan ve dayan

hayatim ya tam resminde tam zamaninda tam yerinda yapmissin yorumu bayildim vallahi...o gun o dakikalarda bana yüzün solmus cökmussun deyip duruyordu

kizlar ben su ender amcamin 10 hareketini baslatiyorum bu gün hemen tv de acip yapiyorum pc acik olacak arada bir bakarim....herifte biraz mizmizlanacak ama söz sözdür..gripten dolayi cok halsizim yürüyüse cikamayacagim zaten bari SIKILASAYIM degilmi...hadi bakalim gecen haftadan sözlesmistik pazartesi basliyoruz diye yapmayana ceza var ona göre ..yapmayani ispiyonlarim kaptana benden demesi

canm bende basladim bu sabah ender saraca sizinle tam dewam ederim ins

bilmez miyim çakma artık içimizden birisi tahmin ettim yani:)
süpersin ya ne diiim
80 le döndüm bende 1.7 kilooooo
demekki rekor bende

canm bende basladim bu sabah ender saraca sizinle tam dewam ederim ins
insallah insallah.yahu 10 15 dadikalik bir hareket..yani bunu yapmak icin illede mecburmu kalmamiz gerekiyor..birazda kendi istegimizle faydamiz olsun bize degilmi ama

[SUP][/SUP]eveeeeeeeeeet ender amcamada baslamis oldum bu gün itibariyle hadi bakalim kizlar siki bir kis bizi bekliyor..ve arkasindanda SIKILASMIS 3-4 beden incelmis citir bir yaz elbette

anam yoldaş benmkini de okudun mı drek kim demiş onu dedm ben de iice bozlmştr ahahahahaha bizimle başa çıkamazz o
kızım afetsn be maşalalhh sana nas felak oku kendini cnm nazar deger boyle tiplerden çok
bi de sacının rengne de bayldm ben çok gtmiş yuzune

ya bende çoğu arkadaşın face i yok yorumlar yapılıyor ama ben o kim bu kim bilmiom kiiii

he valla yoldasim sesi solugu cikmadi bu gün...bütün yorumlari okuduklarinada eminim yani sagolun var olun beni sizler yarattiniz..canim seyircilerim ....simdiki sarkiyi size söylüyorum: kapat gözlerini kimse görmesin yalniz benim icin bak Yesil yesiil fazla mutluluk bana iyi gelmiyormu ne gene siyirdim gibi gibi:44::44::44:

ya bende çoğu arkadaşın face i yok yorumlar yapılıyor ama ben o kim bu kim bilmiom kiiii
yorumlarin geneli topigimizden canim yoksa bizim akraba takimi helede herifin takimi kolay kolay övemez beni yani..helede herkese acik yerde

aaa ben unuttum size anlatmayi..
benim kocisle olan tadimlik mutlulugumun senede en fazla iki kere yasandigi anlardan birinde herif 8 sene önce bir kere yaptigi bir seyi yapti..nemi yapti....3-4 gün önce Adam kucakladi beni tasidi resmen.. adamin beline bir hal olacak korkusundan tadini cikaramadim ama belli belliki herifte zayifladigima bayagi kanaat getirmis olacakki en son balayimizda kucaklayip tasidigi cesareti gösterdi yok bir dahakine illede tadini cikaracam Banane ya beline birsy olacak diye 8 senede bir yasadigim mutluluktan mahrummu kalayim ´adam beni kucaginda tasirken valla aklimdan siz gectiniz..uley dedim bunu topige anlatmaliyim ..gerci cani ceken olur eline gecmeyen olur ama kardesin hirs yaptirir en azindan...
bende altina yazarim nazar etme ne olur Calis seninde olur diye altina

Beyazcanm Hoşgeldin canım bende nerde bu kız diyordum :)
eşin haklı adam evde olduğu zaman onunla ilgilen...:)
ben adam olup onun yerinde olsam 1 dk esimi yanımdan ayirmazdim :)))

Bu arada sevgili rakibem bende dizinde yatıp ağlamayı ,sizlanmayi düşünüyordum sen ne yaptın kuzum ya

allah senin iyiliğini versin emii duyum

tadını çıkarsana ne düşünüyon herifin belini, topiği

demekki herif baktı bu hatun kıvama geldi kucakta taşınır artık allah allah dedi vurdu sırtına kaçırdı dağlara

anammm kızz sakın sana bişey yapmasın bu heriff

hoşş buldumm kelebeğimm

ee napıyım o kadar alışmışımki topikkolik oldum ben
herif hep yokk yollarda yokluğuna o alışmışım varlığı alerji yaptı
zaten moralimi bozdu bayramda kilo aldın dedi bana...moral yerlerde motivasyon sıfırr
yerle bir etti beni ..o günden beri toparlayamadım kendimi yemeğe verdimm

Asıl benim icime bişey kaçtı simdiSen kaç olduuuuuuuuuuuuuuunValla buyugumsun demeden yanımda olsan , savrulun eleeeeeeeyn diyip dalasim geldi ama he
kiz kacmi oldum...bunu Kilo olarak söylüyorsan bu Sabah tam 73 tüm ama hastaliktan ödem topladim gibime geliyor...tam bir hafta sonrada kirmizi kart görücem..onunda etkisi vardir belki..aslinda bogazimada cok dikkat etmedim ama ben yilmam..arada tökezlerim sallanirim düserimde ama aslanlar gibi kalkarim geri..simdiki gibi bak bu gün kalktim ayaga...

nasil yani ben be beee benn bilmeden bir hatmi yaptim..bak sarhostum hatirlamiyorum..ama illede sen yaptin diyorsan alirim nikahima ortada koymam seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…