ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kizllar...
face deki o hos yorumlariniz icin cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tesekkur ederim...belkide hayatimiz boyunca hic yüzyüze gelip bir kahve muhabbetinde bulunamayacsagiz ama biliyorumki biryerlerde yasiyor ve yasattiyorsunuz ..bilmedigim o yerlerden taaaaaaaaaaaaaa bu yerlere4 Kadar uaznip yüregimi isittiginiz icin sizi coook seviyorum..iyiki varsiniz
sagol canim hos sözlerin icin..o haliyle beni elestirip duruyor yeter artik cok cöktün diye..aslinda bu seferki verdigim kiloda fazla bir cokme hissetmedim kendimde..hatta su konsolosluk islerine gittigim hatunda aynisini dedi..masallah bu sefer hic cokmeedin diye...asa varya kaptanim tam resminde tam yerinde koymus lafi valla..süper di süperduyummmaşallahhhh subhanallahh ne güzel olmuşum oylee sennn
valla genç kız gibi olmuşun ışıl ışıl olmuşunsaç renginde çok yakışmışş 10 numarasın valla
kızz biyerlerini kaşı nazar deymesin.
seni çokkk çokk beyendimamma velakin pc arıza kabul etmedi en kısa zamanda tekrardan beyenicem valla
yalnızz senin çakma zayıflamış amaa çökmüş resmen:26: annen gibi durmuş yanında ,yazık kız üzüldüm hatuna kendini heder ettikocadı zayıflıycam diye adam gibi yapsaydı ya şu işi .kendine yazık etmiş
valla seni görünce kendimden utandım yalnız .ben halis mulis obez bir hatunken kıçımı kaldırıp yürümğüyom doğru düzgün diyet yapmıyom sanki ihtiyacım yok .ayıp ayıp bana tüüü çıtırr olmuşhatun hala kıçını yere koymuyor harıl harıl yürüyor ben yan gelip yatıcam fırasatını bulsam
canim ya birden siki baslarsan sonu gelmez gibi..bazi ayrintilari metobolizman yavaslayincami devam etseydin acaba:44::44::44::44:arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ama sitenin sıkı takiğiçisiyim1.73 boyundayım 81 kiloyum en fazl 71 72 kg olduğum zamaları bilyorum üni.de okurken aldım bu kiloları şimdide sabahları kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkeli su içiyorum, kahvaltıda az kepekli ekmek peynir haşlanmış yumurta,domates biber yeşillik yiyorum uzun zaman tok tutyoroglenlerı yoğurtla roka tere, yiyorum 7 otlu çay içiyorum, ikindin acı kahve içiyorum acıktıkca elma yıyorum (yeşil tatlı elma), akşamlarıda yaptıgım yemekten 5-6 kaşık yıyorum ve limonku yşillik yıyorum. 3.gündeyim herseyı bir arada yapıyorum bakalım etkısı ne olacak merak ediyorum he bu arada günde 15 dk merdiven inip çıkıyorum
erkek mi erkekmiiyi akşamlar kızlarr
çok yoğun ve yorgun bi bayram geçirdim ve ölüyorum
oturduğum yerde uyukluyorum resmen
sizleride çok özledim bu arada
elma şekerim bi gelmiş kaçmışş,, aşk olsun ona bizden kaçılırmı hiçç
bu arada bayram kilo olarak geldi sanırım tartılmaya vaktim olmadı ama öyle gibi geliyor bana
neyse yarın yeniden başlıyorum işallah
hoş geldin aramıza
ama ismin ştahımı açtı TADELLE canım tadelle istedi şimdi nasıl olcak
sende hoş geldin aramıza
öyle bi diyet yokmaleseff
olsa burda inler cinler top oynardı hiç kimseler olmazdı
uğraşarak didinerek veriyoz ama sen daha çok küçüksün biz gibi çok uğraşmazsın çabuk verirsin canım
allahh allahhh
maşşalahhh maşşalahhh allah bozmasın
seni kutluyorumm ve alkışlıyorum azmin daim olsun
ayyyyy
o ne kızz öylee bii şamda biri damda allahh bee
ne üşengeç karıymış birini giymiş öbür ayak üşümesin ..erkekmi yoksa bu
hep beraber insallah canim yaza fistik olucaz fistikSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bir gün aradan sonra gelebildim şükür
Aslında dün aklım buradaydı ama okadar çok yorgundum ki inanın yazacak halim yoktu
Sabah kahvaltı faslından sonra biraz evi toparlayıp kendimizi Annemlerle sokağa attık. Hep birlikte iki araba emirgan korusuna gittik pazar keyfi yapmak için
Çayımızı demleyip sohbet ettik uzun uzun sonrada muzurluk olsun diye bol bol resim çekildik
Bu sabahta saat 06:30da uyandım ve kızı okula gönderir göndermez akşamlık zeytinyağlıı dolmamıda yaptım
Öğlende annemle yine sosyete pazarına gideceğiz eeee oradan dönüştede kendimi spor salonuna atacağımdan yemek yapmaya fırsatım olmaz diye düşündüm
Aslında reglmin son günü bugün ama nedense hala ağrım var ve davul gibi hissediyorum kendimineyse inşallah yarına birşeyciğim kalmayacak
Aramıza hoşgeldin
Maşallah ne güzel yapabiliyorsun dukanıben o konuda biraz iradesizim herhalde çünkü iki denememdede beceremedim ya hastanelik oldum yada ağladım durdum ( baş ağrısı yapmıştı ilk denediğimde )
İnşallah patır patır gider kilolarımızda şu işkence biter
Gerçekten çok hoş cıkmışsıninan senin kadar olsam hayatta kilo vereceğim diye yırtınmazdım herhalde ama sen yinede devam et bende devam etmeye çalışayım
yahu ac artik su face si ya..herifin elbet vrdir zayif bir noktasi ara bul kullan ikna et birsekilde..duyumu herkes görmüs ben göremedim..cakmasina herkes hava atti ben atamadim de..beni toplumdan soyutlamana ne hakkin var debanane banane yine birtek ben göremiyom seniiiiii sırf seni görmek için açacam şu face sayfasını herhalde. meraktan ortadan ikiye ayrılacam hazır ayrılmışkende bebişi alıverirler artık
ay insallah canimda bu 3 günlük grip bana 2-3 Kilo olarak geri geetirdi kilocuklari..isin yoksa yürü dur simdigünaydın kızlarr hepinizi kocaman öpüyorum
aman okul açıldı şükür,haydi kızlar okulaaa,sabah ikisinide postaladım şimdi çayımı içiyim ev işi beni bekler
herifde evde yatıyor gece çalıştı sabah geldi eveöğleyede yolcu bakalım hayırlısıyla
hakkat koca evdeyken diyet yapmak daha zor ben fırsarları iyi değerlendiremiyorum sanırım:26:
hoş geldinnmaşallah sana çok güzel vermişin kiloları
yakışırr duyumumaa helal sana
ben akşamı bekliycem seni görmek için kız şifresini söylemiyor.bendemi açsam acep kendime face:44:
sağlık olsunnn sen bi hamlede verirsin o kiloyuyürüü be duyumm yürüüü
işallahh görücezzsende bu azim oldukça daha erken bile görürüz. .allahımm darısı bizimde basımıza
oyyyy oyyy kıyam sanaaa benkız aç bi face sende .senin herif kızarsa sende söylemeyiver nerden bilecek ismini başka bişey yapıver gör duyumu
allah gönlüne göre versin işallahh gidemesin enişte
kızz ismi belli oldumu bebişinn hiç haber yok
Merhaba kızlar ben daha önce yine bu gruba 80 kilo ile gelmiştim. . Sonra 63 kilo ile diyeti bırakmıştım ancak ben kullandigim antidepresanlar sonrasinda tekrar kilo aldim uzun sure 68-69 larda kaldim sonra antidepresan kullanmaya baslayinca 5 ay sonunda tedavim bittiğinde 80 kiloyu gördüm kendimi cok kötü hissediyorum bana yardım edinnn
hayatim ya tam resminde tam zamaninda tam yerinda yapmissin yorumu bayildim vallahi...o gun o dakikalarda bana yüzün solmus cökmussun deyip duruyordu
kizlar ben su ender amcamin 10 hareketini baslatiyorum bu gün hemen tv de acip yapiyorum pc acik olacak arada bir bakarim....herifte biraz mizmizlanacak ama söz sözdür..gripten dolayi cok halsizim yürüyüse cikamayacagim zaten bari SIKILASAYIM degilmi...hadi bakalim gecen haftadan sözlesmistik pazartesi basliyoruz diye yapmayana ceza var ona göre ..yapmayani ispiyonlarim kaptana benden demesi
süpersin ya ne diiimbilmez miyim çakma artık içimizden birisi tahmin ettim yani:)
demekki rekor bende80 le döndüm bende 1.7 kilooooo
insallah insallah.yahu 10 15 dadikalik bir hareket..yani bunu yapmak icin illede mecburmu kalmamiz gerekiyor..birazda kendi istegimizle faydamiz olsun bize degilmi amacanm bende basladim bu sabah ender saraca sizinle tam dewam ederim ins
he valla yoldasim sesi solugu cikmadi bu gün...bütün yorumlari okuduklarinada eminim yanianam yoldaş benmkini de okudun mı drek kim demiş onu dedm ben de iice bozlmştr ahahahahaha bizimle başa çıkamazz o
kızım afetsn be maşalalhh sananas felak oku kendini cnm nazar deger boyle tiplerden çok
bi de sacının rengne de bayldm ben çok gtmiş yuzune
yorumlarin geneli topigimizden canimya bende çoğu arkadaşın face i yok yorumlar yapılıyor ama ben o kim bu kim bilmiom kiiii
Asıl benim icime bişey kaçtı simdiSen kaç olduuuuuuuuuuuuuuunValla buyugumsun demeden yanımda olsan , savrulun eleeeeeeeyn diyip dalasim geldi ama hesavrulun uleeeeeyn gene icime duyum kacti..canini seven kacsin
hayatim ya tam resminde tam zamaninda tam yerinda yapmissin yorumu bayildim vallahi...o gun o dakikalarda bana yüzün solmus cökmussun deyip duruyordu[/QUOT kaptanıma aalkışş taşı gediğine koymuşş helal sana iremm lallah kurtarsınn kaptanımm hem seni hem bizii bu kilolardan80 le döndüm bende 1.7 kilooooo
ver gazıı be duyum zaten gaza çok ihtiyacımız vareveeeeeeeeeet ender amcamada baslamis oldum bu gün itibariyle hadi bakalim kizlar siki bir kis bizi bekliyor..ve arkasindanda SIKILASMIS 3-4 beden incelmis citir bir yaz elbette
uyuzlarrr demek övmezler haaa görür onlar gününü..bizim aslan gibi topiğimiz var kızım arkandahe valla yoldasim sesi solugu cikmadi bu gün...bütün yorumlari okuduklarinada eminim yanisagolun var olun beni sizler yarattiniz..canim seyircilerim ....simdiki sarkiyi size söylüyorum: kapat gözlerini kimse görmesin yalniz benim icin bak Yesil yesiil fazla mutluluk bana iyi gelmiyormu ne gene siyirdim gibi gibi:44::44::44:
yorumlarin geneli topigimizden canimyoksa bizim akraba takimi helede herifin takimi kolay kolay övemez beni yani..helede herkese acik yerde
aaa ben unuttum size anlatmayi..
benim kocisle olan tadimlik mutlulugumun senede en fazla iki kere yasandigi anlardan birinde herif 8 sene önce bir kere yaptigi bir seyi yapti..nemi yapti....3-4 gün önce Adam kucakladi beni tasidi resmen.. adamin beline bir hal olacak korkusundan tadini cikaramadim ama belli belliki herifte zayifladigima bayagi kanaat getirmis olacakki en son balayimizda kucaklayip tasidigi cesareti gösterdiyok bir dahakine illede tadini cikaracam Banane ya beline birsy olacak diye 8 senede bir yasadigim mutluluktan mahrummu kalayim ´adam beni kucaginda tasirken valla aklimdan siz gectiniz..uley dedim bunu topige anlatmaliyim ..gerci cani ceken olur eline gecmeyen olur ama kardesin hirs yaptirir en azindan...
bende altina yazarim nazar etme ne olur Calis seninde olur diye altina
Beyazcanm Hoşgeldin canım bende nerde bu kız diyordum :)
eşin haklı adam evde olduğu zaman onunla ilgilen...:)
ben adam olup onun yerinde olsam 1 dk esimi yanımdan ayirmazdim :)))
Bu arada sevgili rakibem bende dizinde yatıp ağlamayı ,sizlanmayi düşünüyordum sen ne yaptın kuzum ya
kiz kacmi oldum...bunu Kilo olarak söylüyorsan bu Sabah tam 73 tüm ama hastaliktan ödem topladim gibime geliyor...tam bir hafta sonrada kirmizi kart görücem..onunda etkisi vardir belki..aslinda bogazimada cok dikkat etmedim ama ben yilmam..arada tökezlerim sallanirim düserimde ama aslanlar gibi kalkarim geri..simdiki gibi bak bu gün kalktim ayaga...Asıl benim icime bişey kaçtı simdiSen kaç olduuuuuuuuuuuuuuunValla buyugumsun demeden yanımda olsan , savrulun eleeeeeeeyn diyip dalasim geldi ama he
nasil yaniBeyazcanm Hoşgeldin canım bende nerde bu kız diyordum :)
eşin haklı adam evde olduğu zaman onunla ilgilen...:)
ben adam olup onun yerinde olsam 1 dk esimi yanımdan ayirmazdim :)))
Bu arada sevgili rakibem bende dizinde yatıp ağlamayı ,sizlanmayi düşünüyordum sen ne yaptın kuzum ya
uleyn siz benim arkamda olmusken belediye baskanligina adayligimimi koysam ne siyasetemi atlasam...bizim burada agaclari buduyorlar protostomu etsem neetsemhayatim ya tam resminde tam zamaninda tam yerinda yapmissin yorumu bayildim vallahi...o gun o dakikalarda bana yüzün solmus cökmussun deyip duruyordu[/QUOT kaptanıma aalkışş taşı gediğine koymuşş helal sana iremm l
allah kurtarsınn kaptanımm hem seni hem bizii bu kilolardan
ver gazıı be duyum zaten gaza çok ihtiyacımız var
uyuzlarrr demek övmezler haaa görür onlar gününü..bizim aslan gibi topiğimiz var kızım arkanda
daha ne yapacak ömrümü yedi ömrümüallah senin iyiliğini versin emii duyum
tadını çıkarsana ne düşünüyon herifin belini, topiği
demekki herif baktı bu hatun kıvama geldi kucakta taşınır artık allah allah dedi vurdu sırtına kaçırdı dağlara
anammm kızz sakın sana bişey yapmasın bu heriff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?