hahaay deseydin ona birkere..simcik solucan gibi kurtcuk gibi görüyorsun beni ama vakti gelince kelebek olucam o zamanda salyani silersin artik deseydinhoşş buldumm kelebeğimm
ee napıyım o kadar alışmışımki topikkolik oldum ben
herif hep yokk yollarda yokluğuna o alışmışım varlığı alerji yaptı
zaten moralimi bozdu bayramda kilo aldın dedi bana...moral yerlerde motivasyon sıfırr
yerle bir etti beni ..o günden beri toparlayamadım kendimi yemeğe verdimm
al iste cakma kilikli bir kocan varmis daha hirslanmak icin ne bekliyorsun...bundan iyi firsatmi olur..ona kendini ispat et..kacamak yapacagin Zaman sadece onu düsün hemen vazgecersin :))) ha sunud söylemeden gecemeyecegim..ilk 5 kiloda cok umursamiyorlar nasilsa geri alicak falan diye..7-8-9- 10 derken birden bire sana saygi duymaya hayranlik duymaya basliyorlar..isin tek götü yani istahlari artiyor yanikızz benim gariban kütükde pek heves eder beni kucağında taşımatadahiç nasibi yok zavallımın ..oldum olası şişmandım hoş evlendiğim zaman istese alırdı kucanDA heral o zaman üşendi öküz , ,şimdide olası bi durum deyil yaa söyleyip duruyor taşıyabilirmiyim seni diye .lafmı çarpıyor yoksa hislerinde samimimi bilemedim:26:
canim ya birden siki baslarsan sonu gelmez gibi..bazi ayrintilari metobolizman yavaslayincami devam etseydin acaba:44::44::44::44:
selam kızlar bende ender sarac yapıyorum bugun ıtıbarıyle
bırazdan aksam ıçın olanıda yapıcam gunde ıkı defa yapılıyorya
duyumcum ip atlama olayını kac defa yaptın merak ettım
canim ya birden siki baslarsan sonu gelmez gibi..bazi ayrintilari metobolizman yavaslayincami devam etseydin acaba:44::44::44::44:
ayy bilemedim canım ya artık sıkıntıdan son raddeyem geldim, biran önce az yemeğe alısmak ıstıyorum kendıme 21 gün biçtim bu konuda (tabi sonrada devam edicem alışma süresi olarak) cok ısrarlıyım yapıcam yapmalıyım
ama önerinide söylersen sevinirim, mesala neyi daha sonraya bırakayım ?
canim ise söyle baslayalim: sen hergün bizler gibi menülerini yaz..menün üzerinde konusuruz..birden kisma bogazini..kalori hesabina git 2 asagi bes yukari..sonra internetten Boy Kilo Yas durumuna göre günlük kaloriu ihtiyacini belirle..günlük 300-400 kalori kis baslangicta..birde 300 kalorilik spor yap..kendini kandirma ama..Saat basi 5 Dakka yürüryüp tüm güm 1 Saat eder oda 400-500 kalori deme yani..ona göre yap...baslangicta hizli gidecek sonra metobolizman yavaslayacak o Zaman sporu artir kaloriyi düsür..böyle böyle yaza bombayiz bomba...
yasini boyunu kilonu da merak etmedim desem yalan yani
tamam canım, yarın yazayım menümü aslında yemiyorum ıyı merdiven sıkıyorum 15 dk şimdilik, endersaracın 10 hareketini yapıyorum.
1.73 boyum 81 kilodayım 20 yaşındayım
aa ne güel boyun uzunmus bu büyük avantaj senin icin...boyuna göre kilon seni cokta zorlayacak agirlikta degil..ayda 4-5 kilodan duraklamalarida sayarsak 6.-7. ayda rahat 15 Kilo vermis olacaksin insallak..manken gibi olursun valla mis mis
bencede canım teşekkr ederiminşallah kilosundan şikayetci bayan kalmasın, hepimiz fit olalım
vay beeeeeeeeeee herifimi kucakladin..kucaklama olayı demişken..
benim kocamda kucaklamaya çalıştığında beli acıyacak diye kasıyorum kendimi kucaklayamıyor ama ben onu kucaklayabiliyorum sonra da sorun benim kilolarım değil senin güçsüzlüğün diyorum
ben 14 sene voleybol oynadım ayıptır sölemesi kollarım çok kuvvetlidir:)
vay beeeeeeeeeee herifimi kucakladin..ay ben onu ancak intihar etmek istedigimde deneyebilirim ..resimlerde de gördügünüz gibi adamda göbek varki cift kisilik yün dössek
valla bende heyecanlandımmminsallah insallah..
bu yaz benim yazim olacak valla..yazad aha var kendimi cok bunaltmadan biktirmadan usul usul hazirlanacagim yaza..sonrada gelsin hayalini kurdugum kiyafetler..20 senedir görmedigim kilomu gürecegim bu yaz..haliylede cevremde tüm tanislarim 20 senedir görmedikleri duyumu görecekler...ay düsündükce heyecanlaniyorum valla
aslanımm benimmmkucaklama olayı demişken..
benim kocamda kucaklamaya çalıştığında beli acıyacak diye kasıyorum kendimi kucaklayamıyor ama ben onu kucaklayabiliyorum sonra da sorun benim kilolarım değil senin güçsüzlüğün diyorum
ben 14 sene voleybol oynadım ayıptır sölemesi kollarım çok kuvvetlidir:)
yok gii daha kafayi o Kadar yemedimsen hiiiiççç deneme canım benim biz sensiz naparızzzz..
APART Overall.- Am Ausschnitt vorne mit gewellter Blende und schwa.| OTTOvalla bende heyecanlandımmmnasıl bi duyyum görücez işallah
aslanımm benimmmçok imrenndim benide kucaklarmızsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?