80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence sen şimdide giyebilirsin bu tulumu çokda yakışır sana
yok anam ya simdi sagdan soldan tasmalar var....popoda genislik yanlarda bayagi kalin acilmis simit baldirlardada söyle kalincenek but var..bu kiyafet benim 60 kiloma anca Uyar gibime geliyor..yok alip deneyelim istersen diicem ama 230 euro..yani isi riske atabilecegim bir fiyat degil..ama gecen hafta yakin sehirden 20 euroya aldigim kirmizi tülden pantolonu bu dügünde pek begendiler ..aslinda boydan bir resim cektirmeliydim onla ama akil edemedim iste bizim cakmada uyarmadi hic ya gelin kiyafetin pek güzel olmus boydan resim koy millet bayilsin sana övgüler gelsin bende güzel güzel catlayayim demediki

kiz o nehos resimlerdi öyle..bayildim valla..ya sen Kilo aldim diyorsun ama sanki zayiflamissin gibime geldi valla:44::44::44::44:

teşekkür ederim canım ama onlar tatil başlangıcı çoğu toplamda 5 kilo vermiştim ya o anlar o kadar yedikten sonra çekinirmiyim hiççç

kızım bildirimin nerde yaaaaa ara tara yok ya buuuu hangi deliğe grmişşş yoksa o delikten hiç çıkmamış mııı

teşekkür ederim canım ama onlar tatil başlangıcı çoğu toplamda 5 kilo vermiştim ya o anlar o kadar yedikten sonra çekinirmiyim hiççç

iremcim duyumun facesınden ıstek gönderdım sana kabul ettın benı
kımsın dıye merak etme dıye yazdım canım gülsüm köse güler benım

canım göğüslerın küçükken buyukse sımdı küçültmeyı nasıl basardın
valla benımkılerde buyuk 90 dd toparlayıcı sütyen sen düşün:)
kılo verdıkçe küçülürmü merak ıcındeyım söyle bır 15 kılo versemde cevabı
kendı üstümde görsem
gercı ben annemle ablama cekmısım bızde ırsi maalesef

iremcim duyumun facesınden ıstek gönderdım sana kabul ettın benı
kımsın dıye merak etme dıye yazdım canım gülsüm köse güler benım

bende az sonra soracaktım sen kimsin ki diye

ama öznur itiraf ediyorum burdan açık açık soracaktım bu kim hanginiz diye:)))

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

İki satır yazıp kaçacağım benim tansiyon yine yerlerde nedense gözlerim yanıyor ve inanılmaz midem bulanıyor bari biraz dinleneyimde yarına birşeyim kalmasın

Yarın annemleri İzmire uğurluyorum bir kaç gün rahatım ama bu seferde cuma günü kızın doğum günü için hazırlık yapacağım Cuma öğleden sonra 13.cü yaş gününü kutlayacakmış arkadaşlarıyla bende karşı komşuya kaçarım mecbur o arada istemezler şimdi beni

Hepiniz yeni ve yeniden hoşgeldiniz aramıza
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin ....AMİNNNNNNNNNN

Bayıldımmmmmmmmm
Anam zayıflasamda boy yokki giyebileyim böyle birşey neyse siz giyin ben göreyim o mutluluk bile bana yeter

Benide alırmısınız aranızaaaaaa

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah kilocuklardan patır patır kurtuluruz AMİNNN

ilk dogumuma Kadar hep iri oldu malesef..ilk dogumdan sonra hormonal dengelerle ilgisi olmali kendiliginden ufaldi...cokta ufak degil ama Kilo verdikce ufaliyor zaten..ama irsiyse tibbi müdahalede Uygun bir cözüm..ben bu kis birdaha deneyecegim sigortadan halletmeyi...gecen kis cabaladim rapor alamadim..rapor alsaydim sigorta ustlenecekti..belki bu kis rapor alabilirim..baska bir doktordan deneyecegim

Hoşbuldum Kızının 13.yaş günü kutlu olsun bu arada eee artık anneyi istememe yaşı gelmiş

duyum elbise seçimine bayıldımda düğün için demişsin çok sade değilmi canım yinede sen bilirsin ama :44:

ne nazari anam..bizim nazarlik halimizmi var Saat basi kedi köpek gibi dalasmazsak olmaz

aynen tatlım ilişeyim şuraya bir yere
ilis ilis..ama cokta yayilma burada uzun uzun oturma yok..baktin muhabbet süper bir yandan spor yap biryandan cene cal yani baska türlüsü sisirir seni ancak

sademi aslinda abiye giyilecek 3.aydaki dügüne ama degisik birsey olsun istiyorum ya herkeste abiye olacak..hani öyle birsey olsunki sIk Zarif yani o Kadar abiyenin icinde bir ben göze batayim ani öyle birsey..sihrli degnegi olan varmiiiiiiiiiiiii
haa bu arada yazni biraz büyüt kiz...karinca duasi gibi böyle yazmaya devam edersen bana bir cift göz borclanican demedi deme

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minikkelebk [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 15 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 90.6 [/TD] [TD] 91 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 4.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] +1.7 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

kiz kizinin 13 Yas günümü..benim ortanca kiziminda agustostaydi 13.yas günü..2001 limi kizin
nice nise yaslara mutlu saglikli sansli basarili gitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…