APART Overall.- Am Ausschnitt vorne mit gewellter Blende und schwa.| OTTO
ahada bu tulumu böyle giyen birini..gerci benim arka canaklar biraz genis ama belki kiloyla beraber ufalir kimbilir..allahin mucizeleri bitmez yani
yok anam ya simdi sagdan soldan tasmalar var....popoda genislik yanlarda bayagi kalin acilmis simit baldirlardada söyle kalincenek but var..bu kiyafet benim 60 kiloma anca Uyar gibime geliyor..yok alip deneyelim istersen diicem ama 230 euro..yani isi riske atabilecegim bir fiyat degil..ama gecen hafta yakin sehirden 20 euroya aldigim kirmizi tülden pantolonu bu dügünde pek begendiler ..aslinda boydan bir resim cektirmeliydim onla ama akil edemedim istebence sen şimdide giyebilirsin bu tulumu çokda yakışır sana
kiz o nehos resimlerdi öyle..bayildim valla..ya sen Kilo aldim diyorsun ama sanki zayiflamissin gibime geldi valla:44::44::44::44:
teşekkür ederim canım ama onlar tatil başlangıcı çoğu toplamda 5 kilo vermiştim ya o anlar o kadar yedikten sonra çekinirmiyim hiççç
dur dur canim ne resimer cekinecez biz dahateşekkür ederim canım ama onlar tatil başlangıcı çoğu toplamda 5 kilo vermiştim ya o anlar o kadar yedikten sonra çekinirmiyim hiççç
kiz bir alemsin.canli yayin yaptin kiz ortaliga....iremcim duyumun facesınden ıstek gönderdım sana kabul ettın benı
kımsın dıye merak etme dıye yazdım canım gülsüm köse güler benım
lafimi olur gel hayatim gel...hepberaber verelimkilolarimiziBenide alırmısınız aranızaaaaaa
ay hayatim ben kendimi bildim bileli ip atlayamam..cocuklugumda asiri kiloluydum obez cinsinden ..özelliklede gögüslerim cok cok irixydi...spor dersinden güc bela babamin hatiriyla gecerdim(ki babamin mille egitim müdürü oldugunu falan düsünmeyim..hademeydi benim babam)
o sebeple ip atlamamda kosmamda tam bir rezilliktir.. evde ip yoktu..ama varmis gibi hayal Edip 25-30 kere atlamis gibi yaptim..ama cok zorlandim vallahi...
havaya sicrarken popo havsalaniyor ama yere inisim tam bir zelzele....ama ise yaradigi gercek ben her ne Kadar ziplayamasamda
iremcim duyumun facesınden ıstek gönderdım sana kabul ettın benı
kımsın dıye merak etme dıye yazdım canım gülsüm köse güler benım
lafimi olur gel hayatim gel...hepberaber verelimkilolarimizi
Merhaba kızlar ben daha önce yine bu gruba 80 kilo ile gelmiştim. . Sonra 63 kilo ile diyeti bırakmıştım ancak ben kullandigim antidepresanlar sonrasinda tekrar kilo aldim uzun sure 68-69 larda kaldim sonra antidepresan kullanmaya baslayinca 5 ay sonunda tedavim bittiğinde 80 kiloyu gördüm kendimi cok kötü hissediyorum bana yardım edinnn
uzun sure sonra yine burdayim kizlar once turkiye tatili sinra kaynanamlars kurban tatili derken ugruyamadim ama bu tatiller bana pahaliya mal oldu 83 kilodan 88 kiliya ciktim buhranlar geciriyorum kafayi yiyorum buvun yeniden ayran detoksu dietine basladim ins bu sefer bozmadan yola dewam cok kotu durumdayim nolur yardim edin.gecmise baktimda ender sarcain hareketlerine baslamissiniz bende basladim sizinle bugun desteklerinizi bekliyorum
arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ama sitenin sıkı takiğiçisiyim1.73 boyundayım 81 kiloyum en fazl 71 72 kg olduğum zamaları bilyorum üni.de okurken aldım bu kiloları şimdide sabahları kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkeli su içiyorum, kahvaltıda az kepekli ekmek peynir haşlanmış yumurta,domates biber yeşillik yiyorum uzun zaman tok tutyoroglenlerı yoğurtla roka tere, yiyorum 7 otlu çay içiyorum, ikindin acı kahve içiyorum acıktıkca elma yıyorum (yeşil tatlı elma), akşamlarıda yaptıgım yemekten 5-6 kaşık yıyorum ve limonku yşillik yıyorum. 3.gündeyim herseyı bir arada yapıyorum bakalım etkısı ne olacak merak ediyorum he bu arada günde 15 dk merdiven inip çıkıyorum
aaa ben unuttum size anlatmayi..
benim kocisle olan tadimlik mutlulugumun senede en fazla iki kere yasandigi anlardan birinde herif 8 sene önce bir kere yaptigi bir seyi yapti..nemi yapti....3-4 gün önce Adam kucakladi beni tasidi resmen.. adamin beline bir hal olacak korkusundan tadini cikaramadim ama belli belliki herifte zayifladigima bayagi kanaat getirmis olacakki en son balayimizda kucaklayip tasidigi cesareti gösterdiyok bir dahakine illede tadini cikaracam Banane ya beline birsy olacak diye 8 senede bir yasadigim mutluluktan mahrummu kalayim ´adam beni kucaginda tasirken valla aklimdan siz gectiniz..uley dedim bunu topige anlatmaliyim ..gerci cani ceken olur eline gecmeyen olur ama kardesin hirs yaptirir en azindan...
bende altina yazarim nazar etme ne olur Calis seninde olur diye altina
kizlar ya bu da dügün icin pek SIK duruyor degilmi...
Günstige Abendmode! Damen Overall APART Jersey K-Gr. 18/36 - Simply chic & apart by Clothes4ever: Damenmode von Apart anziehend günstig!
Benide alırmısınız aranızaaaaaa
ilk dogumuma Kadar hep iri oldu malesef..ilk dogumdan sonra hormonal dengelerle ilgisi olmali kendiliginden ufaldi...cokta ufak degil ama Kilo verdikce ufaliyor zaten..ama irsiyse tibbi müdahalede Uygun bir cözüm..ben bu kis birdaha deneyecegim sigortadan halletmeyi...gecen kis cabaladim rapor alamadim..rapor alsaydim sigorta ustlenecekti..belki bu kis rapor alabilirim..baska bir doktordan deneyecegimcanım göğüslerın küçükken buyukse sımdı küçültmeyı nasıl basardın
valla benımkılerde buyuk 90 dd toparlayıcı sütyen sen düşün:)
kılo verdıkçe küçülürmü merak ıcındeyım söyle bır 15 kılo versemde cevabı
kendı üstümde görsem
gercı ben annemle ablama cekmısım bızde ırsi maalesef
ne nazari anam..bizim nazarlik halimizmi varSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
İki satır yazıp kaçacağımbenim tansiyon yine yerlerde nedense gözlerim yanıyor ve inanılmaz midem bulanıyor bari biraz dinleneyimde yarına birşeyim kalmasın
Yarın annemleri İzmire uğurluyorumbir kaç gün rahatım ama bu seferde cuma günü kızın doğum günü için hazırlık yapacağım Cuma öğleden sonra 13.cü yaş gününü kutlayacakmış arkadaşlarıyla bende karşı komşuya kaçarım mecbur o arada istemezler şimdi beni
Hepiniz yeni ve yeniden hoşgeldiniz aramıza
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin ....AMİNNNNNNNNNN
Bayıldımmmmmmmmm
Anam zayıflasamda boy yokki giyebileyim böyle birşeyneyse siz giyin ben göreyim o mutluluk bile bana yeter
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah kilocuklardan patır patır kurtuluruzAMİNNN
ilis ilis..ama cokta yayilma burada uzun uzun oturma yok..baktin muhabbet süper bir yandan spor yap biryandan cene cal yani baska türlüsü sisirir seni ancakaynen tatlım ilişeyim şuraya bir yere
sademiHoşbuldumKızının 13.yaş günü kutlu olsun bu arada eee artık anneyi istememe yaşı gelmiş
duyum elbise seçimine bayıldımda düğün için demişsin çok sade değilmi canım yinede sen bilirsin ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?